Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Her kommer en smakebit på 5. trinn sin forestilling.

I en fullsatt gymsal imponerte 5. trinn alle tilhørerne med en super forestilling. Her fikk publikum høre en rekke nye og gamle hitter. Stemningen i salen var elektrisk da fjorårets store hit "Elektrisk" runget gjennom salen. Magemusklene fikk kjørt seg da elevene viste en sketsj som harselerte med Norske talenter. Publikum fikk også høre og se en verdenspremiere da 5. trinn sin egen DJ og hans dansere fremførte et egenkomponert musikkshow.

Nå har elevene på første trinn gått 100 dager på skolen. Hver dag har vi tredd en perle til på perletråden. Onsdag skulle vi sette på perle nummer hundre. Dette fortjente en fest!

FAU har i samarbeid med skolen fattet et vedtak om at det skal være innkjøring forbudt i skolegården hele døgnet. Dersom noen skal kjøre til fritidsaktiviteter på ettermiddagstid, SKAL all parkering foregå på P-plassen (etter kl. 1630) for lærerne, eller nede på grusbanen. Igjen biler skal inn i skolegården, da elevene våre også skal kunne bruke skolegården som en trygg lekearena også på ettermiddagstid. Skiltet om innkjøring forbudt ble tatt ned i forbindelse med utbyggingen, men det skal komme opp igjen og stå synlig ved innkjøringen, så snart som mulig.  

Minner samtidig om at all levering og henting av elever SKAL skje ved Bydelshuset eller ved Pizzabakeren. Ingen levering eller henting i Telefonveien eller på lærernes p-plass!Torsdag hadde 2B og 2D en halv turdag. Vi gikk ut før lunsj, og spiste niste og drakk varm drikke i skoleskogen. Deretter var det rett i akebakken like ved kunstgressbanen for å ake. Og ake gjorde vi, resten av dagen. Det var nok mange slitne barn etter denne dagen. 

Tidligere i uken frøys elevene i 2D ned vann med konditorfarge i melkekartonger og i ballonger. Noen av resultatene fra dette kan du se i slutte av bildegalleriet. 

Bildene er helt tilfeldig tatt av de barna som var i nærheten akkurat når fotografen tok bilde. 


1A fikk besøk av sine store helter i 5A

Endelig er det masse snø på Ganddal. Med vårt klima gjelder det å nye disse snødagene maksimalt. Derfor fikk elevene i 5c for første gang droppe en mattetime og heller være ute å leke i snøen. Nå håper elevene snøen blir liggende lenge slik at de kan få flere utetimer.......


Kjekt med juleverksted!