Meny
Velg klasse Forside
Marviksveien 90 4632 Kristiansand
Telefon: 38148460 Send oss e-post
Redaktør: Anne Marie Mauland Mansoor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Pålogging for lærere
Pålogging for lærere
e-post lærere
Elevundersøkelsen
Elevundersøkelsen

Læring og utvikling for alle

Du = dyktig og unik

Snart blir det forhåpentligvis snø, og det er det mange som gleder seg til!

Kommunens tekniske avdeling, ingeniørvesenet, har imidlertid sendt ut egne skriv til alle skoler og barnehager som handler om sikkerhet i forbindelse med snøbrøyting.

På skolen vil vi ta dette opp med barna, men det er viktig at også dere foresatte setter dere inn i dette og snakker med barna om sikkerhet.

På høyremenyen, under "informasjon" ligger det to vedlegg som vi ber dere lese gjennom, "Barn, brøyting og gult lys" og "Risikovurdering vinter", fordi de også omhandler barns lek i snøen på fritida.

Har dere tilbakemeldinger eller innspill til Ingeniørvesenet? Kontakt dem på post.teknisk@kristiansand.kommune.no

 


Fredag 02.11 fikk SFO barna på 3. og 4. trinn anledning til å bli med på rådyrjakt en hel skoledag.

Vi gjennomførte en varsla brannøvelse på skolen i dag, og det gikk stort sett veldig fint!


6.september ble årets første elevråd avholdt. En flott gjeng fra 2.-7.trinn møtte på musikkrommet, og de var alle klare på at de ville gjøre en jobb for skolen og klassen sin!

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre.  

Nasjonale prøver gjennomføres på 5.trinn i perioden 15.oktober -2.november. Formålet med nasjonale prøver er å gi skolene kunnskap om elevene sine grunnleggende ferdigheter i lesing, regning og engelsk. Informasjonen fra prøvene skal danne grunnlag for underveisvurdering og kvalitetsutvikling på alle nivå i skolesystemet. 

Wilds Minne skole har i mange år hatt trivselsledere.

Nå skal dette utvides ved at vi knytter oss til et eget Trivselsleder-program!


Hva er IST? Hva brukes IST til? Og hva må foresatte gjøre i IST? Les her, så skal vi prøve å forklare. Det viktigste er at alle foresatte må logge seg inn og sjekke at kontaktinformasjonen er oppdatert. Skolen trenger mobiltelefonnummer og epostadresse til alle foresatte.


Informasjon om priser og redusert betaling for barnehage og skolefritidsordningen fra august 2018  ligger i eget dokument til høyre på siden her - under "dokumenter".   

Det innføres redusert betaling for barn med ordinær hel plass fra 1-4 trinn fra august 2018. 

Ordningen gjelder for familier med lavere skattepliktig årsinntekt enn 500 000 kroner per år.   


Vær en venn - dette årets venneuke avsluttes, men det å være en venn er noe vi alle har som mål alle dager, alle uker gjennom heile året!

Takk til alle som bidro på samlinga i gymsalen i dag, både voksne og elever, og takk for mange kreative innspill i alle klasser gjennom uka som er gått!

"Lykke til med å være en venn!" var utfordringa fra samlinga i dag.

Det skal vi klare!