topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Ganddal skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

GRATULERER MED NY SKOLE
Publisert: 15.04.2015 skrevet av: T.O.M.

Gymsalen var pyntet til fest da det endelig var tid for offisielt å åpne nye Ganddal skole. 400 elever sørget for stor stemning under åpningsshowet. Størst stemning var det når selveste "kongen" fikk gleden av å klippe over åpningssnoren. Deretter var det innslag fra elevrådet, sang fra flere klassertrinn og en rekke festtaler. Ordføreren hadde den store gleden av å overrekke en sjekk på 10000 kr til elevrådet. Pengene kommer godt med når den nye gymsalen skal fylles opp med utstyr. 

picture
 

OPPDRAG : fyll rektor sitt kontor med ballonger
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: B. Allong

Elever på Ganddal skole er ikke som andre elever. Når andre elever leker i friminuttene, går elever på Ganddal skole rundt og pønsker på hvordan de skal overraske rektor med en liten "rampestrek". Etter lang tids planlegging, var endelig dagen kommet da rektor skulle på kurs og planen skulle utføres. Forventningsfulle samlet elevene seg i mediateket med hundrevis av ballonger. Spørsmålene alle stilte seg var: Klarer vi å fylle rektor sitt kontor med ballonger, hva skjer hvis hun kommer og hvordan vil hun reagere?  

 picturepicture

JULEVERKSTED
Publisert: 16-12-2014 skrevet av: Jul E. Verksted

Tirsdag ble Ganddal skole gjort om til et gedigent juleverksted. Små nisser suste fra verksted til verksted for å gjøre alt klart til jul. I tilfelle noen av gjenstandene kommer hjem som julepresanger, kan vi dessverre ikke røpe hva som ble laget.

picture
 

TUSEN TAKK, GANDDAL
Publisert: 14.04.2015 skrevet av: T.O.M.

 

  picture

I over 10 år har elevene ved Ganddal skole sendt penger til familiesenteret Llano del Pinal i Guatemala. Pengene kommer i hovedsak fra den omvendte julekalenderen elevene har i desember. Der får de lov å gi penger til dette prosjektet.

    Barnehjemmet setter utrolig pris på bidraget de får fra elevene på Ganddal. Gjennom dette bildet ønsker de å rette en TAKK til alle de glade giverne på Ganddal.

Velkommen til barnas by
Publisert: 29-04-2015 skrevet av: ERL

picture
 

Kulturavdelingen i Sandnes kommune arrangerer Barnas by for sjette året på rad. I år kan livet nytes i en urban park på Ruten der man kan leke og kose seg på utekafè. Langgata blir kulturgata med scener for unge artister og kulturgeriljaen som overfaller oss med dans og musikk. Vi gjentar også suksessen med bytte og bruktmarked for barn som vil kjøpe og selge leker og utstyr. Når vi nok en gang forvandler Ruten til et sted for byens unge vil vi også diskutere hvordan ungdom ønsker at den permanente parken skal bli i fremtiden. Alle som liker å tegne kan glede seg til at Øisteins blyant kommer, i tillegg til utallige kulturopplevelser i fire dager til ende!

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.