Meny
Velg seksjon Forside
Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post Redaktør: Astrid Hodneland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Filmklipp om skolehverdagen i 1.klasse
Skolehverdagen i 1.klasse-Film
Trykk les mer for å se videoen.

I morgen har elevene i klasse 4b lest seg gjennom første uken av Prosjekt leselyst. Så langt har de vist en formidabel innsats! Fast lesetid på skolen og hjemme viser seg for mange å være både motiverende, positivt og nyttig.

Det ligger også et solid arbeid bak "Boka om bøker". Elevene skriver pent, svarer med fullstendige setninger og er flittige, samt kreative med tilhørende tegninger. I morgen skal vi telle leste sider, snakke om de ulike bøkene, dele leseerfaringer, samt vise frem og drøfte spørsmålene til bøkene. Vi satser på en en like sprek fortsettelse!


7.trinnet jobber denne uken med "overgangen til ungdomsskolen". Elevene jobber med tema som; vennskap, mobbing, nettvett og psykologisk førstehjelp.

Elevene jobber i grupper med ulike problemstillinger som de skal legge frem til foreldrene torsdag 26.02 kl 18.00.

Tirsdag fikk elevene spise lunch på personalrommet. Det var god stemning og spleiselaget ble en suksess.


Sunde skole i Stavanger er en aktiv skole med fokus på idrettsglede og svømming i skolen. Alle fjerdetrinnselevene får svømmeopplæring ledet av utdannet svømmelærer. Opplæringen er med grunnlag i målene i kunnskapsløftet og har hovedfokus på vanntilvenning, lek i vann og de fire kjernefunksjonene "Dykke", "Flyte", "Gli" og "Fremdrift".

Høstsemesterets trivselsledere var fredag før vinterferien ute på en velfortjent "takk for innsatsen-dag". Hovedaktiviteten for dagen var GPSspillet DJEEO i regi av turistforeningen i Stavanger. Spillet engasjerer og utfordrer, og var en stor suksess! Elevene ble delt inn i lag på fire. To satt inne med datamaskin og to var ute i byen med oppgaveark og GPS. Halvveis i spillet byttet de roller. Operatørene som var inne, fikk opp på sin skjerm hvor agentene var, og hvor de måtte bevege seg til for å nå den virtuelle posten. Når agentene var veiledet til posten måtte en oppgave løses, og de kunne komme seg videre til neste post. Kommunikasjonen foregikk via telefon. Elevene ble virkelig utfordret på samarbeid og samhold, og de var veldig flinke! Mens vi ventet på å få spille var vi innom biblioteket og geoparken. Tusen takk til en super gjeng med trivselsledere!

De nyvalgte trivselslederne var denne uka på lekekurs i Kvrenevikhallen. Mye "lått og løye"! Vi lærte mange nye leker, og ble kjent med elever fra tre andre skoler. En super dag for supre elever!

Hilde spør den ivrige gjengen i 6B om målet for timen i matematikk er nådd. Bildet taler for seg selv.

Mål for timen: Vite hva likevekt er.


Onsdag morgen var den spreke gjengen i 5b på joggetur. Kaldt og friskt i nydelig vintervær!

Samefolkets dag 6. februar blir markert i faget mat og helse med festretten "Bidos"