Meny
Velg seksjon Forside
Marcus Thranesgate 20 4630 Kristiansand
Telefon: +47 38 10 79 60 Send oss e-post
Redaktør: Stig Atter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<august 2015><<
august 2015
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Alle elever skal nå ha fått hjem et elevregistreringsskjema.

Skjemaet er delvis utfylt fra før, men vi ber deg som foresatt om å sjekke at mailadressene, mobilnr. osv. er riktig oppført. Står der noe feil, vær vennlig å endre det før ditt / dine barn tar skjemaet med på skolen.

Se begge sider av skjemaet for bl.a. avkrysning og informasjon.

Vi ønsker skjemaet inn snarest!

Tusen takk!


 

Folkehelseinstituttet oppfordrer hele familien til å ta en grundig lusesjekk i uke 35 hver høst, dvs. førstkommende helg. Dersom lus oppdages må behandling gjennomføres med det samme. Gjennom felles innsats på samme tid er målet å redusere antall tilfeller av hodelus over tid...


 Foto: Printscreen fra nrk Super

Si hei, vær en venn. BlimE!

Lovisenlund skole er påmeldt NRK Supers kampanje for omtanke og vennskap.


Lurer du på busstidene til / fra skolen?

De er nå på plass som "vedlegg" på siden for info. om skoleskyss (Klikk "Meny" øverst t.v. og deretter "Skoleskyss"), eller . . .


Fristen for å søke for å få leksehjelp på Lovisenlund var 1. juni. Kun de som søkte om plass innen fristen har fått plass. Mandag 24. august starter ordningen opp.

For deg som er foresatt og som ser at ditt barn kan ha nytte av å få leksehjelp på skolen, er det ny søknadsfrist i september.

 


Når regnet høljer ned ses raske barneføtter plaskende i vannpytter, mens barnelatteren runger. Ja, det er skikkelig gøy med vann, men det kan også være kjipt. Våte sko og våte klær, manglende tøyskift og hutrende barn - det er ikke særlig trivelig når skoletimen begynner igjen etter friminuttet.

Husk å sende med elevene både klesskift, regntøy og vanntette støvler/sko når det meldes om våte dager, og merk tøy og støvler/sko med fullt navn. Mange barn har likt tøy/like støvler. Allerede fra mandag meldes det om vått vær...


Fra lund til Søm! Sprekeste 6.trinn i byen!

(Og noen fikk en ekstra treningstur om Justvik!)


 

Tirsdag var Ivar Lunde fra Kristiansand avis på plass hos årets førsteklassinger. Han brukte god tid sammen med trinnet, og fikk oppleve hvordan dagen var for både våre yngste elever, foresatte, lærerne, og fadderne på femte trinn.

 


Tirsdag 18. august skinte sola og flagget var heist for våre nye førsteklassinger. Hele trinnet, 62 barn, ble ropt opp, og de hilste pent på rektor. Første skoledag er en spesiell dag for både barn og vokjsne. Vi håper og tror at barna gikk fornøyde hjem etter sin første dag på Lovisenlund skole.
 

Siste dag før sommerferien spilles "årets viktigste kamp" på Lovisenlund; i alle fall for elevene på syvende trinn. Da skal lærerne slås langt ned i fotballstøvlene før de eldste elevene slutter på Lova...