Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gjenglemte klær gjennom dette skoleåret ligger nå i gymsalen på skolen. Alle klasser vil gå innom for å se om det er noe elevene finner som er deres. Foreldre må gjerne komme innom for å se. Alt vil bli fjernet før helgen.

7. trinn imponerte med en strålende avslutningsforestilling i gymsalen. Her kan du se bilder fra forestillingen. Takk til Thomas Brekke som tok bildene.

Her følger informasjon om barnetoget på Ganddal.

Se vedlegg for invitasjon og informasjon om oppstilling og rekkefølge.


Her kan dere se glimt av talentene som var med på finalen i talentiaden. 

Alle elevene har gjort en formidabel innsats gjennom hele uken for å lage gode leseopplevelser. De har lest selv, blitt lest for, lyttet til høytlesing og lydbøker, de har lært å produsere ulike teksttyper og sjangrer og de har illustrert. 

Dersom det er noen som fortsatt finner noen skjemaer med brukernavn til foreldreundersøkelsen, og som ikke har brukt dette til å besvare denne, så er det fortsatt 3 dager til den endelige og nasjonale fristen går ut. Vi håper på størst mulig deltagelse og ber om at de som ikke har svart og som finner et ubrukt brukernavn om å bruke noen minutter til å besvare undersøkelsen. Husk at det skal svares for hver elev på skolen. 

På forhånd takk for innsatsen!

 

 

 


Da er klasserommet til C-gjengen pyntet og klar til jul. Vi er rett og slett fornøyd med resultatet. Hele Ganddal skole er i år hardt rammet av juleviruset. Vi kommer til å oppdatere hjemmesiden for å vise dere resultatet av viruset. Følg med!

Det passer perfekt at snøen har kommet og gir oss optimal julestemning. B og C-gjengen tok turen til Loftå for å suse ned bakkene der på akebrett og kjelker. Rett og slett supergøy! Nå håper vi bare at det kommmer mer snø, mye mer snø.