Meny
Velg klasse/område Forside
OVERGANG 7. TIL 8. TRINN
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Sverre Jørgen Høgmo
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til vår hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for elever og foresatte, samt lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

Abonner gjerne på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

 

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 

Det ble en svært spennende finale i skolens sjakkturneringen i dag der 10A møtte 8B. Fem deltakere fra hver klasse spilte mot hverandre i en jevn kamp. Da det siste partiet ble spilt var spilt var stillingen 2-2. Til slutt vant 10A nok en gang og får beholde pokalen som de har sittet med siden 8. klasse. Hver av vinnerene fikk et klippekort i kantina som premie.


I november tar elevene elevundersøkelsen på skolen. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Les mer om undersøkelsen her.

Samtidig sendes foreldreundersøkelsen ut på e-post til foresatte på 9. trinn. Her får dere som foreldre si deres mening om elevenes trivsel og læring. For at vi skal kunne jobbe best mulig med resultatene, oppfordrer vi alle til å delta i undersøkelsen. Les mer om foreldreundersøkelsen her.

Ta gjerne kontakt med skolen om dere har spørsmål om undersøkelsene.


Valgfagsgruppa teknologi i praksis på 9. trinn jobber med temaet smarthus. I den anledning fikk vi komme på demonstrasjon hos Lyse. Forretningsutvikler Trond Thorbjørnsen viste oss smarte løsninger i demoleiligheten på Mariero. Elevene fikk også prøve teknologien selv. Her fikk vi blant annet se roboter, smarte dører og toalett, gullfisker på skjerm i taket og stemmestyrte brytere.

Se flere bilder her.


De siste ukenes storefricup har fått en klar vinner.

8a slo i semifinalen ut 9.klasse med 5-0, og i dag vant de finalen over 10.klasse med 3-0. Raske taklinger og flotte scoringer i en noe regntung ballbinge. Kjempeflott innsats fra alle som har deltatt på og utenfor banen.