Meny
Velg seksjon Forside
Marcus Thranesgate 20 4630 Kristiansand
Telefon: +47 38 10 79 60 Send oss e-post
Redaktør: Stig Atter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2016><<
august 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hei alle sammen! Vi koser oss på Bringsvær! Kanopadling, kasseklatring, bading, spiser godt, sover godt, setter ut garn og sløyer fisk.


Det graves friskt i området ved skolen. Det fører til at trafikksituasjonen i Marcus Thranesgate er veldig vanskelig. 

Vi vil at foreldre som må levere og hente sine barn på skolen og SFO IKKE kjører helt opp til skolen.

Kjør i stedet inn i Parkveien/Oddernesveien/Gimle gård, og slipp eleven(e) av der. Det er ekstra viktig at dere gjør dette for å unngå unødvendig farlige situasjoner. Det er mye anleggstrafikk i Marcus Thranesgate/Ole Bullsgate.


 

Folkehelseinstituttet oppfordrer til at alle i Norge gjennomfører hodelussjekk og evt. behandling mot hodelus (om du finner noen småkryp) i løpet av uke 35. Når alle gjør dette samtidig, er sjansen for å bli kvitt de små, plagsomme krypene mye større. Lovisenlund støtter opp om oppfordringen, og ber alle med tilknytning til skolen foreta lusesjekk denne uka! NB! Behandling mot lus skal ikke foretas dersom du ikke finner lus!

Please check the whole family for head lice in week 35, and do the treatment if you find head lice. You can buy lice comb and lice treatment at the Pharmacy. 

Please check the family for head lice in week 35, and taking a treatment if you find head lice .
Please check the family for head lice in week 35, and taking a treatment if you find head lice .

De to første skoledagene på 6. trinn er over. I strålende solskinn har vi møtt hverandre igjen etter en god sommer med ferie og mange opplevelser. Inntrykkene er mange. Mye skal på plass de første dagene. Informasjon og organisering i nye grupper, lærebøker deles ut, nye rom å forholde seg til, ny lærer, nye elever. Fredag avsluttet vi derfor med noen deilige, sosiale timer i Tresse og på Bystranda, med lek, spill, mye moro, og selvfølgelig - IS.

 

"Å vokse opp er å ta valg"

 

Om hvordan voksne kan være med på å skape gode og trygge oppvekstvilkår for sine barn i sitt nærmiljø.

 

Møt opp i Tresse LØRDAG 27. AUGUST KL. 12.00 - 16.00

Arrangør: NNPF (Norsk Narkotika Politi Forening)

 

Klikk videre for mer informasjon om arrangementet.

Åpent foreldremøte med kunnskapsministeren:

TORBJØRNS TIME  

Hvorfor er det så store forskjeller mellom skolene? Hva kan vi gjøre for at elevene lærere mer? Hvilke forventninger kan foreldre ha til skolen og til skolepolitikere?  

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen inviterer til åpent møte på Lovisenlund skole i Kristiansand. Han vil ha en kort innledningen om det han ser på som de største utfordringene i skolen, men først og fremst vil han ha innspill av foreldre, lærere og andre skoleinteresserte.

Alle med interesse for skole er velkomne.  

Tid: Torsdag 18. august kl. 1800-1900 Sted: Lovisenlund skole, Marcus Thranesgate 20, Kristiansand


Til foresatte på Lovisenlund skole

Skoleåret går mot slutten, og vi forbereder neste skoleår. Vi kan se tilbake på et flott år med mange gode opplevelser for stor og små. Her er litt info om skolen vår! Siste skoledag før sommerferien med full aktivitet på Lova. 400 barn med hver sine aktivitetskort. Et tredvetalls voksne tilretteleggere for 22 aktiviteter ute og inne. Ganske godt vær, og med mål om å bry seg om hverandre og ha det gøy! 

 

Da er et nytt semester over, og TrivselsLederne fra dette semesteret ble feiret med brus og pølser. Attest for vel utført jobb fikk de også. De har gjort en super jobb som Trivselsledere! Det er en viktig jobb som vi på skolen ser gode resultater av. 


NYTT NETTSTED OM MOBBING

På det nye nettstedet www.nullmobbing.no finner barn, unge og foreldre informasjon og råd om mobbing og rettigheter.