Meny
Velg klasse/område Forside
OVERGANG 7. TIL 8. TRINN
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 
I uke 6 hadde skolen spennende besøk fra National Institute of Education, Singapore sammen med representanter fra Universitetet i Stavanger. Delegasjonen fra Singapore fikk omvisning på skolen og fortalte om sitt studentutvekslingsprogram. Elevrådsrepresentantene Magnus Haaland, Nils Tveit Gjerdåker og Oskar Sørebø Moe var med på omvisningen og representerte skolen på en utmerket måte.

Sørmarka Curlingklubb arrangerer åpen curlingkveld for ungdomskoleelever torsdag 23. februar, kl. 17.00-19.00. Instruktører gir opplæring og hjelper til. Etterpå blir det turnering med premieutdeling.

Førstemann til mølla. Meld deg på her. Både enkeltpersoner og vennegjenger kan melde seg på.


Skolebiblioteket har fått egen nettside hvor du kan søke etter bøker og forfattere. Her finner du også oversikt over nye bøker i biblioteket. Du finner lenke til siden i lenkesamlingen til høyre.

Du kan også bruke trykke her for å komme til siden.


Vi har i kveld hatt en flott samling med elever og lærere fra våre samarbeidsland Tyrkia, Tyskland, Tsjekkia og Island. Foreldre hadde laget nydelig mat. Elevene viste selvlagede filmer og underholdt med dans. Denne uken har vennskap på tvers av landegrenser blitt knyttet. En spesiell stor takk til alle familier som har tatt imot en Erasmus-elev i sitt hjem.