topLogoSpacer
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

info ifm en eventuell streik.
Publisert: 28-08-2014 skrevet av: Rektor

Ganddal skole vil også bli rammet av streik dersom partene ikke kommer til eninghet før tirsdag 2.september. Vi er varslet om at 14 av våre lærere vil bli tatt ut, og det vil ramme elever først og fremst på mellomtrinnet. Men elever og enkelte klasser på småtrinnet vil også bli berørt.

Konsekvenser av en eventuell streik, vil bli redusert undervisningstilbud til mange av elevene våre. Klasser som ikke rammes har ordinær skolegang, med oppmøte og slutt til ordinære tider. Timeplaner for de klassene/elevene som rammes, vil bli delt ut fredag 29.august.  Noen får hull i timeplanene sine, dvs at der det er faglærere inne til vanlig, og som nå er tatt ut i streik og dermed ikke kan erstattes med vikar, vil elevene våre få et "hull" i timeplanen. Det betyr at enkelte elever kommer på skolen, har en time eller to, får et "hull" og må gå hjem fra skolen, for så å komme tilbake på slutten av dagen og gjennomføre de timene hvor en har lærere som ikke er tatt ut i streik. 

Skoleskyss går som vanlig, og vil ikke endre avgangstider selv om elevene har slike hull i planen sin. Foresatte må selv i de tilfellene frakte elevene til og fra skolen.

Spesialpedagogikk for enkeltelever og smågrupper av elever på småtrinnet vil bli hardt rammet. Lesekurs for elever på 2.trinn vil utgå.

Vi vil måtte begrense området ute hvor elevene kan være i friminuttene i og med at 14 lærere er borte fra skolen og ikke kan ha tilsyn. Skoleskogen, Ballbingen og lekeplassen ved Brakke1 vil bli stengt for friminuttsaktiviteter. Alle resterende elever som ikke blir premitterte, vil måtte være på fremsiden av skolen. De voksne som er tilgjengelige vil være ute og påse at sikkerheten til elevene ivaretas.

Svømmeundervisningen utgår på 4. og 5.trinn. Spesialpedagogikk og SNO (særskilt norsk opplæring) utgår på ulike trinn.

4a får kun tilbud om tre undervisningstimer i uka (To gymtimer torsdag og første time fredag i musikk). Resten vil de bli permittert.

5. - 7.trinn får kraftig redusert undervisningstilbud, noen klasser blir helt permitterte.

SFO går som vanlig - en eventuell streik får ingen innvirkning foreløpig på SFO-driften.

Vi er praksisskole, men studentene fra UiS får ingen praksis fra oss fom neste uke, iom at praksislærer er tatt ut i streik, og klassene som skulle hatt Mat&Helse vil bli permittert.

Berørte klasser og enkeltelever får egne timeplaner med oversikt over tilbudet som gis fra og med tirsdag 2.september. Minner om at det er ordinær skoleplikt til de undervisningtimene som tilbys.  

Lurer dere på noe utover dette kan dere kontakte kontaktlærer til og med mandag 1.september. Fra og med tirsdag 2. sender dere mail til ganddal.skole@sandnes.kommune.no.

Den store styrkeprøven
Publisert: 28.08.2014 skrevet av: Running Man

Da var det igjen tid for den store styrkeprøven for elevene på 7. trinn. I nydelig høstvær fikk de testet ut kondisjonen ved å springe rundt Stokki. Elevene viste imponerende innsats og mange av dem sprang inn til gode tider. Her er det bare å fortsette treningen til neste gang.

picture
 
picture
 

Endelig skolestart!
Publisert: 22.08.2014 skrevet av: T. Meling

Elevene på 7. trinn synes det har vært kjekt å komme igang med skolehverdagen igjen. Etter to lange sommermåneder er det godt å være tilbake i nye klasserom, treffe kjekke lærere og være de største og eldste på skolen. 7. klasse er ALLTID det kjekkeste året i livet! Nå venter leirskole, forestilling og mange kjekke mattetimer på dere.

 

picture
 

 picture

 

MAT & GLEDE
Publisert: 26-08-2014 skrevet av: Kokken Tor

 Elevene på 7. trinn har i lange tider gledet seg til å ta på seg forkle og innta kjøkkenet på skolen. Etter å ha fått favorittfaget utsatt med et år, er det ekstra stas å få komme på skolekjøkkenet i år. Her lærer de om mathygiene, oppvask og å diske opp de nydeligste retter. Herved oppfordres alle hjem til å la elevene bli den nye sjefen på kjøkkenet.

 picturepicture

 

Info vedrørende oppstart.
Publisert: 15-08-2014 skrevet av: Rektor

 Velkommen alle sammen til nytt skoleår!

Skolen begynner å ta form, og vi gleder oss stort over alt arbeidet som er gjort siden vi gikk på ferie. Vi får en fantastisk flott skolebygning som vi har ventet på lenge. Full bruk av den nybygde midtfløyen vil bli fra etter høstferien. Sørfløy blir tatt i bruk fra tirsdag 19.august av.

Første skoledag er tirsdag 19.august. 2.-7.trinn starter til vanlig tid, 0815. 1.trinn starter kl. 0900. Første skoledag går alle elevene våre til kl. 1200. SFO har åpent fra 1215 for de som har SFO-plass.

Minner også om felles foreldremøte for alle fra 1.-4.trinn allerede torsdag 21.august. kl. 1800. Da er det felles skoleinfo for foresatte fra 1.-4.trinn. I og med at vi ikke har fått alle møbler og alt på plass enda, så vil det bli en stående info i første etasje, nybygg, med skoleinfo, før alle går videre til hvert sitt barns klasserom for ordinært foreldremøte.

Felles foreldremøte for foresatte på 5.-7.trinn, vil bli avholdt tirsdag 26.august kl. 1800. Oppmøte her blir i Bydelshuset, med felles info og et innlegg ang Mobbing/Nettmobbing v/Tone Warhaug. Etter felles info går alle foresatte og lærerne til de respektive klasserommene og fortsetter med klasseforeldremøte. Alle klasser skal velge klassekontakter og dere får info om året som kommer, ang opplegg, satsingsområder og kjøreregler. 

Ber alle om å finne frem innesko/tøfler!  Ny skole, nye gulv og gode rutiner skal innarbeides, derfor ønsker vi at alle elever har innesko til å bruke gjennom hele skoleåret. Alle utesko skal av i garderobene og der skal innesko tas på og brukes, hver dag. Husk å merke med navn!

Ber alle dere foresatte om å hjelpe elevene våre med å sette på brede/ bokbind, på alle lærebøkene. I den forbindelsen ber vi dere om å IKKE teipe bokbindet fast i permene i bøkene, for da ødelegger vi bokpermene når det gamle bokbindet skal tas av og før nytt legges på.

Jeg gleder meg veldig til til å ta fatt på kommende skoleår, og ser frem til et lærerikt skoleår og positivt samarbeid med dere.

Ønsker God skolestart for alle!

Se flere forside artikler >>

 
 
.