Meny
Klasse/Gruppe Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Besøksadresse: Gamle Dusavikveien 4 4029 Stavanger Telefon: 51 91 29 30
Postadresse: Postboks 8069 FORUS 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor: Kirsti Birkevold
Innlogging nettside ansatte
Innlogging ansatte
Innlogging Web Untis
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Vardenes skole! 

Her kan du finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon om trinnene, samt aktuelle saker fra SFO. All annen informasjon finner du i venstremenyen.

Skolens administrasjon, lærere og SFO legger ut viktig informasjon til dere foresatte. Husk derfor å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnér på nyheter" i høyremenyen.

Hilsen rektor Kirsti Birkevold

Vi vil allerede nå opplyse om at neste skoleårs foreldremøte er torsdag 31.august. Sett av datoen!

Info og invitasjon til foreldre om VIP for 0.klasse på Vardenes SFO mai/juni 2017:

Dersom ditt barn skal begynne på Vardenes SFO, eller du skal endre plassprosent på SFO for ditt barn, må du lese denne artikkelen:

Torsdag 15. juni syklet trivselslederne til Vistestranden.

Info fra leder av Natteravner i Tasta bydel:

Mandag 29. mai kl. 18:00 - 21:00 vil det bli holdt et arrangement på Tasta Bydelshus i regi av Natteravnene Tasta. Her vil det bli informert om Natteravnene, i tillegg til at det kommer innslag fra personer knyttet til AMK og Fengselsvesenet vedrørende deres erfaringer i møte med dagens ungdom.

Natteravnene Tasta er i gang! Vi teller pr. i dag 45 engasjerte foreldre, men trenger selvsagt flere. Vi hadde vår første "patrulje" 16. mai med påfølgende runde fredag 19. mai. Det vil gå Natteravner videre fremover hver helg til sommerferien starter, så tar vi pause til høsten og skolestart. Møtet med ungdommen i bydelen har vært svært positivt. De er nysgjerrige, pratsomme og virker å være glad for at vi tusler rundt i gatene. Det er jo kjempekjekt.

PS: Tastarustå Skole skal ha et foreldremøte for foreldre til de som starter i 8. klasse til høsten og har i den forbindelse spurt om jeg kan komme å fortelle litt om Natteravnene. Jeg stiller mer enn gjerne opp på tilsvarende møter dersom andre skoler i bydelen har tilsvarende foreldremøter og ønsker informasjon. Takk for oppmerksomheten og ha en strålende uke... 😊     Med vennlig hilsen Håvard Berakvam Leder Natteravnene Tasta Tlf: 92 14 65 50


Årets første VIP-kveld:

Da har vi mottatt resultatene fra årets foreldreundersøkelse for SFO:

Vi har nå lagt ut presentasjonen som Frode Jøsang hadde på skolen onsdag 22.februar under "Hjem-skole" fanen til høyre på hjemmesida.