Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2018-2019
Lerkeveien 9 4314 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51 33 75 00 /SFO:51337505 Send oss e-post
Redaktør: Berit Voster Heggen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .

Velkommen til Lura skole sin hjemmeside.

Du kan navigere ved å bruke "Meny" til venstre eller ved å bruke "seksjoner" til høyre.Under meny til venstre finner du generell informsjon om skolen.Under seksjon til høyre finner du en seksjon for hvert trinn, samt flere ulike funksjoner. Felles for denne seksjonen er at informasjonen her oppdateres kontinuerlig. Husk at du kan abonnere på nyheter på valgte steder. Da får du nye ting direkte på mail.

Hilsen Berit Voster Heggen, rektor

 

Høsten 2014 startet Lura skole opp med en ny undervisningsmetode i matematikk. Metoden utfordrer pedagogen til å undervise slik at matematikklæring skjer på elevens premisser, med læreren som veileder. Det er fokus på elevenes observasjon, analyse og logiske tenkning.

Lura skole sine 3 ressurslærere i utviklende opplæring i matematikk var nominert til Holmboe- prisen hvor de fikk velfortjent hedersomtale.

De  har nå publisert en artikkel om utviklende matematikk i tidsskriftet Tangenten. Tangenten er et tidsskrift for matematikkundervisning. Du kan lese hele artikkelen ved å følge lenken på neste side:

Rennemo, Søvik, Meberg ;  Utviklende matematikklæring.Lura og Porsholen skole har felles skolekorps og i dag ble det spilt konsert for 2. til 4. trinn for å få flere med. Korps er fest og 17. mai. Korps er god musikk, opplæring en-til-en, samspill, seminarer, lappetorsdag, kjekt og sosialt - og uten reservebenk. Bli med i skolekorpset!

Sett av ettermiddagen 6. juni, da blir det skolegårdsfest på Lura! Vi ruller ut den røde løperen. Ordføreren kommer. Det blir aktiviteter for alle, god musikk, solid servering og fin stemning.

Elever som skal starte på Lurahammeren ungdomsskole skal ha samlinger på Lura bydelshus om kvelden 11. og 12. juni.

Nøyaktig tidspunkt for hver enkelt elev blir delt ut som ranselpost i slutten av mai. Formålet er å gi elevene en myk start på overgangen til ungdomskolen.

Elevene vil treffe hverandre i en sosial ramme og bli mer trygge på hverandre før oppstart i august.

Ansvar for "Bli - kjent-kveldene" på Lura bydelshus er Enhet Kultur i samarbeid med kommunens SLT- koordinator.