Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Sundeveien 10 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 44 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Astrid Hodneland
Logg inn på hjemmesiden
Logg inn på hjemmesiden
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tirsdag 18. oktober var jentene på 3. trinn på Girl Tech fest.

3B har hatt Pokemon-jakt i gymtimen i dag. 

Høsten har meldt sin ankomst og da er det for mange koselig med stearinlys! Sjettetrinnselevene er godt i gang med å lage/støpe lysestaker! De jobber ut i fra følgende mål i kunnskapsløftet:

Målet er at eleven skal kunne lage enkle bruksformer i ulike materialer og kunne gjøre rede for sammenheng mellom idé, valg av materialer, håndverksteknikker, form, farge og funksjon. Videre skal de kunne benytte ulike teknikker til overflatebehandling av egne arbeider

Til de som ønsker å ta en titt på fremgansmåten, press play! 


4. til 7.trinn på Sunde skole har nå fått tilgang til å spille Enki - Et læringsspill og lærerverktøy i ett!

Enki er et dataspill med tilpassede oppgaver i engelsk, matematikk og naturfag, som er bygget opp som et spill og læreverktøy som følger læreplanen.

Et moderne spill der klassen utforsker en spennende og lærerik verden! Læreren får ta del i den sosiale og faglige prosessen via statistikk over klassen og elevenes fremgang. Kjekt og spennende!

Press play for filmreportasje! De som ønsker kan lese mer om idémakeren og tankene bak det digitale spillet på forskning.no


Fredag 16. september hadde 3c en uforglemmelig dag på biblioteket.

En ny flott uteskoledag for 1. klassingene i Thingbøskogen.

1. trinn hadde uteskole i nydelig sommervær ved Aubeberget. Vi hadde 3 forskjellige stasjoner og etter mat var det tid til frilek med god hjelp fra fadderne.

Først av alt vil vi takke Håvard i klasse 6b og faren hans, som i går var ute å hang opp en ti posters orienteringsløype til sjettetrinnet! Elevene fikk ta del i et lærerikt, teoretisk og praktisk orienteringsopplegg.

Læreplanen i kroppsøving sier under friluftsliv at et av målene for opplæringa er at eleven skal kunne orientere seg ved hjelp av kart i kjent terreng.

Sjettetrinnselevene har i dag jobbet systematisk og målrettet mot det kompetansemålet. Ta en titt på filmreportasjen og dere får et innblikk i dagens opplegg!


Hver dag denne uken viser sjettetrinnselever kreative og innholdsrike presentasjoner foran uliker klasser på skolen! Kjekt å invitere andre elever på klasseromsbesøk, der de får vise frem sine presentasjoner og lære av hverandre.

Test dine kunnskaper med quiz laget av sjettetrinnselever: Kahoot!