Meny
Velg seksjon Forside
Gautesete skole Heddeveien 143 4034 STAVANGER Telefon: 51912700 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger Send oss e-post
Redaktør: Knut Ytre-Arne
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2021><<
september 2021
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910
Stavanger kommune starter opp med vaksinering av 12 til 15-åringene i uke 38. I denne saken finner du blant annet informasjonsskriv med praktiske detaljer rundt vaksineringen.

Denne uken skjer det mye på bussveistrekningen vi bygger mellom Gausel stasjon og Nådlandsbråtet.

Varsel om sprengning ved Dykjelbakken undergang 22.09

Risa har støtt på fjell ved den gamle undergangen mellom Dykjelbakken og Gausel stasjon. Onsdag 22. og torsdag 23. september blir det derfor sprengning her. Sprengningene varsles med støtvis signal 2 minutter før vi sprenger. Området rundt sprengingssonen blir sikret med vaktposter. Det blir kort stans i trafikken når vi sprenger, ca 5 min. Risa regner med at det vil gå 2 – 3 salver per dag.  Det kan være lurt å beregne litt ekstra tid i trafikken disse to dagene. 

Trafikkomlegging i Dykjelsetta 23.09 - veien stenges

Denne uken starter vi opp med nye arbeider i Dykjesletta. Entreprenøren skal bytte ut noen kommunale vann- og avløpsrør i Dykjelsletta og koble seg til eksisterende vann- og avløpsrør i Dykjelbakken. For å få gjort dette arbeidet må Risa stenge et stykke av Dykjelsletta, både for bilister og myke trafikanter. Veien stenges mellom Dykjelsletta 25 og 26 i løpet av torsdag 23.09. 

Eiendommer nord for Dykjelsletta 26 må fremover kjøre via Dykjelbakken og Gauselbakken for å komme ut på fylkesveien. Gående og syklende som bor nord for Dykjelsletta 26 og skal sørover mot Forus eller over gangbrua, må også gå via Dykjelbakken. For adkomst til/fra gangbrua kan man benytte en nylaget grusvei mellom Gauselbakken og Dykjelsletta (markert med gult i kartet). Her vil det være sporadisk anleggstrafikk fra privat utbygger som også har dette som adkomstvei til husene de skal sette opp nå i høst. Grusveien er også belyst. Alternativ adkomst til/fra gangbrua er å følge Gauselbakken ned mot fylkesveien og ta inn igjen ved Dykjelsletta. For gående og syklende kan det uansett være lurt å beregne litt ekstra tid fremover. 

Vi estimerer at arbeidet i Dykjelsletta vil vare ut året, men dette kan bli påvirket av grunnforholdene og hvordan været blir de neste månedene. Det er derfor en mulighet at arbeidet kan vare til ut i januar 2022. Ny adkomst blir skiltet for alle trafikanter. 

Asfaltering i krysset fylkesvei 44/ Gamle Forusvei 22.09

I krysset fylkesvei 44 og Gamle Forusvei har Risa utvidet veien litt for å legge trafikken mot øst slik at de kan jobbe på vestsiden av fylkesveien. I morgen, onsdag, asfalterer de den nye omkjøringsveien samt nytt fortau. Siden både vei og fortau er flyttet lenger inn mot Gamle Forusvei 1, så vil vi også flytte fotgjengerovergangen over fylkesveien litt lenger mot sør slik at det passer bedre med det nye fortauet. Det bil være en vaktmann tilstede når vi asfalterer for å sikre myke trafikanter. Trafikken legges om på torsdag. 

Det er bare å ta kontakt om det er noe dere lurer på!

Med vennlig hilsen

Christina Hatleskog Carlsen
Nabokontakt 
Samferdselsavdelingen 
Enhet Planlegging og utvikling Bussveien 

M + 47 924 87 270
www.rogfk.no

Natteravnene starter opp igjen allerede fredag 17 september om vi er mange nok som stiller.
Neste uke starter vi med fordeling av natteravner på klassene

Da er det igjen tid for å teste elevenes ferdigheter i lesing, regning og engelsk. Dette skal gjøres på 8. og 9. trinn.

8. trinns elevene testes på alle de tre områdene, mens 9. trinn kun testes i lesing og regning. De nasjonale prøvene gjennomføres i perioden 6. til 29. september

Vi er spendt på å se hvordan elevene gjør det.  Resultatene vil gi oss en god pekepinn på elevenes utvikling og nivå samt gi oss informasjon om hvordan vi bør jobbe videre.


Informasjonsbehovet om den økte smittesituasjonen – spesielt blant barn og unge – er stort. FHI har samlet opp mange av de vanligste spørsmålene, og i denne artikkelen kan du lese svarene. 

Fordi vaksinedekningen er økende og de med høyest risiko for å få alvorlig forløp er beskyttet, er det innført noen lettelser i karanteneordningen.
Smittekarantene kan i mange tilfeller erstattes av testing.  

Rektor Knut Ytre-Arne og avd. leder Knut Kommedal, ønsket i dag skoleårets nye 8. trinn velkommen. 

Vi håper dere får 3 kjekke og lærerike skoleår ved Gautesete skole.


Da er alt klart til å bestille skolemelk skoleåret 2021-2022. All bestilling gjøres via Skolelyst.

Bestilling av skolemelk gjøres via nettportalen Skolelyst, klikk her: https://www.skolelyst.no/

Skolemelk vil bli delt ut fra fredag 03.09.21.  Vær oppmerksom på at det kan gå opp til opp til to tre uker fra bestilling til levering.

Det kan velges mellom følgende produkter: Lettmelk 1 % fett, lettmelk 0,5 % fett, laktosefri lettmelk, havredrikk

All bestilling og betaling skjer via portalen www.skolelyst.no.