Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Folkvangveien 50 4034 Stavanger Telefon: 51 91 28 60 (sentralbord) Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger Telefon: SFO 51507013 / 91815984
Rektor: Henning Furu Verstegen
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2018><<
mars 2018
mtotfls
26272801020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Godeset skole er en barneskole i Hinna bydel, Stavanger kommune. Vi har nesten 300 elever og 45 ansatte. I venstremenyen finner dere blant annet informasjon om skolens ansatte, kontaktinformasjon til avdelingene i SFO, FAU og skolens driftsstyre. I høyremenyen finner dere informasjon og planer knyttet til trinnene. Oppfordrer alle foreldre til å abonnere på nyheter fra hjemmesiden. 

Sommerferien 2018 og årets Fiks Ferigge Ferie-eventyr i Stavanger nærmer seg med lange sprang! Påmeldingen har åpnet, og pågår fram til 1. mai.

Årets FFF-program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn. Reven FIKS er FFFs mangeårige maskot, og er fortsatt med i kulissene og ute i ferieklubbene. I år tilbyr vi ferieklubb, barneleir på Vier, ungdomsleir på Vier og sommerskole i Lundsvågen.

 


Tirsdag 20. mars gjennomførte 6. trinn en storslått påskegudstjeneste i Gausel kirke. 

Kommunalstyret for oppvekst har enstemmig vedtatt at romkapasiteten på Godeset skole er for liten og at tiltak i forkant av skolestart august 2018 må vurderes.

Her kan dere lese selve vedtaket: 1. Kommunalstyret for oppvekst vurderer arbeidsmiljøet på Godeset skole som ikke tilfredsstillende. Saken sendes over til KMU, men vurdering av tiltak i forkant av skolestart august 2018 – eksempelvis bruk av moduler, mulig bruk av bygg som tidligere har vært benyttet til barnehage og eventuelle andre løsninger som kan sikre et forsvarlig læringsmiljø for elevene og gode arbeidsforhold for de ansatte 2. For å sikre plass til antall forventede elever kommende år, herunder å sikre tilstrekkelig kapasitet for spesialrom/grupperom/1-til-1 rom til blant annet språktiltak og spesialundervisning, ber kommunalstyret for oppvekst om en snarlig sak til kommunalstyret for miljø og utbygging om lokaliseringsutfordringer ved Godeset skole. Saken skal omhandle hvordan ekstra moduler kan komme raskest mulig på plass på det området som allerede i dag står ferdig og klargjort for disse. 

Formannskapet stadfestet KO sitt vedtak, og sender nå saken videre til bl.a  Stavanger eiendom for utredning og konkludering av alternativ. Saken sendes deretter tilbake til Kommunalstyret for Miljø og Utbyggging for vedtak, og videre til Formannskapet for stadsfestelse, og bevilgning.  Vi får saken opp i KMU - AU 03.04., og i ordinært KMU 10.04.  Behandling i Formannskapet kan da tidligst bli 12.04. 

Stavanger eiendom har hatt ledelsen på skolen samt leder for driftsstyret, Jan Svege, med på befaring i Soria Moria barnehage som legger ned driften 15.8.2018 for å vurdere om bygget er egnet til undervisningsformål. Soria Moria vil med noe ombygging være egnet slik vi ser det. Frem til endelig vedtak i Formannskapet 12.4 vet vi ikke med sikkerhet hvilket alternativ som blir vedtatt. 

 

 

 

 


Hjertelig velkommen til SFO-foreldrekafe tirsdag 13. mars kl. 15-16.30 i gymsalen!

Det blir salg av pølser, kake, kaffe og saft - og en fin anledning til å treffe store og små på SFO. Vi gleder oss!

Trykk "Les mer" for mer informasjon og prisliste.


Det er vår og tid for felles lusekampanje. Folkehelseinstituttet oppfordrer alle barnehager og skoler til en felles nasjon innsats i uke 10. Godeset skole er med og oppfordrer dermed alle foreldre til å sjekke sine barn hjemme kommende helg, mellom fredag 9. til søndag 11. mars. Godeset skole har hatt tilfeller av lus dette skoleåret. Lus skyldes ikke dårlig hygiene. En kan gå rundt med lus og smitte andre over lengre perioder uten selv å vite at en har lus. En felles innsats kommende helg vil gjøre at det i neste uke skal være liten smittefare på skolen.

 

 

 

 


Onsdag 28/2 stilt guttelaget til kamp mot Hana skole, mens jentelaget spilte sin kamp mot Jåtten skole torsdag 1/3. 

 


I dag har 5. trinn gjennomført en flott storsamling. 

Vi fikk en rundreise i byen vår.

Takk til klassekontakter for gode kaker. 

Alle var fornøyd med egen innsats!


6. trinn gjorde en utmerket jobb på kafeen i dag. De hadde ordnet alt selv. Bakverk og smoothie var med i sekken fra morgenen av. Fra 2. time brettet de opp armene og ryddet til bord og stoler. Satte klart kake/saft/smoothie/pizza-bord, vekslepenger var på plass og servietter til å servere på. 

De var delt inn i 3 grupper som rullerte på å selge og å rydde. Dette gikk som smurt! 

Tusen takk for at dere handlet og all hjelp hjemmefra!

Gleder oss til neste gang :)


Tirsdag 16. januar var 30 nye trivselsledere fra Godeset skole på kurs i Gautesetehallen for å lære nye leker og for å få tips og råd om hvordan man bør være som trivselsleder.

Kommunalstyret for oppvekst vedtok på møte 13.12.2017 at alle skoler fra og med skolestart høsten 2018 skal ha skolestart på samme dato, og at siste skoledag i juni er felles for alle skoler.

Videre vedtok kommunalstyret at tre planleggingsdager gjøres felles for alle skoler/sfo-er og kommunale barnehager.

Skolestart i august for alle skoler er 16.8.18 og siste skoledag før sommerferien er 21.6.19.

Felles planleggingsdager for alle skoler/sfo-er og kommunale barnehager er 15.8.18, 16.11.18 og 2.1.19. Driftsstyrene ved den enkelte skole skal i tillegg legge tre planleggingsdager for skolen og to for sfo. For Godeset skole vil dette bli behandler på neste driftsstyremøte 1.2.18.


Hinna park og Stavanger kommune inviterer alle i bydelen til folkemøte tirsdag 16. januar klokken 18.00. i Fjordpiren, Laberget 22.

Nå gleder vi oss til å ta fatt på et nytt kalenderår med nye muligheter. Vi setter stor pris på elevene våre og skolen vår, både innvendig og utvendig, og vi synes vi har fått det veldig fint og flott og vi prøver å ta vare på den så godt vi kan.

Vi synes at det er kjekt at skolegården og den nye kunstgressbanen vår blir brukt både i skoletida og på fritida. Det var imidlertid leit å finne at kunstgressbanen var brukt til oppskyting av raketter på nyttår, mye søppel lå igjen og en flekk av kunstgresset var også smeltet. Vi oppfordrer våre naboer til ikke å benytte banen til oppskyting og at dere rydder fint opp etter dere dersom dere benytter skolegården.

Godeset skole verdsetter samarbeidet med våre naboer og ønsker dem, våre elever og foresatte et riktig godt nytt år!


Som takk for innsatsen som trivselsledere høsten 2017, fikk 30 TL fra Godeset skole, leke og kose seg sammen på Leos Lekeland på mandag.

Nå er det ikke mange dager igjen til juleferie! Trykk "Les mer" så finner dere aktivitetsplanen for juleferien vedlagt i høyremeny - vi gleder oss!

Minner om at skoledagen slutter kl.11.50 torsdag 21.12. Barn som skal ha fri fra SFO den dagen vil bli sendt hjem kl.11.50.


Det nærmer seg jul og juleferie og det betyr at vi på skolen har en del faste tradisjoner og aktiviteter. Noen er allerede vel gjennomført, mens andre kan vi glede oss til. 

 


Gjenglemt tøy er lagt ut i skolens foajé. Vi håper at dersom du savner noe, tar turen innom og ser. Klærne vil ligge framme til og med 14. desember. Etter dette vil klærne bli levert til Fretex, da vi dessverre ikke har anledning til å ta vare på gjenglemt tøy over lengre tid.

Fredag 17.11. er planleggingsdag og skole og SFO har stengt. Godeset skole ønsker alle en riktig god helg.

«Ballspill, aking, snøballkasting og annen lek foregår ute på de områdene som er bestemt for slik aktivitet.»

Stavanger kommune inviterer deg med dette til å besvare den årlige foreldreundersøkelsen blant foresatte med barn på 3., 6. og 9. trinn i stavangerskolen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen. Tilbakemeldingene skolene får på spørsmål om for eksempel trivsel og læring hjelper oss å skape en enda bedre skole for ditt barn. Derfor er din tilbakemelding viktig både for ditt barn og for oss, og vi håper derfor du tar deg tid til å svare på spørsmålene i undersøkelsen. Du blir spurt om temaer som trivsel, læring og medvirkning. Resultatene vil bli brukt til å finne ut hva den enkelte skole gjør bra, og på hvilke områder skolen kan bli bedre. Undersøkelsen er anonym. Det er frivillig å delta, men vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å svare.

Resultatene fra undersøkelsen blir presentert og drøftet i skolens ulike råd og utvalg. Resultatene vil også bli publisert på skolens hjemmeside. Du svarer på foreldreundersøkelsen på nettet. Elevene har fått med seg informasjon om brukernavn og hvordan du skal logge inn for å ta undersøkelsen. Når du har logget inn kan du velge hvilket språk du ønsker å benytte. Undersøkelsen er oversatt til engelsk, polsk, arabisk, somali og nord-samisk.

Trykk her for å komme direkte til innloggingssiden (koden står i brevet som eleven har fått med hjem). Ta kontakt med skolen hvis du/dere ikke har fått dette.

Fristen for å svare på undersøkelsen er 1.desember. Dersom du har barn på flere av trinnene som undersøkelsen retter seg mot, ber vi om at du svarer på undersøkelsen for hvert barn.

Du kan lese mer om undersøkelsen her

Takk for at du setter av tid til å delta.  

Med vennlig hilsen  

Jørn Pedersen                                                            

skolesjef