topLogoSpacer
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Trenger elevene læreren?
Publisert: 16-09-2014 skrevet av: T. Meling

Trenger elevene egentlig læreren? Klarer ikke elevene å lese seg seg frem til kunnskapen de skal ha selv? Hva om læreren må sitte bak pulten og bare lytte mens elevene overtar undervisningen. Vil det fungere? Elevene på 7. trinn tok utfordringen og overtok lærerrollen.  

 
 

 picture

SOPP ER TOPP
Publisert: 10-09-2014 skrevet av: 7. trinn

I strålende solskinn inntok 7. trinn Vagleskogen for å "jakte" på sopp. Det finnes ikke et bedre naturfagsrom enn Zulu. Nysgjerrigheten og motivasjonen hos elevene var på topp da de skulle lete etter ulike typer sopp og kategorisere dem. Etter en lang "jakt" smakte det fortreffelig med grillmat. Ingen tvil om at sopp er topp!

 

picture
 

   picture

Skolejoggen
Publisert: 09-09-2014 skrevet av: Inspektør

Onsdag 17. september arrangerer vi Skolejoggen. Vi ønsker å engasjere alle elever i skolen til å løpe for en god sak. Skolejoggen er et prosjekt mellom Landslaget for fysisk fostring og SOS Barnebyer. Les mer om Skolejoggen på http://www.sos-barnebyer.no/skolejoggen

 

Gå til sos-barnebyer.no

Gå til Ladsforeningen for fysisk fostring

7. trinn til topps
Publisert: 04-09-2014 skrevet av: T. Meling

I strålende høstvær kjempet elevene på 7. trinn seg opp den lange bakken til Melshei. De tøffeste av de tøffe tok seg en ekstratur ned bakken og syklet opp igjen i rekordfart. Deretter klatret elevene opp bratte skråninger og opp til toppen av Melshei. Her kunne elevene nyte den storslagne utsikten over Sandnes.

picture
 
picture
 

Datoer for nasjonale prøver 2014
Publisert: 03-09-2014 skrevet av: Inspektør

Datoer for gjennomføring av nasjonale prøver høsten 2014 er nå klare. Det er lurt å merke seg disse allerede nå, slik at en ikke planlegger fravær i denne perioden for elevene som disse er obligatorisk for.

Datoene er:

Lesing 5. trinn - onsdag 15. oktober

Regning 5. trinn - mellom 13. og 24. oktober

Engelsk 5. trinn - mellom 13. og 24. oktober

Se flere forside artikler >>

 
 
.