Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Elevene på 6. trinn arbeider for tiden med å lage egne musikkvideoer. Her kan du se bilder fra opptakene til noen av musikkstjernene. Fortsatt gjenstår det mye hardt arbeid, men vi gleder oss til hele trinnet skal samles for å vise videoene for hverandre.

I dag har elevene på 6. trinn sett nærmere på hvordan de indre organene til grisen ser ut. Både lever, nyre, hjerte, lunger, spiserøret og tunge ble sett nærmere på.

Her er en smakebit på det elevene har jobbet med i januar på 6.trinn sammen med studenter som var her i praksis.

Etter fredagens kjekke elevfest står det en rekke kakefat som bare venter på å komme hjem til sin rette eier. Fatene står rett innenfor hovedinngangen (ved gymsalen).  


Nesten 400 av elevene på skolen var på nyttårsfesten på fredag. Flotte pizzasnurrer og lekre muffins kom seilende inn til skolen av foreldrene før festen startet, og discjockeyen spilte super dansemusikk helt fram til halv ti. Vi har all grunn til å tro at elevene hadde en kjekk kveld!

Vi gleder oss til å ønske elevene velkommen til nyttårsfest på fredag! Her er litt praktisk informasjon om ettermiddagen og kvelden. Og hvis noen har glemt å melde seg på: Fortvil ikke, det går an å komme uten påmelding. Alle betaler 50 kroner ved inngangen.


Vi samlet inn kroner 18.560,- i fjorårets adventskalender.

Tusen takk for alle bidrag. Pengene er nå oversendt familiesenteret i Guatemala.