Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51934400 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Wenche Handegaard rektor
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mars 2019><<
mars 2019
mtotfls
25262728010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Onsdag 20. mars åpner vi et nyoppusset bibliotek i Kvernevik i samarbeid med Sølvberget bibliotek og kulturhus. Biblioteket er på Kvernevik skole. Dette skal være til glede for skoleelever på Smiodden og Kvernevik  skole og alle beboere i Kvernevik! Har du lånekort på Madla bibliotek eller Sølvberget kan du bestille, hente og levere bøker på Kvernevik skole. Elevene kan bruke biblioteket i skoletiden i følge med lærer.Etter skoletid kan biblioteket brukes på egenhånd til å lese, gjøre lekser, spille brettspill eller være med på aktiviteter.Det er helt gratis, og store og små er velkomne!

Åpningstider første uka:  20.-22. mars: kl. 13.00-16.00

Vanlige åpningstider: tirsdager: kl. 13.00-16.00 og onsdager kl. 13.00 - 18.00 Velkommen!


I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Stavanger kommune blant elever i 8.–10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2010, 2013 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Stavanger, er det viktig at så mange som mulig deltar. Elevene på Smiodden skal ta denne undersøkelsen i uke 12 og 13, vi gjør dette sammen elevene her på skolen. Elevene får en gratisbillett på kino etter at de har tatt undersøkelsen.

Se "Les mer" og vedlegg for mer informasjon.

 


Da er presentasjonen fra foreldremøtet 22.01.19, og informasjonsskrivet fra Fylkesmannen "Til deg på ungdomstrinnet", lagt ut under fanen Rådgiver. Du finner den under hver enkelt 10. klasse.

Disse skrivene gir deg informasjon om de ulike mulighetene på videregående skole og yrkesvalg, søknadsprosessen fram til skolestart i august, klagerett på standpunktkarakterer og eksamen. I presentasjonen finner du også datoer for skriftlig og muntlig eksamen, og vitnemålsutdelingen.

Det er bare å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på :-)

 


Vi minner om foreldremøte angående søknad til videregående skole, standpunktkarakterer og eksamen. Møtet er tirsdag 22. januar klokka 18.00 i mediateket.

 

På denne oversikten (klikk på lenken nederst) fra vilbli.no vises poengsummen til sist inntatt elev med ungdomsrett på de forskjellige programområdene ved de videregående skolene i Rogaland for skoleåret 2018-2019. Tallene er hentet ut pr. 1.september.Vi gjør oppmerksom på at poenggrensen på noen programområder kan variere mye fra ett år til et annet.

www.vilbli.no har også veldig mye annen nyttig informasjon angående søknad til videregående skole - vi anbefaler på det sterkeste at elever og foresatte bruker tid på denne siden for å orientere seg før det viktige valget som nærmer seg.

Poenggrense videregående skole


Hei!

Klikk på linken til Smiodden sin side på Facebook for å se bilder fra Åpen skole.

https://www.facebook.com/pg/Smiodden-skole-143641836047388/posts/?ref=page_internal

Velkommen alle foresatte til "Åpen Skole" her på Smiodden tirsdag 15. januar klokken 17.00 - 19.30. Dere vil møte alle elevene, ansatte og andre foreldre. Dere vil få se elevarbeider i Kunst og Håndtverk, kurs i digital matematikk, Hva er nasjonale prøver?, naturfagsforsøk, gitar/band undervisning, yrkesmesse, salg av varer produsert av elevene, sprechen sie Deutch?, forestilling på "Sal og Scene". Her er det noe for alle og enhver. Åpen skole er en flott mulighet for deg/dere til å bli enda bedre kjent med skolen ditt barn bruker mye av tiden sin på.

Kom da vel:)

 


Til deg som skal søke skoleplass!    

INFORMASJON FRA ROGALAND FYLKESKOMMUNE

Alle som ikke har logget inn på ID-porten tidligere vil motta kodebrev til MinID. Denne utsendingen starter 10. desember.  

Dersom du har vært innlogget på offentlige tjenester gjennom ID-porten (for eksempel i forbindelse med skattekort eller lignende), har du allerede en elektronisk ID. I så fall vil du ikke få tilsendt MinID-PIN-kodebrev i posten.  

Elektronisk ID er så mye mer enn bare MinID.  BankID, BankID på mobil, Buypass, Buypass i mobil og Commfides er også innloggingsalternativer. Du kan altså søke videregående opplæring med alle disse eID-ene.  

Har du ikke logget inn på ID-porten mener du? Dersom du da ikke har mottatt kodebrev innen 17. desember anbefaler vi deg å ta kontakt med ID-porten brukerstøtte på 800 30 300 for å sjekke om det er blitt sendt til deg. De kan også sjekke om du tidligere har vært innlogget på ID-porten.

 


De videregående skolene i distriktet arrangerer alle "Åpent hus" i løpet av høsten eller rett etter jul. Der er elever og foresatte velkomne på ettermiddagstid for å se på skolene og få høre mer om hva de kan tilby. Vi på Smiodden anbefaler alle å ta turen på noen utvalgte skoler for å mer informasjon før elevene skal velge studieretning og skoler senest 1. mars 2019.

Tidspunkt for "ÅPEN DAG" på de ulike videregående skolene ligger nå ute på https://rogaland.skoleogarbeidsliv.no   - velg fanen "Åpendag VGS" øverst på siden, eller bruk lenken:

https://rogaland.skoleogarbeidsliv.no/Default.aspx?ID=11


Invitasjon fra Stavanger Turistforening som arrangerer skiskole!

Bli med på Rogalands største skiskole - vinterens høydepunkt! Kurs for voksne og barn, nybegynner og viderekommende i grener som langrenn, alpint og snowboard.

Skiskolen 2019 arrangeres  9-10 og 16-17. februar. To spennende og lærerike dager i Sirdal eller Stavtjørn.

Påmeldingen åpner fredag 1. desember 2018, og vi ber deg lese nøye gjennom informasjonen du finner her på nettsiden. Det er spesielt viktig at du melder deg eller barnet ditt på riktig nivå, det gjør opplevelsen mye bedre!

I år har Turistforeningen også anledning til å gi bort 50 plasser til familier som ikke kan betale deltakeravgiften, takket være Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom. En plass på skiskolen inkluderer brett- eller skiutstyr, hjelm, heiskort, instruktører og transport. Personlig utstyr og mat må deltakerne ordne selv. Søknadsfrist på gratisplasser er 1. desember, ta gjerne kontakt med skolen - så kan vi hjelpe til med en søknad.

Mer informasjon om skiskolen på: https://skiskolen.dnt.no/