Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Gå til Its Learning

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Det blir foreldremøter på følgende tidspunkt:

8. trinn: mandag 29. august kl. 18.00

9. trinn: mandag 29. august kl. 19.30

10. trinn: onsdag 31. august kl. 19.00

Vi starter med felles informasjon i aulaen. Deretter blir det klassemøter med kontaktlærerne.

 

Vel møtt til foreldremøtene!


Da er et nytt skoleår i gang og vi har hatt en fin start på Kristianslyst skole. De første dagene har vært preget av hyggelige elever og blide lærere som har vært spente på å komme i gang. Vi ønsker alle et riktig fint skoleår!

De første dagene på ny skole er spennende dager, og vi legger stor vekt på at våre nye elever skal bli trygge i de nye omgivelsene.

Et skriv blir sendt med hjem første skoledag. Du finner dette som "VEDLEGG TIL ARTIKKEL" i høyre marg når du trykker LES MER.Kristianslyst skole starter torsdag 18.august.

Elevene på 9.trinn og 10.trinn møter kl.08.30.

Elevene på 8.trinn møter kl.09.00.

Velkommen!