Meny
Velg klasse/område Forside
OVERGANG 7. TIL 8. TRINN
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

KFU vil i samarbeid med MentorNorge arrangere temakveld med temaet «Hvordan motivere og hjelpe ditt barn med lekser».

Arrangementet vil være onsdag 5. april kl. 18.30-21.00, i aulaen på Eiganes skole. Se invitasjon for ytterligere informasjon.


I uke 12 og 13 skal elevene på 8. og 9. trinn velge valgfag for neste skoleår. Elevene har valgfag to timer i uken og kan velge nytt fag hvert år. I år har elevene valget mellom følgende fag:

10.trinn sin valgfaggruppe i friluftsliv er på vintertur, fra tirsdag til torsdag. 


Onsdag 22. februar fikk vi spennende besøk av Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes. De fortalte om nyoppdagelser i rommet, mulighet for liv på andre planeter og hvordan framtiden i rommet vil bil. Elevene fikk i etterkant av foredraget kjenne på ekte meteoritter og lavastein.