Meny
Velg seksjon Forside
Duesvei 35 4023 Stavanger
Telefon: 51 91 20 51 Send oss e-post
Rektor: Colin Pritchard-Davies
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi må fremdeles planlegge for gode smittebegrensende rutiner i skolen. Det betyr at oppstart av nytt SFO-år blir litt andreledes enn tidligere. (For dem som har hatt barn på SFO før) Spesielt må dere merke dere at foresatte IKKE skal inn på skolen. (Det blir noe unntak for 1.trinn.) Vi har ikke matservering, så dere må sende med gode matpakker som varer til to måltider. Husk at ved henting skal foresatte ikke komme inn, men kontakte basen via mobil for å gjøre avtale. 

For elever som har vært ute på reise minner vi om at alle må forholde seg til de til en hver tid gjeldende karanteneregler. Gi beskjed om dere må utsette oppstart i SFO.


Elever og lærere har nå tatt ferie. SFO har åpent ut juni, og i juli er det bare noe få igjen her på huset.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Skolen starter opp igjen 17.august kl. 8.30. 1.klassingene starter kl.9.00.

Hilsen oss på Eiganes


Det ligger mye gjenglemt tøy, sko etc igjen på skolen. Alt ligger i bokser ved utgangen i A-bygget (mot Steingata).

Vi åpner opp for foresatte til å komme inn for å sjekke. Bruk Antibac som står ved inngangen, og hold avstand hvis det kommer flere samtidig.

Kassene tømmes 12.08. OBS: Skolen er stengt i juli.

God sommer.


Skolemelk ordningen vil starte opp igjen uke 22. Elevene er mye ute på tur om dagen, og har med seg matpakke og vann. Lærerne har ansvar for utdeling av melk/yoghurt, og følger lister fra TINE.

Dersom dere IKKE ønsker melk/yoghurt ut skoleåret må dette avbestilles/endres, slik at vi unngår å kaste mye. . Logg inn på www.skolelyst.no


For de som ønsker skolemelk fra Tine neste skoleår er det smart å bestille dette før skolestart. 

Logg inn på www.skolelyst.no for registrering. Det blir utdeling fra tirsdag 18.8. Dersom man bestiller etter skolen har startet tar det 4-5 virkedager før barnet ditt får skolemelk utdelt.