Meny
Velg seksjon Forside
Bedehusvegen 4 4120 Tau
Telefon: 51742770 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Ruth Nina Fiskå Rypestøl
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2017><<
juni 2017
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Gå til Its Learning
https://www.fylkesmannen.no/nn/Rogaland/Barnehage-og-opplaring/Grunnskule-og-vidaregaande-opplaring/Gratisprinsippet-og-skoleturar-arrangert-av-foreldre1/
Gratisprinsippet og skoleturer

 MOBIL SKOLE

Vi ønsker at foreldre/ foresatte formidler korte beskjeder til kontaktlærer via mobil skole. Det kan være beskjed om korttidsfravær, tannlege etc.

Dette gjøres med å sende melding til 03686.

Se eksemplet: TAU 8A Ole er syk idag

Vi ønsker elever og foresatte en riktig fin sommer! Vi takker for godt samarbeid i skoleåret som har gått.

Skolestart for elevene er torsdag 17.august kl 08.30.


Fra tid til annen hører vi fra elever og lærere at det er utfordrende og vanskelig å fylle de siste skoledagene før sommerferien med godt innhold. Spesielt gjelder nok dette for 10. klasse på ungdomstrinnet, som jo er ferdig med eksamen og siste klasse i grunnskoleløpet. Da gjelder det å tenke kreativt. Hvorfor da ikke skape glede hos noen eldre i nabolaget, slik 10 B ved Tau ungdomsskole tenkte da de fant ut at de ville bruke en skoledag ved Tautunet Bo- og aktivitetssenter. Det var de eldre ved Dagsenteret som fikk besøk og her hadde både elever og lærer lagt seg i selen.

I anledning innsamling til Zambia

Her kan du gå inn og bestille drikke for eleven skoleåret 2017/2018

Etter å ha sett an været i ukevis tok vi sjansen på å dra til fjells tirsdag 28-3

"Mat fra andre land" er et prosjekt som ligger fast i Mat & helse på 9. trinn hvert år. I dag har 9A tryllet frem de lekreste retter fra seks forskjellige land. Landene som var representert var Makedonia, Italia, India, Frankrike, Thailand og Marokko. Maten smakte fortreffelig :)

Det blir skitur for hele skolen tirsdag 28. mars. For de som ønsker å leie skiutstyr er prisen 150 kr inklusiv hjelm. Heiskort koster 200 kr. Det blir full anledning til å gå tur med turski. Vi satser på flott vær og fine forhold.

Vi satser på fint vær onsdag 15. mars og vil da arrangere skidag. Det blir satt opp busser og det er en obligatorisk skoledag for elevene.

DU ER VIKTIGERE ENN DU TROR

Invitasjon til foresatte og andre som er engasjert i ungdom UNGDOM & RUSVANER & PSYKISK HELSE Opplysning om ulike rusmidler, bevisstgjøring av holdninger, og hvordan møte ungdom i samtaler om rus. Hva kan bidra til å styrke ungdommens psykiske helse?Elevene på 10.trinn begynte mandag denne uka å øve på årets musikal

I løpet av våren 2017 vil elever på 10. trinn få fastsatt karakterene som skal stå på VITNEMÅL FOR GRUNNSKOLEN. For enkelte fag kan du ha fått avgangskarakter tidligere, for eksempel i valgfag, musikk eller mat og helse. Fylkesmannen i Rogaland har registrert et ønske fra elever og foreldre om informasjon om karaktersettingen, eksamen og retten til å klage på karakterer. De har derfor utarbeidet en brosjyre som vi håper kan være til nytte for deg.

Dere finner brosjyren i margen til høyre under "Til deg på ungdomstrinnet"Vi ønsker alle elever og foresatte en gledelig jul og et riktig godt nyttår!

Takk for et godt samarbeid i året som har gått!


Valgfaget "Sal og Scene" fremførte forestillingen "Veien mot Betlehem" for 1.klasse ved Tau skule i dag. Vi fikk høre vakker sang, og fremføring av juleevangeliet på en fin og humoristisk måte.

Maria Jårvik Fjetland hadde hovedrollen som Maria, og Anders Sigmundstad hadde rollen som Josef.

Espen van Beuzekom spilte keiser Augustus og Trym Runestad Østerhus hadde rollen som Herodes, i tillegg var Trym en av de tre vise menn sammen med Johanne Sandvik og Marie Gudvangen. Nora Skappel og Sander Lid Fiskå var gjetere.

Kristiane Holta Pedersen fremførte sangen "Maria og Gabriel", og Tuva Espetvedt fremførte sangen "En stjerne skinner i natt".

Daniel Vik styrte lyd og lys, Einar Aspøy spilte piano og Marita H. Vasstveit hadde regien.

TUSEN TAKK TIL SAL OG SCENE FOR EN FIN FORESTILLING!


I morgen er det 1.desember, og julen nærmer seg med stormskritt. Tradisjonen tro så ønsker vi å gjøre det litt hyggelig for elever våre i løpet av desember.

Fredag 16.desember: Vi serverer julegrøt for alle elevene i lunsjen

Tirsdag 20.desember: Skolecup i fotball i de tre siste skoletimene. Hver klasse har et jentelag og et guttelag. Klassene spiller innledende kamper mot hverandre i løpet av desember. Denne dagen spilles det kvartfinaler, semifinaler og finaler. Vinnerne av jentene spiller til slutt kamp mot de kvinnelige lærerne, vinnerne av guttene spiller kamp mot de mannlige lærerne. Alltid stor prestisje i disse kampene! Hele skolen er da samlet i Tau Aktivitethus. Samme kveld kl 19.00-22.00: Juleavslutning for elever og lærere

Onsdag 21.desember kl 09.00: Julegudstjeneste i Strand kirke/parallelt opplegg på skolen. Elevene slutter kl 11.15 denne dagen.

Se vedlegg i høyre marg for nærmere informasjon


Skolen valgte i år å markere verdens psykiske helsedag med et heldagsarrangement

Vi vil være med å markere verdensdagen i psykisk helse.