Meny
Velg seksjon Forside
Besøksadresse, Gamle Hinna vgs Dr. Martha Persens gate 1 4020 Stavanger Telefon: 51912700 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger Send oss e-post
Redaktør: Knut Ytre-Arne
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2019><<
januar 2019
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Fremdriftsplan - ny skolestruktur i Hinna bydel
Framdriftsplan

Her kan du lese om og se bilder fra 8a og 8b sin leirskoleuke til Gullingen.

Masse læring - masse moro!

Takk til alle på Gullingen for et minnerikt opphold!


Alle elever og ansatte i grunnskolen i Stavanger kommune har nå fått en konto i tjenesten G Suite for Education.  Denne tjenesten er utviklet av Google.

Hver dag leverer Rogaland Taxi bort imot 800 elevtransporter til Gautesete skole. Det store bildet er at dette går bra. Likevel ser vi noen ganger at elever ikke kommer seg med bussen. Vi har regelemssig kontakt med Rogaland Taxi og melder fra når vi får melding om at elever ikke kommer med. Vi opplever også at Roagaland Taxi hører på oss og kommer med gode tilbakemeldinger på våre henvendelser. De er også på tilbudssida om vi ønsker noe annet enn det som er de  avtalte transportene.

Det kan se ut som om noen elever planlegger å ta siste buss. De er derfor sent fremme på holdeplassen. Da hender det at den siste bussen er full og de ikke kommer med. Vi presiserer at elevene må være på holdeplassen klokken 08.00.

Vi opplever også at elevene går inn på bussen og leter etter en venn eller venninne. Dersom de ikke finner vedkommende, går de av bussen for å se på neste buss. Dette er en praksis vi ikke kan ha, fordi de siste bussene blir altfor fulle og de første går med ledig kapasitet.

Som sagt ser det stort sett ut til å gå bra. Rektor møter elevene på bussen hver morgen når de kommer frem, og vi følger med på at det er ledig kapasitet på bussene. Vi har også god dialog med elevene når noe ikke er som det skal og følger opp henvendelser fra foreldrene, så dette ser ut til å gå bra.


Bestilling av skolemelk gjøres via Tine meierier. Dere kan velge mellom lettmelk, ekstra lettmelk eller laktosefri lettmelk. Når du har foretatt bestillingen får du opp første dag ditt / deres barn får melk på skolen.

Skolemelk kan du bestille her


I morgen, 12. juni, står det på fremdriftsplanen at byggegjærdet skal settes opp rundt skolebygningen. I slutten av uka kommer gravemaskin for å gjøre klart til å sette opp byggebrakkene. Arbeidene på selve huset starter ikke opp før fredag 22. juni, når elevene har fått sommerferie. Det vil tidlig i uke 26 bli satt i gang med å rive midtbygget og tekniske installasjoner inne i skolen, men da er altså elevene fri.

Vi skal selvsagt skåne og sikre elevene et trygt arbeidsmiljø, og muntlig eksamen skal få gå uten at det står maskiner og durer like utenfor vinduene.

Fremdeles er det mye som må planlegges før vi kan gi god informasjon om praktiske forhold knyttet til neste skoleår. Vi skal forsøke å informere jevnt og trutt på hjemmesida, så det er her dere må følge med.

 


Se tegninger av «nye Gautesete skole».

 

Besøk Helsesøster sin seksjon og les om tilbudet fra Skolehelsetjenesten.