Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
7. trinn har den siste tiden arbeidet med "persuasive texts". Dette er tekster der avsenderen presenterer sitt synspunkt for et publikum. Ved hjelp av gode og velbegrunnende argumenter ønsker avsenderen å overbevise sitt publikum. Elevene har vært svært kreative i prosessen og argumentenene har stort sett vært gode. Nedenfor kan du se noen av leserinnleggene.

Hei. Husk å svare på foreldreundersøkelsen. Elevene har fått med seg hjem et ark med forklaring på hvordan man skal svare. Det er viktig at så mange som mulig svarer på denne. På forhånd takk. Link til undersøkelsen ligger under "Lenkesamling" på høyresiden av hjemmesiden vår.

2.trinn har laget fine høstlykter.

Onsdag 4. nov dro klasse 2D på tur til Osa Gårsdabarnehage. 

De beste utøverne fra byene Athen, Sparta, Delfi, Troja og Olympia deltok i de olympiske lekene som ble avholdt på Ganddal olympiske stadion. Den olympiske ild ble tent før utøverne fra de fem byene måtte kjempe mot hverandre i blant annet lengdehopp, spydkast, springing på idealtid og beste kamprop. Aldri tidligere har det vært så jevnt mellom deltakerbyene, men til slutt var det heltene fra Delfi som stakk av med seieren. 

Ønsker du å representere de andre foreldrene på trinnet ditt, ha medansvar for at elevenes læringsmiljø er trygt og godt? Vi trenger deg til FAU!

I dag fikk 5 B gleden av å være med på GPS- orientering, også kalt DJEEO, i regi av Stavanger turistforening. Elevene ble delt inn i grupper, og skulle navigere hverandre ved hjelp av GPS, mobil og PC. Underveis måtte de løse oppgaver som tok dem videre til neste post. Engasjementet var på topp, kommunikasjon og samarbeidsevne ble testet.

 Det ble ikke spart på noe da 5C feiret seg selv etter å ha klart oppdraget i Operasjon X. Foreldre, elever og besteforeldre bidro med pizza, drikke og kaker. I tillegg imponerte C-gjengen med underholdning i verdensklasse. Elevene fikk vist stor allsidighet med musikalske innslag, konkurranser og stand up. Stemningen toppet seg da hele klassen entret dansegulvet og "slo seg løs" .