Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1 4322 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Dager igjen til høstferien
02.10.2015 kl 14:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Fredag braket elevene sammen i en hard batalje i gymsalen. Bevæpnet med skjold og baller gikk elevene til angrep på hverandre. Elevene er med andre ord i gang med å spille det populære spillet  Fun-Battle. Det er et lagspill som både engasjerer elevene og gir dem super trening.

Uteskoledag med førsteklasse!

Det er tirsdag og første time i 5C. Roen har senket seg over klassen.  Alt læreren hører er 20 blyanter som skriver, noen elever som sukker høyt og elever som klør seg i hodet. Hva er det egentlig som foregår hos c-gjengen?

5b og 5c avsluttet den første uken med klassekamp i kanonball. Det ble et spennende oppgjør med super innsats av spillerne. Kampen bølget frem og tilbake i en tett og jevn kamp. Da dommeren blåste av kampen stod det 1 - 1 mellom de to klassene.

Det var full rulle for 5. trinn på første skoledag. Elevene har blitt kjent med nye lærere og elever, de har fått med seg hjem en sekk fylt opp med skolebøker, fått sine første lekser og hatt sin første matteprøve. Det har selvsagt blitt tid til mange kjekke konkurranser. Både lærere og elever har kost seg denne første skoledagen. Vi gleder oss til forsettelsen.

Vi ønsker alle 1. klassinger hjertelig velkommen til Ganddal skole. For at skoledagens praktiske gjennomføring skal gå mest mulig knirkefritt, kommer vi her med noen tips til hva som bør være i orden til første skoledag.

Alle elevene våre starter skoleåret tirsdag 18. august. 1. trinn starter kl. 0900. 2. - 7. trinn begynner til ordinær tid, 0815, alle elevene har undervisningstid til kl. 1200 første skoledag. SFO åpner kl. 1200 for de som har SFO-plass.

Skolen har nå fått ny hjemmeside med nytt design og ny plassering av innhold. Siden vil nå fungere bedre på nettbrett og mobiltelefoner. For å finne ukeplanen til din klasse, må du nå trykke på "Seksjon", trykk deretter på din klasse.