Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Nytt lovverk ang skolemiljøet.

Endelig starter skolen igjen etter en lang sommerferie. Vi håper alle har hatt det fint og er klare for nye mestringsoppgaver og utfordringer! Voksentettheten er økt i forhold til i fjor, og vi går høsten i møte med stor glede og mye læringsenergi!

 


FAU takker alle foreldre og andre, som bidro til en flott 17. mai-feiring på Ganddal. Felles tog, korps og tale, og arrangement på hver av skolene ble avviklet på en flott måte! Takk også til alle som stilte opp langs løypa, og som var innom på skolene. Her er noen veldig få bilder fra dagen. Vi ses igjen til neste år!

Hipp Hurra for 17. Mai på Ganddal. Toget går fra Sørbø skole kl. 09.00. Møt opp kl. 08.40. så finner du klassen og plassen din i god tid. Husk flagg!

 


Her kan dere se korte filmsnutt av talentene som var med i finalen i Talentiaden 2017.


I perioden 13. mars til 7. april skal skolen gjennomføre kartleggingsprøver på 1.-3. trinn.

Etter fredagens kjekke elevfest står det en rekke kakefat som bare venter på å komme hjem til sin rette eier. Fatene står rett innenfor hovedinngangen (ved gymsalen).  


Nesten 400 av elevene på skolen var på nyttårsfesten på fredag. Flotte pizzasnurrer og lekre muffins kom seilende inn til skolen av foreldrene før festen startet, og discjockeyen spilte super dansemusikk helt fram til halv ti. Vi har all grunn til å tro at elevene hadde en kjekk kveld!