Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2018-2019
Lerkeveien 9 4314 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51 33 75 00 /SFO:51337505 Send oss e-post
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre.Under meny til venstre finner du generell informsjon om skolen.Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner. Felles for denne seksjonen er at informasjonen her oppdateres kontinuerlig. Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

Hilsen Berit Voster Heggen, rektor

 

Hva er digital mobbing, hvordan kan det forebygges og håndteres?

Tirsdag 12. februar kl. 17.30 - 19.30 inviterer Lura skole til solidaritetsaksjon. Årets aksjon vil gå til et prosjekt i Zambia. 

Lura skole har i alle år vært opptatt av trafikkforholdet rundt skolen. Ansatte står trafikkvakter ved hovedinngangen hver morgen for å passe på at elevene våre har en trygg og god skolevei.Vi har hatt holdningskampanjer for å redusere kjøring av barn til skolen, og det vil vi fortsette med.

Skulle foresatte likevel  ha behov for å levere eller hente sitt barn legger vi her ut to bilder av ønsket kjøreretning/kjøremønster. Vi håper du kan ta hensyn til dette neste gang du kjører eller henter ditt barn.Bildet av ønsket kjøremønster finner du på neste side.


De siste årene har Lura skole SFO hatt stort fokus på å legge til rette for et variert aktivitetstilbud for barna.Godt samarbeid med foresatte har vært viktig for oss for at barna skal trives.Samtidig har Lura SFO utarbeidet regler og rutiner, hatt fokus både på organisering og på å utvikle et godt arbeidsmiljø blandt ansatte. Alt dette har gitt resultater.  

I november svarte 61% av foresatte på foreldreundersøkelsen. Vi har sammenlignet svarene 4 år tilbake i tid. Resultatene viser en markant positiv økning på nesten alle områder, noe vi gleder oss stort over. I dag feiret ansatte med kake på personalmøtet. Velfortjent.

Takk til alle foresatte som har svart på undersøkelsen. Foreldrenes tilbakemelding viser at vi er på rett vei med å gi barna en god SFO hverdag. Tilbakemeldingene  gir oss også inspirasjon og engasjement til å bli enda bedre.

Resultatene finner du i margen til høyre på neste side. 

Der finner du også bilde av den flotte SFO gjengen.