Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

SFO har planleggingsdager 01.08.17, 02.08.17 og 18.08.17. SFO åpner 03.08.17 kl. 07.30.

Lærerkollegiet har planleggingsdager 15.08.17 - 18.08.17.

Undervisningen begynner mandag 21.08.17. Trinn 2 - 7 starter kl. 08.30. Trinn 1 begynner kl. 10.00 og møter ved hovedinngangen bygg 4.

Vi ønsker alle en flott sommer og gleder oss til å se dere igjen august!


13. juni var det igjen Zeromarked på Sunde skole. Alle trinnene hadde aktiviteter, salg og mye moro for store og små. Været var fantastisk og skolegården var stappfull. 

Lesegleden i 3D har slått ut i full blomst denne vinteren. Vi startet med leseprosjekt i november og har lest 57000 sider og 450 bøker fram til i juni. Elevene har mottatt mange diplomer, noen har ligget på 500-1000 sider, på det meste har noen lest 7-8000 sider. Elevene har hengt opp en sirkel for hver bok og Åge har for lengst bitt seg selv i halen.

I dag var femte- og sjettetrinnet på sykkeltur til Vistestranden. Elevene syklet som perler på en snor og hadde hver sin sekk med positive tanker, mat og drikke. 

Medborgerkompetanse og sosialt medansvar omfatter både kunnskap, holdninger og handlinger. Hovedmålet med dagens tur var fysisk aktivitet, samt via lek og dialog utvikle og øke den sosiale kompetansen hos hver enkelt elev. Ett systematisk tiltak og en fin årlig tradisjon som gjennomføres i juni måned på Sunde skole.

Vi observerte mange glade barn og det er ingen tvil om at denne årlige turen er med på å skape en felles identitet og tilhørighetsfølelse. 


Sunde skole er en del av trivselslederprogrammet! Elevene som har utført jobben som TL i skoleåret 2016-2017, har fått hver sin diplom. 

"For å bli valgt til trivselsleder, må kandidaten vise at han eller hun er vennlig og respektfull mot alle andre elever. Trivselslederens oppgaver består i å tilrettelegge for friminuttsaktiviteter og passe på at elever ikke blir gående alene. En trivselsleder jobber for ett bedre skolemiljø. Trivselslederen sendes på lekekurs og deltar i jevnlige møter med skolens ledelse om utarbeidelse av planer for aktiviteter og trivsel."


I dag fikk alle skolens ansatte flott kake av foreldrenes arbeidsutvalg. De ønsket å takke skolen og sfo for godt samarbeid gjennom skoleåret 2016-2017. Spesielt fremhevet i takketalen fra FAU, var kunnskapsnivået blant skolens elever. Sunde skole kan nemlig skilte med resultater som skårer over landets gjennomsnitt på nasjonale prøver.


2. trinn lærer om landskap i samfunnsfag. I dag ble det bygget og gravd fjell, fjorder, v-daler, u-daler, elver, svaberg og innsjøer i hele sandkassen. Noen av byggverkene var inspirert av sagnet De syv søstre.

Finn, lån og les bøker i sommerferien! En digital lesekampanje for 1.- 7.klasse. Opplegget er gratis og du registrerer deg på internett.

Les og registrer så mye du kan - det finnes premier som hentes på biblioteket ditt!

Sommerles - slik fungerer det


Sjettetrinnselever viser danseglede til Stavangerkameratenes nye single; Vil Du Shalala

På fredag skal det lages musikkvideo til den nye låten, og Steps dansestudio har koreografert dansetrinnene. Vi på Sunde skole har lært oss dansen! Vi observerer mange danseglade elever som slipper seg løs, danser og smiler.

Kunnskapsløftet i kroppsøving har følgende kompetansemål i forbindelse med dans og idrettsaktivitet: Mål for opplæringa er at eleven skal kunne utføre varierte aktiviteter og delta i lek som fremmer utholdenhet, koordinasjon og annen kroppslig utvikling