Meny
Klasse/Gruppe Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Gamle Dusavikveien 4 4029 Stavanger Telefon: 51 91 29 30
Postadresse: Postboks 8069 FORUS 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor: Kirsti Birkevold
Innlogging nettside ansatte
Innlogging ansatte
Innlogging Web Untis
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Vardenes skole! 

Her kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene, samt aktuelle saker fra SFO. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen rektor Kirsti Birkevold

Info og invitasjon til foreldre om VIP for 0.klasse på Vardenes SFO mai/juni 2017:

Dersom ditt barn skal begynne på Vardenes SFO, eller du skal endre plassprosent på SFO for ditt barn, må du lese denne artikkelen:

Det planlegges oppstart av Natteravner i bydelen. I den forbindelse trengs det flest mulig frivillige foreldre/foresatte til å hjelpe med patruljering. I vedlegget finner dere "Etiske retningslinjer for Natteravnene" samt et skriv utarbeidet av Håvard H.Berakvam. Dette blir også sendt som ranselpost.

Snart er det sommer og Fiks Ferigge Ferie.

Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, Fiks Ferigge Ferie 2017, nærmer seg. 15. mars åpnes det for påmeldinger. Påmeldingsfristen er 1. mai. Vi håper at både små og store gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen. Årets program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn.  Som tidligere år blir det sommerleir på Vier, sommerskole i Lundsvågen og ferieklubb. Nytt av året er at ferieklubben har baser i alle bydeler. Det blir til sammen 16 ferieklubber å velge mellom. Fiks Ferigge Ferie er i første rekke for barn og unge bosatt i Stavanger, eller som går på skole i Stavanger. 


Vi har nå lagt ut presentasjonen som Frode Jøsang hadde på skolen onsdag 22.februar under "Hjem-skole" fanen til høyre på hjemmesida.

Flere elever har kommet til skolen med smartklokker. Det medfører at vi må ut med en presisering som skole om hvordan vi forholder oss til slike klokker i skoletiden.Vi minner om felles foreldremøte onsdag 22.februar kl.18-19 i aulaen.

Frode Jøsang fra Lenden skole og ressurssenter er vår gjesteforeleser. Han vil snakke om vennskap og relasjoner mellom barn. Invitasjon er også sendt som ranselpost.


Da har vi mottatt resultatene fra årets foreldreundersøkelse for SFO: