Meny
Velg seksjon 1. klasse
Espedalsvegen 156 4110 Forsand Vis på kart
Telefon: 51700201 Send e-post til oss
Redaktør: Kate Elisabeth Larsen
Gå til Google Classroom
Denne veka tok stolte fadrar frå 7. klasse med seg 1. klasse på tur til Trodlane. Me laga bål og grilla pølser og pinnebrød. Det var kjekk leik med bygging av hytte i skogen og kos med kjeks og kakao. Fadrane hjelpte til med grilling av pølser og pinnebrød og tok ansvar langs bilvegen. Her blei det knytt band på tvers av aldersforskjellen.  

Tysdag 30. august var 1. - 4. klasse på tur til Erevik.

Til føresette 

Informasjon til skular og barnehagar om mobbeombodet


I dag hadde mellomtrinnet og ungdomsskulen skulecup i fotball. Det var kjempeengasjement.......

Mat & helse faget for 9. klasse blei litt annleis denne veka. 

Til dei føresette - Foreldreundersøkinga 2021

Open skule for dei som skulle ønske. Onsdag 13. oktober i haustferien kl.11 - 13.00. Treff konstituert rektor Arvid Strand og konstituert avdelingsleiar Bjarte K. Øvrevik m. fl. til ballspel og moro i idrettshallen eller bare dropp innom for ein prat, nysteikte lappar i skulekjøkken.  Me sjåast! 

Når: Onsdag kl.11-13.00
Kor: Idrettshallen og skulekjøkken 
Kven: Alle som vil Forsand skule ber alle foresatte om å sjekke for hovudlus denne veka.For meir informasjon frå FHI, sjå her

"Melingbussen" har endra rute. Den skal ikkje lenger gå via Bergevik - Forsand kai - Kommunehus - Langheim. Når bussen har passert Bergekleiva, køyrer den via bedehuset og direkte til skulen.

Nye busstider for "Melingbussen":

Lerang             kl 07.35

Skjeivik            kl 07.38

Erevik              kl 07.40

Bergekleiva     kl 07.46

Bedehuset      kl 07.47

Forsand skule kl 07.50


Vi anbefaler å lese  det Fylkesmannen i Rogaland skriv om elevar sin rett til å ha eit godt psykososialt miljø på skulen.

Alle elevar skal ha det godt på skolen


Forsand skule ønske alle våre elevar og føresette ein riktig god sommar! Det har vore eit spesielt år for oss på skulen. Skulebygninga er renovert, vi har blitt ein del av Sandnes kommune og vi har som resten av landet hatt ein lang periode med heimeundervisning. Eg vil nok ein gong takke elevar, tilsette og føresette for ein fantastisk innsats!

Vi ønsker 10. klasse lykke til med nye og spennende utfordringar, og vi gleder oss til nye elevar i 1. klasse til hausten. 

SFO er åpen tom. 30. juni og opner opp igjen 10. august. Fredag 14. august er planleggingsdag på SFO.

Skulestart for alle elevar er 17. august.

Mvh. rektor Monica Helgøy