Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
Nasjonale prøver
1+1
Elevundersøkelsen
Foreldreundersøkelsen i SFO 2. trinn
Innlogging svarfrist 20.03.

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer og skole-hjem samarbeid. Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Elektronisk søknadskjema om elevpermisjon er klar til bruk, og skal brukes. Du finner skjema på skolens hjemmeside  under høyrekolonnen: Skjema, eller under lenkesamling: Elevpermisjoner.

Du må logge deg inn via id-porten for å søke.

 

 

 

https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/skole/elevpermisjon/#s-knadsskjema-og-s-knadsfrist-for-elevpermisjon


Strenge smittevernregler fører til økt fravær blant våre ansatte. Denne situasjonen gir oss en utfordring når det gjelder å ha ordinær drift i skole og SFO. Smitteverntiltak i gult trafikklys krever allerede ekstra ressurser. Dette kan føre til at vi enkelte dager må permittere klasser på skolen eller grupper i SFO.

Dersom vi kommer i en situasjon hvor vi må sende elever hjem fra skolen, vil vi skjerme elevene på 1. – 4. trinn, og videre sørge for at permittering fordeles mellom klassene på mellomtrinnet. Målet er at ikke samme klasse berøres hver gang. Dersom vi sender elever hjem, varsles foresatte via SMS.

Vi har en plan i SFO hvor to scenarier kan bli aktuelle. Plan A er at personal hentes fra trinn uten fravær. Vi vil da sende SMS varsling og oppfordre alle som har mulighet til å hente sitt barn.  Plan B er at 4. trinn sendes hjem og varsel sendes til foresatte på SMS. Foresatte som har eleven hjemme på grunn av forkjølelsessymptom følger klassens ukeplan med arbeid. Skolen har ikke anledning til å følge opp hjemme slik vi gjorde da skolen var stengt.

Vi er med på en nasjonal dugnad, og vi skal ta myndighetenes råd på alvor, selv om det utfordrer oss på mange områder. Sammen bidrar vi til at alt blir bra!


Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.


Foreldre og personalet ved Hafrsfjord skole ønsker en tryggere skolevei for elevene. I den forbindelse har FAU tatt initiativ til en trafikkvaktordning.

Det skal stå to foreldrevakter hver dag. Vaktene skal stå ved gangfeltet i krysset Madlastø/Regimentsveien. Vaktene bør følge barna over gangfeltet, og forsøke å holde gangfeltet fritt for biler.  

Tidsrommet for trafikkvaktene er fra 07.45 til skolestart 08.15

For mer informasjon om ordningen og rullering, se under Trafikk på hjemmesidens høyreside.


Litt annerledes blir det i år, men ikke mindre artig. Turneringen startet i dag med spillere kun fra 4. trinn. Tidligere har vi samlet spillere fra 4. - 7. trinn. I neste uke er det 5. trinn som skal spille innledningsrunder.

Det ligger mye arbeid bak turneringen og ekstra utfordrende er det i år med alle smitteverns hensynene. Dommerne (som også er turneringsansvarlige) gjør en fantastisk innsats med desinfisering av brett og brikker og ikke minst holde 2 meters avstand til spillerne.

God sjakkstemning på fellesen i dag!!


Kjekk fellessamling på storskjerm i dag. Takk til 3. trinn som sang flere sanger, blant annet Optimist av Jahn Teigen. God lyd og god stemning!

Ekstra kjekt var det å danse den nye Blime-dansen. Alle kunne se at 3. trinn har øvd på den.


Smittevernkontoret i Stavanger kommune har oppdatert råd om sykdom i barnehager og skoler/SFO. Rådene er oppdatert 9. september og gjelder både ansatte og barn.

Alle med nyoppståtte symptomer på luftveisinfeksjon skal holde seg hjemme.


Vi trenger leker til 1.trinn.  Før vi går til eventuelle innkjøp, ønsker vi å sjekke om det er noen som har overskudd av leker hjemme. Vi tar i så fall imot med glede .Vi ønsker oss spill ogleker av alle slag f.eks Lego, klosser, biler, dukker osv.

 


KJÆRE FORESATT! I SEPTEMBER ARRANGERER MILJØAGENTENE KAMPANJEN BEINTØFT – NORGES STØRSTE GÅ TIL SKOLEN KAMPANJE. DU SOM FORELDER KAN HJELPE TIL: 

Alle klasser fra 1. - 7. trinn kan melde seg på konkurransen og vi håper at du vil oppmuntre barnet ditt til å velge miljøvennlig transport til skolen. Beintøft er en nasjonal konkurransekampanje rettet mot skolen for å engasjere norske elever til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen.

FAU på Hafrsfjord skole støtter denne aksjonen ved å premiere beste klasse på 1-4. trinn og 5.-7. trinn.

På nettsidene www.beintoft.no vil du finne oppdatert informasjon om konkurransen og om Miljøagentene, samt konkurranseregler. 


Første trinn skriver historie på Hafrsfjord skole. Ferske førsteklassinger hadde nemlig ansvar for årets første fellessamling. Tradisjonen er nemlig at 1. trinn har ansvar for samling på slutten av skoleåret.