Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Tjensvollveien 46 4021 STAVANGER
Telefon: 46444860 Send oss e-post
Rektor: Svein Bjarte Sårheim
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2022><<
mai 2022
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Personalet

Svein Bjarte Sårheim
Rektor
Svein Bjarte har utdanningen sin fra NLA lærerhøgskolen, NLA vitenskapelig fakultet i Bergen og MHS i Stavanger. Arbeidserfaring har han hentet fra Danielsen Ungdomsskole Sotra, og Skoleskipet Gann der han har vært inspektør. Barneårene hadde Svein Bjarte i Nordfjord før han gjorde siddis av seg. For tiden bor han sammen med kona Kristin og sønnen Isak, på Sunde i Stavanger. Svein Bjarte har et stort engasjement for de kristne friskolene, og med erfaring fra to andre kristne friskoler vil han gjøre sitt beste for at KFskolen skal bli et kunnskapsrikt og trygt sted for barn i regionen.
Anne Wilhelmsen
Administrasjonsleder
Anne har en bachelor i sosiologi fra Universitetet i Stavanger. Hun har også svennebrev i frisørfaget. Av arbeidserfaring har Anne jobbet som frisør og avdelingsleder i frisørkjeden Modern Design, og etter et yrkesskifte har hun jobbet med oppfølging av arbeidssøkere i NAV. Anne bor i Stavanger sammen med mann og to barn. På KFskolen ønsker Anne å legge til rette for at de ansatte skal ha en god arbeidshverdag, og at skolens drift skal være godt ivaretatt. Hun brenner også for at elevene skal få erfare at KFskolen er mye mer enn en skole.
Linda Sandal
Sosialrådgiver
Linda er utdannet barnevernspedagog, fra Høgskolen i Stavanger i 2004. Hun har erfaring med arbeid blant barn og unge fra ulike barneverninstitusjoner. Linda er oppvokst på Sotra utenfor Bergen, men flyttet tidlig hjemmefra for å gå på Lundeneset vgs. Her traff hun mannen i sitt liv, som hun nå er gift med og har tre jenter sammen med. Linda er opptatt av enkeltmennesker. I møte med elevene ønsker hun at hver enkelt skal føle seg verdsatt uavhengig av prestasjoner.
Bjørg Kråkenes Høysæter
Rådgiver
Bjørg er utdannet vernepleier fra Diakonhjemmet Høgskole i Sandnes. I tillegg har hun kristendom fordypning, videreutdanning i rådgivning, videreutdanning i spesialpedagogikk og tilpasset opplæring for barn og unge, og praktisk pedagogisk utdanning. Gjennom arbeid i barneverntjenesten og ulike barnevernstiltak har hun erfaring med arbeid med barn, ungdom og enslige mindreårige flyktninger i ulike livssituasjoner. Bjørg er gift og har tre gutter. Bjørg er opptatt av hver enkelt elev, og hvordan skolen kan styrke elevene inn mot voksenrollen gjennom fokus på sosial kompetanse i skolen. Hun er ansatt som rådgiver, har ansvar for spesialundervisning og kontakt med skolens ulike samarbeidende instanser.
Astrid Charlotte Skorstad
Avdelingsleder, avdeling 1
Astrid Charlotte er utdannet adjunkt med tilleggsutdanning. Hun tok lærerutdanningen på lærerskolen i Stavanger. I tillegg har hun fagene Kristendom, KRLE, Musikk fra livets begynnelse og Matematikk 1-7 fra Menighetsfakultetet, Høgskolen i Stavanger og Universitetet i Agder. Hun har jobbet i Stavangerskolen siden 1998 og begynte på Kfskolen i 2019. Astrid Charlotte bor på Tjensvoll. Hun er gift med Anders og sammen har de barna Skjalg, Solveig og Sunniva. Astrid Charlotte brenner for de yngste elevene. Hun ønsker å se hver enkelt elev og er opptatt av å skape trygge rammer der barna kan vokse og utvikle seg til den de er ment å være.
Siril Helgaland LArsen
Avdelingsleder, avdeling 2
Siril er utdannet lærer fra NLA i Bergen. I tillegg har hun musikk grunnfag fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole. De første årene jobbet hun på Finstad skole i Lørenskog, deretter Ryenberget skole (DELK) og Ullevål skole i Oslo. De siste 4 årene jobbet hun på Tryggheim Forus barne og ungdomsskole i Sandnes før hun begynte hos oss høsten 2015. Siril ønsker å skape et trygt, forutsigbart og godt klassemiljø/skolemiljø for at alle elevene skal få en god utvikling faglig, sosialt og åndelig.
Tove Pettersen
Avdelingsleder, avdeling 3
Tove er utdannet faglærer i matematikk og norsk og har tilleggsstudie i kristendom. Hun studerte på Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet i Stavangerskolen siden 2008 og har erfaring både med klasser og enkeltelever. Tidligere har hun jobbet på Tastarustå og Hinna ungdomsskole.Tove er gift med Ole Thomas og sammen har de tre gutter. Tove brenner for tilpasset undervisning, forståelse for det en lærer, og mestring for alle. Hun elsker å jobbe med ungdom, og det å få være med dem på en viktig reise fra 8. til 10. trinn.
Line Marie Haarr
Pedagog/Administrasjonsmedarbeider
Gustav Anders Amundsen
SFO-leder
Gustav tok fagbrev som Industrimekaniker ved Rosenberg verft på Buøy i Stavanger i 2002. Han har erfaring med kundekontakt, lager, logistikk og prosjektarbeid i både oljebransjen og pukk- og grusbransjen. Var med i Imi-kirkens ungdomsarbeid fra 1998 til 2006. Gift med Kristine og far til to jenter. Gustav vil at SFO skal være et godt sted å være for barna ved å legge til rette for forutsigbarhet med gode planer og engasjerende aktiviteter. Det er et mål for Gustav å legge opp at vi bruker nærmiljøet aktivt i SFO-tiden.
Mattias Bruns
Miljøterapeut og IKT-ansvarlig
Mattias er utdannet sosionom, og tok sin bachelor grad ved Høyskolen i Volda mellom 2015 - 2018. Mattias har tidligere jobbet som tolk ved ACTA bibelskole, og som miljøterapeut ved Frelsesarmeens rusomsorg i Stavanger, og begynte å jobbe på KFskolen sommeren 2019. Mattias reiser for tiden også rundt med kurset «Hverdagen med en gamer i huset» som er et kurs for foreldre som snakker om hvordan å takle situasjoner hvor barna spiller mye i hjemmet. Mattias bor sammen med 2 venner på Eiganes, og er aktiv i ungdomsarbeidet og lovsangstjenesten ved IMI-kirken Stavanger. Han brenner for at alle skal føle seg trygge, sett og ivaretatt på skolen, og vil at elevene skal ha det beste utgangspunktet for læring.
Kirsti Wittingrud Berge
Pedagog avd. 1
Kirsti er utdannet lærer i Stavanger og Kristiansand og med tilleggsutdanning fra NLA i Bergen. Hun har jobbet  20 år i barne- og ungdomsskolen. De første årene jobbet hun på Skeiane ungdomsskole, og de siste 15 årene var hun på Haga skole, Tananger før hun begynte på KFskolen. Kirsti er gift med Arne Magne og mor til Lotte, Mats og Annika. Hun er født og oppvokst i Tønsberg og gikk hele grunnskolen på Norges første kristne privatskole, DELK, på Eik. Kirsti ønsker sterkt at KFskolen skal være et sted hver eleven virkelig blir sett og løftet opp, både sosialt, faglig og åndelig.
Cecilie Viste Stjern
Pedagog avd. 1
Cecilie er utdannet barnehagelærer, hun tok utdannelsen sin ved høgskolen i Agder i Kristiansand. Hun jobbet 9 år som pedagogisk leder i Muldvarpen barnehage før hun begynte som miljøarbeider på KF-skolen i august 2017. Cecilie er gift med Øystein. De bor på Randaberg og har tre gutter. Cecilie ønsker at elevene skal føle seg sett på skolen og hun vil være en god og trygg voksen for dem.
Tone Aarstad
Pedagog avd. 1
Tone gikk grunnskolelærerutdanning 1.-7. på Universitetet i Stavanger og var ferdig utdannet lærer i 2020. Hun begynte som lærer på KFskolen samme år, etter å ha vært jevnlig innom som miljøarbeider/ringevikar siden 2015. Hun er kontaktlærer på 1.-4. trinn og er opptatt av å gi elevene en trygg og lekpreget skolestart. Tone vokste opp på Karmøy. Hun bor nå i Sandnes med mannen Bjarte.
Mariann Vågen Waaler
Pedagog avd. 1
Line Berge
Pedagog avd. 1
Line er utdannet adjunkt og tok lærerskolen i Bergen. Det fjerde året, kristendom gr.fag, tok hun på Fjellhaug i Oslo. Line er fra Kristiansand, har gått på Drottningborg vgs i Grimstad og Gå Ut Senteret i Hurdal, der halve året var praksis i India. Hun fant sin utkårede på Klepp og de har fått guttene Benjamin, Andreas og Mathias. Hun begynte å jobbe på Bore skole i 2004. Her ble hun inntil februar 2021 da hun begynte å jobbe hos oss. Line liker godt å jobbe med de minste barna. Det er veldig givende å se hvor lærevillige de små er. Den måten de møter meg på hver dag gjør at jobben blir veldig meningsfylt. I tillegg er det fantastisk å kunne dele den kristne tro med dem.
Elisabeth Godman
Miljøterapeut
Elisabeth er utdannet sosionom og har sin bachelorgrad fra høgskolen i innlandet. Etter endt utdanning har Elisabeth arbeidet med mennesker på flere forskjellige arenaer, både frivillig og i lønnet arbeid. Hun har også arbeidet som miljøterapeut på flere andre skoler før hun kom til KFskolen i august 2019. Elisabeth har bodd noen år utenlands og blant annet vært på Haiti med Ungdom i Oppdrag. For Elisabeth er det viktig at den enkelte eleven opplever å bli sett og møtt på KFskolen. Hun brenner for at skolen skal være et trygt sted å komme og hun ønsker at alle både elever og ansatte skal oppleve at Jesus er i sentrum på denne skolen.
Mette Kristine Ruste
Miljøarbeider
Tine Gudmestad Johnsen
Pedagog avd. 2
Tine har tatt utdannelse i økonomi, matematikk og kristendom i Stavanger og PPU på Høyskolen på Stord. Hun har jobbet som lærer i 10 år, har vært innom Nærbø, Vigrestad og Vassøy før hun begynte på KF.  Tine kommer fra Nærbø men bor nå på Roaldsøy sammen med mannen Ørjan og sønnen Kristoffer. Tine er opptatt av at alle elever skal bli sett og tatt vare på. Hun vil at alle elevene skal oppleve det godt å være på skolen og i klassen
Sigve Tjomsland
Pedagog avd. 2
Sigve tok lærerskolen i Tromsø. Han har også tatt videreutdanning ved universitetet i Tromsø, universitetet i Bergen og universitetet i Stavanger. Han har mastergrad i spesialpedagogikk/matematikkvansker. Han arbeidet i Tana kommune i 6 år før han begynte på Nylund skole i Stavanger. Der arbeidet han i 25 år før han begynte ved KFskolen. På Nylund var han med å utvikle “nylundmodellens” matematikkdel. Nylundmodellen er en modell for å best mulig kunne gi elevene tilpasser opplæring slik at de kan lære så mye som mulig. Han har også holdt en rekke kurs om matematikkundervisning, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Sigve er gift og har to voksne barn. Sigve brenner for at alle elevene skal få utviklet seg best mulig, enten de kan mye eller lite. Han har også et spesielt hjerte for de som syns skole er vanskelig.
Inger Lise Sandal Degenes
Pedagog avd. 2
Inger Lise har utdanningen sin fra Høyskolen i Staffeldtsgate (Normisjon) der hun har tatt en 4årig utøvende bachelor i Musikk, Menighet og Ledelse. Videre tok hun KRL fordypning på Menighetsfakultetet i Oslo samme periode før hun tok PPU (praktisk pedagogisk utdanning).  Hun har arbeidserfaring gjennom 6 år som musikalsk leder i Salem Misjonsforsamling og mange års erfaring som individuallærer i piano og sang for barn og ungdom. Før hun begynte på KFskolen hadde hun to år som lærer på Stavanger Kristne grunnskole. Inger Lise er gift med Håvard og er mor til tre barn. Hun ønsker at hverdagen til elevene på KFskolen skal være preget av trygghet, mestring og en glede i barna over å kunne gå på en finfin kristen skole
Thomas Steinsland
Pedagog avd. 2
Thomas har lektorutdannelse i samfunnsfag og KRLE fra Menighetsfakultetet i Oslo. Han kommer fra Bømlo, men har studert og jobbet i Oslo og Akershus de siste sju årene. Før han flyttet til Stavanger fra Lillestrøm i vår, jobbet han i to år på en barneskole i Akershus, og var ringevikar på forskjellige barne- og ungdomsskoler i Oslo før det. Thomas er gift med Victoria, og har to barn i barnehagealder. Han ønsker at alle elevene på KFskolen trives, føler seg inkludert og opplever mestring på skolen.
Johan Haugstad
Pedagog avd. 2
Johan har utdanning innen K-RLE og sosiologi fra VID og UiS. Han har jobbet innen menighet, skole og barnevern - med ledertrening, undervisning, grupper av alle slag, og ungdom med utfordringer. Johan er gift med Silje Grethe og har tre barn, født i 2012, -13 og -15. Generelt ønsker Johan å leve med hodet i skyene og beina godt plantet på jorda.
Marianne Sørnes Ree
Pedagog avd. 2
Marianne har studert psykologi i Tromsø, idrett og friluftsliv i Alta, og Arktisk geologi ved NTNU/Universitetsentert på Svalbard. Et sykehusopphold førte henne til fastlande og den jærske ektemannens inntog i livet gjorde at hun ble værende i Stavanger. Flyttelasset fra Longyearbyen kom sørover med alt fra hundeseler, snøscooterbekledning, isbreutstyr og soveposer med komfort temp ned til -40C...og alt annet som er greit å ha i Stavanger. Men regnjakke? Det hadde hun ikke. Hun trives høyt og lavt (og helst ganske kaldt) og elsker nye eventyr. Hun ønsker at læring skal være gledefylt og gi mestringsopplevelser som styrker den gode selvfølelsen for elevene
Trine Krogstad
Miljøarbeider
Trine har en god og lang fartstid fra barnehage hvor hun har jobbet med barn i alderen 1 til 7 år. Hun har nå jobbet på KF skolen i snart 3 år. Trine er stolt mor til to jenter på 11 og 15 år og bor på Tjensvoll. " Du skal hver dag ta et barn på fersk gjerning i å gjøre noe godt og la det få vite du har sett det "
Princess Fadimatou Yenwongfai
Miljøterapeut
Princess er utdannet sosionom med master i sosialfag fra OsloMet - storbyunivesitetet. Hun har jobbet med barn og unge I ulike aldersgrupper, fra forskjellige omsorgsinstitusjoner, og har erfaring med ungdommer i barneverninstitusjoner. I tillegg har Hun jobbet i Stavanger akutt senter (Bufetat) med ungdommer. Princess flyttet til Norge i 2012, og er gift og har 3 barn. Hun er opptatt av at alle elevene opplever mestring, trives og føler seg trygge og sett på skolen.
Astrid Therese Stokka
Pedagog avd. 3 (for tiden i permisjon)
Astrid Therese har utdannelse innen journalistikk, sosiologi, kristendom og engelsk fra Universitetet i Stavanger. Siste året på Universitetet tok hun Praktisk pedagogisk utdanning. Hun kommer fra Volda i Møre og Romsdal, og kom til Stavanger for å gå på Acta Bibelskole etter Videregående. Av arbeidserfaring har hun jobbet litt som journalist, vikarlærer og har jobbet i bokhandel ved siden av studiene. Hun begynte på KFskolen høsten 2015, som timelærer. Nå jobber hun på ungdomstrinnet Astrid Therese er opptatt av å skape gode læringsmiljø i klassene på ungdomsskolen, blant annet ved å vise omsorg og samtidig gi utfordringer.  Hun synes det er viktig at elevene får oppleve variasjon i undervisningen, slik at elevene får lære på forskjellige måter.
Marit Stensrød
Pedagog avd. 3
Marit er udannet lærer med fagene kroppsøving, engelsk og kristendom. Studietiden ble tilbrakt i Volda, Stavanger og Kristiansand. Hun har arbeidserfaring fra grunnskole og videregående skole i Stavanger og har også jobbet i folkehøgskolen i Valdres og Stavanger. De seneste årene har hun jobbet med barne- og ungdomsarbeid i Revheim kirke. Marit er gift med Tom, og de har tre døtre. Familien er bosatt på Sunde. Marit jobber på ungdomstrinnet. Hun er opptatt av å bygge gode relasjoner og legge til rette for god læring. Hun ønsker å gå sammen med elevene slik at de kan bygge kunnskap og vokse både sosialt og åndelig.
Anne Marte Aasen
Pedagog avd. 3
Anne Marte studerte allmennlærer ved Universitetet i Stavanger hvor hun tok fordypning i samfunnsfag med historie og geografi i tillegg årsstudium i drama. De siste årene har hun tatt flere emner innen KRLE ved VID i tillegg til emner innenfor årsstudium i trosopplæring og matematikk. Anne Marte har tidligere jobbet i Bufetat og Stavanger kommune. Hun har lang erfaring i å jobbe med barn med spesielle behov. Før hun kom til KF skolen jobbet hun på Gosen skole. Anne Marte er opprinnelig fra Torvastad på Karmøy. Hun er gift med Kurt og sammen har de 4 barn. Anne Marte er opptatt av at barna kjenner seg verdifulle, og at de får utfordringer og mestringsopplevelser ut fra sine forutsetninger.
Marit Gabriela Fosselie
Pedagog avd. 3 (for tiden i permisjon)
Marit har bachelor i Statsvitenskap og årsenhet i Spansk fra Universitetet i Agder. Marit kommer egentlig fra Skien i Telemark, men flyttet til Stavanger for å gå på ACTA bibelskole sammen med sin mann, Marius. Senere studerte hun Praktisk Pedagogisk Utdanning ved Universitetet i Stavanger. Marit har tidligere jobbet som miljøarbeider ved KFskolen og startet som pedagog høsten 2017. Hun underviser primært i språkfag og samfunnsfag på både ungdomstrinnet og barnetrinnet. Marit ønsker at elevene på KFskolen skal få oppleve undring og lærelyst, og bli samfunnsengasjerte unge mennesker. Hun ivrer for at KFskolen skal være et sted der det er trygt å være seg selv.
Karoline Furre
Pedagog avd. 3
Karoline har sin utdanning som dramapedagog fra Høgskolen i Oslo og Akershus. I Oslo jobbet hun tre år på Ryenberget skole og i Den kulturelle skolesekken, frem til hun begynte som lærer på KFskolen høsten 2019. Karoline er gift med Asbjørn, og bor på Ullandhaug i Stavanger. Hun brenner for kreativitet i undervisningen og at elevene skal få bruke alle deler av seg selv.
Elise Thoresen
Pedagog avd. 3
Elise har en bachelor i teologi, årsstudium i historie og praktisk pedagogisk utdanning. Studiene har hun tatt på Misjonshøgskolen, NLA og Universitetet i Stavanger. De siste årene har hun jobbet i IMI Kirken i Stavanger på Acta Bibelskole og med ungdomskonferansen Impuls. Elise går stadig rundt å tenker på hvordan undervisningen kan være mest mulig relevant for livet elevene lever utenfor klasserommet og ønsker at elevene skal være de som stiller de gode, undrende spørsmålene.
Elise Vistnes Berge
Pedagog avd. 3
Elise tok bachelor i biologi og friluftsliv ved UiA, religion på VID, Engelsk på UiS og PPU ved Nord Universitet. Hun vokste opp på Randaberg, og bodde et år i Kentucky som utvekslingsstudent. Etter VGS flyttet Elise til Hawaii for å gå DTS, og ble igjen et år for å være stab. Senere bodde hun fire år i Kristiansand, mens hun studerte friluftsliv, biologi, innovasjon og ledelse. Hun bor nå i Stavanger sammen med mannen, Morten. Elise er livsnyter, ut i skog og mark og kulturelle inntrykk. Hun elsker når elever får "aha-opplevelsen" i læring og prøver å få elevene aktive i egen læring.
Else Jorunn Wergeland
Pedagog avd. 3
Else Jorunn brukte 6 år på å studere musikk, idrett, drama og pedagogikk på høgskolene i Agder, Volda og Stavanger. Hun er sertifisert ART-trener og Mitt Valg- lærer (sosial kompetanse). Hun er gift med Jan-Sigve, har tre gutter og bor på Sola. Med unntak av to år som lærer på revy og bandlinja på Solborg folkehøgskole, har hun jobba på Motland skole på Nærbø i 15 år. Først som kontaktlærer, men etter hvert i en stilling der hun lagde forestillinger for og med elevene ut fra pensum til det enkelte trinn, lagde forestillinger med lærerne (..), og juleforestillinger som var åpent for bygda. Hun har hatt skolekor i en årrekke. Else Jorunn er opptatt av at elevene skal få oppdage potensialet sitt gjennom kreativitet og mestringsglede. Hun mener det er uvurderlige mengder læring i teater og skuespill, og at elevene lærer best om de bruker hele kroppen. I tillegg er hun opptatt av at lærere skal være gode formidlere og klasseledere.
Roald Pedersen
Pedagog avd. 3 (for tiden i permisjon)
Roald bor med frue og 3 barn på småbruket sitt i havgapet på Randaberg. Han er utdannet gartner og lærer og er interessert i menneskesinn, landskap og musikk. Når Roald skal slappe av tyr han til dyp litteratur i gyngestolen med musikk på ørene. Roald er en multitasker og trives godt i miljø med høyt tempo der læring, utvikling og mestring foregår. Hans personlige helter er Nehemja og David foruten Mesteren selv. Roald er mer opptatt av veien underveis enn målet i den fysiske vandring på jorden og motsatt i den åndelige/ himmelske.
Trygve Maldal
Pedagog avd. 3
Trygve er født i Sauda i 1955. Han er gift med Anne Inghild. Til sammen har de to sønner (Trygves gutter) og 2 døtre (Anne Inghilds jenter) og 5 barnebarn. Det er stas. Han tok sin master i fysikalsk kjemi på Universitetet i Bergen i 1984. Doktorgraden i fysikalsk kjemi ble fullført i 1996 mens han jobbet i Statoil. Dette selskapet fikk nytte av Trygves kunnskaper i 31 år. I 2015 ble Trygve førtidspensjonert fra Statoil (nå: Equinor) og har senere fortsatt med å jobbe litt som konsulent i oljeindustrien og som sensor på Universitet i Stavanger. Han har også jobbet noen år frivillig i Agenda programmet i IMI kirken. Fra høsten 2020 har han jobbet som timelærer på KFskolen.
June Joanna Hovda
Pedagog avd. 3
Trygve Vaka
Pedagog avd. 3
Anne Inghild Johnsen Maldal
Miljøterapeut
Anne Inghild er utdannet sosionom fra Stavanger og er stolt av å være siddis. Hun har erfaring med arbeid med rusmisbrukere, med sosiale tjenester og barnevern. I 23 år hadde IMI-kirken henne som barne-og ungdomspastor før hun begynte på KF-skolen i 2017. I tillegg til miljøarbeid er Anne Inghild å finne på Møteplassen hvor klassene kommer til morgensamlinger etter tur, og hun lager skolens verdiplan som lærerne kan ta utgangspunkt i. Livet ellers lever hun på Røyneberg med sin beste Trygve, og de har mye kontakt med deres fire barn og en hel gjeng med barnebarn. Anne Inghild brenner for å se hele mennesket, og å huske å ha det gøy midt i alt, da er det gjerne lettere å lære også?
Janna Kristine Vik Gjertsen
Miljøterapeut
Lene Berg Torgersen
Miljøterapeut
Lene er utdannet lærer fra Nord universitet og sosionom fra Universitet i Stavanger. Tidligere har hun jobbet med rusomsorg, menighetsarbeid og på barnevernsinstitusjon. Lene er født og oppvokst i Brønnøysund, er nå etablert i Stavanger med to fantastiske barn og hun er glødende opptatt av å hjelpe andre.
Kristine Stokke
Miljøarbeider (for tiden i permisjon)
Kristine har utdanningen sin fra Universitetet i Oslo, der hun har tatt en bachelor i spesialpedagogikk. Før det jobbet hun to år som miljøarbeider ved Ryenberget kirke - og skole. Etter utdannelsen flyttet hun til Stavanger og gikk et år på imikirkens bibelskole, Acta. Før hun kom til KF-skolen jobbet hun ved ressurssenter for styrket barnehagetilbud i Stavanger. Kristine kommer fra Oslo, men bor nå i Stavanger sammen med mannen sin Sveinung. Kristine er opptatt av at den enkelte skal oppleve seg sett og anerkjent, og at elevene skal kjenne mestring og glede på skolen.
Sara Håland
Miljøterapeut (for tiden i permisjon)