topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

NEDTELLINGEN TIL JUL ER I GANG!
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Jul E. Nissen

  picture

picture
 

Den offisielle nedtellingen til jul er herved i gang. I dag er det kun to måneder igjen til den store dagen. Før den tid har vi et klasserom som skal pyntes. Klarer vi å slå fjorårets lenkerekord på 285 meter? Tør noen å utfordre B-gjengen i julepynting i år. Vi er klare for en utfordring!

Sjekk denne lenken for å se hvordan klasserommet så ut i fjor.

http://www.youtube.com/watch?v=8KA-5dU-Vuw

 

 

SPREKE MORGENBADERE
Publisert: 23.10.2014 skrevet av: T.O.M.

picture
 

De spreke morgenfuglene i 7B trosset det sure høstværet og tok seg et forfriskende morgenbad på Gamlingen. Allerede klokken 06.45 satte elevene avgårde fra Ganddal i retning Stavanger. Med en lufttemperatur på bare 10 grader og regn i luften, var det herlig å hoppe oppi et varmt basseng hvor vannet var behagelige 27 grader. I over en time ble det tid til lek og morro i det våte element.

GRØSSENDE FORTELLINGER TIL HALLOWEEN
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Hallo Ween

picture
 

Et godt utgangspunkt for en grøsserfortelling er et søskenpar som må være hjemme alene for første gang. Tar du med i historien at søskenparet finner en mystisk bok hvor det står at det er en skatt i kjelleren, en kjeller de ikke har lov å sette sine bein i, blir historien enda mer grøssende. Har fortellingen med at søskenparet sniker seg ned i den mørke kjelleren, at det kommer skumle lyder og dører som lukker seg igjen av seg selv, da er spenningen så intens at ingen klarer å legge vekk fortellingen. Liker du denne ideen til fortelling vil du garantert elske boken Ondskapens kjeller.  

picture
 

Er du på utkikk etter grøssere til Halloween eller bare glad i å lese spennende bøker, da kan serien Svingens mørke verden anbefales på det sterkeste.

 

                                                     

 

DEN STORE STYRKEPRØVEN I MATEMATIKK
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: T.O.M.

Spenningen var stor i klasse 7B da de fikk høre at tiden var inne for å gjennomføre den store styrkeprøven i matematikk. Forventningsfulle fant elevene frem mattebøkene, kjente på musklene sine og gjorde seg klare. Vanlige matteprøver blir utført med blynant, visk og papir, men alt de trengte nå var to mattebøker. I stedenfor å bruke de 4 regneartene måtte deltagerne nå sette sin lit til sin egen utholdenhet og musklene i armene.

  picturepicture

BESØK AV DANSENDE ORDFØRER
Publisert: 13.10.2014 skrevet av: T.O.M.

 picture

Stemningen var på topp blant de 400 entusiastiske tilskuerne da skolen sin nye utescene ble tatt i bruk. Selveste ordføreren hadde tatt turen fra rådhuset for å få være med på festen. 6. trinn vartet opp med en festforestilling som fikk både rektor, ordfører og alle tilskuerne opp av setene og fikk dem til å ta fram dansefoten. I talen etter forestillingen roste en tydelig imponert ordfører elevene for en strålende opptreden. Vi fikk også høre mange godord om den nye flotte skolen vår. Til slutt ble en strålende festdag avsluttet med at lærerne delte ut boller og juice til barna. Ikke rart elevene snakket om at de gjerne ville ha flere slike skoledager.

Se flere forside artikler >>

 
 
.