Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Her kan dere se korte filmsnutt av talentene som var med i finalen i Talentiaden 2017.


Stillheten har senket seg over C-gjengen. Ikke en eneste lyd er å høre. Noen elever sitter på pultene, noen har med seg et teppe og har bygget pulten om til en hytte som de sitter inni, en elev sitter henslengt i læreren sin godstol, andre ligger på gulvet med en god pute. Felles for alle elevene er at de sitter med øynene rettet mot en bok som de holder i hendene. Det er med andre ord BOKUKE på Ganddal skole.


I år er det foreldrene på Sørbø og Ganddal skole som er ansvarlige for 17. mai-feiringen på Ganddal. Her på Ganddal skole trenger vi foreldredugnad fra 2., 3., 6. og 7. trinn. Ulike oppgaver skal fordeles og alle bes om å melde seg til sin klassekontakt for å delta. Minst 1 forelder for hver elev får oppgave i forbindelse med feiringen.

På 6. trinn fikk en rekke talenter vist hva de kan da det var kvalifisering til Talentiaden. Talentene imponerte med sang, dans og sketsjer. Vi gleder oss til å følge talentene i semifinalen. Heia 6. trinn!


I perioden 13. mars til 7. april skal skolen gjennomføre kartleggingsprøver på 1.-3. trinn.

Heldige oss som fikk besøk av fem små kyllinger i klassen

Elevene på 6. trinn arbeider for tiden med å lage egne musikkvideoer. Her kan du se bilder fra opptakene til noen av musikkstjernene. Fortsatt gjenstår det mye hardt arbeid, men vi gleder oss til hele trinnet skal samles for å vise videoene for hverandre.

I dag har elevene på 6. trinn sett nærmere på hvordan de indre organene til grisen ser ut. Både lever, nyre, hjerte, lunger, spiserøret og tunge ble sett nærmere på.