Meny
Vel side Mat og helse
Sagstadvegen 76 5918 Frekhaug
Telefon: 56 17 13 00 Send e-post til oss
Redaktør: Magne Lædre
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging heimesida
Pålogging heimesida - ansatte
Denne veka er det endeleg taco på skulekjøkkenet! Kanskje ikkje taco akkurat slik du pleier å lage det heime, men godt blir det. Vi skal lage vårt eige tacokrydder, lage guacamole og mangosalsa til. Gle deg!

Denne veka blir det fiskesuppe og minipavlova på skulekjøkkenet.

Denne veka skal vi lage pastasalat med kylling og rullekake til dessert.

Denne veka skal vi lage heimelaga hamburger på skulekjøkkenet! Vi skal bake burgerbrød, lage burger av kjøttdeig og blande burgerdressing. Vi skal sjølvsagt ordne med salat, tomat og agurk til burgerane våre. 

Denne veka lagar vi til påskelunsj på skulekjøkkenet. Vi dekkar langbord, pyntar med påskeserviettar og lagar til fine påleggsfat. Vi skal bake ostebagettar, lage eggerøre, koke egg og lage jordbærsmoothie.

Denne veka skal alle få lage sin eigen porsjonspizza!

Denne veka er det salma curry og sjokoladekake på menyen.

Denne veka skal vi lære å lage vårrullar på skulekjøkkenet. Det blir heimelaga jordbær- is til dessert. Det er berre å gle seg!

Denne veka skal vi ha eigenvurdering i klasseromma. Møt til vanleg tid i klasserommet og ta med matpakke. Hugs opplada cromebook.

Denne veka bakar vi kanelknutar på skulekjøkkenet. 

Søndag 3. mars (siste helga i vinterferien!) er det fastelavn. Derfor blir det fastelavnsbollar på skulekjøkkenet veka før ferien. Vi bakar bollar og du kan ha krem, syltetøy og melisdryss på om du vil. Ta gjerne med matpakke som du kan ete før denne deilige desserten. Vi skal også lære litt om kvifor vi markerar fastelavn og kvifor vi et nettopp bollar med krem denne søndagen.

Denne veka blir det lasagne! Vi lagar også ein salat til.