Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrepålogging
Foreldrepålogging

Tusen takk til klasse 2B som inviterte klasse 7B til påskeaktivitet i dag.

Syvendetrinnselever samarbeidet med andretrinnselever og fikk tatt i bruk passer, saks, silkepapir, lim og maling. Den taktile ferdigheten ble satt på prøve og elevene fikk male på egg og laget hver sin sol. 

De eldre elevene var ledere, veiledere og fungerte som modeller for de yngre elevene. De eldre elevene har muligens også vokst på å hjelpe de yngre, opprettholdt tidligere lærte ferdigheter, kunnskap og lært av tilfredsstillelsen ved å hjelpe andre.

Ta en titt på prosessen og de flotte resultatene. Dette var gøy!Skolefritidsordningen (SFO) er et tilbud til elever etter at vanlig skoledag er slutt.

SFO er åpen fra klokken 07.30 til 16.30.Tilbudet gjelder alle elever på 1.-4. klassetrinn og for funksjonshemmede elever til og med 10. trinn.

Fristen for å søke plass er 15. april.Oppsigelsestiden er to måneder.

Les mer HER! og/eller ta en titt på filmsnutten fra SFO på Sunde.


Se vedlegg til høyre 

Hele 4. trinn har hatt skøytedag.

Sist uke hadde 3. trinn kjekt besøk av Den Kulturelle Skolesekken, og elevene fikk delta i workshops som besto av dans, drama og visuell kunst. 

I dag har alle skolens elever og ansatte vært på storsamling i gymsalen. Temaet for samlingen var NETTVETT.

Takk for en toppers samling med mange gode råd, passende sanger og stilige dansemoves. Ingen tvil om at det ligger mye arbeid bak kulisser, innlærte replikker, dansetrinn og sangtekster.

Underholdning i skolen er gøy og lærerikt. Press play og få et lite innblikk fra dagens show.


I dag var trinn 7 med på åpningen av den nye gang- og sykkelstien Krossbergveien. Stas å bli invitert og vi er takknemlige for at politikerne har tilrettelagt for en sikrere og tryggere skolevei for elevene ved Sunde skole i Stavanger.

Per A. Torbjørnsen stod for den offisielle delen av åpningen som var i dag, 1. mars 2018 klokken 11.00. Åpningen var i Krossbergveien/Alvasteinsveien ved Selvåg gartneri, hvor det ble servert boller, kaffe og juice. Elevene fikk også hver sin bøff hvor det stod "Takk for at du sykler".  

Fakta om prosjektet: 2 km ny gang- og sykkelvei. 700 m ny bilvei. 1200 m ny overvannsledning til Hålandsvannet. 50 m nye terrengsluker med tilhørende dreneringssystem. 200 m natursteinmurer. 50 stk nye lysmaster. Kostnader: ca kr. 27 mill. 


Syvendetrinnslever har de siste månedene vært gjennom en teoridel og blitt kjent med ulike kjente kunstnere og deres arbeid. De siste ukene har de jobbet seg gjennom en praktisk oppgave og laget hver sin skulptur.

Målet for opplæringen er at elevene skal bruke ulike sammenføyningsteknikker i harde og myke materialer og samtale om opplevelse av hvordan kunstnere har benyttet form, lys og skygge og bruke dette i eget arbeid med bilde og skulptur.

Kreative elever og stilige resultater! En skulptur er et kunstverk, det kan kanskje være mye mer enn det? Det kan få deg til å smile, og få deg til å tenke. Det kan gi deg en gnist, eller indre ro. Det kan være magisk og meningsfylt. Ta en titt på våre skulpturer. Hva gjør de for deg? Press play!