Meny
Velg seksjon Forside
Smeaheiveien 24 4317 Sandnes
Telefon: 51337300 Send oss e-post
Redaktør: trond.hoel@sandnes.kommune.no
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Det begynner å nærme seg skolestart for skoleåret 2017/2018. Skolens ledelse vil få ønske gamle og nye elever velkommen tilbake til Giske ungdomsskole. Vi håper du har hatt en fantastisk ferie.

Her kommer litt informasjon om skolestart.


Sommerforkurs for deg som skal starte på vgs til høsten.


Trenger du hjelp med lekser? 

Informasjon om hvilket fag elevene skal opp i til skriftlig eksamen er fredag 12. mai kl. 09.00.Fellessensur for skriftlig eksamen er fra onsdag 14. til fredag 16. juni.

Informasjon om hvilket fag eleven skal opp i til muntlig eksamen er onsdag 14. juni kl. 08.15.Da er årets Giske-mestere kåret innenfor de ulike kategorier som hører med til vår tradisjonelle håndballturnering på Giske Ungdomsskole. FAU ønsker å takke alle frivillige som bidro til god gjennomføring av turneringen og publikum som skapte en flott stemning i hallen. Våre flotte ungdommer har lagt ned mye kreativitet i utforming av kostymer og dans til turneringen.


Du vil få en melding på SMS til det nummeret du oppga i det elektroniske søknadsskjemaet, når inntaket til videregående skoler er klart. Første inntaket gjøres i begynnelsen av juli. Du må da logge deg inn på vigo.no og svare på tilbudet. Svarfristen er ca. en uke etter inntaksdato.

Alle søkere til videregående opplæring kan legge inn elektronisk forhåndssvar. Dette kan gjøres på vigo.no fra 1.juni og frem til 1.juli.