Meny
Velg seksjon 8. trinn b
Dalabergan 3 6511 KRISTIANSUND
Telefon: 71575400 Send oss e-post
Redaktør: Frode Pedersen
Selv om været ikke var spesielt sommerlig, hadde ALF-klassene på 8. og 9.trinn det topp på BUA

9.trinn ved Atlanten ungdomsskole har deltatt i oppskriftskonkurransen Kokkesprell. 

Kokkesprell er en konkurranse med sjømat i hovedrollen, der barn og unges smak blir tatt på alvor. Det gis en egen råvarestøtte på kr 40 per elev som skal gå til innkjøp av råvarer til de skolene som leverer et bidrag. Det er lagt til rette for at elevene skal nå flere av kompetansemålene i læreplanen gjennom å delta i konkurransen.

Juryen legger vekt på matfaglig kvalitet, presentasjon av retten, beskrivelse av fremgangsmåten og en kort beskrivelse av arbeidet med konkurransen. Helheten og kreativiteten er viktig. Bruk gjerne våre oppskrifter som ekstra inspirasjon, men husk at retten dere deltar med skal være deres egen.

Hensikten med konkurransen er å gi barn og unge anledning til å smake og reflektere rundt hvilken sjømat de liker, og å kunne samarbeide om å komponere en sjømatrett alle synes smaker godt.

 Én av gruppene er med i finalen og kan vinne premier til klassen Her kan dere se oppskriften de har laget: https://fiskesprell.no/oppskrifter/spenstige-torskedumplings/

Spenstige torskedumplings:
Gyoza er en type dumplings som stammer fra Japan, og er sprøstekt på én side mens resten er dampet. 9. klasse på Atlanten skole har laget en vri på denne trendy retten, fylt med masse smaker og herlig torsk. Retten er en av finalistene i Kokkesprell 2022.

 
De kan også vinne "Folkets favoritt"-prisen, men da trenger vi hjelp av dere. Stem på Spenstige torskedumplings fra Atlanten her: https://fiskesprell.no/avstemning

 

 

 


Hei, vel møtt til en ny termin. Vi følger gult nivå i henhold til smittevernreglene.

Ingen syke skal møte på skolen
God hygiene og forsterket renhold

Kontaktreduserende tiltak:

Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
Hele klasser regnes som en kohort
To kohorter kan samarbeide utendørs
Unngå samlinger med mer enn to samarbeidende kohorter
Avstand mellom ansatte (minst én meter i alle situasjoner)
Ansatte kan veksle mellom kohorter/klasser, men holde avstand til elever hvis mulig
Elever bør holde avstand (minst én meter) til elever i andre kohorter i pauser og friminutt
Unngå trengsel og store samlinger

Informasjon om korona


Hei, alle elever og foresatte ved AUS.

Ventilasjonsanlegget på skolen fungerer ikke, og siden det er smitte på bygget så må vi kjøre hjemmeskole tirsdag-torsdag. Vi møtes på Teams i morgen, klassene følger ordinær timeplan. Vi har gode rutiner for å drive hjemmeskole, så dette kommer til å gå kjempebra. 

Mvh Admin