Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2019-2020
Lerkeveien 9 4314 SANDNES
Telefon: 51 33 75 00 /SFO:51337505 Send oss e-post
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre.Under meny til venstre finner du generell informsjon om skolen.Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner.

Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

Hilsen Berit Voster Heggen, rektor

 

Onsdag 20.mars var en stor dag for IK. Endelig skulle vi på scenen, foran hele skolen og vise hva vi har jobbet med, og hvor mye vi har lært på kort tid. Både elever og lærere var veldig spente.. Vi hadde trommespilling, presentasjoner, ulike sanger på flere språk, og et fantastisk danseshow med den kuleste breakdansen!

Dagen etter hadde vi forestilling for foreldrene på kvelden. Det ble en uforglemmelig opplevelse både for de små og store.  Mange stolte foreldre og selvsagt lærere!

Her kommer noen bilder fra samlingen..


Hva er digital mobbing, hvordan kan det forebygges og håndteres?

Ida Sjursø er i ferdigstillelsen av sin doktorgrad om digital mobbing ved Universitetet i Stavanger. Onsdag 27. mars kl. 18.30-19.30 kommer hun til Lura skole og vil for foreldre og lærere gå inn på hva en vet om fenomenet digital mobbing, hvordan det kan forebygges og hva man kan gjøre om man oppdager digital mobbing. Det vil være trinnvise foreldremøter for 1.-4. trinn kl. 17.15 og for 5.-7. trinn kl. 19.45.

Det er viktig for DITT barn at akkurat DU stiller opp når de voksne samles. Velkommen!

Informasjon og påmelding i vedleggeget i høyre marg når du trykker på "les mer"


Vi hadde en vellykket solidaritetsaksjon på tirsdag. Det var veldig godt oppmøte og både engasjerte elever og voksne.  Det var mange ulike aktiviteter på hele skolen, og IK-klassen hadde internasjonal kafé med masse god mat og varer fra hele verden.  Det ble samlet inn 56860 kroner på to timer - WOW!! Tusen takk til alle dere som bidro til denne flotte dagen! Vi avsluttet uka med en storsamling, og leverte pengene til prosjektansvarlig for "Hei Verden!"

Klikk her, og se bildene fra denne dagen.. 


Takk til alle som deltok i solidaritetsaksjonen og gjorde det til en fantastisk kveld tirsdag 12.02.2019 på Lura skole.

Elever hadde satt i gang en rekke aktiviteter til inntekt for Hei verden sitt arbeid i Zambia. Foreldre og besøkende kunne gå på konsert, prøve lykken på tombola, eller bryne sine små grå i et sjakkslag med en 5. klassing. Ble en sulten underveis, kunne en besøke kafeen i gymsalen, eller sette seg ned på IKs kafe og prøve noen av de internasjonale eksotiske rettene som ble servert der. Til slutt var det bare å ta seg en tur på 2. trinns SPA-avdeling. Til myk og beroligende musikk kunne du få massasje og dine negler lakkert. 1. trinn hadde nydelig kunstutstilling og salg av sine utsøkte kunstverk i skolens korridor.

 


Lura skole har i alle år vært opptatt av trafikkforholdet rundt skolen. Ansatte står trafikkvakter ved hovedinngangen hver morgen for å passe på at elevene våre har en trygg og god skolevei.Vi har hatt holdningskampanjer for å redusere kjøring av barn til skolen, og det vil vi fortsette med.

Skulle foresatte likevel  ha behov for å levere eller hente sitt barn legger vi her ut to bilder av ønsket kjøreretning/kjøremønster. Vi håper du kan ta hensyn til dette neste gang du kjører eller henter ditt barn.Bildet av ønsket kjøremønster finner du på neste side.


De siste årene har Lura skole SFO hatt stort fokus på å legge til rette for et variert aktivitetstilbud for barna.Godt samarbeid med foresatte har vært viktig for oss for at barna skal trives.Samtidig har Lura SFO utarbeidet regler og rutiner, hatt fokus både på organisering og på å utvikle et godt arbeidsmiljø blandt ansatte. Alt dette har gitt resultater.  

I november svarte 61% av foresatte på foreldreundersøkelsen. Vi har sammenlignet svarene 4 år tilbake i tid. Resultatene viser en markant positiv økning på nesten alle områder, noe vi gleder oss stort over. I dag feiret ansatte med kake på personalmøtet. Velfortjent.

Takk til alle foresatte som har svart på undersøkelsen. Foreldrenes tilbakemelding viser at vi er på rett vei med å gi barna en god SFO hverdag. Tilbakemeldingene  gir oss også inspirasjon og engasjement til å bli enda bedre.

Resultatene finner du i margen til høyre på neste side. 

Der finner du også bilde av den flotte SFO gjengen.


Ønsker alle fine juledager. Husk at de beste gavene er gratis. Hva kan du gjøre for at andre skal bli glad?  Et smil, si noe fint til andre eller bare si hei. Begynn alltid med deg selv. 

Lura skole har nå tatt juleferie, SFO er åpen torsdag og fredag, 27. og 28. desember

Det er skolestart onsdag 2. januar og vi har vanlig skoledag.

Velkommen tilbake til et godt nytt år 2019.

Tusen takk alle sammen for godt samarbeid i 2018. Jeg gleder meg til nytt skoleår i 2019.

Beste hilsen rektor.

 


Snekker Andersen og julenissen skuffet ikke de fremmøtte i skolegården. Ei takknemlig mor sa etter arrangementet: - Håper at dette kommer til å bli en tradisjon!

Fredag 21.12.18 blir alle klær og sko som ligger nede ved gjenglemte hyllene kastet. Du kan komme innom å finne dine ting frem til fredag klokken 12. Etter dette blir alt gitt til et godt formål. 

Minner om at alle uteklær og sko skal hjem i juleferien slik at vi kan få ryddet alle garderober godt. 


Hei.

Første skoledag etter juleferien, onsdag 02.01.19, har vi ikke skolemelk.

Leveransen etter jul kommer, men senere på dagen.Shazil Shehzad fra 7A ble Norgesmester i sjakk, for tredje gang på rad . Han spilte i gruppe D (under 13 år) og fikk 7,5 av 9 poeng. Det var hele 269 deltagere fordelt på 7 alders grupper fra hele landet som deltok i NM i sjakk for Ungdom 2018. Turneringen ble avholdt i Scandic Maritim, Haugesund, fra 09 til 11 november.

Vi er stolte av Shazil Shehzad og alle elevene fra Lura skole som deltok i sjakkturneringen.