Meny
Velg klasse/område Forside
OVERGANG 7. TIL 8. TRINN
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Kristianslyst skole ønsker alle en riktig god sommer!

Første skoledag i august er torsdag 17.august.

9.trinn og 10.trinn starter kl.08.30 og 8.trinn starter kl.09.00.


På grunn av eksamen vil det bli arrangert aktivitetsdager for 8. og 9. trinn torsdag 15.06. og fredag 16.06. Endringer i oppmøte og hva elevene trenger å ha med seg vil bli lagt ut på klassesidene.


Vi vil minne om at det ikke er tillat å kjøre inn eller stoppe foran skolebygget. Området er tydelig skiltet og vi ber alle om å respektere trafikkreglene. Besøkende til skolen kan parkere ved Hetlandshallen eller parkeringsplassen ved Breidablikkveien.

Her er en nyttig brosjyre fra Fylkesmannen i Rogaland. Den gir informasjon om karaktersetting, eksamen og klageretten.