Meny
Velg seksjon 7. trinn B
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
7. trinn imponerte med en strålende avslutningsforestilling i gymsalen. Her kan du se bilder fra forestillingen. Takk til Thomas Brekke som tok bildene.

Her kan dere se glimt av talentene som var med på finalen i talentiaden. 

Heisan,

Her kommer en link til nettsiden der dere kan finne tekster, melodier, musikk og bodygrooves til sangene vi skal synge den 4. mai.

Skolenes Sangdag 2018 - nettside

Trallalla, Arne KD


Julens innsamling til familiehjemmet i Guatemala

Dersom det er noen som fortsatt finner noen skjemaer med brukernavn til foreldreundersøkelsen, og som ikke har brukt dette til å besvare denne, så er det fortsatt 3 dager til den endelige og nasjonale fristen går ut. Vi håper på størst mulig deltagelse og ber om at de som ikke har svart og som finner et ubrukt brukernavn om å bruke noen minutter til å besvare undersøkelsen. Husk at det skal svares for hver elev på skolen. 

På forhånd takk for innsatsen!

 

 

 


Det passer perfekt at snøen har kommet og gir oss optimal julestemning. B og C-gjengen tok turen til Loftå for å suse ned bakkene der på akebrett og kjelker. Rett og slett supergøy! Nå håper vi bare at det kommmer mer snø, mye mer snø. 

I disse dager får elevene med seg et skriv hjem om årets foreldreundersøkelse. På dette skrivet står det et unikt brukernavn som dere må bruke ved innlogging.

 


Kontaktlærer må få beskjed dersom ditt barn har vært i kontakt med vannkoppesmitte.