Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Informasjon fra Smiodden
Søknadskjema elevpermisjoner
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Fra onsdag 20. januar er igjen skolene tilbake til gult nivå.

På Smiodden vil vi inntil videre organisere skoledagen på samme måte som vi har nå på Rødt nivå. Det vil si at vi fortsetter med ulikt start om morgenen for de ulike klassene og at de har friminutt på ulike tider. Elevene har slik vi har organisert oss, det meste av undervisningen på skolen med opplegg hver dag og faste rutiner, og har hatt mye bra faglig innhold i perioden etter jul - og hjemmeopplegg og digital skole fungerer godt i tillegg til alle timene de er på skolen. På denne måten vil vi også ha et godt smittevern for både elever og ansatte.

Fra neste uke vil elevene ha tilvalgsfag og valgfag på skolen med god avstand mellom kohorter - men det kan hende vi deler opp gruppene litt slik at noen er her fysisk, mens andre har digitale opplegg, slik at vi fortsatt kan holde klassene mest mulig fra hverandre.

Vi minner igjen om den enkeltes ansvar for å holde seg hjemme ved sykdom og karantene, holde avstand og ha god håndhygiene.

Alt blir bra - det tar bare litt lenger tid enkelte ganger :-)

 


Det har vært et tilfelle av koronasmitte på 10. trinn ved Smiodden skole.   Smittesporing pågår. 25 elever og 3 ansatte er i karantene. 

Alle de aktuelle nærkontaktene har fått beskjed.

De elevene som ikke har fått beskjed om å holde seg hjemme kan gå på skolen som normalt. 

Ta kontakt med skolen om du har spørsmål. 

Avdelingsleder Espen Håland 48117852

Rektor Terje Moen Rønning 98622863


Med forbehold om at det mandag 18.januar ikke kommer nye føringer fra regjeringen, vil skolene innen onsdag 20.januar være på gult smittevern-nivå.


 Vi inviterer til helseundersøkelser og samtaler, gjennomfører undervisning i klasser og vaksinerer. Vi har også åpen dør for drop-in samtaler. Alt dette gjør vi under smittevernfaglige trygge rammer.

Vi tilstreber å gjennomføre undersøkelser og vaksinasjon med nærkontakt på under 15 minutter, og vi gjennomfører resten av samtalen med 2 meters avstand mellom oss og brukerne. Kun friske kan komme til oss. De som er syke eller i isolasjon/karantene kan få tilbud om telefon- eller videosamtaler.


Det har dessverre blitt et veldig spesielt år også når det gjelder hva årets 10. trinn har fått når det gjelder opplegg knyttet til det å søke på videregående skole. Vi kompenserer de tingene som skulle vært utenfor skolen så godt vi kan. Nå i januar og februar vil vi sette av flere timer på skolen til at elevene kan orientere seg, få råd og diskutere de mulighetene som finnes.

De videregående skolene kompenserer at de ikke kan besøke ungdomsskolene og heller ikke kan ha «Åpent Hus» for elever/foresatte på egne skoler med å legge ut mer informasjon og filmer på sine egne nettsider – dere foresatte bør også gå inn på den enkelte skole sine nettsider for å søke informasjon – i tillegg til den informasjonen dere får på www.vilbli.no .

Vi har laget et nytt informasjonsskriv "Søknad vgs - info januar 2021", som med sine linker, har det aller meste av den informasjonen dere trenger om søknadsprosessen, eksamen, standpunktkarakterer og klagerett. Dette informasjonsskrivet og andre aktuelle ting blir lagt inn på skolens hjemmeside under «Rådgiver». Vedlegg finner dere under «Rådgiver» i fanen til høyre på rådgiversiden og 10. klassene sine sider.

Vi som har ansvar for rådgiving på Smiodden er på jobb og tilgjengelig hver dag, så dere må bare ta kontakt med oss hvis det er noe dere lurer på. Vi kan nok ikke arrangere noe felles foreldremøte, så det blir opp til den enkelte familie å ta kontakt med oss og de videregående skolene når dere har behov for det.

 


Uteseksjonen forholder seg til de nasjonale føringene og begrenser kontakt til det nødvendigste de neste ukene. De er likevel å treffe for de av våre elever som har behov for det, både ved at de er ute i bydelen på ettermiddag og kveld, og at elevene har mulighet til å treffe de på skolen. 

Kontaktinfo:

Livi Frøiland: Tlf: 906 34 116, snap: uteliviMaricken

Maria Kittelsen: Tlf: 90023506, Snap: marickenute 


Ungdomsskolene i Norge skal på grunn av smittevern gå over på Rødt nivå når vi starter opp igjen etter ferien. 

På Smiodden vil det få noen konsekvenser for hvordan vi organiserer skolehverdagen nå i de neste ukene. Elevene skal gå på skolen hver dag. Klassene starter til ulike tider, har ulike tider for friminutt og avslutning av skoledagen slik at klasser ikke skal blandes.

Kontaktlærerne for hver enkelt klasse vil i samarbeid med faglærerne informere om hvordan klassens timeplan blir og hvilket arbeid som skal gjøres.

Første skoledag etter ferien er tirsdag 5. januar. Da må vi kjøre en dag som er en blanding av oppmøte på skolen og digitalt opplegg hjemme.

8A, 9A, 10A: På skolen fra 08.30 - 10.30, oppgaver hjemme resten av dagen.

8B, 9B: På skolen 08.45 - 10.45, oppgaver hjemme resten av dagen.

8C, 9C, 10B: På skolen 09.00 - 11.00, oppgaver hjemme resten av dagen.

Klikk på "Les mer" for å lese om hvilke endringer det blir de neste ukene.