Meny
Velg seksjon Forside
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 50 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Fra uke 25-33 rigger vi til sommeraktiviteter for barn i 4 av våre haller.

Vår Energi Arena Sørmarka
Vår Energi Arena Sandneshallen
Vår Energi Arena Randaberg
Vår Energi Arena Sola,

Alle hallene er åpne hver dag kl 10.00-17.00 fra 24. juni til 14. august


Vigilo skal brukes til å dele praktisk informasjon mellom foresatte og skolen. Dere kan sende meldinger til skolen, melde fravær og få tilgang til innhold publisert av skolen. Skolen vil tilsvarende sende meldinger og publisere informasjon til foresatte i Vigilo. Husk at sensitiv informasjon ikke skal deles med skolen via Vigilo. Eksempler på dette er opplysninger om helse, religion, mobbesaker og personlig økonomi. For slike henvendelser kan du sende en melding i Vigilo for å avtale et møte.

Vi åpner kommunikasjonsløsningen i Vigilo for Eiganes skole i uke 23. Da kan dere bruke Vigilo på PC, nettbrett eller mobil for å kommunisere med skolen. Vi sender et informasonsskriv til alle foresatte nå alt er aktivert. 

For mer informasjon om hvordan du kan bruke Vigilo for å kommunisere med skole og SFO, og for å lese om hvordan Vigilo behandler personopplysninger, se informasjon på Stavanger kommunes nettside. Stavanger kommune samarbeider med mange forskjellige lag og organisasjoner om å tilby kjekke sommeraktiviteter for barn og unge.

Dere som leverte kaker til 17.mai bes hente fatene deres. Står på SFOkjøkkenet i kjelleren.

Etter 15. juni vil ikke lenger elever som har valgt å logge inn i tredjepartstjenester som for eksempel Spotify, Pokemon Go  og  TikTok  med "logg inn med Google", og  sin stavangerskolen.no- konto ha muligheten til dette. Det har vært mulighet til å logge inn i disse, og andre tredjepartsapper, gjennom et API.  Fra 15. juni fjerner vi denne muligheten for alle andre tjenester enn noen forhånddefinerte som vi har godkjent.

Vi velger å kommunisere dette ut via hjemmesiden slik at foresatte ved behov kan hjelpe barna med å endre påloggingen til disse tjenestene. Dette kan en som regel gjøre ved å gå inn på "min profil"  og redigere kontoinformasjonen.

Kort sagt vil dette si at dersom barnet du har i hus bruker sin skolekonto til å logge seg inn i noen av tjenestene over, må de bytte mailadresse. Dette må gjøres før 15. juni. Gjør de ikke det vil de når de prøver å logge seg inn i disse tjenestene få opp at påloggingen er blokkert.


Frå mai 2023 blir Vigilo teken i bruk for kommunikasjon mellom heim og skule på alle kommunale barneskular i Stavanger kommune. Foreldre med barn på barneskular kan då kommunisera med skulen gjennom Vigilo foreldreportal i nettlesar, eller Vigilo app til smarttelefon og nettbrett.  
Barneskulane er delte i to puljar:  


Oppstart 10. mai: Buøy, Byfjord, Fogn oppvekstsenter, Hundvåg, Mosterøy, Nylund, Ombo, Roaldsøy, Sjernarøy, Skeie, Storhaug, Tasta, Teinå, Vardenes, Vassøy, Vikevåg, Finnøy sentralskule (barne og ungdomsskule)


Oppstart 24. mai: Auglend, Eiganes, Gausel, Godeset, Hafrsfjord, Jåtten, Kampen, Kvernevik, Lassa, Madlamark, Madlavoll, Tjensvoll, Vaulen, Våland 

*Sunde skule og Kvaleberg skule har allereie teke i bruk kommunikasjonsmodulen i Vigilo 


Fra august 2023 innføres 12 timers gratis kjernetid i SFO for alle elever på 2. trinn.

Stavanger nærmer seg et nytt byjubileum. I 1975 fikk elevene på byens skoler spille en sentral rolle. Legger ved bilder fra den gang da!

Her er en oversikt over hvilke datoer FAU skal ha møter våren 2023.

 


Eiganes skole var i egen klasse på skolesvømmestevne torsdag 9 mars i Stavanger svømmehall.

Alle foreldrerepresentantene ved Eiganes skole har blitt enig om budskapet som står skrevet på plakaten.


Vi på Eiganes skole vil gi foresatte og elever en liten påminnelse om det å være anonym på nett. Eiganes skole har tatt dette opp på foreldremøter og i klasserom med elever tidligere, men det kan ikke informeres nok om. Det har vært hendelser med elever som har kommet i kontakt med fremmede på nett som ikke har gode hensikter. Stedet elevene har vært inne på er Omegle


Lese- og skrivestøtten vi nå har tilgang til er Intowords Cloud. Denne har alle ansatte og elever i stavangerskolen fått pushet ut, og den ligger plassert inne på «puslespillbrikken» som ligger til høyre for adresselinjen når du er inne i chrome-nettleser. 


Vi minner om at skolens parkeringsplass IKKE skal benyttes av foresatte ved levering og henting av elever. Parkeringsplassen er forbeholdt ansatte ved skolen kl.07.00-17.00 mandag til fredag.

Foreløpig har vi kun noen av klassebildene tilgjengelig digitalt. 

Vi mangler bilder fra 1984. Setter pris på hjelp med det.