Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Skolejoggen er et tradisjonsrikt solidaritetsløp, der elever over hele landet deltar for å gi sin støtte til verdens mest sårbare barn. For å være med å støtte kan du:

Vippse ønsket beløp til nummer: 02407 (velg kjøp og betal).

Gi digitalt her: Ganddal skole sin innsamling til SOS-barnebyer

Ta med kontanter i konvolutt på skolen innen fredag 21.09.18.


Vannkopper er en vanlig barnesykdom, som ikke er farlig for barn med normalt immunforsvar. De aller fleste barn gjennomgår denne sykdommen i barnehage-/skolealder. For barn med dårlig immunforsvar kan dette viruset gi alvorlige komplikasjoner, og må derfor unngås. Det er derfor svært viktig at dere gir beskjed til kontaktlærer dersom ditt barn får eller er i kontakt med noen som har dette viruset. 

Torsdag 6. september var 5B på sykkelgården på Varatun. Dette var både kjekt og veldig lærerikt. Det regnet, men heldigvis ikke så alt for mye. Tusen takk til de voksne som hadde mulighet til å stille som gruppeledere. 

Fredag forrige uke dro 5. trinn på tur med 1. trinn. Det var veldig kjekt å få leke og bli bedre kjent med fadderene og fadderbarna. Fint vær hadde vi også! 

Mandag 3. september klokken 1800 - 2000 avholdes første FAUmøte i skoleåret 2018/2019.

Her følger agenda for møtet.

Se også vedlegg for referat fra siste møte i skoleåret 2017/2018.


6. trinn hadde en flott turdag til Vagleskogen. Det var det sosiale som stod i fokus på denne turen og da er det kjekt å se at leken flyter så godt.  En god nistepakke og et par marsmellowser smakte fortreffelig i det gode været. Regnet kom heldigvis ikke før på hjemturen.

Her kan du lese mer om bestilling av skolemelk.

SKOLELYST


Her kan du lese mer om skoleaksjonen.