Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Rektor: Hege Hagland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.
Det nærmer seg 1.mars, fristen for søknaden til videregående skoler. I den forbindelse vil elevene i løpet av første halvdel av januar motta et brev med PIN-koder til MinID. De blir sendt til folkeregistrert adresse.

Med forbehold om at det mandag 18.januar ikke kommer nye føringer fra regjeringen, vil skolene innen onsdag 20.januar være på gult smittevern-nivå.

Vedlagt finner dere informasjon om når ungdom skal være hjemme fra skole og testes for covid-19. Det er viktig at syke elever ikke skal møte på skolen hvis de er syke. Dette gjelder både for grønt, gult og rødt nivå. 

Vår aktivitet                                                                                                                                                                            

Vi inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. Vi har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjør vi under smittevernfaglige trygge rammer. Vi tilstreber å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og vi gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom oss og brukerne. Kun friske kan komme til oss. De som er syke eller i isolasjon/karantene kan få tilbud om telefon- eller videosamtaler. 


Til foresatte

Jeg venter på tilgang til skolens fellesmail. Dersom du har sendt en forespørsel via den adressen nå på nyåret og ikke fått svar, så beklager jeg. Jeg er tilgjengelig på e-post: hege.hagland@stavanger.kommune.no og vil besvare alle henvendelser så raskt jeg klarer.