Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke Telefon: 90556533
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2023><<
mars 2023
mtotfls
27280102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102
03040506070809
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
Nasjonale prøver
Elevundersøkelsen
Foreldreundersøkelsen i SFO for 2. trinn
SFO-undersøkelsen

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer og skole-hjem samarbeid. Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Takk til illustratørene Svein og Egil Nyhus som laget en fantastisk tegneforestilling for 2., 3. og 4. trinn i dag. Vi koste oss godt og er glade for at den kulturelle skolesekken gir oss så gode opplevelser.

What a wonderful day it was! Students and staff dressed in black and white, talking english, playing english games, drank tea with a buscuit and so much more was happening during the school day. The gathering in the morning was full of songs and facts about UK. We even got a St. Patricks march on stage. In the end mr. Tvedt, mrs. Hope, mrs. Tobiassen, mrs. Malde, mrs. Grøtting, mrs. Bådsvik and Mrs. Underbakke song a joyful, funny song with movements.

Thank you all for contribution to a marvellous day and morning session, especially thanks to 3rd and 6th grade!

The social attitude goal for next week is: I know what I am good at.


Den store byttedagen ble arrangert i gymsalen på Hafrsfjord skole i går. Bærekraft i praksis. Man sparer miljø og egen lommebok samtidig som man får oppgradert garderoben! .

Mange foresatte og elever benyttet anledningen til å velge seg to nye klesplagg. En kjekk aktivitet !!


Kjente sanger som Venner fra kaptein Sabeltann, Dyrene i Afrika og Friminuttsangen ljomet i fellesen i dag. Når vi i tillegg fikk en Rørisaktivitet fikk vi også beveget oss. Dette var gøy.

Ukens holdning:
SABONA betyr: Jeg ser deg (Jeg inviterer deg inn i leken, jeg lytter når du snakker)

Takk til Hege, kontaktlærer i rød gruppe som var supervikar i dag.


Fiks Ferigge Ferie

Påmelding til årets utgave av Fiks Ferigge Ferie åpner 13.mars 2023 kl.17.00. FFF er Stavanger kommunes tilbud til barn og unge i skolens sommerferie. (Dere som har SFO, husk at det ikke er SFO i juli)

Det er friplasser for familier med stram økonomi. Ta kontakt med skolen via epost: caroline madsen@stavanger.kommune.no  om dette er aktuelt for din familie. 
Infofilm om Fiks Ferigge Ferie, 
For dem som er på Facebook, her er det mer info
I tillegg til FFF arrangerer også Stavanger kommune "Barnas sommer". Les mer om dette tilbudet her: Barnas sommer Barnas sommer er et gratistilbud.
FAU har fokus på gjenbruk og arrangerer byttedag den 13.mars.
Elevene kan levere klær til kontaktlærer i løpet av uke 10 (6.-10. mars). 
Minimum 3 plagg og maks 5 plagg. Plaggene må være hele og rene uten hull i størrelser som passer barn skolealder.
Elevene får 2 lodd (= 2 plagg) hver til byttedagen. 


Vi sang, koste oss med bilder fra uka, avslørte beste klasse i panteinnsamling og kåret mange vinnere fra aksjonsdagen. Mange ble lykkelige vinnere av frukt- og sjokoladekurver! Beste klasse å samle inn pant ble 5A. Elevene har vist et stort engasjement og vi gleder oss allerede til neste års konkurranser og innsamlinger.

Det viktigste til slutt på fellessamlingen, overrekkelsen av 72.088.- til Hanne Siri fra Hei-verden. Nå er det mange flere barn som kan få en skolegang i Laos.

Det har vært ei travel og kjekk uke med fokus på Laos og solidaritetsarbeid. Mange gode øyeblikk og stort engasjement hos elevene. Takk til alle hjemmene som har bidratt. Store og små gleder seg nå til en undervisningsfri uke...

Vi ønsker alle en god vinteruke!


Elevene fikk kjøpe klippekort som kunne brukes til et utall av spennende opplevelser og god mat på kafe.

De kunne blant annet velge mellom:  massasje, jungel, bowling, landhockey, origami, Mesternes mester, beach party, Fangene på fortet, sminkesalong, kafe og spøkelsestunnell.


Takk til 5.trinn for flott fellesamling i dag. Nayab var konferansier, og elevene hadde et variert program.

Henrik, Milian og Lycke leste eventyr med utgangspunkt i Bukkene Bruse, i tillegg hadde de hadde flotte illustrasjoner på veggen
Olav imponerte med pianospill: "The Lion Sleeps Tonight," Loke hadde laget film om Skottland og klassen sang Ghostbusters mens de hadde ekste spøkelser på scenen.  


I dag ble rektor invitert på besøk i lekebyen på 1.trinn. Elevene har vært i Stavanger og sett hvilke butikker og bygninger vi har, i dag har de åpnet sine egne butikker i byen sin. 

Å jobbe eller handle i lekebyen er aktiv læring med mange læringsmål. Elevene øver på sosiale ferdigheter og fag samtidig som de er i aktivitet og koser seg.