Meny
Velg klasse/område Forside
OVERGANG 7. TIL 8. TRINN
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

De siste ukenes storefricup har fått en klar vinner.

8a slo i semifinalen ut 9.klasse med 5-0, og i dag vant de finalen over 10.klasse med 3-0. Raske taklinger og flotte scoringer i en noe regntung ballbinge. Kjempeflott innsats fra alle som har deltatt på og utenfor banen.


Stenger undergang Lyngnesstien-Østbrauta.

Hard konkurranse om hvem som pyntet den fineste CUPCAKE.

Fredagsaktivitet på Kristianslyst skole. GOD HELG!


Elevrådet har valgt sine representanter til drifsstyret, skolemiljøutvalget og ungdommens bystyre. Elevrådsleder for skoleåret 2017-18 er Oskar Sørebø Moe 10A, nestleder Petter Hægland 10C og sekretær Karen Mork 10D. Hvem som er tillitsvalgt fra de ulike klassene, og elevrådets aktivitetsplan kan du se under "les mer" (se i høyre marg).

I uke 38 skal elevrådet videreformidle til alle skolens elever sine inntrykk fra konferansen "Eg e den eg e"