Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 476 90 353 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Nils Alexander Hoem Hegre
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, SU, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonner på nyheter" i menyen til høyre.

Skolen skal utvikle inkluderende fellesskap som fremmer helse, trivsel og læring for alle. Et raust og støttende læringsmiljø er grunnlaget for en positiv kultur der elevene oppmuntres og stimuleres til faglig og sosial utvikling. Et systematisk arbeid er avgjørende for å skape et trygt og godt skolemiljø. 

Under "Nullmobbing.no"-knappen til høyre finner dere omfattende informasjon om rettigheter og råd til elever og foresatte til hjelp hvis elevene ikke opplever et trygt og godt skolemiljø på Tasta skole.


Ble pinnebrød, burger, nudler og masse pølser til frokost i dag. 

Denne kjekke gjengen er elevrådet på Tasta skole 23/24. Kjetil Vestbø er kontaktperson for elevrådet. Lykke til med arbeidet!

30. oktober får 2. trinn tilbud om vaksine mot difteri, kikhoste, stivkrampe og polio.

Frå mai 2023 blei Vigilo teken i bruk for kommunikasjon mellom heim og skule på alle kommunale barneskular i Stavanger kommune. Foreldre med barn på barneskular kan kommunisera med skulen gjennom Vigilo foreldreportal i nettlesar, eller Vigilo app til smarttelefon og nettbrett.