topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Lovisenlund skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Fullt hus under LOVA-dagen!
Publisert: 19.11.2014 skrevet av: Anne-Lise Stangenes

picture
Kafeene bugnet av godsaker.

Under LOVA-dagen var det liv og røre nær sagt overalt på skolen. Fargerike plakater, glade unger og skravlelystne voksne preget skolens indre rom. Arrangementet, som FAU står ansvarlige for, er ment som en ettermiddag der foresatte tar et steg direkte inn på deres barns arena. Det er her barna tilbringer skoledagene sammen med skolens ansatte; dette er deres "arbeidsplass" - deres læringsarena. Samtidig får elevene en fin mulighet til å være sammen både seg imellom, med sin familie og sine venner på en annerledes måte gjennom arrangementet, der elevene selv tar noe av regien for ulike morsomme aktiviteter i sine trinnbaser.

 

picture
Ansiktsmaling og neglepynt.

FAU har bestemt at årets inntekt fra LOVA-dagen skal tilfalle skolen/FAU. Tilbakeføringen til elevene kan f.eks. gjøres gjenom å sende søknad til FAU om tilskudd til en klassetur for et trinn, eller ved at skolens uteområde opprustes for penger som kom inn.

 

Klikk deg videre inn for en fargerik LOVA-opplevelse i sort-hvitt:

Foto: Anne-Lise Stangenes

Skolegården er fri for biltrafikk!
Publisert: 19.11.2014 skrevet av: SA

I disse tider er det konferanser og mye trafikk i Marcus Thranesgate. Skolen minner om at det er barn som leker i skolegården fram til skolen/sfo slutter kl. 16.30. Kjøring i skolegården er forbudt fram til 16.30.

Det registreres at det er mye biltrafikk i skolegården også etter 16.30.  Vi minner om at det er en lekeplass og mange barn som er i aktivitet.

VIS HENSYN!

På vegne av alle, takk!

Tegning etter kriterier
Publisert: 12-11-2014 skrevet av: CJ

picture
 

Dagens formingsoppgave på 2.trinn var å tegne etter følgende kriterier:

-Tegn ett troll.
- Trollet har tre hoder, to armer og to      bein.
- Det er en foss og ei bro på tegningen.
- Det er fullmåne. 

Endelig på tur igjen!
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: THM

picture
 

Med tre flinke studenter i spissen, kom 4.trinn seg endelig på tur igjen.

En kald, men deilig dag! Det ble full rulle på Grønn slette i Jegers med stjerneorientering. Høyt aktivitetsnivå på alle lag for å besvare oppgaver - faglige og andre oppgaver, rett og slett en oppsummering av de tre ukene med studentene. Vinneren kåres til fredag:)

Bål er elevene vant med, men pølse- og pinnebrødservering er uvant kost. Takk til studentene for en fantastisk utedag!

7. trinn på tur til Vitensenteret
Publisert: 04.11.2014 skrevet av: Svein

picture
 

 

Tirsdag 4. november inviterte Vitensenteret 7. trinn til en annerledes skoledag. Elevene fikk bygge heisekran med elektronisk styrt motor - der utfordringen var å oppnå balanse, slik at ikke kranen tippet. Noen av guttene installerte 3 motorer - og fikk kranen til å løfte 5 kg, som var ny rekord!

Vi fikk også god tid til å studere og teste utstillingen - der vi fikk innsikt i en rekke naturfaglige tema og utfordringer. Reaksjonstest og optisk bedrag var spesielt populære tema. Trykk "les mer" for å se bilder fra turen.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.