topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

GRØSSENDE FORTELLINGER TIL HALLOWEEN
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: Hallo Ween

picture
 

Et godt utgangspunkt for en grøsserfortelling er et søskenpar som må være hjemme alene for første gang. Tar du med i historien at søskenparet finner en mystisk bok hvor det står at det er en skatt i kjelleren, en kjeller de ikke har lov å sette sine bein i, blir historien enda mer grøssende. Har fortellingen med at søskenparet sniker seg ned i den mørke kjelleren, at det kommer skumle lyder og dører som lukker seg igjen av seg selv, da er spenningen så intens at ingen klarer å legge vekk fortellingen. Liker du denne ideen til fortelling vil du garantert elske boken Ondskapens kjeller.  

picture
 

Er du på utkikk etter grøssere til Halloween eller bare glad i å lese spennende bøker, da kan serien Svingens mørke verden anbefales på det sterkeste.

 

                                                     

 

DEN STORE STYRKEPRØVEN I MATEMATIKK
Publisert: 20.10.2014 skrevet av: T.O.M.

Spenningen var stor i klasse 7B da de fikk høre at tiden var inne for å gjennomføre den store styrkeprøven i matematikk. Forventningsfulle fant elevene frem mattebøkene, kjente på musklene sine og gjorde seg klare. Vanlige matteprøver blir utført med blynant, visk og papir, men alt de trengte nå var to mattebøker. I stedenfor å bruke de 4 regneartene måtte deltagerne nå sette sin lit til sin egen utholdenhet og musklene i armene.

  picturepicture

BESØK AV DANSENDE ORDFØRER
Publisert: 13.10.2014 skrevet av: T.O.M.

 picture

Stemningen var på topp blant de 400 entusiastiske tilskuerne da skolen sin nye utescene ble tatt i bruk. Selveste ordføreren hadde tatt turen fra rådhuset for å få være med på festen. 6. trinn vartet opp med en festforestilling som fikk både rektor, ordfører og alle tilskuerne opp av setene og fikk dem til å ta fram dansefoten. I talen etter forestillingen roste en tydelig imponert ordfører elevene for en strålende opptreden. Vi fikk også høre mange godord om den nye flotte skolen vår. Til slutt ble en strålende festdag avsluttet med at lærerne delte ut boller og juice til barna. Ikke rart elevene snakket om at de gjerne ville ha flere slike skoledager.

Gøy på Sykkelgården
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: MHM

picture
 

Fredag den 19. september var 5.trinn på sykkelopplæring på Sykkelgården. Dette var en lærerik og kjekk opplevelse.

OPPDRAG : fyll rektor sitt kontor med ballonger
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: B. Allong

Elever på Ganddal skole er ikke som andre elever. Når andre elever leker i friminuttene, går elever på Ganddal skole rundt og pønsker på hvordan de skal overraske rektor med en liten "rampestrek". Etter lang tids planlegging, var endelig dagen kommet da rektor skulle på kurs og planen skulle utføres. Forventningsfulle samlet elevene seg i mediateket med hundrevis av ballonger. Spørsmålene alle stilte seg var: Klarer vi å fylle rektor sitt kontor med ballonger, hva skjer hvis hun kommer og hvordan vil hun reagere?  

 picturepicture

Se flere forside artikler >>

 
 
.