Meny
Velg seksjon Forside
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 51 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Det er en ansatt ved skolen som er smittet. Alle trivselsledere på 4.-7.trinn som var med til Hundvåghallen på fredag i forrige uke må teste seg (hurtigtest) - vi jobber med å sende ut fullstendig informasjon, til alle foresatte som har et barn som er trivselsleder, på mail. Alle elever kan gå på skolen så lenge hurtigtesten ikke er positiv. De må også være symptomfri.

Viser også til at det er sendt ut SMS-varsel.


Stavanger kommune starter opp med vaksinering av 12 til 15-åringene i uke 38. I denne saken finner du blant annet informasjonsskriv med praktiske detaljer rundt vaksineringen.

I tidligere år har vi hatt det første foreldremøtet i midten av september. Vi har i år valgt å legge høstens foreldremøte til uke 43/44, i overgangen oktober-november. I løpet av september måned vil vi komme med informasjon om eksakt tidspunkt for foreldremøtet for de ulike trinnene. 

I det forrige skoleåret ble arrangementet "Skolens kveld" avlyst. Dette har tidligere lagt fast på torsdag i uke 45. I inneværende skoleår har vi bestemt oss for å skyve arrangementet til våren 2022. Vi håper det da vil være mulig å åpne skolen for alle elever og foresatte samtidig, men vi vil selvfølgelig fortløpende vurdere alternative løsninger. Vi satser på at vi i begynnelsen av det neste kalenderåret kan komme med dato for "Skolens kveld" her på Eiganes!

Mvh

Colin Pritchard-Davies
rektor


Informasjonsbehovet om den økte smittesituasjonen – spesielt blant barn og unge – er stort. FHI har samlet opp mange av de vanligste spørsmålene, og i denne artikkelen kan du lese svarene. 

Søknad om elevpermisjon skjer gjennom Elektronisk skjema - se lenke nedenfor. Dette skal benyttes i stedet for gammelt skjema på papir.

Oktober 2021 gikk vi over til digitalt arkivsystem av elevinformasjon.

Se vedlagt notat fra Stavanger Kommune Oppvekst og UtdanningDette er en påminnelse til de som ikke har fylt ut elektronisk samtykkeskjema. Mao vil det gjelde alle på 1. trinn og nye elever. 

Høsten 2020 innførte Stavanger Kommune elektronisk samtykkeskjema for elevinformasjon. Dette må fylles ut for alle elever, selv om det er gjort på papir tidligere, slik at vi har det elevens digitale mappe.

Skjemaet ligger under stavanger.kommune.no – skjema A-Å (til høyre i menyen). Under bokstaven S Skole – Elevinformasjon og samtykke fra foresatte.  

Følg lenken under LES MER. Foresatte må logge seg inn med Min id. Se ellers vedlegg med skjermbilde fra sidene. 


Det er fremdeles mulig å bestille skolemelk på www.skolelyst.no.

Vi ber dere om ikke å endre bestillingen for første halvår, men at dette evt gjøres fom januar.  


Det oppstår neste daglig farlige situasjoner i trafikken rundt skolen. Dette gjelder spesielt på morgenen hvor mange kjører barna sine til skolen. På ettermiddag er hentetidspunktene litt mer spredd utover, men da oppstår det også farlige situasjoner.

Skolens parkeringsplass er forbeholdt ansatte, og skal IKKE benyttes til å sette av elever som skal på skolen. Det er observert farlige situasjoner her med elever og biler. Gå heller ikke over parkeringsplassen for å komme fra bilen og inn. Inn og utkjørselen til skolens parkeringsplass må ikke stenges av biler som skal sette av elever. 


Kjenner du alle appene barnet ditt har på mobilen?

Det er mye de voksne ikke er klar over når det kommer til sosiale medier.
Blant annet at det i fjor sommer ble ulovlig for barn under 13 år
å lage brukerkontoer på slike plattformer, sier Kenneth Helberg i den forebyggende gruppa i politiet i Tromsø.