Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sandnes kommune inviterer til Beat-the-street-spill, hvor hensikten er å få alle innbyggerne mer aktive gjennom et spill, kalt «Beat the street», i perioden 18. september til 30.oktober.  

Sopp har vært tema i naturfag de første ukene på 7. trinn. I dag tok hele gjengen avgårde til Vagleskogen for å studere sopp. Elevene ble inndelt i grupper og utstyrt med engangshansker og en plansje med bilder av de ti vanligste soppene. Oppgaven gikk ut på å finne flest mulig ulike typer sopp. Om det var håpet om å vinne konkurransen eller om det var interessen for sopp som var motivasjonen, så var det ihvertfall ikke noe å si på innsatsen! 

Nå kan dere melde elever på leksehjelp. Påmeldingsskjema finner dere linket til denne artikkelen eller under diverse dokumenter, som dere finner til høyre på forsiden. Utfylt skjema leveres til kontaktlærer.


Det nytter IKKE å kjempe kampen mot hodelus alene. Vi må samarbeide for å få bukt med lusepidemiene som oppstår. Nå er det opp til dere å bekjempe hodelusa. Sjekk familien i løpet av helgen! Når foreldre/foresatte i kommuner – og helst hele fylker – har fokus på lusesjekk samtidig, vil eventuelle smittede personer bli behandlet i samme tidsperiode. Dette vil medføre at bestanden av hodelus reduseres drastisk, og til at faren for gjensmitte blir betydelig mindre.

Det er foreldre som kan gjøre den viktigste jobben: gre og sjekk barna med lusekam! 

Sjekk ranselposten om hodelus!


Tusen takk til alle elevene våre og foresatte som bidro til at utøverne i EM på Sandnes stadion i helgen opplevde stor støtte og ble heiet frem til ulike seirer!

Hele helgen ble en suksess på grunn av god opp-backing fra dere, flott oppførsel og meget bra innsats!


Tirsdag 30. juli. reiste hele Ganddal SFO til Norsk Oljemuseum i Stavanger.

6. trinn hadde en flott tur til Bogafjelltoppen i dag. Både elever og lærere var motiverte og godt kledde for tur i det kalde været. Det var tydelig at alle turene rundt Stokki har gjort godt - da turen opp til toppen gikk over all forventning. Etter en god nistepakke var det tid for pinnebrød rundt bålet. Etterpå var det lek. Kjekk tur med positive og fornøyde elever!

Her kan du lese mer om bestilling av skolemelk.

SKOLELYST