Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Torunn Steensland Dahle
Gå til Its Learning

Velkommen til vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor Torunn Steensland Dahle

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Vi gratulerer klasse 8A med seier i Kristianslyst skole sin sjakkturnering.


Nå er tekniske løsninger på plass, og alle elever og foresatte har skrevet under på IKT-reglementet. Vi er dermed klare for pedagogisk bruk av iPad i skolearbeidet, både på skolen og hjemme. Alle klassene vil få en grundig innføring i forsvarlig bruk, og hvordan nettbrettene skal settes opp for å være klar til bruk.

Stavanger kommunes IKT-reglement ligger i høyre marg som vedlegg til artikkel når du trykker på "les mer".


Vi innfører mCASH som betalingssystem.

Dette er begrunnet i at skolene ikke skal ha en kontantkasse.

Det neste halvåret vil elevene også ha mulighet til å bruke kontanter.

Dette endres i 2017.

mCASH vil kunne brukes som betalingsmåte under Hei Verden aksjonen. Elevrådet vil være veiledere under aksjonen.

For ytterligere informasjon; se brev til alle foresatte på klassens side. Det ligger også informasjon på SRbanks hjemmeside og i Appen.

 


Vi gratulerer skolelaget i håndball, klasse gutter, med en flott tredjeplass i skolemesterskapet.

Gratulerer også til jentene, som spilte seg fram til sluttspillet.