Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi ønsker alle en vidunderlig sommer med mye lek og aktivitet!

Skolestart etter ferien er torsdag 18. august.

 


Vi takker klassekontakter og FAU for godt samarbeid i skoleåret 2015/2016.

 


Onsdag fikk 2c komme til biblioteket for å motta premien for "ÅretsBok". Vi ble møtt med bokgave til alle elevene, diplom, bokmerke, is og brus. Underveis leste bibliotekaren leste to kjekke bøker for oss. Og ikke nok med det! Vi fikk gavekort på bøker til skolebiblioteket, og i høst skal vi få møte forfatteren av boka som vant, selveste Knut Nærum. Vinnerboka var "Glemmestedet".


I dag var 1. trinn sammen med fadderne på 6. trinn i Møllebukta for å se hvor Harald Hårfagre vant "slaget i Hafrsfjord", og ble Norges første konge. 


Elevene feiret at de har lest 450 bøker siden november.

Rektor og avdelingsleder kom på besøk for å se på den lange larven som bruker alle veggene i klasserommet for å vise alle bøkene som er lest. 

Rektor roste alle de flinke leserne i 3A!

Mange kjekke bøker har stått på litteraturlisten og beste leser har lest imponerende 11000 sider.


Det ble en flott aktivitetsdag for alle elever på skolen vår i dag. 1.-3. trinn var i skolegården, mens 4.-7. trinn var på Kvernevikbanen. Trivselslederne hadde ansvaret for å lose gruppene sine gjennom 10 ulike leker og aktiviteter. Dette er en stor og krevende jobb, som våre TL gjennomførte helt glimrende! Takk for en flott dag!

Torsdag fikk dette semesterets trivselsledere sin velfortjente "takk for innsatsen"-dag. Vi syklet til Speidermarka hvor vi møtte Tore fra Frisk Luft-leker uten grenser. Han hadde laget et kjekt opplegg med konkurranser og leker til oss. Tusen takk til en flott gjeng TL! :-)

Sunde skole fikk inn 45.000 kr på årets Zero-marked. Disse pengene går til driften av det kjekke trivselslederprogrammet som Sunde skole er medlem av!

Med Trivselsprogrammet legger mobbefrie trivselsledere fra 4.-10. trinn til rette for økt aktivitet i storefriminuttene. 1000 skoler i Norge, Sverige, Danmark og Island benytter Trivselsprogrammet. Det er representert i alle landets fylker og i mer enn 160 kommuner (Norge). Trivselsprogrammets mål er å: fremme økt og mer variert lek/aktivitet i storefriminuttene , legge til rette for at elever skal kunne bygge gode vennskapsrelasjoner,  redusere konflikter blant elever,  fremme verdier som inkludering, vennlighet og respekt

Tusen takk for en kjekk dag :-)


Vi er heldige som bor så nær mange fine steder vi kan besøke. Onsdag 1.juni ventet vi et par timer på at regnet skulle gi seg og vandret ned til Pallesentomta for å lete etter krabber, leke og klatre.Kjempefin dag med glade elever.