Meny
Velg klasse/område Forside
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51913030 Send oss e-post
Redaktør: Torunn Steensland Dahle
Gå til Its Learning

Velkommen til vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor Torunn Steensland Dahle

Velkommen til å bruke vår splitter nye hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om klassene. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i høyremenyen. Savner du noe fra den gamle hjemmesiden? Du finner lenken til den gamle hjemmesiden i lenkesamlingen på høyre side. Håper du vil finne den informasjonen du trenger.

Hilsen rektor

Torunn Steensland Dahle

 
Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdataundersøkelsen i Stavanger 2016.

Flere har meldt inn problem med å komme gjennom på vårt hovednummer 51 91 30 30.

Alternativt telefonnummer er: 51 91 30 31.

 


Fem av skolens lærere er i løpet av de siste ukene blitt utsatt for identitetstyveri


Hinna menighet inviterer foreldre og foresatte til oppvekstmøte for Hinna Bydel, torsdag 4.februar kl. 19.30.