Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Hovedadresse Smiodden skole, Alkeveien 19 4049 Hafrsfjord Telefon: 51 91 39 00 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Terje Moen Rønning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2020><<
september 2020
mtotfls
31010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293001020304
05060708091011
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Smiodden skole
Logg inn på hjemmesiden

Velkommen til Smiodden skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg, og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra klassene, Driftsstyret, FAU, kantinen, skoleavisa, elevråd, helsesøster og rådgiver. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som forelder til elever i ungdomsskolen.

Folkehelseinstituttet (FHI) har laget et nytt flytskjema for håndtering av smittevern. Se vedlegg. 

https://www.fhi.no/publ/plakat/barn-i-barnehage--eller-barneskolealder-med-nyoppstatte-luftveissymptomer/ 


Skolen avholder nasjonale prøver for 8. og 9. trinn i uke 38. Resultatene fra de nasjonale prøvene brukes til å kartlegge elevens kompetanse og tilpasse opplæringen for den enkelte elev. 8. trinn skal ha nasjonale prøver i regning, lesing og engelsk, mens 9. trinn skal ha nasjonale prøver i regning og lesing. Mer detaljert informasjon om gjennomføringen av de nasjonale prøvene finner dere på klassens ukeplan. 


Kvernevik fritidsklubb er et naturlig møtested for alle ungdommer i bydelen fra 8.klasse til og med 17 år. 

Vi ønsker å tilby et godt sted å være og en møteplass for å ha det kjekt, treffe venner, og drive med ulike aktiviteter.

Vi er mange trygge og erfarne voksne som sammen med ungdommene jobber for et godt oppvekstmiljø i bydelen. Vi samarbeider også godt med andre instanser i bydelen.

Hos oss vektlegger vi det sosiale felleskapet, med avslappet stemning. Man kan komme og henge, og delta på aktiviteter om man ønsker det. Det er lav terskel for deltakelse, krever ingen påmelding og er gratis. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, workshops og arrangementer i trygge og rusfrie omgivelser.

Ungdommen selv har stor innflytelse på klubbens innhold, og klubben har et eget ungdomsstyre. Vi har null-toleranse for mobbing, stygt snakk, hærverk, vold, rus, tobakk og energidrikk.

Velkommen til et hyggelig sted!  Stikk gjerne innom! 

Tirsdager 18:00 – 21:30 / Torsdager 18:00 – 21:30 / Fredager 19:00 – 23:00 (partallsuker)


Vi takker for godt oppmøte på foreldremøtene denne uka - veldig kjekt å få treffe dere alle sammen.

Presentasjonene fra de ulike trinn finner dere nå her på hjemmesiden vår.

Klikk på "Meny" opp til venstre - så "Informasjon til foresatte" og "Foreldremøter".


Denne høsten forventer vi dessverre en del fravær blant våre ansatte. Dette skyldes i all hovedsak at også skolens ansatte på lik linje med våre elever må holde seg hjemme selv ved milde luftveissymptomer hos seg selv eller egne barn, og også kan hende må være i karantene i forbindelse med testing for koronavirus.

En situasjon med stort fravær blant personalet på skolen vil gi oss en stor utfordring med å holde den vanlige skoledagen i gang. Vi liker det ikke, og vi vil gjøre alt vi kan for å unngå det, men vi ser at vi kan komme i den situasjonen at vi enkelte dager vil måtte permittere klasser når vi ikke har personale nok til å ivareta nødvendig og forsvarlig tilsyn og undervisning. Klassene vil da få ulike opplegg de skal gjøre hjemme - enten med lærer på Meet eller arbeidsoppgaver de skal gjøre utenfor skolen, de har ikke fri!

Hvis vi må sende en klasse hjem, vil foresatte i klassen bli varslet på SMS/mail og opplegg for de øktene elevene skal være hjemme vil ligge i Google Classroom. 

Vi håper selvsagt at vi klarer å holde alt åpent, men både vi og dere må være forberedt på en annerledes skolehøst. 


Vi på Smiodden ønsker foresatte velkommen til høstens foreldremøter. På tross av restriksjoner i forhold til smittevern så er vi fornøyde med at vi kan avholde foreldremøter her på skolen for alle klasser.

Vi vil legge opp møtene på en annen måte enn normalt - der det ikke blir noe felles trinnvis samling, men at alle klasser møter til ulike tider i den respektive klassens klasserom på ulike dager og tider (dere får høre med elevene for å finne ut hvor det klasserommet dere skal møte på i ligger på bygget). Vi følger ellers de vanlige smittevernrådene om at rom er rengjort før dere kommer, og at alle vasker hendene før de går inn i klasserommet. Syke foresatte kan ikke komme på møtet. Vi oppfordrer til at det er nok med en foresatt fra hver elev, men der det er delt bosted så kan begge komme - vi er ikke større klasser nå enn at det går fint. Lærerne vil registrere hvem som er tilstede på møtet.

På møtet vil skolens ledelse og skolens helsesykepleier informere, det vil bli vist en vist en film om Uteseksjonen, Skolehelsetjenesten og PPT, og kontaktlærere vil snakke om skolehverdagen og åpne for spørsmål om alt dere lurer på. Det skal også velges klassekontakter og representanter til FAU og SU (Samarbeidsutvalg - erstatter det gamle Driftsstyret) - kjekke og viktige verv, så det er bare å stille seg til disposisjon for å bidra til at Smiodden blir en enda bedre skole for alle.

Klikk "Les mer" for å se når du skal møte.

 


Mandag 31.august kl. 20.00 starter Sunde IL opp med FotballFitness for innvandrer jenter/kvinne i alderen 17+

Sted: Kvernevik kunstgressbane

Utstyr: Joggesko og treningstøy

Kostnad: Kun kr. 100,- i medlemsavgift for 2020, gratis treningsavgift.