topLogoSpacer
 

Kristianslyst skole

8.  9.  10.  

Gratulerer med 3.plass i skolesjakk NM for lag
Publisert: 21.04.2015 skrevet av: Ledelsen

picture
 

 Kristianslyst skole med Martin Saltvedt, Nikolai Børresen, Erling Dyrhaug Skjølås, og Markus Birkemo Årsland. Alle på 10.trinn. Stilte på eget initiativ i sjakk NM for skolelag i Moss, det endte med en kjempeflott 3.plass! Vi gratulerer så mye!

Velkommen til Hei Verden - Solidaritetskveld
Publisert: 08-04-2015 skrevet av: Ledelsen

ÅPENT HUS TIRSDAG 21. APRIL KL. 18-21

Kveldens høydepunkt er SOLIDARITETSKONSERTEN i skolens aula. Elever, lærere og inviterte gjester vil opptre.

Vi vil for første gang ta i bruk skolens nye flotte uteområde hvor 8.-trinnselever vil tilby spennende aktiviteter. Inne blir det salgsboder og utlodding av bla. landslagsdrakt signert Martin Ødegaard og signert Oilerstrøye. Mat og drikke kan kjøpes i cafeen.

Kunstauksjon - kjente kunstnere har gitt bilder til støtte for Hei Verden - Elin Melberg, Craig Flannigan, Frank H. Vatne, Kjell Pahr-Iversen, Stanley Stornes, Torunn Thrall og Åse Anda.

Inngangsbillett min kr. 50 (familierabatt gis). Husk å ta med småpenger. Møt opp til en hyggelig kveld hvor alle inntekter går til Hei Verden.

Les mer om denne kvelden og innsamlingsaksjonen torsdag 23.april her;

fileicon 
Ranselpost_Hei Verden_2015.doc

Elevrådet 2014 - 2015
Publisert: 17.11.2014 skrevet av: Ledelsen

Elevrådet består av representanter fra alle klassene. Disse er tillitsvalgte (TV). Det vil si at klassen stoler på denne personen, og tror hun/han vil gjøre en god jobb som representant for klassen og skolen. Klassen velger også en vararepresentant som tar over oppgavene dersom TV ikke kan være tilstede.

Elevrådsleder 2014 - 2015: Ida Kvalvaag 10A                          Nestleder: Martin Kvalsund 10C

I driftsstyret som er skolens øverste organ er elevrepresentantene:     Sivert Erland 10B og Jonas Glenne 9B.

Elevrådet skal ha representanter i skolens driftsstyre (DS) og i skolemiljøutvalget (SMU). I «Ungdommens bystyre» sitter to elever fra Kristianslyst skole.  Hvem som skal ha disse vervene avgjøres ved valg i elevrådet.

Tik tok tik tok
Publisert: 27-11-2014 skrevet av: Marian

Elevene på 10.trinn i Design og redesign har hatt klokkeoppgave. Her deres løsninger på oppgaven.

Jonas og Trygve møter utdanningsministeren.
Publisert: 17.10.2014 skrevet av: Ledelsen

 
 

SkoleProffenes møte med kunnskapsministeren 17. oktoberpicture

Jonas Glenne og Trygve Ellingsen var sammen med sin klasse, 8B forrige skoleår, med i forandringsfabrikken. De ble tatt ut til å representere forandringsfabrikken i møte med utdanningsminister Røe -Isaksen.

Forandringsfabrikken jobber for å forandre skole, barnevern, psykisk helsevern og kriminalomsorg ut fra svarene fra barn og unge. Råd og konkrete erfaringer presenteres for nasjonale myndigheter, i departement, direktorat og på Stortinget.  Forandringsfabrikkens mål er at barn og unge selv skal få være med å bestemme hjelpen de mottar, på samfunnsnivå og individnivå.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.