topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Lovisenlund skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Lova-talenter 2015
Publisert: 29.03.2015 skrevet av: Anne-Lise Stangenes

picture
Skolens elever strømmer til

Fredag før påskeferien arrangerte skolens elevråd Lova-talenter 2015. Lova-talenter er en årlig, underholdende begivenhet der skolens elever fra 4. - 7. trinn får vist frem noen av sine mange ressurser. Under årets talentiade ble 8 innslag vist frem for elever og lærere, og spenningen var stor da kåringen fant sted etter et energifylt pauseinnslag av guttene på 7. trinn...

 

...og vinnerne av årets Lova-talenter ble....

 

Foto/video: Anne-Lise Stangenes

Påskevandring med A-gruppa
Publisert: 22.03.2015 skrevet av: Cato Jakobsen

picture
 

Fredag var hele 2.trinn på påskevandring i Lund Kirke. Elevene vandret gjennom hele påsken, fra palmesøndag til påskedag. De fikk vifte med "palmegrener", rene føtter, og til og med delta på et påskemåltid.

LLS på 4. trinn
Publisert: 16.03.2015 skrevet av: Anne-Lise Stangenes

picture
Modellkitt - en fin arbeidsmåte.

Vi går nå inn i vår sjette uke med LLS; Lytte - Lese - Skrive - i norsk på 4. trinn. Hver LLS-uke starter mandag morgen med et nytt avsnitt av en tekst som "vi river sønder og sammen", for så å ende i en orddiktat hver fredag. Gjennom uka jobber vi på mange ulike måter for å lære oss vokaler, konsonanter, rettskrivning, verb, substantiv, adjektiv og øveord. Aktivitetsnivået er svært høyt, og ettersom ukene har gått, tillegges stadig flere arbeidsformer. Her får du et lite innblikk i hvordan vi jobber med LLS på skolen fra dag til dag.

 

1a og c på påskebesøk på museet. Vi lærte om gamle påsketradisjoner
Publisert: 24-03-2015 skrevet av: Tiril

picture
1c i Bygada på Kristiansand museum

Fugletrekkets gåter
Publisert: 26-03-2015 skrevet av: elever 4. trinn og A-LS

picture
Gøy med 3D Foto: SME

Vi på Lovisenlund skole er utrolig heldige som har Agder Naturmuseum og Botaniske Hage så nær skolen at vi på kort tid kan tusle bort og oppleve utstillinger og andre aktiviteter der. Nå i mars var vi på 4. trinn på et pedagogisk opplegg ifm. utstillingen; "Fugletrekkets gåter" på museet. Da fløy vi til og med over Nordsjøen med en 3D-simulator. Det var knakende moro! I denne reportasjen er det Doktor Proktor-gruppa som viser frem noe av det alle på trinnet opplevde.

Fotografer: Sarah Maria Eikeland og Magnus Strædet Helmundsen.

Tekstforfattere: Angelica M. V. Omdahl, Alvar Á. R. Kolbrùnarson og Isabell M. Fjermeros

Se flere forsideartikler >>

 
 
.