Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Denne uka får elevene med seg et skriv hjem om årets foreldreundersøkelse. På dette skrivet står det et unikt brukernavn som dere må bruke ved innlogging.

 


Det var topp julestemning da nissene i C-gjengen reiste på nissetur til Sørmarka Arena. Her fikk de prøve seg på ulike skøyteøvelser, nissehockey og pingvincurling. Det ble også en runde i klatreveggen for å sjekke at nisseformen er på topp før julaften.  

Ganddal skole har i flere år samlet inn penger til et familiesenter i Guatemala i løpet av adventstiden. Disse pengene går med til å drifte senteret der det er 30 unger. Vedlagt ligger det et dokument der du kan lese mer om senteret og det de holder på med der.

 


Leder og nestleder i elevrådet var på Barn og Unges Bystyre torsdag 24. november. Elever fra alle skolene i Sandnes fikk denne dagen møte ordfører, rådmann, kommunaldirektør for skole og mange politikere. De fikk være med på å bestemme hvilken humanitær organisasjon som skulle få det humanitære fondet som blir delt ut hvert år, og de fikk også være med på å fordele små og store midler til skolene.

I dag gikk startskuddet for 6. trinn sine juleforberedelser. Trinnet samlet seg i Julerommet til julesang. De neste ukene skal vi vise Ganddal skole og resten av Norge at vi er det mest julete trinnet i verden.


Denne uken herjer sjakkfeberen for fullt på 6. trinn. Da er det ikke VM kampen mellom Carlsen og Karjakin som fenger mest, men kampen om å bli mester på 6. trinn. Hver klasse har hatt internt mesterskap der vinnerne har gått videre til sluttspillet.


"Lær kidsa koding" er en nettside som er opprettet for at barn skal lære mer om dataprogramering. Hvert år har de et arrangement for grunnskolene i Norge som de har kalt "Kodetimen". I år skal 6. trinn sammen med over 80000 andre elever delta i dette undervisningsopplegget. Sjekk ut denne nettsiden dersom du ønsker å lære mer om koding. 

Lær kidsa koding


Flere har ventet på informasjon om hva som skjer med 17. mai neste år, og her er en oppsummering av det som har skjedd i vår og i høst så langt. FAU har i lengre tid fått mange henvendelser fra foreldre som ønsker seg tilbake til en 17. mai-feiring som er mer i samsvar med den vi hadde før rehabiliteringen av skolene. FAU har vært en del av et større opplegg for 17. mai.-feiringen på Ganddal, sammen med flere aktører som har bidratt til denne festdagen. Likevel gjorde FAU Ganddal før sommeren 2016 et vedtak om at det var ønskelig å dele 17. mai mellom skolene Sørbø og Ganddal. Her kan du lese mer om hvorfor, og hva som er gjort i det siste og hva som er tenkt fremover.