Meny
Velg seksjon Forside
Bedehusvegen 4 4120 Tau
Telefon: 51742770 Send oss e-post
Redaktør: Halvard Aase
Gå til Google Classroom
Steam er en app hvor man kjøper spill og lagrer spillene i brukeren din på et digitalt bibliotek. Det finnes flere slike apper, men Steam er den mest brukte appen. Steam er også for spill på pc, og ikke mobil eller andre plattformer. 

Ny Motorola telefon kommer ut først i 2020, men du kan jo et gavekort?? 

Tradisjonen Lossi


Den nye Tau Skole og Superparken er blitt ferdig.  

Foreldre bryter regler og kjører inn på den nye bussholdeplassen på Tau

Tau ungdomsskole fekk i haust mobilhotell. Dei er laga for å ha mobilane innelåst i skuletida. I denne artikkelen vil du få vite kvifor og korleis mobilhotellane dukka opp her på skulen.

Hver tirsdag klokka 19.00 er det badminton i Aktivitetshuset

Torsdag 17. oktober markerte vi på Tus verdensdagen for psykisk helse. Tema for dagen var "Gi tid".  

I skateparken, som er en av attraksjonene i det nye skoleområdet vårt, ser det veldig spennende ut!

Verdensdagen for psykisk helse.

I vennskapet finner de trøst og styrke hos hverandre Den franske artisten Edith Piaf med kallenavnet «Spurven» - og den syngende filmstjernen og divaen Marlene Dietrich var begge superstjerner i sin samtid. 

Kan det bli noe gøy med mattedag, tenkte sikkert mange elever på skolen? De fleste elevene på skolen var skeptiske til at dette kunne bli noe morro, men mange mente etterpå at det hadde vært en kjekk dag.

Uteområdet som tidligare ble kalt "Røykeskogen" blir igjen tatt i bruk som skoleområde.

I dag (9. september) er det kommune valg. Tau ungdomsskole har arrangert et eget kommunevalg for ungdommene på Tus. 9A styrte valget. Elever fikk oppleve hvordan det er å stemme, det var 164 elever som stemte. Dette var en lærerik opplevelse for elevene på Tus. Til slutt var det Bydalistå som vant valget med 42 stemmer. Jeg vil takke alle i 9A som var med på å avholde valget og Kjartan Rypestøl for å organisere og sette opp valget.

Https://www.minskole.no/tau er Tau ungdomsskule sin heimeside.