Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Nedtelling til sommerferien
22.06.2016 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Her er bilder fra den store finaledagen. Iselin Helland har vært fotograf og laget denne bildefremvisningen.

Her kan dere se deltagerne i årets finale av Talentiaden.

Tirsdag fikk elevene se den første av de to semifinalene i Talentiaden. Her imponerte elevene med blant annet dans, sketsjer, sang og saksofon. Talentene må leve i spenning til onsdag, for først da blir finalistene presentert.


Denne uken har vi brukt masse tid på å både lytte til bøker og lese bøker. C-gjengen har lest tusenvis av sider denne uken og blitt kjent med en rekke nye forfattere.

Les meir om 17. mai-arrangementet på Ganddal, hittegods, inventar til skulen og anna informasjon som gjeld oss alle.

Elevene på 2.trinn har hatt et prosjekt om verdensdelene i to uker nå. Klassene fikk en verdensdel som de skulle lære om, og for å avslutte prosjektet skulle hver klasse ha en fremføring om sin verdensdel for de andre. Dette ble en suksess!

I strålende vårvær gikk elevene på 5. trinn ut på tur. Etter at de barske vikingene hadde klatret opp den bratte skråningen til Vaglefjellet, kunne vi nyte en fantastisk utsikt. Der ble det en god og lang lunsj med panoramautsikt over store deler av Jæren. Før ferden gikk hjemover igjen ble det tid til både lek og konkurranser.

Den siste uken har elevene lært om areal og omkrets. Da var det naturlig at elevene skulle finne ut hvor mange elever fra C-gjengen det var plass til i en kvadratmeter. Elevene betraktet først kvadratmeteren som var teipa på golvet i klasserommet. Noen prøvde seg med å regne ut antallet ved å måle opp føttene langs to av sidekantene, mens andre prøvde bare å følge "magefølelsen".  Tipsene varierte mellom 16 og 25 personer. Hva tipper du?