Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

– Nå har jeg tatt rekorden min i orienteringsløypa igjen! Og jeg har sprunget den korte løypa to ganger, og den lange én gang, mamma! Glade meldinger fra glade barn som var på Aktivitetsdagen på skolen torsdag. I løpet av to timer fikk flere prøvd seg på håndball, teater, innebandy og orientering, mens lyden av alle som prøvde instrumenter med korpset, sang over skolegården. GATE ungdomsklubb stilte mannsterke for å rekruttere flere til klubben, bare de blir gamle nok. En riktig fin og flott dag på Ganddal skole!


Ny på skolen og har lyst til å møte Ganddal idrettslag, Teaterverkstedet, Ganddal skolekorps, Sandnes Innebandyklubb, GATE ungdomsklubb? Eller har du rett og slett bare lyst til å chille litt med venner i skolegården i deilig vær? Ta en muffin, litt saft og snakke om sommeren som var? Møt opp på skolen på torsdag, da vel! Sørbø skole er også invitert, og du kan også møte venner derfra.

Elevene på 6. trinn er superfornøyd med at endelig er skolehverdagen i gang igjen. For å få en ekstra kick-start på skoleåret gikk trinnet en tur til fjells. Her koste vi oss i sommervarmen med mat, lek og konkurranser.


Første skoledag etter sommerferien er torsdag 18. august. 2. - 7. trinn begynner kl 08.15. 1. trinn begynner kl. 09.00 og møter ved flaggstangen i skolegården.


Informasjon om omstillingen på skolen og sammenslåing av klasser, evaluering av 17. mai, status for aktivitetsdagen 25. august, årshjul, organisering av FAU og eventuelt.

På grunn av økonomiske omstillinger i Sandnes kommune vil også Ganddal skole bli berørt fra høsten av. 

Kjære elever, lærere, foreldre og andre foresatte ved Ganddal skole! Etter suksessen med skuddårsballet i vinter, har vi i FAU planlagt flere aktiviteter for neste skoleår. En enkel plan følger under her. Mer informasjon vil komme på nettsidene og eventuelt ranselpost når det nærmer seg. Følg med!

Her er bilder fra den store finaledagen. Iselin Helland har vært fotograf og laget denne bildefremvisningen.