Meny
Velg klasse Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Artikkel
Vedlegg til artikkel
Endelig skolestart
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Øystein Knudsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Pålogging for lærere
Pålogging for lærere
e-post lærere
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen
Innskriving i skolen og søke plass i SFO

Barn som er født i 2015 skal begynne på skolen høsten 2021. Foreldre eller foresatte har nå fått brev fra kommunen, der det står hvilken skole deres barn skal gå på.

Senest 8. februar må en av de foresatte bekrefte skoleplassen, eller søke om at barnet får plass ved en annen skole. Innskrivingen skjer ved at en av de foresatte logger seg på Foreldreportalen ved hjelp av ID-porten i Min side øverst på kommunens nettside. Endelig svar om skoleplass kommer i midten av februar til den foresattes digitale postkasse. Det vil også være mulig å logge seg på Foreldreportalen for å sjekke sitt barns skoleplassering. Se under "les mer" for å kommet til lenke til Foreldreportalen og informasjon om å søke plass i SFO.

Lenke til Foreldreportalen: https://kristiansandg2.ist-asp.com/NO01001-pub/login.htm

Se også kommunens brosjyre: "Endelig skolestart" som ligger som vedlegg til høyre. 

Alle barn som trenger oppholdstid i skolefritidsordning (SFO) får plass ved påmelding. Foreldre kan til enhver tid logge seg på Foreldreportalen og søke plass, si opp plass eller endre oppholdstid i SFO. Av hensyn til planlegging av bemanningen ønsker vi at påmelding til SFO, med ønsket oppholdstid, gjøres innen 1. april.  https://kristiansandg2.ist-asp.com/NO01001-pub/login.htm