Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
For ansatte
Pålogging ansatte
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp.  Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no 

Klikk les mer for å komme til kommunens informasjonsside.


Søknad om fri fra undervisningen (permisjon) skal skje på elektronisk søknadsskjema som ligger på kommunens hjemmeside.

Følg denne lenken for mer informasjon og søknadsskjema:  https://www.stavanger.kommune.no/barnehage-og-skole/skole/elevpermisjon/

Rektor oppfordrer familiene til å legge ferier til skolens ferier og fridager.  Søknader om fri skal leveres skolen i god tid, retningslinjene sier senest en måned før permisjonen skal starte.


Dette skoleåret kan vi risikere at elever får et uønsket høyt skolefravær fordi de må holde seg hjemme mer enn normalt av smittevernhensyn.  Skolen vil derfor legge til rette for at elever som må være hjemme, i størst mulig grad kan få med seg opplæringen som skjer på skolen.  Vi legger opp til at elever som er forholdsvis friske, eller evt. er i karantene eller isolasjon, kan arbeide med oppgaver hjemmefra.  Foreldrene avgjør om barna er friske nok til å gjøre skolearbeid.  

Opplæringstilbudet og elevenes forutsetninger vil være forskjellig for de ulike trinnene.  På hvert trinn vil du finne informasjon om hvordan eleven kan følge skolearbeidet når de er hjemme, se under Informasjon i menyen til høyre på klassetrinnet.  Vi ønsker god dialog med hjemmet om dette, så ta gjerne kontakt med læreren om du har spørsmål.  

Dersom vi kommer i en situasjon der vi må stenge ned et klassetrinn, eller hele skolen, vil vi tilby hjemmeundervisning på tilsvarende måter som da vi stengte skolen i mars.


Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.


Leksehjelpen starter opp igjen mandag 7.september.  Tilbudet går til elever på 3.-6.trinn.  Tilbudet er på 40 minutter rett etter skolen mandag, onsdag og torsdag.  På grunn av krevende bemanningssituasjon i forbindelse med korona har vi ikke mulighet til å tilby leksehjelp på tirsdager i år.  Tilbudet om leksehjelp er gratis og frivillig.  Det er ikke rett på skyss hjem etter leksehjelpen.  SFO er åpen parallelt med leksehjelpen.

Klikk les mer for å finne påmeldingsskjema.


Mange foreldre har spørsmål om når barnet skal holde seg hjemme ved sykdom, og når det kan komme på skolen igjen.  I denne tiden må alle være ekstra vaktsomme overfor sykdom som kan vise seg å være korona.  Vi må derfor ha lavere terskel for å gå på jobb og holde barn hjemme ved sykdom enn det vi pleier å ha.  Vi voksne må ta nødvendige vurderinger, og som hjelp legger skolen ut et eget skriv med retningslinjer om dette.  Innholdet er hentet fra smittevernveilederen for 1.-7.trinn.

Hvis man mistenker koronasmitte skal man ta kontakt med fastlege for avtale om testing.

Retningslinjene finner du i menyen til høyre under Rutiner korona, eller ved å klikke på les mer.