Meny
Velg seksjon 1. klasse
Espedalsvegen 156 4110 Forsand Vis på kart
Telefon: 51700201 Send e-post til oss
Redaktør: Monica Helgøy
Gå til Google Classroom

Aldri har me vel opplevd at skulen stenger og me må vere heime og aller helst berre heime. For nokon kan det opplevast skummelt, medan andre tenkjer at det går heilt fint. Alle tilsette ved Forsand skule er på jobb og har arbeidstider, også sosiallærar.  


Skulen vil takke alle elevar, ansatte og føresette for ein utruleg innsats i den tida vi er inne i.

Eg er imponert og takksam.

No ventar vi alle på kva regjeringa vil bestemme 8. april - straks etter pressekonferansen vil skulen starte planlegginga av det tilbodet regjeringa då bestemmer at elevane skal få etter påske.

Vi ønsker dokker alle ein riktig god påske!

Helsing Monica Helgøy, rektor

 


Det er opprettet en kontakttelefon for barn, ungdom og foresatte som ønsker kontakt med skolehelsetjenesten. Mer info om dette er lagt ut på helsestasjonstjenester- hjemmeside. Se link: https://www.sandnes.kommune.no/helse-sosial/helse/helsesykepleier-i-skolene/ 

 


Skolen vil være bemannet i administrasjonen hverdager fra kl 08.00-15.00.

Har du behov for å hente noe fra skolen sine lokaler, vennligst ta kontakt med rektor Monica Helgøy på tlf 917 82 207.

Sosiallærer Katrin Persche vil være tilgjengelig alle dager, til alle tider, på tlf: 958 88 663. 

Vennligst ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil takke dere for romslighet og forståelse i denne tiden. Det er godt å møte forståelsesfulle foresatte.

Rektor Monica Helgøy

 


Foresatte vil få tilbakebetalt SFO-utgifter for antall dager SFO er stengt. Tilbakebetalingen skjer på et senere tidspunkt.

Se mer informasjon her: https://www.sandnes.kommune.no/aktuelt/tilbakebetaling-for-barnehage-og-sfo/  Kontaktlærarar på Forsand skule skoleåret 2020/2021 blir:

1. Kjetil Langbakk

2. Ida Janne Sagård

3. Knut Olav Møll

4. Silje Wiik/Bergliot Lekven

5. Endre Heng

6. Elisabeth M. Espedal

7. Siri Abrahamsen

8. Susanne Van Wijnen Dagestad

9. Bjørn Høllesli

10. Peter Sve


Vi begynner å bli ferdige med renoveringa av skolen. Her er fleire veggmåleri av kunstnar RH74 som er inspirert av teikningar laga av elevane. Vi er veldig fornøgde, store og små!

Kommunelegen i Sandnes har bedd alle skular om å lenke informasjon om koronaviruset.

Lenka finn du i teksten under, samt generelle råd og litt om kva vi har gjort på skulen vår.


Fredag før haustferien var 1. - 4. klasse på fellestur til Trodlane.

På Forsand skule bruker vi kvart år kartleggingsprøver i lesing, rekning, engelsk og digitale ferdigheiter. Kartleggingsprøvane er i 1.-4. klasse og blir gjennomført i perioden 9. mars til 3. april.

01.01.20 vil Forsand kommune bli ein del av Sandnes kommune. Forsand skule blir ein del av Sandnesskolen. Etter eit godt samarbeid med Sandnesskolen sidan 2017, ser vi fram til det! Vi ønsker alle våre elever m/ familie ein god og fredeleg jul. Velkommen tilbake til skolen 2. januar.

Førsteklassingane fekk i oppgåve å teikne eit dyr, fadrane i 6. klasse sydde desse og på onsdag fekk førsteklassingane sitt dyr i førjulsgåve. Stor stas!