Meny
Velg Trinn eller SFO Framside
Kvartsvegen 5B 4347 Lye
Telefon: 51776081 Send e-post til oss
Redaktør: Jone Siqveland
Gå til Its Learning
Vervarsling frå yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Lye skule si heimeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som føresett.

I menyen til høgre finn de vekeplanane og informasjon frå trinna, FAU/SU, elevrådet, SFO, helsestasjon, sosiallærar o.a. All anna informasjon finn de i menyen til venstre.

Hugs å abonnere på nyheiter ved å trykke "abonner på nyheiter" i menyen til høgre.


 

FAU/skulen vil oppfordrer alle foreldre til å bruke  parkeringsplassen ved Lyefjell bhg til levering/henting av dykkar barn.

Vi avlaster då "trøkket" på parkeringsplassen nedafor Forsamlingshuset.

Fleire foreldre leverer og henter sine barn på parkeringsplassen ved Forsamlingshuset.  I den forbindelsen har det skjedd fleire farlege situasjoner.
Tidleg morgon, regn og våt asfalt, ikkje alle elevar som går til skulen er like synlege. Parkeringsplassen ved Forsamlingshuset skal nyttast til særskyss/ og taxi.

Husk: BRUK REFLEKSVEST - ver synelg. Kjekk leik i friminutta!

Måndag 18.desember vert det nissemarsj på Lye skule. Etter nissemarsjen vert det graut til alle dei svoltne nissane. Me håpar alle har ei nisselue/rød lue som dei kan ha på seg denne dagen, og at alle er godt kledd for å vera ute nokre timar. Elevane må ha med drikke (saft/kakao) til grauten. Skulen har papptallerk og skei.

For å få til det praktiske rundt nissemarsjen treng me hjelp av nokre foreldre til å varme graut og servera i aulaen. Grauten kjem ferdig frå Tine og treng berre å varmast opp.

Me treng nokre til å varma graut frå kl. 09.00-10.30 og nokre til å servera graut kl.10.30-12.00. Har du høve til å bli med kan du sende ein mail til skulen eller ringe 51776081.

 


Lye I.L har søkt Sparebankstifelsen SR Bank om midler til prosjektet "For alle".