Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Vodlaveien 1 4156 Mosterøy
Telefon: 51720300 Send oss e-post
Redaktør: Kristin Surnevik
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
For ansatte
Pålogging ansatte
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kulturskolen på har tilbud i følgende fag:

Slagverk/trommer, piano, gitar, sang, barnekor, visuelle kunstfag og dans.

Undervisningen foregår på Mosterøy og Vikevåg

For mer info ta kontakt med soneleder Per Ivar Thorstad, pit@stavanger.kommune.no , tlf: 95218393 Påmelding på www.stavangerkulturskole.noDere finner oppdatert koronainformasjon på kommunens hjemmeside.  Gå inn på lenken under.  Her finner dere også informasjon på andre språk.

https://www.stavanger.kommune.no/helse-og-omsorg/informasjon-om-koronavirus/


Vi inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. Vi har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjør vi under smittevernfaglige trygge rammer. Vi tilstreber å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og vi gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom oss og brukerne. Det er viktig at en forelder følger til helsesamtalen på 1. klassetrinn, og der det er spesielle behov for oppfølging kan begge foreldre følge.

Beredskapsledelsen i Stavanger har vedtatt at også barneskolene skal over på rødt nivå.  Ved Mosterøy skole åpner skolen som vanlig i morgen, og alle elever vil få informasjon om tiltakene på skolen.  Ved skolen vil det bli relativt få endringer, da vi hele høsten har vært organisert tett opp til rødt nivå.  Vi kommer til å følge opp alle tiltak ekstra nøye de neste to ukene.  Hallen og garderobene blir stengt, så det blir alternativ undervisning i kroppsøving.  Svømming blir avlyst.  Leksehjelp blir avlyst. Klassen blir fortsatt en kohort, men blanding eller samarbeid mellom kohorter skal ikke foregå hverken inne eller ute.  Uteområdene blir derfor også delt de to neste ukene, slik at hver kohort får eget område. SFO får redusert åpningstid denne uka.  Det blir stengt om morgenen, og vi stenger kl 16.00. Vi vurderer åpningstidene for neste uke, og kommer tilbake med informasjon.  

Skoleskyss vil gå som normalt. Smittevernet er det samme på gult og rødt nivå. Gjeldende regler er at elevene kan sitte skulder ved skulder og ikke ansikt mot ansikt.  De kan sitte med elever de går i klasse med, eller med søsken.  Ingen kan ta en buss de ikke hører til på.  Elever på ungdomsskolen skal bruke munnbind.  Vi anbefaler fortsatt at elever går, sykler eller blir kjørt for å bidra til bedre kapasitet på skolebussene.


Byggingen av gang- og sykkelsti langs Mosterøyveien fra skolen til Finnasand er ferdig i disse dager.  Mindre oppryddingsarbeider fortsetter i kortere perioder etter nyttår, evt litt utpå våren.  Vi er veldig glade for at elevene langs denne veien nå får en trygg og god skolevei.

I byggeperioden har alle elevene langs veien fått gratis skoleskyss uavhengig av veilengde.  Dette opphører ved nyttår.  Fra 1.januar 2021 blir det bare elever som kommer inn under den ordinære skoleskyssordningen som fortsatt får gratis skoleskyss.  Elevene under skyssgrensen kan fortsatt bruke busskortet, men må fylle på penger selv, dersom de ønsker å ta skolebussen.


Onsdag 11.11. kl 11 danset vi BlimE-dansen på skolen.  Med behørig avstand og klare koronaregler samlet vi alle kohorter utendørs til felles dans.  Resultatet ble en fin film og en kjekk fellesopplevelse i en tid der vi savner å være sammen.  

Filmen kan du se ved å gå inn på  nrksuper.no/blime-dans og søke på Mosterøy skole