topLogoSpacer
 

Kristianslyst skole

8.  9.  10.  

Ære til lærer
Publisert: 24-03-2015 skrevet av: rektor

Tusen takk til FAU og de to flotte representantenefor foreldrene som møtte lærerne mandag morgen.

23.mars var det en nasjonal "ære til lærer" markering, og det ble satt utrolig stor pris på at foreldrene markerte dagen med å møte opp kl 0800 og servere kanelsnurrer og twist før frokost.  Det ble en god ukestart for oss alle.

Takk skal dere ha!

Foreldremøte for neste års 8.trinn.
Publisert: 23-03-2015 skrevet av: Ledelsen

Minner om foreldremøte på Kristianslyst skole, torsdag 9.april kl. 18.

I disse dager er vi ute med informasjon på barneskolene. Vår rådgiver, miljøarbeider og tillitsvalgte elever på 8. trinn informerer og svarer på spørsmål fra 7.klassingene. Alle får med seg et infoskriv hjem.

Det er to valg som skal gjøres, og to skjema som skal leveres inn på barneskolen innen 16. april. Du kan finne den skriflige informasjonen her;

fileicon 
2015_17.mars_til nytt 8.doc

 

Comenius-utveksling til Irland
Publisert: 15-03-2015 skrevet av: Andreas

 
 
 
 
 
 
 
 

 

picture
I forbindelse med Comenius utvekslingsprogram har 7 elever hatt en spennende uke på Avondale Community College i Rathdrum i Irland. Kristianslyst skole ser frem til å være vertskap for 23 elever fra våre 4 samarbeidsland i perioden 9.-16.mai

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye skilt
Publisert: 13.02.2015 skrevet av: Ledelsen

 Endelig... har skolen fått nytt skilt der Kristianslyst skole er stavet rett. Det har vi ventet lenge på, og mange er engasjert i hvordan skolen i nærmiljøet skal stave navnet.

Vi har også fått opp henvisning til skolens parkeringsplass, som er den som ligger nærmest Breidablikkveien. Vi ber besøkende benytte den.

I tillegg er det kommet opp to skilt som markerer at det kun skal kjøres inn foran skolen etter avtale. Vi håper disse siste skiltene repekteres, for det har vært mange farlige trafikksituasjoner i sonen rett foran skolen. Bruk parkeringsplassen ved Breidablikkveien, eller enda bedre, LA DEN OPPVOKSENDE SLEKT GÅ.

 

Riktig god vinterferie
Publisert: 13.02.2015 skrevet av: Ledelsen

 Sist uke var nesten litt for stille... kun 8.trinn i "normal" skole.

9.trinn var i hospitering på videregående skoler i distriktet, og 10.trinn trente til muntlig eksamen. Det er en god trening for 10.klassingene å få prøve ut eksamensformen, og mange får med seg god selvtillit på veien.

Nå skal elevene ha en velfortjent ferie, og både voksne og barn ønskes en riktig god uke.

Måtte været bli strålende!

 

 

 

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.