Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Besøksadresse Madlasandnes 11 4045 Hafrsfjord Telefon: 51 91 21 10/ 907 44 279 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Sigfrid Underbakke Telefon: 90556533
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2022><<
november 2022
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging digitale prøver
Nasjonale prøver
Elevundersøkelsen
Foreldreundersøkelsen i SFO for 2. trinn
SFO-undersøkelsen

Velkommen til Hafrsfjord skoles hjemmeside. Under menyen til venstre finner du blant annet oversikt over skolens ansatte, med e-post, skolens planer og skole-hjem samarbeid. Til høyre, under seksjon finner du sider til alle klassene samt ulike samarbeidsfora.

Vi oppfordrer dere til å abonnere på nyheter, ved å trykke på "abonner på nyheter", i høyremargen.

Foreldreundersøkelsen gjennomføres fra 8. november til 15. desember. Informasjon om undersøkelsen deles ut på utviklingssamtalen. Informasjon om foreldreundersøkelsen på ulike språk ligger i lenke under: Les mer.

Lenke til undersøkelsen finner du her: Foreldreundersøkelsen

Vi oppfordrer alle til å svare på undersøkelsen. Vi lyser ut en konkurranse hvor god svarprosent i klasser fører til belønning i form av pop korn og skolekino. Les skriv om dette i vedlegge.Hovedvekten av hendelsene har skjedd på Tasta og i Stavanger sentrum, og flere er av svært alvorlig karakter. Barn ned i barneskolealder har blitt utsatt for og har vært involvert i ran, saker med kniv, vold, trusler, hærverk osv. . Vi vet at noen av våre elever oppholder seg i sentrum.

Et fåtall barn er identifisert som sentrale i flere av hendelsene. De følges opp i et tett samarbeid mellom skolene, politiet, barnevernet og andre. Det jobbes systematisk på flere nivåer med disse utfordringene og uteseksjonen og natteravner vil være ekstra tilgjengelige og til stede.

Vi trenger også årvåkne foreldre som:
·        er trygge voksne i sitt nærmiljø
·        ferdes der barn og ungdom er
·        snakker med foreldre til andres barn
·        jobber sammen
·        er tilgjengelige, følger med og følger opp


Under denne overskriften kunne vi lese om hva elevene våre kan om slaget ved Hafrsfjord, og at det ikke er selvsagt at alle elever får med seg denne kunnskapen i løpet av de 10 årene i grunnskolen.

Klikk deg inn på Aftenbladet og les.

Aftenbladet - Hafrsfjord skole

 


Vi danset, vi sang og vi koste oss. Herlig start på fredagen og snart-helge-følelsen.
Ukens holdningsmål er å ta ansvar: Jeg gjør det beste jeg kan.


Filmen, Det regner kjøttboller, for 2.-4. klasse er vel overstått og i skrivende stund ruller Home Alone for 5.-7. klasse på lerretet. Herlig mye popkorn å koste opp etter første forestilling og det blir nok ikke mindre etter den siste.

Mange tok med seg deilige puter og kosedyr til å sitte på og popkornlukten ligger som en eim over rommet:)

Takk, til fantastiske foreldre, med Kathinka i spissen, for at dere arrangerer filmkveld for elevene våre. Dette er blitt en fin tradisjon på skolen vår.


Det blir to visninger:
2.-4.klasse: kl. 17:00 "Det regner kjøttboller" (1:30)
5.-7.klasse: kl. 19:00 "Home Alone 1" (1:43)
Ta med vannflaske (med vann) og evt. pute.

Levering og henting av barna blir på "storesiden", ingen andre dører er åpne. 30kr per pers inkluderer en pose popkorn. Betaling kontant eller på Vipps til Hafrsfjord FAU (742354)

Og det drypper litt inne, men stemningen er på topp! Takk til 3. trinn, med Jonas og Ingvild i spissen, for nydelig sang, opplesing av tekster og film av elevene! Dette var gøy og en herlig start på helgen!

Ukens holdning er å ta ansvar: Jeg gjør så godt jeg kan!


Veldig kjekt å få lov til å se så mange kjekke og lærerike filmer om livet i havet! Vi ser at 6. trinn har jobbet godt med emnet. Innimellom filmsnuttene fikk vi morsomme vitser, sanger og spill! Hatten av for dere!

Etterpå minnet rektor oss om at sykler og sparkesykler må få stå i fred på skolen. Det er mange som opplever at sykkelen sin er blitt tukla med og det må vi ha en stopp for! Alle vet hvor dumt det kan være for den det gjelder. Vi leker heller ikke der syklene står parkert!

Ukens holdningsmål: Jeg bruker JA-regelen.


FAU inviterer 2. - 7.klasse til filmkveld på skolen den 9. november.
(1. klasse vil få en egen filmkveld i regi av klassekontaktene).

Hold av datoen!

Elevrådet skal komme med filmønsker. Når dette er bestemt, kan vi sette opp tidspunkter for hhv 2. - 4. klasse og 5. - 7. klasse sin visning.

Vi trenger hjelp fra to voksne per klasse på selve dagen, meld deg til din FAU representant om du har mulighet. Mer info kommer.


Heldige oss som har fått briller slik at vi kunne følge med på dagens solformørkelse. Selv om vi ikke fikk se sola, så var det spennende å ha rett utstyr.

Vi håper på bedre vær 20.april 2023, da er det tid for neste solformørkelse