Meny
Velg seksjon Forside
Bedehusvegen 4 4120 Tau
Telefon: 51742770 Send oss e-post
Redaktør: Monica Helgøy
Gå til Google Classroom
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Torsdag 15.november hadde vi psykisk helsedag på Tau Ungdomsskole.

På Tau Ungdomsskole markerer vi Verdensdagen for psykisk helse på torsdag den 15.oktober. Da stiller Saniteten med frokost. Ellers blir det fokus på spennende aktiviteter i klasserommet.

Vil du ha skolemelk gjør du dette ved å gå inn på skolelyst.no som før og legge inn bestilling. Det 15 produkter å velge mellom. Nytt av året er fiskekaker

https://www.skolelyst.no/Torsdag 13.august kl.08.30 starter skolen igjen og vi lærerne gleder oss til å møte dere alle sammen. Vi håper dere har hatt en fin sommer og er klare og motiverte til et nytt, kjekt skoleår der læring og trivsel for alle er vårt motto.

Elever og pårørende som har spørsmål eller trenger å snakke med en helsesykepleier kan ringe Familiens Hus på Jørpeland på telefon: 51 74 21 80 mellom kl.08-15.

Eleven/pårørendes navn, skole og telefonnummer vil bli skrevet ned og Helsesykepleier på den skolen eleven går på blir kontaktet og vil ringe eleven tilbake. Er ikke den aktuelle helsesykepleieren tilgjengelig vil en annen ringe tilbake.

Det kan være greit å vite at det kan ta litt tid før noen ringer tilbake.

Mvh skolehelsetjenesten i Strand kommune.


Om du ikke har det bra, er engstelig, eller bare trenger noen å snakke med, er jeg, Silje tilgjengelig på tlf; 91172529

Regjeringen har bestemt at alle barnehager, skole og SFO stenges fra og med torsdag 12. mars kl. 18.00 foreløpig til og med 26. mars. ¨Dette er tiltak for å unngå ytterligere spredning av koronaviruset.

Vi har informert i klassene idag og sendt med Chromebook og bøker hjem. I morgen, fredag 13.mars er det lesedag for elevene - 8.+9.leser i bibliotekbok, eventuelt annen skjønnlitterær bok, 10.trinn leser "The Giver".

Opplegg for de neste ukene vil bli lagt ut på mandag.

Det vil bli gitt mer informasjon etterhvert


Smittevernlegen i Strand oppmodar alle som har spørsmål om koronasmitte om å bruke heimesidene til folkehelseinstituttet, www.fhi.no, og nasjonal informasjonstelefon 815 55 015. Her vil de til ei kvar tid få oppdatert informasjon.
Ein skal ikkje ringa det lokale legekontoret med mindre ein er sjuk sjølv eller eleven er sjuk.


Verdensdagen for psykisk helse.