Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Første skoledag etter sommerferien er torsdag 18. august. 2. - 7. trinn begynner kl 08.15. 1. trinn begynner kl. 09.00 og møter ved flaggstangen i skolegården.


Siste prosjektet i K&H for 2.trinn var å lage hver sin skilpadde. Det var mye som skulle gjøres på kort tid og mye nytt de måtte lære, men alle elevene var positive gjennom hele prosessen. Og FOR et bra resultat det ble!

De god hjelperne i C-gjengen fikk gleden av å hjelpe til på Åse bo - og aktivitessenter. Her bemannet elevene en rekke ulike poster som spikerslåing, quiz, dart og boksekasting. Både elever og brukere storkoste seg i det fine vårværet. Til slutt danket det en aldri så liten belønning til De gode hjelperne.

Det var stor fest hos C-gjengen da de feiret at klassen hadde klart Operation X - The Final Mission. Oppdraget gikk ut på at minst 14 av elevene måtte klare gangesertifikatet på Gruble.net og resten av klassen måtte ha over 90 poeng. Elevene gikk til aksjon med stor motivasjon og ståpåvilje. Øvelse gjør mester, for elevene imponerte læreren og klarte oppdraget med god margin.

Informasjon om omstillingen på skolen og sammenslåing av klasser, evaluering av 17. mai, status for aktivitetsdagen 25. august, årshjul, organisering av FAU og eventuelt.

Elevene på 5. trinn tok utfordringen med å bli med på scenen under åpningsseremonien av Sandnesugå. Her sang de foran både presse og mange fremmøtte gauker. Bra jobba!

Ganddal bingestadion badet i sol da årets Bingecup ble avholdt. I de innledende rundene ble det uvanlig tette og jevne kamper. Årets overraskelseslag ble The Big Nerds fra 4c. De storspilte lenge, men i semifinalen måtte de gi tapt for et lag fra 7. trinn. Finalen mellom Ingenting 7b og Kebab 7c ble spilt foran flere hundre jublende tilskuere. Til slutt ble det Ingenting som stakk av med seieren og vant 3-1.

På grunn av økonomiske omstillinger i Sandnes kommune vil også Ganddal skole bli berørt fra høsten av.