Publisert: 03. januar 2024 | Sist endret: aldri | Forfatter: Leif Anders Haanes

Skolen er stengt også torsdag 4. januar

Oppvekstdirektøren har besluttet at skolene i Kristiansand holdes stengt også torsdag 4. januar. Begrunnelsen er at det er meldt at været vil fortsette fram til torsdag en gang. Dette vil forhåpentlig gjøre at vi kan holde alt åpent på en god og forsvarlig måte fra fredag av.

For Justvik skole sin del betyr dette at kun barn på 1. - 4. trinn der foresatte har samfunnskritisk arbeid, samt barn med særlig behov, kan benytte seg av SFO (0730-1630). Dersom dette gjelder ditt barn send en e-post til SFO-leder: renate.grodum@kristiansand.kommune.no. 
For alle andre elever vil det legges ut en alternativ dagsplan på hjemmesiden under det enkelte trinn. Lærere kan kontaktes på melding i Visma for praktiske avklaringer, men det blir ikke gitt digital undervisning.

Dersom ikke annen informasjon sendes ut møter elevene som vanlig fredag 5. januar. Også da er det viktig at elevene bruker refleks og at de holder seg til gang-/sykkelveier og er særlige oppmerksomme på brøytebiler og unngå lek i brøytekanter. Avsperringer i skolegården må overholdes, og vi ønsker at dere foresatte snakker med barna deres om dette. Husk at de eldste elevene er forbilder om de vil eller ikke. 

Alle må holde seg oppdatert på Visma og her på hjemmesiden.
De som ikke har registrert mobilnummer i Visma bes legge dette inn for å kunne motta beredskaps-SMS.