Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sørstrandveien 38 4076 Vassøy Telefon: 51 91 31 03 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Ole Gabriel Ueland
Logg inn som lærer
Logg inn
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2023><<
desember 2023
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Velkommen til Vassøy skole!

Her finner du informasjon som er nyttig for deg som er, eller som skal bli, foresatt ved skole vår. Vi ber alle foresatte om å trykke "Abonnér på nyheter" i sidemenyen. 

I menyen til høyre finner du informasjon fra alle trinn, ulike utvalg og SFO. I menyen til venstre kan du lese mer om skolen vår.

Vi gleder oss til 50-årsjubileum tirsdag 5.desember kl.17.00 i gymsal! Elevene må møte på skolen senest kl.16.40. Alle er hjertelig velkommen!


Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er obligatorisk å gjennomføre elevundersøkelsen for 7.trinn. Skolene kan også velge om de vil gjennomføre på flere trinn, og vi på Vassøy velger å invitere elever på 5. og 6.trinn også. Elevene på Vassøy skole starter gjennomføringen i uke 48.

Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å følge opp skolemiljøet og elevenes trivsel. Det er frivillig å svare på elevundersøkelsen og det er også mulig å hoppe over spørsmål. Elevene oppgir ikke navn, og det er ikke knyttet personnummer til svarene. Det er derfor vanskelig å finne ut av hvem som har svart hva i undersøkelsen. I noen få tilfeller (for eksempel ved små skoler), kan det likevel være en risiko for at noen kan gjenkjenne hvem som har svart hva. Derfor er det svært strenge regler for visning av resultater fra undersøkelsen til skolen, skoleeier og de statlige utdanningsmyndighetene. Resultater fra undersøkelsen skal ikke publiseres på en måte som gjør det mulig å gjenkjenne elevenes svar.

Utdanningsdirektoratet har ansvaret for at svarene i elevundersøkelsen blir lagret og brukt på riktig måte. Svarene fra elevundersøkelsen blir lagret så lenge det er nødvendig, og kan bli brukt til forskning og statistikk og kan lagres i arkiv. Statistikk fra undersøkelsen er tilgjengelig på udir.no.

Jentene i 5. og 6. klasse var på girl tech day på Oljemuseet i dag. Stor stas og masse inspirasjon og motivasjon til å drive med teknologi og få vite litt om blant annet apputvikling, designprosesser, bærekraftig bruk av strøm, programmering og andre gøye aktiviteter. Vi startet også dagen med å lære en energirik dans og til sist fikk vi litt tid til å leke i geoparken mens vi ventet på fergen hjem igjen, dette slo også godt an😊

I dag høstet vi poteter i skolehagen.


Refleksens dag markeres over hele landet. I 2023 markeres refleksdagen torsdag 19.oktober. Målet er å få flere folk til å bruke refleks, slik at de er mer synlige i trafikken og ikke havner i en ulykke. Vi benytter anledningen til å minne om lys på sykler o.l., og refleks generelt. Dessverre ser vi flere barn og unge som er vanskelige å oppdage nå i mørket. Ta en liten sjekk av sykkel/sparkesykkel o.l. og utstyr barn/ungdom med refleks.

I anledning dagen har også alle elever på Vassøy skole fått utdelt refleks. Fint om dere foresatte kan se til at barna bruker denne eller annen type refleks som refleksvest på skoleveien. Videre at de som sykler har sykkel med lys både foran og bak. 


Forrige uke var det årets TV-aksjon som sto i fokus på Vassøy skole. Tirsdag reiste alle elevene til byen og samlet inn penger ved å synge på Arnageren, i Kulturhuset og på Domkirkeplassen. Onsdag og torsdag solgte elevene på første til fjerde klasse lapper utenfor nærbutikken her på Vassøy. Torsdag var det også barnebruktmarked i regi av FAU i gymsal.

Kjempegod innsats fra både barn og voksne var med å bidra til at vi samlet inn hele 19 000 kr. til TV-aksjonen! 

FAU arrangerer i år også Barnebruktmarked på skolen for å samle inn penger til årets TV-aksjon.

Det blir Torsdag 19. oktober fra  kl. 17:00

Har du klær, eller vinterutstyr som ski, skisko, skøyter, e.l (IKKE leker, spill eller bøker) så kan du nå donere de til en god sak🥰

Klær og utstyr må være hele og rene, og vi blir takknemlig hvis det er sortert etter størrelse for å gjøre jobben med å ordne til litt enklere!

Du kan levere klær og utstyr tidligere samme uke i skolens åpningstid eller kvelden før mellom kl 19-20

På selve dagen blir det kafé, samt salg av tøy og utstyr i gymsalen på skolen. 
Vi håper flest mulig vil komme innom og støtte en god sak❤️

Hei du! Ja du, ja :) Har du fylt 7 år, og har lyst å lære instrumentferdigheter, noter og samspill? Da er Vassøy skolekorps noe for deg! Vi er en kjekk gjeng på 9 musikanter, som håper at du har lyst å være med i korpset vårt.

Vi har enkelt/og gruppetimer med musikklærer Nikita fra kulturskolen hver mandag i skolens SFO-tid, og fellesøvelse med dirigent Fenia i to grupper hver onsdag i SFO-tiden.

I løpet av året har vi en fast bowlingkveld og vanligvis før sommeren drar vi en tur til Kongeparken.

Høres dette spennende ut, så ta kontakt med Britt Bertelsen i styret vårt. E-post: britth@lyse.net eller mobil nr: 905 14 375.