Tilkallingsvikar

Vi er totalt ca 30 ansatte og har behov for vikarer gjennom skoleåret. Hvis du kan tenke deg å jobbe som vikar på Justvik skole, ta kontakt med oss!

Vikar i skolen
De fleste av våre vikarer er under utdanning til å bli lærere, men det er ikke et krav for å kunne være lærervikar. Å jobbe som vikar gir en flott praksis som er mye tettere på virkeligheten enn den studentene får i praksisperiodene.
Når du har 240 studiepoeng, får du adjunktlønn. Du er selv ansvarlig for å levere dokumentasjon på dine studiepoeng. Dokumentasjonen kan du levere til oss. Du må også kunne legge frem gyldig politiattest og signere erklæring om taushetsplikt. 

Vikar som assistent i skole og SFO
Som assistentvikar eller vikar i SFO, er det ingen krav til utdanning, men du må være glad i å jobbe med barn. Vi har behov for flinke folk som kan steppe inn i korte og/eller lengre vikariater

Ta kontakt
Send oss en epost og fortell kort om deg selv og hvorfor du ønsker å være vikar. Det er fint om du legger ved ditt telefonnummer og skriv gjerne hvilke ukedager som du kan påta deg vikaroppdrag,

SKOLE
Marius.Pedersen@kristiansand.kommune.no

SFO
renate.grodum@kristiansand.kommune.no

KONTOR
grethe.thoresen@kristiansand.kommune.no