Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
Haneholmveien 170 3230 SANDEFJORD Vis på kart
Telefon: 33 41 73 40 Send oss e-post
Redaktør: Gunnar Straand
For en Talentiade

Med over 200 tilhørere imponerte Matteo i 7b stort i årets Talentiade. Han var en verdig vinner, selv om konkurransen var skarp. 

Det var frivillige fra 4. tom. 7.trinn som tirsdag 7.mars viste fra sine store talenter.

Fra 7.trinn fikk det flere musikalske talenter. Håvard og Vilje spilte sammen på trekkspill og trompet. Nydelig trompetspill akkompagnert  med fengende trekkspillrytmer. Så hadde vi Ingeborg i 7c som spilte tverrfløyte og Mapendo i 7b som fikk salen til å klappe i takt med "Sweet Little unforgetable thing" (Bea Miller)

Thea, Mina og Stella  (6b og 6a) viste turn og dans iført maske og svarte hettegensere. 

Fra 5.trinn sang Even "Love Again" (The kid Laroi) og Aline og Frida sang "Tenke på en venn" fra Linus i Svingen. Denne duetten har aldri sunget sammen før, men matchet hverandre utrolig godt.

4.trinn hadde to innslag. Chris og Mathias/ Cupheads var klovner som fikk hele salen til å le  og 5 jenter (Olivia, Thale, Amilie, Mille og Mathilde) danset som blekkspruter i en forestilling som snart settes opp på Hjertnes. Følg med.

Det er utrolig å se alle talentene som fins i en slik elevflokk. Og som Matteo sa: Jeg forsøker å øver på fiolin 1,5 timer hver dag, gjør lekser og jeg har tid til venner. Kan det bli bedre?