Meny
Velg seksjon Forside
Revheimsveien 128 4043 Hafrsfjord
Telefon: 51 91 22 11 Send oss e-post
Redaktør: Eirik Jåtten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Revheim Skoles hjemmeside. Her vil du finne nyttig informasjon, nyheter fra skolen, prosjekter og ett innblikk i hva elever og lærere sysler med i det daglige.
FAU ved Revheim inviterer til temakveld for foresatte og elever ved skolen 23. april kl 1830 i gymsalen. Fokuset vil være rundt situasjon og utfordringer i nærområdet knyttet til rus og kriminalitet. Det vil være foredragsholdere fra Norsk Narkotikapolitiforening og Uteseksjonen i Stavanger kommune. Velkommen!

Revheim skole besøker årlig Newtonrommet på Oljemuset. I år var klasse 9C så heldige å bli intervjuet av Utsnitt TV 5.mars 2019.


Vi er nå i gang med gutte- og jentegrupper for 8. og 9 trinn.


Revheim skole har i dag hatt besøk av statsminisier Erna Solberg og flere sentrale lokale politikere. De fikk innføring i reisen Revheim har gjort og fremdeles gjør for å skape en bedre og enda mer relevant skole for våre elever. Videre fikk de innblikk i Flip2g, et 3-årlig Erasmus+ prosjekt Revheim er partner i. Elevene i klasse 9a vår strålende og viste statsminsiteren hvordan de kan bruke spill i læringsarbeidet.Tusen takk for besøket!

I 2019 gjennomføres UNGData undersøkelsen i Stavanger kommune blant elever i 8.–10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2010, 2013 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Stavanger, er det viktig at så mange som mulig deltar. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av uke 10 til 13