Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 
Elevrådet har valgt Magnus Haaland til leder, og Aurora Winther ble valgt til nestleder. Hvem som sitter i driftsstyret, skolemiljøutvalget og i ungdommens bystyre ser du på oversikten. Her kommer det også frem hvem som er tillitsvalgte i hver av våre 14 klasser. Trykk på les mer og finn ELEVRÅD 2016/2017 i høyre marg.

Nå er sommeren over og nytt semester er i gang. Noen FAU har fått ny leder og driftsstyret har kanskje begynt å legge planer for skoleåret 2016/2017. I den forbindelse ønsker vi å informere om Kommunalt Foreldreutvalg i Stavanger og det arbeidet vi gjør. Se kort presentasjon om KFU vedlagt.

Kristianslyst skole sin parkeringsplass er parkeringsplassen ved Breidablikkveien.

Kristianslyst skole starter torsdag 18.august.

Elevene på 9.trinn og 10.trinn møter kl.08.30.

Elevene på 8.trinn møter kl.09.00.

Velkommen!