Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Fjellsvegen 9 4103 Jørpeland
Telefon: 407 10 461 - 990 29 533 Send oss e-post
Redaktør: Liv Hege Braseth
Søk om skoleplass
Søknadsskjema på nett
Nyttige lenker
Tryggtrafikk
Barnevakten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Vi søker etter engasjert miljøterapeut/miljøarbeider!

Har du et ekstra engasjement for, og et hjerte som brenner for barn og ungdom som har behov for spesiell tilrettelegging i skolen? Liker du å jobbe i team?

Da kan dette være stillingen for deg!  

KFskolen er en grunnskole som eies av Strand Pinsemenighet Klippen og Normisjon. Skolen startet i 2016 og har i overkant av 170 elever fordelt på 1. - 10. trinn.

Visjonen "vi vil gi barn og unge røtter & vinger", er viktig i arbeidet vårt. Skolen skal representere et godt "jordsmonn" der elevene får vokse og utvikle seg faglig, sosialt og personlig, slik at de kan strekke seg optimalt ut fra sine forutsetninger.

Personalet består av en engasjert og dedikert gjeng som brenner for å gi elevene god opplæring i et miljø preget av høy trivsel, -hver eneste dag! Vi kan tilby et godt og støttende fellesskap og gode arbeidsvilkår. 

Den som ansettes må kunne identifisere seg med og arbeide for å fremme skolens visjon og kristne verdigrunnlag. 

 

2. gangs utlysning

 
MILJØTERAPEUT/MILJØARBEIDER

  •  67,97% stilling.
  • Engasjement ut skoleåret. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse. Engasjementet varer i første omgang frem til 31.07.22, men det er mulig at dette forlenges.

Har du et ekstra engasjement for, og et hjerte som brenner for barn og ungdom som har behov for spesiell tilrettelegging i skolen? Liker du å jobbe i team? Da kan dette være stillingen for deg!  

Ta gjerne kontakt med spes.ped.leder Liv Ellinor Stenvik for å få mer informasjon om stillingen. Mobil: 450 26 778, mail: liv.ellinor.stenvik@kf-skolen.no

Søknad med CV sendes til post@kf-skolen.no innen 24.10.21

Den som ansettes må kunne fremlegge politiattest.