Meny
Velg seksjon Forside
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 51 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Slik blir oppstarten av et nytt SFO-år.

Vi må fremdeles planlegge for gode smittebegrensende rutiner i skolen. Det betyr at oppstart av nytt SFO-år blir litt andreledes enn tidligere. (For dem som har hatt barn på SFO før) Spesielt må dere merke dere at foresatte IKKE skal inn på skolen. (Det blir noe unntak for 1.trinn.) Vi har ikke matservering, så dere må sende med gode matpakker som varer til to måltider. Husk at ved henting skal foresatte ikke komme inn, men kontakte basen via mobil for å gjøre avtale. 

For elever som har vært ute på reise minner vi om at alle må forholde seg til de til en hver tid gjeldende karanteneregler. Gi beskjed om dere må utsette oppstart i SFO.

SFO oppfordrer alle til faste hentetider slik at vi slipper mange mobilbeskjeder gjennom dagen. Vi sender fremdeles hjem elever på hel og halv time, så sender dere beskjed om andre tider enn dette vil vi benytte neste hele eller halve time.For dere som henter elevene ber vi om at dere avtaler fast hentetid hel eller halv time på lik linje med dem som går hjem selv.

Husk klær etter vær. Vi kommer til å ta elevene i 2. til 4.trinn mye ut på turer i nærmiljøet. Info om innhold og program kommer på hjemmesiden.

Spesielt for 1.trinn:

En foresatt kan følge i oppstarten. Ingen søsken (ikke småsøsken heller). Men vi ber om at den foresatte kun er på skolen kortest mulig tid. Om en foresatt må oppholde seg på området vil vi finne et rom vekke fra basen hvor foresatte kan være. Men av hensyn til smittevernreglene kan vi ikke ha foresatte inne i basen mer enn absolutt nødvendig.

For å sikre at det ikke er for mange elever i garderoben samtidig til oppstart mandag 03.08.20 setter vi opp følgende oppmøtesteder for de forskjellige klassene:

1.Rød møter ved klatrestativet ved inngangen til 1.trinn. 

1.Gul møter ved bordtennisbordene på høyre side av bygget.

1.Blå møter ved hovedinngangen til skolen (gul dør A)

Dette gjelder for begge oppstartstidspunkt. Ansatte møter dere ved oppmøtestedet.   Oppmøteinfo for kommende dager vil vi oppdatere på hjemmesiden etter hvert.  

Kontaktinfo:

Base 1.trinn: 99461592

Base 2.trinn: 99439514

Base 3.trinn: 97433360 

Base 4.trinn: 93612434

Husk at elevene beholder samme mobilnr fra 1.-4.trinn. Så det er bare å lagre nr under SFO.

Kontoret: 51912056 / 94862251. Mail: inger.marie.torstrup@stavanger.kommune.no