Meny
Velg seksjon Forside
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 51 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

I løpet av oktober går barnehage, ressurssenteret for styrket barnehagetilbud, skole og PPT over til å bruke et digitalt arkivsystem.

Se vedlagt notat fra Stavanger Kommune Oppvekst og UtdanningSavner noe disse brillene. De ligger på 1.trinn hos SFO.

Det oppstår neste daglig farlige situasjoner i trafikken rundt skolen. Dette gjelder spesielt på morgenen hvor mange kjører barna sine til skolen. På ettermiddag er hentetidspunktene litt mer spredd utover, men da oppstår det også farlige situasjoner.

Skolens parkeringsplass er forbeholdt ansatte, og skal IKKE benyttes til å sette av elever som skal på skolen. Det er observert farlige situasjoner her med elever og biler. Gå heller ikke over parkeringsplassen for å komme fra bilen og inn.


Stavanger kommune har innført en ny digital ordning for påmelding og endring av plass i SFO. Det må nå søkes via IST SFO, og foresatte må bruke ID-porten (min ID, Bank ID eller Buypass) for å se status for sin søknad.

De fleste elevene på Eiganes skole finner seg godt til rette og trives med å være elev på Eiganes. Likevel er det elever som av ulike og ofte sammensatte årsaker ikke finner seg til rette på skolen og derfor tilbringer mindre tid på skolen enn forventet.

Når elever ikke møter på skolen, kan både skolen og foresatte oppleve å komme til kort.
På lenken under kan du lese mer om felles, praktiske og konkrete retningslinjer for forebygging og tiltak for elever med alvorlig skolefravær. 

Klikk på les mer for å finne lenken til veilederen på udir. 

 

 


Velkommen til en rocka forestilling for hele familien!

Tirsdag 29. oktober kl 1700 har Eiganes skole reservert hele Hovedscenen til GRUSOMME MÅNS. Billettprisen er kr 120,- pr person.

NB! Linken fungerer best på PC. Får du det ikke til på telefon prøv på pc. 


Alle elever på 1.-5. trinn i Stavanger får utdelt et svømmefrikort. Kortet gir eleven fri adgang sammen med en voksen til Hetlandshallen, Hundvåghallen, Kvernevikhallen og Tastahallen i hallenes åpningstider skoleåret 2019-2020. Ordningen skal være et tillegg til skolenes svømmeundervisning og skal bidra til at elevene blir trygge i vann og lærer å svømme. 

Det blir i år igjen tilbud om skolelunsj en fredag i måneden. Lunsjen kan bestå av grove rundstykker, suppe, lapskaus, gryterett, pasta med tilbehør etc.

I vedlegget til høyre finner du informasjon om hvordan du som forelder kan følge opp ditt barn når det ikke har det bra på skolen.