Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Operation X - The Pizza Challenge ble en stor suksess for elevene i C- gjengen. Aldri har så mange elever klart gangesertifikatet på www.gruble.net Allerede etter en uke hadde klassen utført oppdraget. Bra jobba! Dermed var det selvsagt tid for en velfortjent pizzafest i klasserommet.


I høstferien har Ganddal fritidsklubb åpent tre dager: tirsdag 10.10, onsdag 12.10 og torsdag  13.10. Vi har åpent fra kl. 14.00 til 17.00. Det blir ulike aktiviteter hver dag som for eksempel spill, konkurranser, gratis mat og hobby. Tilbudet er for elever fra 7.-10.trinn. Gratis inngang.

Sjekk Ganddal fritidsklubb for mer info.


I anledning Brannvernuka og Nasjonal brannøvelse vil skolen gjennomføre en brannøvelse onsdag 28. september kl. 09.

Takk til alle dere som har meldt dere til å sitte i FAU, enten som vara- eller hovedprepresentant for deres trinn! Vi skal snart ha vårt første møte etter sommeren, og da vil vi konstituere oss. Men vi mangler noen til, for å bli fulltallige.

I dag flyttet 3.trinn skolen ut i det fine været.


"Ikke lad mobiltelefonen eller nettbrettene hele natten!", var den klare beskjeden fra brannkonstablene til elvene på 6. trinn. En rekke branner starter hvert år pga. uvettig lading om natten. Elevene ble også oppforderet til å sjekke at alle hadde røykvarslere hjemme. Har du røykvarsler hjemme hos deg?


En annerledes dag.