Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

C-gjengen hadde en super avslutning på skoleåret med super underholdning i klasserommet. For en gjeng! Vi ønsker alle en strålende sommer!


Innsatsen var enorm da elever på 6. trinn hadde mattestafett. I tillegg til selve matteoppgavene måtte elevene "slite" med høy puls, tidspress og konkurranse fra andre grupper. Ble en oppgave for vanskelig, kunne eleven springe tilbake til start og hente en ny elev fra gruppen. Dermed ble det en kjekk og aktiv mattetime.

FAU takker alle foreldre og andre, som bidro til en flott 17. mai-feiring på Ganddal. Felles tog, korps og tale, og arrangement på hver av skolene ble avviklet på en flott måte! Takk også til alle som stilte opp langs løypa, og som var innom på skolene. Her er noen veldig få bilder fra dagen. Vi ses igjen til neste år!

Stemningen var god under øvetoget i nydelig vær:)

Hipp Hurra for 17. Mai på Ganddal. Toget går fra Sørbø skole kl. 09.00. Møt opp kl. 08.40. så finner du klassen og plassen din i god tid. Husk flagg!

 


I strålende vær syklet 6. trinn til Sandneshallen for å ha idrettsdag. I hallen fikk elevene prøve seg på lengde, hive kule, hoppe høyde og springe 200 meter. På slutten av dagen fikk vi og kost oss ute i det varme sommerværet.

Her kan dere se korte filmsnutt av talentene som var med i finalen i Talentiaden 2017.


Stillheten har senket seg over C-gjengen. Ikke en eneste lyd er å høre. Noen elever sitter på pultene, noen har med seg et teppe og har bygget pulten om til en hytte som de sitter inni, en elev sitter henslengt i læreren sin godstol, andre ligger på gulvet med en god pute. Felles for alle elevene er at de sitter med øynene rettet mot en bok som de holder i hendene. Det er med andre ord BOKUKE på Ganddal skole.