topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Sjakkfeberen herjer på 6. trinn
Publisert: 24.11.2014 skrevet av: Sissel

picture
 

Idag var det klart for 1. innledende sjakkrunde i 6A. Spillerne var både motiverte og konsentrerte. Det var på forhånd trukket ut hvem som skulle møtes, så spillerne var maksimalt forberedt.

SJAKKFEBER
Publisert: 13.11.2014 skrevet av: Sjakk Matt

picture
 

Ganddal skole er igjen rammet av en heftig feber som sprer seg fra klasserom til klasserom. Feberen fører til at elevene blir uvanlig rolige og ikke bryr seg om hva som skjer rundt dem. I alvorlige tilfeller kan de sitte helt stille og bare stirre på et brett i timesvis. I skrivende stund finnes det ingen medisin mot denne feberen, Fagfolk mener at denne type feber kan være bra for barn. Den kan blant annet føre til at elever blir flinkere i matematikk. Sykdommen som herjer skolen har fått navnet sjakkfeber.

picture

Bilder fra uteskole
Publisert: 12.11.2014 skrevet av: Øysti

picture
 

Vi har det fantastisk kjekt på uteskole.

Sist uke var 1B og 1D ute på torsdag i nydelig høstvær. Lærerne laget suppe og elevene fant høsttegn.

Hvorfor går elevene likt kledd?
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: T. Meling

picture
 

Denne uken har elevene på 7. trinn mistet friheten til å velge hvilke klær de vil gå i på skolen. Nå er det kun blå bukse og hvit t-skjorte som er godkjent. Hvorfor går elevene likt kledd? Er det rektor som har innført nye retningslinjer for elevene, eller er det lærerne som ikke har vært fornøyd med klærne til elevene?

LESEGLEDE PÅ 7. TRINN
Publisert: 26.10.2014 skrevet av: T.Meling

picture
 

Den siste uken har 7. trinn oppløst den vanlige timeplanen for å kunne konsentrere seg om lesing. Elevene har lest tusenvis av sider og har blitt kjent med en rekke nye forfattere. Elevene synes det har vært helt topp å kunne bruke mye tid på å kose seg med stillelesing. I tillegg har har alle elevene hatt en bokpresentasjon av en selvvalgt bok. Slik har klassene blitt kjent med en rekke nye bøker og forfattere.

LESING ER GØY!

Se flere forsideartikler >>

 
 
.