topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Hvorfor går elevene likt kledd?
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: T. Meling

picture
 

Denne uken har elevene på 7. trinn mistet friheten til å velge hvilke klær de vil gå i på skolen. Nå er det kun blå bukse og hvit t-skjorte som er godkjent. Hvorfor går elevene likt kledd? Er det rektor som har innført nye retningslinjer for elevene, eller er det lærerne som ikke har vært fornøyd med klærne til elevene?

LESEGLEDE PÅ 7. TRINN
Publisert: 26.10.2014 skrevet av: T.Meling

picture
 

Den siste uken har 7. trinn oppløst den vanlige timeplanen for å kunne konsentrere seg om lesing. Elevene har lest tusenvis av sider og har blitt kjent med en rekke nye forfattere. Elevene synes det har vært helt topp å kunne bruke mye tid på å kose seg med stillelesing. I tillegg har har alle elevene hatt en bokpresentasjon av en selvvalgt bok. Slik har klassene blitt kjent med en rekke nye bøker og forfattere.

LESING ER GØY!

NEDTELLINGEN TIL JUL ER I GANG!
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Jul E. Nissen

  picture

picture
 

Den offisielle nedtellingen til jul er herved i gang. I dag er det kun to måneder igjen til den store dagen. Før den tid har vi et klasserom som skal pyntes. Klarer vi å slå fjorårets lenkerekord på 285 meter? Tør noen å utfordre B-gjengen i julepynting i år. Vi er klare for en utfordring!

Sjekk denne lenken for å se hvordan klasserommet så ut i fjor.

http://www.youtube.com/watch?v=8KA-5dU-Vuw

 

 

SPREKE MORGENBADERE
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: T.O.M.

picture
 

De spreke morgenfuglene i 7B trosset det sure høstværet og tok seg et forfriskende morgenbad på Gamlingen. Allerede klokken 06.45 satte elevene avgårde fra Ganddal i retning Stavanger. Med en lufttemperatur på bare 10 grader og regn i luften, var det herlig å hoppe oppi et varmt basseng hvor vannet var behagelige 27 grader. I over en time ble det tid til lek og morro i det våte element.

GRØSSENDE FORTELLINGER TIL HALLOWEEN
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Hallo Ween

picture
 

Et godt utgangspunkt for en grøsserfortelling er et søskenpar som må være hjemme alene for første gang. Tar du med i historien at søskenparet finner en mystisk bok hvor det står at det er en skatt i kjelleren, en kjeller de ikke har lov å sette sine bein i, blir historien enda mer grøssende. Har fortellingen med at søskenparet sniker seg ned i den mørke kjelleren, at det kommer skumle lyder og dører som lukker seg igjen av seg selv, da er spenningen så intens at ingen klarer å legge vekk fortellingen. Liker du denne ideen til fortelling vil du garantert elske boken Ondskapens kjeller.  

picture
 

Er du på utkikk etter grøssere til Halloween eller bare glad i å lese spennende bøker, da kan serien Svingens mørke verden anbefales på det sterkeste.

 

                                                     

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.