Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2021-2022
Lerkeveien 9 4314 SANDNES
Telefon: 51 33 75 00 Send oss e-post
Redaktør: Anne Elin Vea
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre. Under meny til venstre finner du generell informasjon om skolen. Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner.

Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

  
En elev i 1A har testet positivt på Covid 19. Ledelsen har i dag samarbeidet med smittesporingsteamet. Hele klasse 1A, sammen med 2 lærere og 2 miljøarbeidere blir regnet som nærkontakter og er satt i karantene. Karantene innebærer at elevene og lærerne/miljøarbeidere skal holde seg hjemme fra skole og  fritid til og med  17. april.  Vi gjør forøvrig oppmerksom på at elevenes  smittekilde er kjent.  
Elever og ansatte som nå er satt i karantene, skal i perioden testes to ganger, her vil ikke negativ test avkorte karantenetiden.

Det er kun elever fra samme kohort og andre som innendørs har vært nærmere smittede enn 2 meter i lengre tid enn 15 minutt, som regnes som nærkontakter og er satt i karantene, men alle familiemedlemmer til de som er satt i karantene, og eventuelle venner av elevene som de har vært sammen med onsdag eller torsdag denne uka, skal i ventekarantene til det foreligger negativ test.

Ta kontakt på mobil 90818453  om spørsmål. 


Da har jeg vært rektor på Lura skole i nøyaktig fire uker, og har rukket å treffe hyggelige elever, dyktige ansatte og kjekke foreldre. Jeg er imponert over hvordan elevene og de ansatte hver dag gjør en fantastisk innsats for å skape god læring og et trygt og godt læringsmiljø, samtidig som et forsvarlig smittevern opprettholdes. For et lag jeg har kommet til!

Nå er det straks en velfortjent påskeferie. SFO holder åpent mandag, tirsdag og halve onsdag for de elevene som er påmeldt. Minner om at første skoledag/SFO-dag etter påske er onsdag 7. april.

Per i dag, driver vi på gult nivå. Men med en fortsatt økende smittetrend, kan overgang til rødt nivå fort komme. Skolen har gode planer for dette, og dersom det blir aktuelt å gå til rødt nivå, vil dere bli varslet om dette via transponder og på hjemmesiden.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en nydelig og koronafri påske!

 


Denne uka har 2A hatt forestillinger med egenproduserte hånddukker som de har laget i kunst og håndverk-timer. 

Lura skole er tilbake på gult nivå tirsdag 19.01.2021.

Det blir svømming som vanlig for 2. og 3. trinn på tirsdag.

3. trinn går tilbake til sine vanlige klasser.

 

 

 

mvh

Anne Elin Vea

Fungerende rektor


Vi oppfordrer så mange som mulig til å ta beina fatt på skolevei.

Det har vært noen intense morgener for vår trafikkvakt. Det er mørk og glatt på skolevei og all trafikken kan skape noen farlige situasjoner. 

Slik situasjonen er på skolen i disse dager, bruker vi all vår bemanning for å holde mannskapet på plass i våre kohorter. Det er derfor ikke mulig å holde trafikkvakt til enhver tid.

Vi ber dere derfor innstendig om å la alle elever som kan, gå til skolen, slik at vi får begrenset trafikken inn til området.

Tenk sikkerhet for eget og andres barn.

Tusen takk.

 

Med vennlig hilsen

 

Anne Elin Vea

Fungerende rektor


Tradisjonen tro så ble det Luciatog på skolen i år også. Siden vi ikke kunne gå rundt i klasserommene, ble det Luciatog i skolegården i stedet for.

Tusen takk til alle elever og alle ansatte for en herlig siste arbeidsdag for meg som rektor på Lura skole.

I morgenmørket og duskregn ble jeg møtt av 7. trinn som sto linet opp utenfor skolen med lys og sang. Deretter fulgte et tett program hvor elevene hadde forberedt at rektor skulle komme innom. Til  klasserommet, til klassens fellesgang, til det digitale rommet eller ute i skolegården. Smittevernet ble fulgt til punkt og prikke. 

Elevene har vis film som de har laget selv, Jeg har fått sang, tegnebøker med nydelige hilsener og  flotte kunstverk. Den aller beste gaven var å få møte en fantastisk gjeng med herlige elever. Takk for en fin siste skoledag for meg på Lura skole.

Det gjenstår å si tusen takk til alle foresatte for et godt samarbeid. 

1. desember starter jeg som rektor på Kleivane skole. Jeg vil ta med meg erfaringene som jeg har fra Lura skole, til ny skole på Kleivane. Lura skole har vært en flott  arbeidsplass og jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag.

Beste hilsen fra Berit Voster Heggen.

Se bilder ved å trykke på les mer.

Anne Elin Vea vil fungere som rektor til 28. februar.

 


Nå er høsten kommet. Husk å ha på deg refleks når du går til skolen.

Sykkel må ha lys både fremme og bak.


Årets solidaritetsaksjon ble som det meste i 2020 litt annerledes, men takket være kreative voksne, og sporty unger ble det en kjempe suksess allikevel. 

Hjelp oss med å skape et godt og trygt skolemiljø på Lura skole.

Foreldreundersøkelsen gjennomføres i perioden 9.11.20-23.11.20.

Elevundersøkelsen gjennomføres for 5. - 7. trinn i perioden 9.11.20- 23.11.20.


Felles skoleprosjekt i Solidaritetsuka.