Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Det er 3 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2020><<
april 2020
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
For ansatte
Pålogging ansatte

Barnehagene i Stavanger åpner igjen fra og med 20.april. 1. til 4. trinn ved skolene og SFO åpner igjen fra og med 27. april. 

Regjeringen opplyste på en pressekonferanse 7. april hvordan første fasen av gjenåpningen av Norge vil skje, etter at skoler og barnehager har vært stengt siden fredag 13. mars.

Statsminister Erna Solberg understreket at det er svært viktig at alle fortsetter å følge myndighetenes anbefalinger om holde avstand, vaske hendene og hoste eller nyse i albuekroken.


Kjære elever og foreldre,   Vi er alle i en helt spesiell situasjon. På grunn av Covid-19 viruset har hverdagen vår endret seg drastisk. Skolen har vært stengt i tre uker. Hjemmeundervisning og digitale klasserom har erstattet den skolehverdagen vi kjenner best, klasserom fullt med flotte barn og unge.  

Denne påsken blir annerledes. Vi må unngå smitte, og kan derfor ikke bevege oss hvor vi vil. Vi kan heller ikke være sammen på den måten vi er vant til. Det krever mye av oss. Alle lever vi ulike liv og bor forskjellig. For noen kan denne perioden være vanskelig, noe som preger hverdagen og stemningen hjemme.  

Er du bekymret, redd eller ensom og trenger noen å snakke med? Under Les mer finner du noen kontakter du kan ringe.     SFO hadde planlagt å ha klekking av kyllinger denne uka. På grunn av omstendighetene må vi gjøre det på en annen måte. Nå sendes det direkte på youtube. 

Vi er dessverre blitt stengt av Youtube, derfor ikke mer film. Det har kommet 14 kyllinger og de bor nå i kasse med varmepære, sagflis på golvet og tilgang på vann og mat. 

les mer


Flere forlag åpner opp for alle. 

Innlogging   Elever og lærere bruker sin Feidebruker for å logge seg på.  Elevene kommer rett inn på sitt trinn og legges til i sine grupper ved første gangs innlogging (slik det ligger i Feide). Lærer får tilgang til alle trinn og elevgrupper ved innlogging.  

Nasjonalbiblioteket har også gitt fri tilgang i denne perioden. Her er det også Feidepålogging

NRK skole har også noe kjekt for 1.-4.trinn, Vikartimen,


Barnehagene og skolene har et omsorgstilbud for barn av foreldre som jobber i helse- og omsorgstjenesten eller i andre kritiske samfunnsfunksjoner.  

Omsorgstilbud gjelder for barn i barnehage, elever på 1.-4. trinn og for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når barnehage, skole eller andre dagtilbud er stengt.


Etter at regjeringen har bestemt at tiltakene mot korona skal fortsette til over påske, vil vi fortsette med hjemmeskole.  Vi opplever at både elever og foreldre gjør sitt beste i denne situasjonen.  Lærerne jobber hardt for å gi et godt undervisningsopplegg og holde kontakt med elevene og hjemmene.  Skolearbeidet kan bidra til å strukturere dagene hjemme.  Oppgavene skal være egnet til å vedlikeholde og utvikle kunnskap.  Dette er mest krevende på de laveste trinnene.  Graden av selvstendighet hos elevene øker med alder og modning. 

På klassenes hjemmesider finner foreldre og elever informasjon om skolearbeidet og hvordan skolen kommuniserer dette ut.  Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål, og lykke til med skolearbeidet fram mot påske!