Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

I høst har elevene deltatt i ulike konkurranser for å bli TL-mesteren gjennom Trivselslederprogrammet.

Gratulerer til vinnerene Alex (8C) og Alida (8A)!

De andre finalistene var Lars (9E), Hannah V. (9B), Ivar (10A) og Karen (10C).


Onsdag 30. november hadde valfagsgruppa innsats for andre på 9. trinn invitert EmBo (enslige mindreårige flyktninger) til aktivitetskveld på skolen. Elevene hadde selv planlagt opplegget og både baking og spill stod på programmet. Sju ungdommer og to ansatte fra EmBo koste seg sammen med 17 elever fra Kristianslyst. Ungdommene satte pris på invitasjonen og gleder seg til videre samarbeid med innsats for andre. Lærer Iselin Høyvik sier at det var en veldig vellykket kveld og er stolt av elevenes innsats.

For tiden jobber to klasser på niende trinn med Leger uten grensers prosjekt ”Glemte kriser”. Dette er omfattende kriser i verden som folket ikke har så mye kunnskap om, og som media heller ikke legger særlig innsats i å informere om. Derfor er det opp til oss å informere om disse krisene, og vi har valgt Boko Harams ekstremisme og dens konsekvenser for folket det rammer. Færre dør når flere vet, og derfor er det viktig at så mange som mulig får vite om verdens glemte kriser. 

Skrevet av Maren Langø, Embla Selnes og Benjamin Wahl 


I de neste ukene vil skolen gjennomføre den årlige elevundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet. Denne tar blant annet for seg trivsel, motivasjon, støtte fra lærerne og elevmedvirkning.

Samtidig sender vi ut foreldreundersøkelsen på e-post til foresatte på 9. trinn. Vi ønsker at alle svarer på undersøkelsen slik at vi får et mest mulig realistisk resultat.

Mer informasjon om undersøkelsen finner dere her.