FAU

Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) er blant de lovbestemte utvalgene som skal bidra til et godt skolemiljø for alle. Hovedoppgaven er å sette samarbeidet mellom hjem og skole i system og gi foreldregruppen reell innflytelse på skolehverdagen.


Hver klasse oppnevner en foreldrerepresentant til FAU. Det velges representanter i 1. klasse for ett år, og i 2., 4. og 6. klasse da for to år av gangen. 
Leder for FAU velges blant representantene i FAU for to kaledenderår av gangen. Valg av ny leder skal neste gang gjøres desember 2025. 


FAU ved Vaulen skole har stort sett de samme aktiviteter hvert år hvor 17. mai og Åpen dag (sammen med skolen) er de store arrangementene vi har helt eller delvis ansvar for å planlegge og gjennomføre. Det er også disse aktivitetene som gir oss inntekter til å gjennomføre aktiviteter og arrangementer for elevene på skolen. 


Du kan finne mer informasjon om våre aktiviteter i vedlegget "Informasjon FAU Vaulen 2023-2024" eller om FAU generelt på Foreldreutvalget sine nettsider..

Har du saker som du mener bør tas opp i FAU kontakt FAU representanten for din klasse.