Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: SFO 51507013 / 91815984
Redaktør: Rektor Henning Furu Verstegen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2017><<
desember 2017
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Godeset skole er en barneskole i Hinna bydel, Stavanger kommune. Vi har nesten 300 elever og 45 ansatte. I venstremenyen finner dere blant annet informasjon om skolens ansatte, kontaktinformasjon til avdelingene i SFO, FAU og skolens Driftsstyre. I høyremenyen finner dere informsjon og planer knyttet til trinnene. Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på nyheter fra hjemmesiden. 

Det nærmer seg jul og juleferie og det betyr at vi på skolen har en del faste tradisjoner og aktiviteter. Noen er allerede vel gjennomført, mens andre kan vi glede oss til. 

 


Gjenglemt tøy er lagt ut i skolens foajé. Vi håper at dersom du savner noe, tar turen innom og ser. Klærne vil ligge framme til og med 14. desember. Etter dette vil klærne bli levert til Fretex, da vi dessverre ikke har anledning til å ta vare på gjenglemt tøy over lengre tid.

Fredag 17.11. er planleggingsdag og skole og SFO har stengt. Godeset skole ønsker alle en riktig god helg.

«Ballspill, aking, snøballkasting og annen lek foregår ute på de områdene som er bestemt for slik aktivitet.»

Stavanger kommune inviterer deg med dette til å besvare den årlige foreldreundersøkelsen blant foresatte med barn på 3., 6. og 9. trinn i stavangerskolen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen. Tilbakemeldingene skolene får på spørsmål om for eksempel trivsel og læring hjelper oss å skape en enda bedre skole for ditt barn. Derfor er din tilbakemelding viktig både for ditt barn og for oss, og vi håper derfor du tar deg tid til å svare på spørsmålene i undersøkelsen. Du blir spurt om temaer som trivsel, læring og medvirkning. Resultatene vil bli brukt til å finne ut hva den enkelte skole gjør bra, og på hvilke områder skolen kan bli bedre. Undersøkelsen er anonym. Det er frivillig å delta, men vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å svare.

Resultatene fra undersøkelsen blir presentert og drøftet i skolens ulike råd og utvalg. Resultatene vil også bli publisert på skolens hjemmeside. Du svarer på foreldreundersøkelsen på nettet. Elevene har fått med seg informasjon om brukernavn og hvordan du skal logge inn for å ta undersøkelsen. Når du har logget inn kan du velge hvilket språk du ønsker å benytte. Undersøkelsen er oversatt til engelsk, polsk, arabisk, somali og nord-samisk.

Trykk her for å komme direkte til innloggingssiden (koden står i brevet som eleven har fått med hjem). Ta kontakt med skolen hvis du/dere ikke har fått dette.

Fristen for å svare på undersøkelsen er 1.desember. Dersom du har barn på flere av trinnene som undersøkelsen retter seg mot, ber vi om at du svarer på undersøkelsen for hvert barn.

Du kan lese mer om undersøkelsen her

Takk for at du setter av tid til å delta.  

Med vennlig hilsen  

Jørn Pedersen                                                            

skolesjef


På enkelte trinn har småmark vært et gjentagende problem. Det er viktig at alle leser brosjyren fra Apotekforeningen. Foresatte bør ha fokus på god håndhygiene hos barnet og være obs på om barnet får symptomer på barnemark. I så fall følg rådene i brosjyren.  

 


Da er snart HMS-uka ved Godeset skole over. I løpet av uka har vi hatt minst en aktivitet som kan knyttes til hver av bokstavene.

Da har vi avsluttet solidaritetsuka på Godeset skole, det har vært ei uke der medborgerkompetanse og sosialt medansvar virkelig har stått i fokus.


Vi tar godt vare på skolebøker, skolemateriell, inventar og skolebygning. Vi tar ansvar dersom noe blir ødelagt.

Ganger, mediatek, klasserom og toaletter er ikke oppholdsrom i friminuttene.    

I etterkant av foreldremøtene som vi hadde 6.september har dere kunne svare på en liten spørreundersøkelse. Denne er nå stengt. Vi fikk inn 54 svar. 19 av dere har skrevet inn i kommentarfeltet og dette vil vi gå igjennom. FAU vil også gi sine innspill til hvordan vi gjennomfører foreldremøtene best mulig. Tusen takk til dere som har gitt oss tilbakemelding. Svarene fordelte seg slik:

Hvordan passet tidspunktene for foreldremøtene?

Kl 18 og 19 passet fint: 57,4 %

Ønsker at møtene begynner senere: 5,6 %

Ønsker to dager slik at trinnene er bedre fordelt: 22,2 %

Helt supert med alt på en kveld: 13 %

Passer fint med alt på en kveld, men med minimum 1,5 time mellom hver: 24,1 %

Hvordan var informasjonen fra ledelsen?

Relevant for mitt / mine barn: 53,7 %

Det meste var relevant: 37 %

Ikke så relevant: 9,3 %

Unødvendig: 0 %

Hvordan var informasjon fra lærerne?

Relevant for mitt / mine barn: 72,2 %

Det meste var relevant: 27,8 %

Ikke så relevant: 0 %

Unødvendig: 0 %

Hvordan var informasjonen fra sfo?

Relevant for mitt / mine barn: 42,6 %

Det meste var relevant: 11,1 %

Ikke så relevant: 18,5 %

Unødvendig: 7,4 %

Hvordan var informasjonen fra helsesøster?

Relevant for mitt / mine barn: 29,6 %

Det meste var relevant: 18,5 %

Ikke så relevant: 3,7 %

Unødvendig: 1,9 %

 


Alle elever har rett til et læringsmiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Som forelder kan DU bidra til et inkluderende skolemiljø for barna. Sjekk FUGs tips om hva du kan gjøre for å forebygge eller hindre mobbing.

Foreldre som kjører og/eller henter elever på skolen eller sfo skal bruke korttidsparkeringen på nedsiden av skolen. Det skapes trafikkfarlige situasjoner når dere kjører opp til parkeringsplassen for ansatte og snur/rygger ut i veien. Korttidsparkeringen på nedsiden kan dere bruke i 15 min.

Vi ønsker en tilbakemelding fra dere foreldre etter foreldremøtene som ble gjennomført onsdag 6.9.2017. Trykk på lenken for å svare på en kort spørreundersøkelse. Takk for din tilbakemelding.

Spørreundersøkelse


Vi holder oss på skolens område i skoletiden, bortsett fra på turer sammen med voksne.

Konstituering av FAU ved Godeset skole for skoleåret 2017/2018

Mann til fots prøvde i dag, onsdag 30.8.2017, å lokke en av våre elever med seg. Hendelsen skjedde i nærheten av Heddeveien i 15-tiden. Politiet er varslet. Vi oppfordrer foresatte til å snakke med barna sine.

Skoleåret 2016/2017 tok Godeset skole i bruk Trivselsprogrammet.

Trivselsprogrammets mål er å:

● fremme økt og mer variert lek/aktivitet i storefriminuttene

● legge til rette for at elever skal kunne bygge gode vennskapsrelasjoner

● redusere konflikter blant elever

● fremme verdier som inkludering, vennlighet og respekt

● fremme økt og mer aktivitet i undervisningen