Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 01 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Logg inn som lærer
Logg inn

Skoleåret 2020-2021 har vi startet opp med samme smitteverntiltak som vi hadde før vi tok sommerferie i juni. Vi er på såkalt gult nivå og på Vassøy skole har vi utarbeidet en egen smittevernplan for å unngå smitte og lette smitte smittesporing.

Tiltakene kan deles i tre hovedgrupper og oppsummeres slik:
1. Syke personer skal ikke være på skolen
2. God hygiene
3. Redusert kontakt mellom personer

NB! Råd angående tolkning av retningslinjene ved sykdom er oppdatert 09.09.2020. Disse finner du under artikkelen "Nye råd om sykdom" på skolens hjemmeside.


Å være forelder byr på mange gleder, men mange er også usikre og ønsker en enklere tilgang til fagfolk for støtte og hjelp. Stavanger kommune har nå lansert spørsmål- og svartjenesten foreldrespør.no.

Onsdag 14.oktober reiste hele skolen til byen for å synge til inntekt for TV-aksjonen. Vassøyelevene leverte, som vanlig, en imponerende sang innsats, og det manglet ikke på skryt fra de som hørte på. 


Også i år er TV-aksjonen i fokus på skolen vår. Hele uke 42 er TV-aksjonen på elevenes timeplan og det blir mange ulike aktiviteter i forbindelse med dette. Elevene får lære om årets tema, som i år er WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Videre skal samtlige klasser rundt omkring på øya og rydde strandsonen for søppel. 

Sist men ikke minst skal elevene også i år samle inn penger. Blant annet reiser hele skolen til byen for å synge til inntekt for TV-aksjonen onsdag 14.oktober. Her starter vi på Arnageren kl.11 og beveger oss etter hvert bortover til Domkirkeplassen i 12-tida. I tillegg til dette gjennomfører klassene ulike aktiviteter for å samle inn penger.

På grunn av situasjonen rundt Covid 19 har vi ikke anledning til å samle inn kontanter i fysisk bøsse i år. Vi har derfor opprettet en egen Vippskonto, der pengene går direkte til WWF etter aksjonsukens slutt den 18.oktober. Det er allerede nå anledning til å sette inn penger på Vippskonto nr.539881 for de av dere som har lyst til å bidra til vassøyelevenes innsamling til TV-aksjonen.


Selv om årets TV-aksjon er heldigital, sendes en fysisk bøsse gjennom hele Norge i forkant av TV-aksjonsdagen søndag 18.oktober. Det er laget innslag fra samtlige av Norges fylker og i Rogaland er elevene på Vassøy skole en av aktørene i årets bøssestafett. Du kan se hele innslaget fra Rogaland ved å klikke HER.

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.Skoledagen onsdag 23.september ble noe annerledes enn vanlige skoledager. Lydopptak, filming og møte med fylkesmannen sto på timeplanen denne dagen. Bakgrunnen var at skolen vår har blitt plukket ut til å delta på en bøssestafett i forbindelse med årets TV-aksjon. Stafetten er ny av året og går fra nord i Norge, langs hele kysten og inn til Oslo. Det skal lages filmsnutter av bøssas tur fra nord til sør, som så sendes inn til NRK. Er vi heldige blir filmsnutten med elevene våre vist på TV under TV-aksjonen.

Ikledd lyseblå t-skjorter med TV-aksjonslogo imponerte vassøyelevene med flott sang og oppførsel! Lyden ble tatt opp i skolebiblioteket og filmen tatt opp på Rygerbuen på veien til byen. Etter å ha vunnet en intern tegne- og skrivekonkurranse på skolen, var det Thelma og Selma som fikk æren av å overrekke bøssa til fylkesmann Lone Merethe Solheim. 

Søknad om elevpermisjoner som varer mer enn en dag skal fra nå av skje elektronisk. Bruk lenken i høyremenyen på hjemmesida vår for å komme til elektronisk skjema (i blått rektangel). Her er det også informasjon om permisjoner fra skolen.

Foresatte kommer direkte inn i skjemaet ved bruk av bankID eller MinID.