Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2018-2019
Lerkeveien 9 4314 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51 33 75 00 /SFO:51337505 Send oss e-post
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre.Under meny til venstre finner du generell informsjon om skolen.Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner. Felles for denne seksjonen er at informasjonen her oppdateres kontinuerlig. Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

Hilsen Berit Voster Heggen, rektor

 

Shazil Shehzad fra 7A ble Norgesmester i sjakk, for tredje gang på rad . Han spilte i gruppe D (under 13 år) og fikk 7,5 av 9 poeng. Det var hele 269 deltagere fordelt på 7 alders grupper fra hele landet som deltok i NM i sjakk for Ungdom 2018. Turneringen ble avholdt i Scandic Maritim, Haugesund, fra 09 til 11 nov.

Lura skole er stolte av Shazil Shehzad .

 6. juni 2018 gjennomførte FAU og skolen en fantastisk flott skolegårdsfest for elever, foresatte og ansatte på Lura skole. Etter å ha diskutert skolegårdsfest både i SU og FAU ble det vedtatt at det blir ny skolegårdsfest i juni.

Sett av dagen allerede nå.

Onsdag 5. juni 2019.

Vi har begynt å glede oss til fest.


I dag er opptellingen over og vinneren av konkurransen ved Lura skole er klar.

Lura skole ha gå/sykle til skolen konkurranse. Elever fra elevrådet har snakket med alle på 1.-7.klasse og informert om denne. Allerede mandag 22.10 starter vi med å registrere hvem som sykler og går til skolen. Den klassen med størst prosentandel som går eller sykler til skolen vinner. Vinneren bli annonsert i uke 44. 

Visste du at mer enn 4 av 10 elever i grunnskolen blir kjørt til skolen?  Foreldre sier ofte at at de kjører barna til skolen fordi skoleveien er utrygg. Men jo flere som kjører, desto mindre trygg blir skoleveien.

Trygg trafikk ber foreldre, skolene og kommunene sørge for at skoleveien blir ulykkesfrie soner.

Skolen står trafikkvakt hver morgen for å trygge elevene sin skolevei ved hovedinngangen til skolen.

FAU og foreldre har hjulpet oss med trafikkvakt, samt delt ut refleksvester og refleks til alle elevene.

Kommende uke; uke 43, skal skolen gjennomføre gå til skolen konkurranse. Skolen oppfordrer alle foreldre til å la bilen stå, og hjelpe elever til å gå til skolen.