topLogoSpacer
 

Jørpeland ungdomsskole

8.  9.  10.  

Juleball - stress og press eller bare kjekt?
Publisert: 16.10.2014 skrevet av: SveiF

Elever og foreldre ser fram til årets juleball, torsdag 18. desember, med stor spenning og forventning.  Vi har aldri vært så mange elever på skolen i dette årtusenet, så vi forventer oss tidenes største og kanskje beste juleball.

 

Noen frykter stress i forkant.  Ballkjoler og flotte frisyrer kan være spennende, men vi vil på det sterkeste fraråde både foreldre og elever å gjøre alt for mye ut av dette.  Da oppnår vi bare at skolens juleball blir en kostbar affære og noen vil vegre seg fra å komme.

Fine klær er bra, men som oftest er noe av det som allerede finnes i klesskapet godt nok.  Frisyren skal kanskje fikses før jul uansett, men ikke la eleven tro at juleballet skal presse fram dyre frisørregninger.
Limousinen trenger ikke bestilles. Familiens gamle volvo duger bra.

 

Kort sagt - juleball er fest og glede, men maten er pizza og cola, ikke 7-retters og champagne. Musikken er seinere hits, ikke klassisk barokk.  Dermed kan man godt komme på juleballet vårt i vanlige finklær og nygreidd hår. 

 

Gode foreldremøter på alle trinn
Publisert: 03.09.2014 skrevet av: SveiF

Vi har hatt foreldremøter på både 8., 9. og 10.trinn.

 

 

 Tilbakemeldingene er gode, og som skole synes vi det er både spennende, nyttig og helt etter boka når vi på denne måten kommer i kontakt med foreldre og foresatte til elevene våre.  Referat fra møtene kommer etter hvert på hvert enkelt trinn sine sider. 9.trinn la ut sitt referat i går. Takk til alle som deltok og som på den måten bidrog til at vi kan prøve å skape en enda bedre skole.

Skolemelk for skoleåret 2014-2015 klargjort
Publisert: 23.06.2014 skrevet av: Siv Helen

fileicon 
skolemelk.no norsk.pdf
fileicon 
skolemelk.no engelsk.pdf

Skoleruta 2014-2015
Publisert: 23.06.2014 skrevet av: Siv Helen

fileicon 
VEILEDENDE SKOLERUTE 2014 - 15.pdf

Skolerute 2014-2015

 
 
.