Meny
Velg seksjon Forside
Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Denne uken gikk vi til Thingbøskogen på uteskolen. For første gang i år kunne vi fyre opp bål og grille pølser!

Helleristninger fra Bronesalderen langs Hafrsfjorden.

FAU har nå laget en oversikt over trafikkvaktene til skoleåret. Vedlagt finner dere også et eksempel på hvordan fordelingen kan gjøres i klassene.

Vedleggene ligger på alle klassene i dokumentmappen "hjem-skole"

Reidun og de flinke 7.klassingene har nok en gang laget og servert mat til mellomtrinnet. I dag var det saftige rekesmørbrød på menyen.

Tusen takk for hjelpen 7.trinn :-)


Prosjektet i Kunst og håndverk ble en suksess!  

Femtetrinnselevene har vært innom mange av kompetansemålene i kunst og håndverk, både når det gjelder kunst, design, visuell kommunikasjon og arkitektur. 

Press play og dere får innblikk i en innholdsrik prosess og et strålende resultat.


Sunde skole ønsker å hjelpe flyktningene fra Syria som har rømt fra hjemlandet sitt. Solidaritetsaksjonen går ut på at elevene ved Sunde skole gir et lite pengebidrag til Unicef ved å gjøre en liten innsats ved enten å jobbe for pengebidraget, lage en egen aksjon eller gi litt av ukepengene sine. (se vedlegg)

Temaet blir også tatt opp i alle klasser!

KICK OFF - BEINTØFT!

Femteklassingene kom i dag syklende til skolen. Videre har de i kroppsøvingstimene syklet hele 10,6 km! Fra Sunde skole - Sverd i Fjell - Store Stokkavann - Hålandsvatnet.

Vi er stolte av våre 10-åringer og skal de neste 8 ukene fokusere på å gå/sykle eller bruke kollektiv transport til skolen.

Trykk Les mer og det ligger bilder, samt link til film av sykkelløypa.


Tirsdag morgen var det 6c sin tur å spille Rugby. Vi møtte opp på Revheimsbanen hvor Nathan og Alexander fra Stavanger Rugby klubb hadde en kjekk økt med oss. 6c var en ivrig gjeng, som syns denne sporten var kjempekul! 

På tirsdag hadde vi vår første felles sangsamling på 1.trinn. Alle klassene var samlet i 1b sitt klasserom, og der fikk vi koselig besøk av "snille snekker Svein"!