Meny
Velg seksjon Klasse 6
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Skoleveien 3 8372 Gravdal
Telefon: 76056840 Send oss e-post
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
En hyggelig tradisjon er i ferd med å få fotfeste på Buksnes skole. 

Et lite utdrag av det vi på 6.trinn har drevet med på skolen så langt i år.

«Ongan fra Lofoten» er en video laget av en tidligere 6.klasse ved Buksnes skole, basert på Jack Berntsen sin sang «Ongan under Lofotveggen»

6.trinn på Buksnes skole har markert FN-dagen. Inspirasjon til undervisningsopplegget er hentet fra fn.no og Salaby skole

Fredag 30.09.22 besøkte 6.trinn Skolehagen. Målet var høsting av neper og bålkos. Nepene skal brukes i fiskesuppen som skal lages neste uke på mat og helse. Bålkosen var bare kos og sosialisering. Ostesmørbrød, pølser og S`mores. Når vi kom tilbake til skolen hadde vi samarbeidsoppgaver som tårnbygging. Vi koste oss ute hele dagen før vi tok helg med god samvittighet. 

 Alle elever har rett til å ha et trygt og godt skolemiljø som fremmer helse, trivsel og læring. 

Skolen har endret meldingssystemet mellom skolen og hjemmet (fra sms til meldingsbok). Det betyr at du som foresatt må laste ned appen "Transponder meldingsbok".

Med Transponder Meldingsbok kan skole og hjem kommunisere trygt og effektivt. Hver elev får sin egen digitale meldingsbok som foresatte og aktuelle lærere får tilgang til. Meldinger, ranselpost og skjemaer arkiveres ryddig i den enkelte elevs meldingsbok.

Her er lenke til brukerveiledning for foresatte: Brukerveiledning Transponder meldingsbok (foreldre)

 


En helt vanlig tirsdag er en ganske lang dag med mye og effektiv jobbing.