topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Sykkeltur til Kleppeloen
Publisert: 21.06.2015 skrevet av: S.H.A

 
 

6. trinn syklet til Kleppeloen tirsdag 16.06. Vi var heldige med været og fikk en flott dag sammen. Syklingen går bare bedre og bedre, og alle var framme på Klepp på under en time. 

Ingeniør4kids konkurransen 2015
Publisert: 10.06.2015 skrevet av: Mariann

SFO har deltatt på ingeniør4kids konkurransen 2015.

Konkurransen gir alle SFO-ene i Sandnes kommune mulighet til å konkurrere for å se hvilken SFO som kan lage det mest interessante produktet av resirkulerbart materiale hvert år.Her er vårt bidrag, kjekt å se så mange engasjerte, kreative og flinke barn. Både gutter og jenter har vært med.

picture
 

 

 

GRØSSENDE FORTELLINGER TIL HALLOWEEN
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Hallo Ween

picture
 

Et godt utgangspunkt for en grøsserfortelling er et søskenpar som må være hjemme alene for første gang. Tar du med i historien at søskenparet finner en mystisk bok hvor det står at det er en skatt i kjelleren, en kjeller de ikke har lov å sette sine bein i, blir historien enda mer grøssende. Har fortellingen med at søskenparet sniker seg ned i den mørke kjelleren, at det kommer skumle lyder og dører som lukker seg igjen av seg selv, da er spenningen så intens at ingen klarer å legge vekk fortellingen. Liker du denne ideen til fortelling vil du garantert elske boken Ondskapens kjeller.  

picture
 

Er du på utkikk etter grøssere til Halloween eller bare glad i å lese spennende bøker, da kan serien Svingens mørke verden anbefales på det sterkeste.

 

                                                     

 

Alt du lurer på om FAU
Publisert: 07-03-2014 skrevet av: Siri Tjessem Fjælberg

Her er alt du ønsker å vite om Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Ganddal skole! FAU består av 1 medlem fra hvert klassetrinn, og dersom du vurderer å gjøre en innsats for FAU i fremtiden, kan det være verdt å lese om arbeidet som blir gjort og hvordan du i FAU kan bidra for elevenes læringsmiljø på skolen. I FAU-møtet februar 2014 ble disse retningslinjene godkjent og vil bli liggende på FAUs sider på nett.

Elevmedvirkning
Publisert: 27.11.2012 skrevet av: ERL

Elever skal delta i beslutninger som gjelder deres egen læring.

Utdanningsdepartementet (Udir) har lagt ut informasjon om rammene for arbeidet med elevmedvirkning i skolen. Udir har i samarbeid med Elevorganisasjonen også laget noen ressurser det går an å kikke på og bruke.

Les mer om elevmedvirkning her

 

 
 
.