topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

BEST I BYEN
Publisert: 11-02-2015 skrevet av: Manager

Ganddal vartet opp med festfotball da Stangeland ble "knust" i 1. runde av skolecupen. Foran et entusiastisk hjemmepublikum stoppet ikke heltene fra 6. og 7. klasse før de hadde puttet 11 baller i motstanderens nett.

Selv om Stangeland var med på "notene" de første minuttene, tok det ikke lang tid før Ganddal festet grepet om kampen. Gjennom flotte innlegg, strålende kombinasjonsspill og herlige langskudd, ledet hjemmelaget 6 - 1 til pause.

I 2. omgang reduserte Stangeland et par ganger før Ganddal igjen skrudde opp tempoet og scoret noen vakre mål. Stillingen endte til slutt 11 - 4. Nå gleder vi oss til fortsettelsen. I år SKAL pokalen "hjem" til Ganddal!

picture
 

Ganddal tapte slaget om Jæren
Publisert: 10-02-2015 skrevet av: Manager

Det ble en jevn og nervepirrende kamp da jentelaget til Ganddal spilte borte mot Kleppe. Ganddal startet kampen svært bra og kom til en rekke gode avslutninger. I det 20. minutt klarte endelig Ganddal "å få hyll på byllen". Et susende langskudd fra 25 meter gikk kontant i mål. For et mål!  Dermed stod det 1 - 0 til heltene fra Ganddal, en ledelse de beholdt frem til pause.

I andre omgang startet Kleppe et voldsomt press mot Ganddal, som hadde nok med å forsvare seg. Ganddal var likevel livsfarlige på kontringer og bare uflaks gjorde at ledelsen ikke ble større. Presset førte dessverre til at Kleppe reduserte rett før kampslutt.

Ekstraomgangene ble svært jevne med store sjanser til hvert lag. Rett før kampslutt klarte Kleppe å få ballen i mål. Dermed var fotballeventyret over for denne gang. Vi berømmer jentene for imponerende innsats.

picture
 

 

Noahs ark
Publisert: 10.02.2015 skrevet av: Øystein

picture
 

I klasse 1B hadde studentene om Noahs ark. Elevene tegnet dyrene etterpå, og resultatet kan du se i gangen utenfor klasserommet vårt. 

Nasjonale kartleggingsprøver våren 2015
Publisert: 06.02.2015 skrevet av: KBH

Utover våren skal 1. -  4. trinn gjennomføre en til flere kartleggingsprøver:

  • Lesing – papirprøve: 1., 2. og 3. trinn, 13.-30. april
  • Regning – papirprøve:1., 2. og 3. trinn, 13.-30. april
  • Engelsk – elektronisk prøve: 3. trinn, 2.-20. mars
  • Digitale ferdigheter: 4. trinn,  2.-20. mars

Les vedlagte foreldrebrosjyre.

Les mer om gjennomføringen på  http://www.udir.no/Vurdering/Kartlegging-gs/

Utdanningsdirektoratet

1550 KOPPER MED VANN
Publisert: 05-02-2015 skrevet av: Vann I Kopp

Et gammelt kjent skoleordtak sier: "når rektor er vekke, danser elevene på pultene". Det gjelder i høyeste grad elevene på 6. og 7. trinn. Da hele ledelsen tok sjansen på å forlate skolen en hel dag, nøyde ikke elevene seg bare med å danse på pultene. I tillegg utførte de et spektakulært vannstunt. 1550 kopper ble fylt med vann og plassert i gangen til ledelsen.  

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.