Meny
Velg klasse/område Forside
Skolevollen 17 4017 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Torunn Steensland Dahle
Gå til Its Learning

Velkommen til vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor Torunn Steensland Dahle

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

10.legger i år turen til Ryfylke. Onsdag 2.september besøker vi utposten i Stavanger kommune; Østre Åmøy.

Det blir tur, lek og mye teambuilding.

Elevene møter i klasserommet til ordinær dag kl 0830. Retur på skolens parkering kl 1415.

Vi tar ikke værforbehold fordi vi har muligheten til å bruke den nedlagte Åmøy skole om været skulle bli helt uholdbart.

"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Husk å utstyr elevene med sekk, niste og klær for været.


Mandag 7.september kl 1800 kommer Nina Bøhnsdalen fra KFU (kommunalt foreldreutvalg) til skolen for å gi tips og råd i samarbeidet mellom skolen og foreldrene.

Vi håper mange vil ta imot tilbudet om skolering.

Torunn Steensland Dahle