Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2024-2025
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .
Leirskole på Evjetun

I uke 40, før høstferien, hadde 7. trinn en fantastisk tur på Evjetun leirskole. 

I uke 40, før høstferien, hadde 7. trinn en fantastisk tur på Evjetun leirskole. 
Vi ankom Evje med buss rett over klokken 12. Elevene fikk litt tid til å gjøre seg kjent på rommene og i hyttene sine. Vi var raskt i gang med aktiviteter i den store elva Otra der alle fikk prøve seg en liten tur i kano. Dette gjorde vi for å forberede oss på en lengre kanotur på tirsdag. Den lange kanoturen gikk kjempefint, til tross for plaskregn.

Onsdag var vi å raftet i Otra. Her fikk elevene og de voksne mulighet til å være med på rafting, noe som var helt frivillig. De som var med fikk også tilbud om å hoppe ut i elva fra et lite fjell for å prøve seg på å svømme mot de kraftige strømningene i vannet. Veldig mange var med og raftet og alle som var med hoppet ut i vannet (utenom Kaja, som skyldte på at klokka kunne bli ødelagt av for mye vann). Senere på dagen besøkte vi mineralparken på Evje. Det var en slags hule som var bygd under bakken, her fikk vi både se og lære enda mer om stener og mineraler. 

På torsdag reiste vi med buss til en gokart-bane. Vi fikk lov til å kjøre gokart, og alle som ville fikk kjøre 2 x 10 minutter. Det var det mange som ville! Senere ble vi kjørt med buss til noe de kalte for en mineralsti. Det var et sted vi kunne grave, hakke og hogge for å finne egne stener og mineraler. Mange fant mye kult her. De aller fleste fant store og små krystaller, mens noen var heldige og fant mer sjeldne mineraler. Selvom vi var der i 1,5 time var det nok mange som kunne tenke seg enda mer tid for å lete i de store steinhaugene. 

I tillegg til alle de kule aktivitetene vi fikk delta på har vi også hatt mye kjekk fritid. Da har vi hatt tilgang på en hall hvor vi hadde fotballturnering en kveld. Vi har hatt et spillrom vi har kunnet bruke, lekeplass, fotballbane og hoppepute. Vi har fisket i elva. Vi har kunnet låne robåt. Noen har til og med badet! Og ikke minst har elevene hatt mulighet til handle i kiosken hver kveld. Noe veldig mange har benyttet seg av.  

Tusen takk for en flott leirskole!

Main Image
Bilde 1 av 26