Meny
Velg seksjon Forside
Dalabergan 3 6511 KRISTIANSUND
Telefon: 71575400 Send oss e-post
Redaktør: Synnøve Stokke
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2020><<
juli 2020
mtotfls
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
MOT
Alle trinn og klasser ved AUS har hatt MOT-økter de siste ukene

Hei, vedlagt informasjon til våre nye 8.trinnselever ved AUS. Grunnet koronaviruset ble informasjonsmøtet for foresatte avlyst. I den anledning legger vi ut informasjon til  våre nye elever og foresatte. Se vedlegg!Informasjon nytt 8.trinn

I helgen mottok kriseledelsen i kommunen meldinger om at det var ansamlinger av barn og unge på lekeplasser og idrettsplasser.Dette er i strid med anbefalingene fra helsemyndighetene.Gjennom skolene ble det sendt ut en melding med beskjed fra kriseledelsen om at dette ikke måtte skje. Videre ble det anbefalt at barn kun var sammen med søsken. Barn uten søsken anbefales å ha en fast lekekamerat. 

 Vi har fått reaksjoner på at våre retningslinjer som ble kommunisert ut ikke er i tråd med nasjonale retningslinjer.Vi har også fått reaksjoner på at det fortsatt er ansamlinger av barn og unge på lekeplasser og at barn og unge går på besøk til hverandre som før. 

Kriseledelsen i Kristiansund har ikke andre retningslinjer enn nasjonalt. Men vi ber innstendig om at absolutt alle overholder de nasjonale retningslinjene 

På https://helsenorge.no/koronavirus/barn-og-gravide står følgende: 

Kan barn leke med hverandre eller være sammen?Alle skal holde mer avstand enn vanlig. Man kan omgås søsken som normalt, dette gjelder også barn fra skilte familier som har flere hjem. Hovedmålsettingen er likevel å redusere antall kontakter til et så lavt nivå som mulig.

- Det anbefales å ikke samle flere til leketreff eller felles aktiviteter. Målet er å holde avstand for å hindre smitte.

- Når vi er ute, bør vi ikke være mer enn fem personer i samme gruppe. Det gjelder ikke dem som er i familie eller i samme husstand.

- Anbefalingen er å holde mer avstand enn vanlig.

- Samvær bør begrenses (få timer).

For å ivareta barns behov for lek med andre barn kan man ha 1-2 faste lekevenner og holde seg til de samme lekevennene gjennom denne perioden. Det gjelder også for ungdom.

- Det er bedre å møtes for lek utendørs enn innendørs.

- Lekeplasser med mange barn samtidig bør unngås. Anbefalingen om mer avstand enn vanlig gjelder også her.

- Bursdagsselskaper bør utsettes.

- Overnattingsbesøk bør begrenses i denne perioden.

- Vask hender ofte, både før, under og etter lek, og ha god hostehygiene. 

Mvh Christine Reitan

Kommunalsjef Oppvekst


Hei, alle sammen. Fra og med mandag 16.03 vil alle elevene få fjernundervisning. Elevene har fått instrukser via Teams om hvordan dette skal foregå. Elevene skal "sjekke inn" hver morgen kl.08.50 og "sjekke ut" kl.14.00. Lærere vil være tilgjengelige via vår digitale plattform under hele skoledagen for veiledning og opplæring.  Fravær eller andre beskjeder meldes inn via Visma som vanlig. Timeplan/ukeplan vil ligge på vår hjemmeside som vanlig.Mvh Admin