Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Hva er sannsynligheten for at elever skal få leksefri en vanlig skoledag? Helt usannsynlig tenker du sikkert. Men hva om du får tilbud om å spille et terningspill der det er en god sjanse for å få leksefri, men hvor det er en enda større sjanse for at du får ekstra mye lekser. Ville du tatt sjansen? Her kan du lese hva som skjedde da C-gjengen fikk dette tilbudet.


Lus
På flere trinn på skolen er det registrert lus. Pass på å sjekke ditt barn!

Det ble en strålende avslutning på uken da elevrådet inviterte til høstfest i gymsalen. På festen ble både det nye elevrådet og de nye Lekelederne presentert. Deretter ble det danseoppvisning på scenen før hele salen fikk bli med å danse. Til slutt ble det servert pølser til alle ute i det fantastiske høstværet.  Slike fester vil vi ha mer av!


Det var stor stemning i gymsalen da 6. trinn hadde forestilling for hele skolen. Etter å ha ønsket publikum velkommen på 8 ulike språk fikk publikum se både dans, skjetsj og sang. Til slutt fikk trinnet med seg hele skolen på Blimedansen. Fantastisk å se hele skolen danse!


Operation X - The Pizza Challenge ble en stor suksess for elevene i C- gjengen. Aldri har så mange elever klart gangesertifikatet på www.gruble.net Allerede etter en uke hadde klassen utført oppdraget. Bra jobba! Dermed var det selvsagt tid for en velfortjent pizzafest i klasserommet.


I høstferien har Ganddal fritidsklubb åpent tre dager: tirsdag 10.10, onsdag 12.10 og torsdag  13.10. Vi har åpent fra kl. 14.00 til 17.00. Det blir ulike aktiviteter hver dag som for eksempel spill, konkurranser, gratis mat og hobby. Tilbudet er for elever fra 7.-10.trinn. Gratis inngang.

Sjekk Ganddal fritidsklubb for mer info.


Vi håper at én hoved- og én vararepresentant vil melde seg til FAU. Vi har avholdt første møte, men det går fort å bli oppdatert! Velkommen skal du være!

I dag flyttet 3.trinn skolen ut i det fine været.