Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Onsdag 22., og torsdag 23. mars er det klart for semifinaler. Kl. 11.45 begge dager. Vi gleder oss stort og håper alle semifinalister er klare. At de har øvd mye og forberedt seg godt. Onsdagen er det for 2., 3. og 4. trinn. Torsdagen er det for 5., 6. og 7. trinn. 7. trinn ledere gjengen, også kalt LLL blir konferansierer. Semifinalene blir helt enkle organisert.   Mens den store finalen blir med inviterte fra kommunen, gjestedommer, Sandnesposten og hele skolen på plass. Dette skjer fredag 7. april kl. 11.45. En flott avslutning til påsken. Vi gleder ossJ

På 6. trinn fikk en rekke talenter vist hva de kan da det var kvalifisering til Talentiaden. Talentene imponerte med sang, dans og sketsjer. Vi gleder oss til å følge talentene i semifinalen. Heia 6. trinn!


I perioden 13. mars til 7. april skal skolen gjennomføre kartleggingsprøver på 1.-3. trinn.

Heldige oss som fikk besøk av fem små kyllinger i klassen

Elevene på 6. trinn arbeider for tiden med å lage egne musikkvideoer. Her kan du se bilder fra opptakene til noen av musikkstjernene. Fortsatt gjenstår det mye hardt arbeid, men vi gleder oss til hele trinnet skal samles for å vise videoene for hverandre.

I dag har elevene på 6. trinn sett nærmere på hvordan de indre organene til grisen ser ut. Både lever, nyre, hjerte, lunger, spiserøret og tunge ble sett nærmere på.

Her er en smakebit på det elevene har jobbet med i januar på 6.trinn sammen med studenter som var her i praksis.

Etter fredagens kjekke elevfest står det en rekke kakefat som bare venter på å komme hjem til sin rette eier. Fatene står rett innenfor hovedinngangen (ved gymsalen).