Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Det har spredd om seg som en farsott. Det begynte med en enkel dør. Nå har det spredd seg til flere trinn, flere rom og dører. Nå har det tilogmed nådd ledelsen...

Da er klasserommet til C-gjengen pyntet og klar til jul. Vi er rett og slett fornøyd med resultatet. Hele Ganddal skole er i år hardt rammet av juleviruset. Vi kommer til å oppdatere hjemmesiden for å vise dere resultatet av viruset. Følg med!

Det passer perfekt at snøen har kommet og gir oss optimal julestemning. B og C-gjengen tok turen til Loftå for å suse ned bakkene der på akebrett og kjelker. Rett og slett supergøy! Nå håper vi bare at det kommmer mer snø, mye mer snø. 

Fredag 26. januar arrangerer FAU nyttårsfest for alle elever ved Ganddal skole.

Hold av datoen.


Har du spørsmål til FAU eller saker du ønsker behandlet i FAU? Her er kontaktinformasjon til alle medlemmene i FAU styret på Ganddal skole.

FAU har møte hver måned.


I disse dager får elevene med seg et skriv hjem om årets foreldreundersøkelse. På dette skrivet står det et unikt brukernavn som dere må bruke ved innlogging.

 


Tradisjonen tro har nissene i C-gjengen hatt en hel dag med julekos hjemme hos Nissemor. Her ble det selvsagt mekket på julepresanger, oppdatering på hvorfor vi feirer jul, storspising av fletteloff og "suprisebesøk". Det hele ble toppet med en juletur til Fredheim Arena for å se Jakten på julen.

FAU har møte mandag 4. desember 2017 klokken 1800-2000.

Agenda for møtet er:

1) Rektor informerer

2) Godkjenne referat fra tidligere møter

3) Status regnskap

4) Signere taushetserklæringer

5) Nyttårsfest

6) Søknad til Sandnes Sparebank