Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 6811 Ulsberget 4079 Stavanger
Redaktør: Rektor Henning Furu Verstegen
Gå til Its Learning
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2015><<
desember 2015
mtotfls
30010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Som de fleste kjenner til har opprettelsen av akuttmottak for asylsøkere i Forusbeen 35 blitt etablert i forrige uke. Den informasjonen som er kommet skolen i hende, er den samme informasjonen som ble gitt på folkemøtet søndag 15.november. I tillegg har skolene 17.november hatt et eget møte med informasjonsansvarlig, Lars Petter Einarsson, ved Forus Akuttinnkvartering.

På folkemøtet deltok representanter fra politi, UDI og kommune. Deres vurderinger ligger til grunn for skolenes vurderinger. Verken på folkemøtet eller på møtet med informasjonsansvarlig kom det frem opplysninger som tilsier at skolene trenger å iverksette ekstraordinære sikkerhetstiltak.

Skolene har et tett samarbeid både seg imellom, med skolesjefens kontor og med Forus Akuttinnkvartering. Skolene vil, som vi alltid gjør, vurdere fortløpende ulike tiltak som er nødvendige å iverksette hvis utrygge situasjoner oppstår.

For øvrig viser vi til utfyllende og oppdatert informasjon på hjemmesiden til Forus Akuttinnkvartering, http://forusakuttinnkvartering.no og Stavanger kommunes sider om flyktningesituasjonen: http://www.stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Helse/Omsorg-trygd-og-sosiale-tjenester/Flyktningeseksjonen/Flyktninger-i-Stavanger/

Oppdatert informasjon vil du også finne på Facebook: https://www.facebook.com/forusakuttinnkvartering

 

 


Fredag 20.11.15 var det tid for sangsamling igjen for 1. - 4. trinn i mediateket. Denne gangen var det 3. trinn som ledet oss elegant gjennom sanger på norsk og engelsk. Den røde tråden gjennom sangsamlingen var fokuset på vennskap til hverandre på skolen og i hverdagen. Dette kom godt frem gjennom sangene som ble sunget.

Barna synger av full hals med stor entusiasme og sangglede :) 

Vi gleder oss til neste gang vi samles!


Onsdag 11/11 hadde vi en dag hvor vi koste oss med ulike brettspill med fadderbarna.

Gjennom elevrådet er elevene blitt utfordret til å finne en vennskapssang som skal være månedens sang. Det kom inn mange gode forslag. «Verdens beste venner» gikk av med seieren. Teksten til sangen finner dere lenger nede i artikkelen. Månedens zero-ord; «Selv om jeg går, vet jeg at du forstår, jeg kommer tilbake til deg», er hentet fra teksten.

FAU har i flere år (høst/vår) hatt trafikkaksjon før å øke sikkerheten for skolens elever. Høstens aksjon som ble gjennomført onsdag 11.november hadde fokus på parkering ved levering av elever til skolen. Foreldre oppfordres til å parkere i parkeringslommen ved miljøstasjonen i Slettmyrveien ved levering av barna til skolen og ikke i nærheten av parkeringsplassen som brukes av skolens ansatte. Dette for å unngå at barn (gående og syklende) blir skadet i forbindelse med parkering og rygging så nær skolegården.

For øvrig oppfordres foreldre til å sjekke at barna har (og bruker) tilstrekkelig lys på sykkelen for de som sykler til skolen. Hjelm er også påbudt.


Vi stiller alltid opp og tør å rope STOPP!

Fredag 23.10 gikk alle elever og voksne ved Godeset skole en solidaritetsmarsj for barn i Syria. I løypa hang det poster med informasjon og spørsmål om FN-dagen, solidaritet og Syria. Det ble samlet inn en frivillig startkontingent før marsjen. Godeset skole kan nå sende 13 299 kroner til Røde kors' arbeid med flyktninger. Vi takker alle for innsatsen denne dagen.

4. trinn har i dag vært og hørt på byhistorie i Valbergtårnet. Det var Rune Helgø som formidlet hvordan livet til en vekter kunne være, og historien bak Valbergtårnet.

Det var veldig spennende, og alle fulgte godt med i timen.