Meny
Velg trinn Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
8. trinn
9. trinn
10. trinn
- 8255 Røkland Vis på kart
Telefon: 75 68 21 02 Send oss e-post
Redaktør: Andreas Nygård

Velkommen til Røkland skole i Saltdal kommune. Vi er en kombinertskole med elever fra 1.-10. trinn. 

Vårt telefonnummer er 75 68 21 02, du kan også sende oss en e-post via vårt kontaktskjema til høyre på siden. 

Fredag 21.juni hadde personalet ved Røkland skole som en del av sin planleggingsdag, en omvisning på Vensmoen museum. Her fikk vi en god og innholdsrik innføring i Vensmoens 100 årige historie. Kjell Skogstad, Arne Arnesen og Magne Franing fortalte om Vensmoens ulike epoker og viste rundt i de ulike delene av museet. Her er det en gullgruve av lokalhistorie som vi ønsker å jobbe videre med slik at den kan tas inn i våre ulike fagplaner. Dette kommer vi tilbake til i neste skoleår og vi har et sterkt ønske om at alle elevene våre skal få en tettere kjennskap til dette unike stedet som vi er så heldige å ha i vårt nabolag.

Torsdag 19. juni kl 1800 startet den siste ordinære samlingen for årets 10. klassinger. I gymsalen var elever, familie og lærere samlet for å markere at 10 års skolegang ved Røkland skole nå er over. Det ble en høytidelig og fin markering med glimt fra årets skoletur, historiske glimt fra klassens siste 10 år og taler. I tillegg bidro Aisha som er elev i årets 10.klasse, med en egenkomponert sang til avskjed. Det var både vakkert og rørende. Administrasjon og lærere benytter anledningen til å takke for samarbeidet både med elever og foresatte gjennom disse 10 årene ved Røkland skole. Til våre 10.klassinger ønsker vi lykke til videre, og velkommen på besøk ved en passende anledning.

I dag hadde 15 elever sin første skriftlige eksamensdag. Faget er norsk og dermed avvikles eksamen over 2 dager. Onsdag 22. mai er det sidemål som står for tur. Så blir det spennende for avgangselevene å se hvilket fag de kommer opp i til muntlig eksamen. Den eksamen gjennomføres fredag 7. juni. Vi ønsker alle kandidatene lykke til.

Høsten 2018 ble det startet en prosess med å lage en plan for samarbeid mellom skole og hjem i Saltdal kommune. Denne planen er nå ferdigstilt, har vært ute på høring og ble vedtatt i kommunestyret 25. april. Planen finnes på skolens hjemmeside ved å gå inn på "Meny"/"Informasjon" /"FAU - foreldrerådets arbeidsutvalg", der den ligger som vedlegg på høyre side. Du kan også trykke her.