Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Rektor: Hege Hagland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til foreldremøter på Revheim skole!

Vi ønsker dere foreldre hjertelig velkomne til foreldremøter neste uke. Dere møter først i gymsalen for å få en del felles informasjon, for etterpå å samles klassevis. Det blir ulike dager for de ulike trinnene:

10.trinn tirsdag 30.8. kl. 17.30 (Merk at dette tidpsunktet er fremskyndet 30 minutter. Dette er for å ikke kollidere med et foreldremøte på Sunde skole)

9.trinn: onsdag 31.8 kl. 18.00 

8.trinn: torsdag 1.9 kl.18.00

 

 

 

Vi vil gå gjennom ulike tema på foreldremøtene, tilpasset trinnene. For 8.trinn er det særlig oppstart og overgang til ungdomsskolen som er tema, på 9.trinn er det blant annet informasjon og mat og helsefaget mens på 10.trinn er det fokus på avsluttende fag og overgangen til videregående skole.

På alle trinn vil vi snakke om trivsel, om medborgerskap og livsmestring. Vi vil også informere om hvorfor skolen er blitt mobilfri og hva vi tilbyr elevene i friminuttene og hva vi forventer av dem og av dere. 

På klassemøtene skal det velges klassekontakter og FAU-representanter. Vi trenger dere foreldre å samarbeide med for å få en god skole for elevene våre. FAU-møtene er cirka tre ganger i halvåret og det serveres kaffe, te og kjeks/frukt. Dere er hjertelig velkomne både som klassekontakter og som FAU-representanter!

 

Vi gleder oss til å se dere!

Ledelsen og lærerne :-)