Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse Austbøsvingene 50 4085 Hundvåg Telefon: 51 91 26 90 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Terje Angelskår

Husk hygiene- vask hender                    Hold avstand

Ved luftveissymtomer - vær hjemme til symptomfri 

Julestemning hos klasse 9C

Foresatt og elever Austbø.

I ly av Covid-19 er det nok flere elever som får privat skyss til skolen. Dette bidrar til noe økt trafikkbilde, særlig om morgenene. Av samme grunn er det kanskje også en flere elever som sykler, i stedet for å ta bussen. Både FAU og oss som har vårt virke på Austbø, vil derfor minne om vise varsomhet i trafikken nå når vi går mot mørkere tider. Den årlige reflekskampanjen utgår i å pga situasojnen, men det er dog like viktig å henstille til bruk av refleks. 

Bidra til sikker skolevei!

mvh

fau og rektor


Fra skolesjefen:

Flere skoler får henvendelser fra foreldre som ønsker å avholde et førjulsarrangement for elevene. I dagens situasjon er det imidlertid en rekke smittevernhensyn som må tas hensyn til for å unngå nye smitteutbrudd. Som dere vet, har mange Stavangerskoler den siste tiden opplevd smitteutbrudd med påfølgende karantene for elever og ansatte. For å redusere risikoen for nye smitteutbrudd blant elever, fraråder derfor skolesjefen førjulsarrangementer i regi av foreldre. 

Uteområdet

Tror knapt at jeg overdriver når jeg hevder at vi har (et av) stavangerskolens mest ufyselige uteområde. Da er det gledelig at prosessen om fornying uteområde- i denne omgang fortrinnsvis på nedsiden av skolen- er i rute. Det betyr at skisse, som er presentert for FAU og elevråd, skal gjennom aktuelle beslutningsorgan før jul og at stipulert oppstart på nyåret går sin gang. Dette blir en skikkelig nivåhevning for skolen vår- vi gleder oss!  Mer info og bilder kommer.

FAU.

Referat fra møte i fau- onsdag 25/11-20- se på møtereferater nede til høyre på FAU på hjemmesiden

mvh

rektor


Det må husbygging til når elevene skal lære om overflate og volum i matematikk

Kan din ungdom ha opplevd noe vanskelig på nett?
Kan han/hun blitt kalt stygge ting, blitt spredt rykter om eller kan det ha blitt delt ubehagelige bilder?

Hvis ja, da kan studien om NettOpp være noe for din ungdom.