Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi ønsker alle en vidunderlig sommer med mye lek og aktivitet!

Skolestart etter ferien er torsdag 18. august.

 


Vi takker klassekontakter og FAU for godt samarbeid i skoleåret 2015/2016.

 


Elevene feiret at de har lest 450 bøker siden november.

Rektor og avdelingsleder kom på besøk for å se på den lange larven som bruker alle veggene i klasserommet for å vise alle bøkene som er lest. 

Rektor roste alle de flinke leserne i 3A!

Mange kjekke bøker har stått på litteraturlisten og beste leser har lest imponerende 11000 sider.


Sunde skole fikk inn 45.000 kr på årets Zero-marked. Disse pengene går til driften av det kjekke trivselslederprogrammet som Sunde skole er medlem av!

Med Trivselsprogrammet legger mobbefrie trivselsledere fra 4.-10. trinn til rette for økt aktivitet i storefriminuttene. 1000 skoler i Norge, Sverige, Danmark og Island benytter Trivselsprogrammet. Det er representert i alle landets fylker og i mer enn 160 kommuner (Norge). Trivselsprogrammets mål er å: fremme økt og mer variert lek/aktivitet i storefriminuttene , legge til rette for at elever skal kunne bygge gode vennskapsrelasjoner,  redusere konflikter blant elever,  fremme verdier som inkludering, vennlighet og respekt

Tusen takk for en kjekk dag :-)


Fugleungene vokser i rekordfart. De er snart flyvedyktige og vil forlate redet innen kort tid. Sunde skole takker for et godt naboskap denne våren :-)

Det er anledning til å søke om friplass eller moderasjon for familier med lav inntekt. Søknadsskjema finner du nederst på denne siden.Det kan også søkes om redusert avgift for barn med 100%-plass på samme måte som ved friplass.Har du spørsmål om redusert betaling/friplass? Ring 51508260.

 


De 10 eggene er klekte, og foreldrene jobber på spreng for å få mettet de sultne magene!

Sjekk ut den nye videoen til 5C sin klassesang!

To uker på rad har vi vært på uteskole. Uke 18 gikk turen til Mjughaugskogen med fjellklatring, rapellering, spikking med kniv, leker og sosial trening. Uke 19 gikk vi rundt Hålandsvannet som ledd i HMS-uka på Sunde skole. Våre flotte elever koste seg på tur, ingen klaging, bare god stemning.