Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Redaktør: Eirik Jåtten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.

Høsten og mørke morgener er her.

Skolen og FAU ønsker derfor med dette å minne om at trafikksikkerhet respekteres. Det vil si at kjøring inn på skolens område om morgenen ikke forekommer. Vi har allerede hatt farlige situasjoner så alle bes respektere dette.


I tradisjon tro kommer "På hjul" til oss i morgen, tirsdag 21.

De er her for å sjekke sykler for å se om de er i sikker stand. De elevene som ønsker en sjekk av sykkelen sin må ta den med.


Stans i bruk av apper

Stavanger kommune innfører midlertidig stans i bruken av apper som benyttes i kommunikasjonen mellom hjem og skole og som behandler personopplysninger (f. eks. Mobilskole, Kidsmonitor og Spond). Det betyr at skoler vil gå tilbake til andre kommunikasjonsløsninger fra og med 28. oktober.


Stavanger kommune har gått over til digital saksbehandling. Dette gjelder for alle som arbeider med barn og unge i kommunen.

Geir Magerøy er konstituert som rektor ved Revheim skole i perioden 1. okt - 31. jan. Bakgrunnen for endringen er at Eirik Jåtten har fått innvilget utviklingspermisjon. Dette er en ordning for alle rektorene i Stavanger kommune og gir mulighet for rektorene både å videreutvikle egenkompetanse og arbeide med langsiktige strategier for egen skole