Meny
Velg seksjon FAU
Smeaheiveien 24 4317 Sandnes
Telefon: 51337300 Send oss e-post
Redaktør: trond.hoel@sandnes.kommune.no

Rektor informerer om flytting av planleggingsdag - 2. januar 2018

Personalet på Giske ungdomsskole vil ikke benytte 2. januar som planleggingsdag, men flytter denne til mandag 19. februar 2018.

Det betyr;   alle elever skal møte til vanlig skoledag 2. januar 08:15.  

Elever som alt har planlagt og bestilt ferie og av den grunn blir borte 2. januar, vil ikke få registrert fravær.

Begrunnelsen for endringen er implementering og opplæring i chrome book. Personalet får ikke chrome book før i slutten av januar.


Over 300 festpyntede ungdommer er nå godt igang med årets juleball, men pizzakøen strekker seg foreløpig over det meste av lokalet.

FAU takker alle som bidro med dugnadsinnsats både for å lage kostymer i forkant av turneringen og med ulike oppgaver under gjennomføringen. Det var imponerende å se innsatsen både på banen og på tribunen.

Her ligger Giske ungdomsskoles plan for et godt skolemiljø. Planen er drøftet med ansatte, elevråd og i FAU. Planen skal endelig vedtas i Samarbeidsutvalget denne høsten. Planen er revidert etter nytt lovverk §9-A i Opplæringsloven, gjeldende fra 1.8-2017.


Stortinget har vedtatt nytt regelverk om skolemiljø. Det nye regelverket gjelder fra 1. august 2017. Det nye regelverket finnes i et nytt kapittel 9 A i opplæringsloven. På Giske er nytt regelverk gjennomgått med samtlige ansatte. Nytt regelverk vil også være tema på foreldremøter på samtlige trinn, høsten 2017.

Da er årets Giske-mestere kåret innenfor de ulike kategorier som hører med til vår tradisjonelle håndballturnering på Giske Ungdomsskole. FAU ønsker å takke alle frivillige som bidro til god gjennomføring av turneringen og publikum som skapte en flott stemning i hallen. Våre flotte ungdommer har lagt ned mye kreativitet i utforming av kostymer og dans til turneringen.