topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

God jul fra 1D!
Publisert: 19-12-2014 skrevet av: Jul. E. Nissen

picture
 

Denne flotte gjengen ønsker store og små en riktig deilig jul! Vi ses på nyåret! 

picture
 

Lysfest
Publisert: 18.12.2014 skrevet av: Øysti

Onsdag var det lysfest på skolen. Vi hadde drama, musikk og feiret til slutt at vi igjen hadde fått fred på Stillehavsøya vi bodde på. Elevene var utrolig gode til å spille og synge, og gode fredsmeglere! De laget også fine lykter som de fikk med seg hjem etterpå. En kjempefin opplevelse for både barn og ikke minst vi voksne!

 picturepicture

 
 
picture
 

 

 

 
 
 
 
 
 

JULEVERKSTED
Publisert: 16-12-2014 skrevet av: Jul E. Verksted

Tirsdag ble Ganddal skole gjort om til et gedigent juleverksted. Små nisser suste fra verksted til verksted for å gjøre alt klart til jul. I tilfelle noen av gjenstandene kommer hjem som julepresanger, kan vi dessverre ikke røpe hva som ble laget.

picture
 

FORELDREUNDERSØKELSEN
Publisert: 11-12-2014 skrevet av: Inspektør

Vi oppfordrer alle foresatte til å svare på foreldreundersøkelsen. Dere kan gjennom denne være med på å gjøre Ganddal skole enda bedre. Husk at det i år skal svares en gang pr. elev. Se eget skriv som ble sendt hjem mandag 8. desember.

Utdanningsdirektoratet 

Leketid i 1B
Publisert: 10-12-2014 skrevet av: Øystein

picture
 

 På slutten av dagen har vi ofte leketid. På onsdager er denne ekstra lang, og da skjer det mye kjekt! I dag koste ungene seg veldig og vi fikk til og med låne lekehuset! Der disket gutta opp med kaffeselskap og inviterte to jenter til selskap.Tidligere på dagen skrev elevene ønskelister til foreldrene. Så da vet dere litt mer om hva de ønsker seg (hvis dere var i tvil, da.)

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.