Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Redaktør: Eirik Jåtten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.
For at våre systemer for kontakt skole/hjem skal fungere, er vi helt avhengige av at kontaktinformasjonen vi har registrert på den enkelte foresatte er oppdatert. Vi vil derfor be alle foresatte sjekke dette. Her er informasjon hvordan dette gjøres

Vi ønsker både nye og gamle elever velkommen til nytt skoleår torsdag 15.august. Oppstart for nye 8.klasse er kl. 09.00. Oppmøte i gymsalen.

9. og 10 trinn starter opp klokka 08.30. Les videre for hvilket klasserom dere skal møte opp i.


I uke 43 (oktober) skal elevene på 10.trinn gjøre seg nyttige og viktige erfaringer gjennom 2 hospiteringsdager på vgs og 3 arbeidsdager. Fristen for å sette opp 3 ønsker for hospiteringen på videregående skole er onsdag 28.august. Se oversikt over de 13 utdanningsprogrammene elevene kan velge mellom på www.vilbli.no
Elevene logger seg på med brukernavn og passord på nettsiden: www.rogaland.skoleogarbeidsliv.no og setter opp 3 ønsker i prioritert rekkefølge.
Arbeidsdager:

 

 


Revheim vil med dette ønske alle elever og foresatte en fantastisk sommer. Skoleåret ble avsluttet en en flott HEI Verden aksjon der det ble samlet inn 63.975,- Veldig bra jobbet alle sammen!! Her finner du bilder fra aksjonskvelden

Vitaminer for en sunnere hjerne

Om våren «eksploderer» naturen. Det trenges god næring for at naturen blomstrer for fullt.

Slik er det også for dere som skal lese til eksamen og prøver

En del av dere sliter med stress, hukommelse, konsentrasjonsvansker, begynnende depresjon og trøtthet

Hva kan du gjøre?

Om du spiser kjøtt, er vegetarianer eller veganer er ikke det viktigste, men å få inn nok med vitaminer av alle slag det er avgjørende betydning for oppveksten deres.

Helsesykepleier ønsker å gi en liten oppfrisking i hvordan du kan forsikre deg at du får inn i deg nok med vitaminer ved bruk av å bruke vanlig mat.