Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 02 Send oss e-post Redaktør: Leon Romestrand
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Velkommen til ny hjemmesideløsning.Trykk på "velg avdeling" oppe til høyre, og finn frem til klassen ditt barn går i. Under "meny" oppe til venstre finne du generell informasjon om skolen.
På hver side du besøker, kan du trykke på "flere dokumenter" for å lese dokumentene skolen har lagt ut.

Onsdag 24.09 fikk Sunde skole besøk av professor Eduardo Andere. Han forsker på læringsmiljø, og reiser verden rundt for å intervjue skoleledere og lærere.
Eduardo intervjuet avdelingsleder, Leon Romestrand, og lærer, Chris Jones.
Sunde skole og to andre skoler i Stavanger representerer Norge i forskningen hans.
Forrige uke var han i USA, og neste uke reiser han videre til Finland.
Eduardo har gitt ut flere bøker, og den siste var om det finske skolesystemet "Teachers' perspectives on Finnish School education"
Eduardo fikk også en omvisning på skolen, og han likte veldig godt de interaktive og spennende klasserommene vi har her på Sunde skole.

Vi ønsker han lykke til videre med forskningen!


Avdelingsleder Mette Erevik Riise er skolens representant for "Grønn skolehverdag", og har i den sammenheng vært på studietur i Tyskland for å finne inspirasjon, tanker og ideer til videre arbeid her på Sunde skole.
Les mer for å se hva Mette har opplevd

Årets elevråd er godt i gang med planleggingen av skoleåret 2014-15, og her er gjengen samlet for å øve til storsamling. Denne flotte gjengen skal nemlig legge frem skolens regler for de andre elevene :-)

Voksne skaper vennskap - Se youtubeklipp