Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Bente Søvik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2022><<
desember 2022
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
For ansatte
Pålogging ansatte
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Folkehelseinstituttet (FHI) venter en influensaepidemi denne vinteren. Trolig er det virus som ikke har vært i omløp på flere år, og som vi har lite beskyttelse mot, som vender tilbake.  Befolkningen har lavere immunitet enn normalt, fordi det har vært lite influensa under covid-19-pandemien. FHI ser det også som sannsynlig at vi kan få både en influensaepidemi og en ny koronabølge samtidig. 
 – Rådene fra Folkehelseinstituttet er at vi skal leve som normalt og ikke bekymre oss, men at vi skal ha gode vaner som forebygger smitte, sier Sissel Kleppa fra smittevernkontoret. 

Fredag 16.desember er det adventsgudstjeneste i Askje kirke. Foresatte må melde skriftlig til skolen dersom eleven ikke skal delta på skolegudstjenesten fredag 16.desember.

For elever som ikke deltar på skolegudstjenesten, vil det bli et alternativt opplegg hvor elevene lærer om kultur og tradisjoner i Norge. 


I perioden frem mot jul vil det ikke være helsesykepleier på Mosterøy skole. For elever og foresatte som har behov for oppfølging nå som det ikke er helsesykepleier på skolen, har en følgende tilbud i kommunen:

Fastlege
Barne og familiesenteret
Innsatsteam for barn og unge mellom 12-18
Uteseksjonen (ungdomskolen)

På nyåret vil det starte en ny helsesykepleier  i et vikariat for helsesykepleier Ingrid. Hun kommer til å jobbe 2 dager på Mosterøy skole.


I dag danset hele Mosterøy skole BlimEdansen i skolegården, på selve BlimEdagen.

BlimEdagen er en kampanje med mål om å fremme vennskap og omsorg for hverandre. En kampanje vi på Mosterøy skole støtter!


Stavanger kommune inviterer foreldrene på 3. og 6. trinn til å svare på den den årlige foreldreundersøkelsen. Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i stavangerskolen. Tilbakemeldingene skolene får på spørsmål om for eksempel trivsel og læring hjelper oss å skape en enda bedre skole for ditt barn. Derfor er din tilbakemelding viktig både for ditt barn og for oss, og vi håper derfor du tar deg tid til å svare på spørsmålene i undersøkelsen.

En foresatt pr elev på 3. og 6. trinn skal ha fått lenke til undersøkelsen på SMS tirsdag 08.11.22.


Hei,

Jeg er Bente, ny rektor på Mosterøy skole. Før jeg ble ansatt på Mosterøy skole jobbet jeg som avdelingsleder på Vaulen skole, og jeg har også jobbet flere år som lærer på Hundvåg skole. Allerede denne første arbeidsuken her på Mosterøy skole har det vært mange inntrykk og fine møter. Vår viktigste jobb er for elevene. Jeg ser frem til at vi sammen fortsetter å videreutvikle et trygt og godt læringsmiljø hvor elevene oppmuntres og stimuleres til faglig og sosial utvikling. Jeg har hatt mitt første møte med FAU, og jeg ser også frem til å få hilse på dere andre foresatte.

mvh Bente Søvik, rektor