Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 01 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2020><<
desember 2020
mtotfls
30010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Logg inn som lærer
Logg inn

Smittetrykket øker og stadig flere skoler i distriktet er blitt berørt av covid-19-smitte. Dette har også ført til at flere og flere elever og ansatte settes i karantene. Gjeldende smitteverntiltak er derfor skjerpet ytterligere og i tillegg presiserer vi at allerede gjeldende tiltak må følges. Her er det særlig 3 hovedtiltak som er viktige: 1.) Er man syk skal man holde seg hjemme. 2.) Ha god hygiene. 3.) Overholde retningslinjer for redusert kontakt mellom personer. Se sak under "Smittevern i høysetet - vi er fortsatt på gult nivå" for mer informasjon om gjeldende smitteverntiltak.

Ingen ved Vassøy skole er så langt bekreftet smittet av covid-19, men vi er forberedt på at dette kan skje. Det er viktig at foresatte sjekker hjemmesida for eventuelt ny informasjon jevnlig. Et tips er å bruke funksjonen "abonnere på nyheter" i høyremargen på hjemmesida vår. Blir det nødvendig, blir også foresatte varslet med viktig info pr. SMS.

Skolens lokale smittevernplan blir jevnlig justert i forhold til sentral veileder og retningslinjer gitt av lokale myndigheter i Stavanger. I tillegg har vi utarbeidet en lokal beredsskapsplan for rask overgang til rødt nivå. Vi er også forberedt på raskt å kunne sette i gang hjemmeundervisning dersom elever blir satt i karantene eller isolasjon. 


Vi er på såkalt gult nivå og på Vassøy skole har vi utarbeidet en egen smittevernplan for å unngå smitte og lette smitte smittesporing.

Tiltakene kan deles i tre hovedgrupper og oppsummeres slik:
1. Syke personer skal ikke være på skolen
2. God hygiene
3. Redusert kontakt mellom personer

NB! Råd angående tolkning av retningslinjene ved sykdom er oppdatert 09.09.2020. Disse finner du under artikkelen "Nye råd om sykdom" på skolens hjemmeside.

Bilder sier mer enn 1000 ord sies det. Vil tro at mye av det som blir opplevd på SFO kommer frem rundt middagsbordet eller ved kanskje leggetid. Her får dere i alle fall litt bilder fra opplevelser og aktiviteter barna har på SFO

Sitat elev: "Årets blimEsang handler om at alle kan få være som de er, og at de kan danse som de vil!"


Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

Onsdag 14.oktober reiste hele skolen til byen for å synge til inntekt for TV-aksjonen. Vassøyelevene leverte, som vanlig, en imponerende sang innsats, og det manglet ikke på skryt fra de som hørte på. 


Også i år er TV-aksjonen i fokus på skolen vår. Hele uke 42 er TV-aksjonen på elevenes timeplan og det blir mange ulike aktiviteter i forbindelse med dette. Elevene får lære om årets tema, som i år er WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Videre skal samtlige klasser rundt omkring på øya og rydde strandsonen for søppel. 

Sist men ikke minst skal elevene også i år samle inn penger. Blant annet reiser hele skolen til byen for å synge til inntekt for TV-aksjonen onsdag 14.oktober. Her starter vi på Arnageren kl.11 og beveger oss etter hvert bortover til Domkirkeplassen i 12-tida. I tillegg til dette gjennomfører klassene ulike aktiviteter for å samle inn penger.

På grunn av situasjonen rundt Covid 19 har vi ikke anledning til å samle inn kontanter i fysisk bøsse i år. Vi har derfor opprettet en egen Vippskonto, der pengene går direkte til WWF etter aksjonsukens slutt den 18.oktober. Det er allerede nå anledning til å sette inn penger på Vippskonto nr.539881 for de av dere som har lyst til å bidra til vassøyelevenes innsamling til TV-aksjonen.


Selv om årets TV-aksjon er heldigital, sendes en fysisk bøsse gjennom hele Norge i forkant av TV-aksjonsdagen søndag 18.oktober. Det er laget innslag fra samtlige av Norges fylker og i Rogaland er elevene på Vassøy skole en av aktørene i årets bøssestafett. Du kan se hele innslaget fra Rogaland ved å klikke HER.