Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 476 90 353 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Nils Alexander Hoem Hegre
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, SU, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonner på nyheter" i menyen til høyre.

Regnet stoppet opp akkurat i tide til at hele skolen skulle danse. God stemning og masse kred til fordanserne på 6. trinn.

Ønsker alle en god helg😉


Fredag var det fargefest, og alle trinn hadde sin farge. Vi åpnet dagen med samling i gymsalen, der 1.-3 trinn opptrådte med hver sine sanger. Vi avsluttet samlingen med en fellessang og så danset vi Blime dansen. Kjempegod stemning i salen!

Ønsker med dette alle store og små en flott helg!


Tasta skole har i samråd med FAU endret skoleruten for innværende skoleår. 3. påskedag er nå en skoledag og elevene har i stedet skolefri 9. juni (planleggingsdag). 3. påskedag og 9. juni vil ordinær SFO holde åpent for elever på 1. - 4. trinn. Ordinær SFO holder i stedet stengt 19. mai som er en inneklemt dag.

 


I dag var det stor sykkelaktivitet på Tasta. Gunn Rita Dahle Flesjå hadde alle klassene på mellomtrinnet til opplæring i en sykkelferdighetsløype i skolegården. Før eller etterpå syklet klassene Flinki-løypen som fjorårets 7. klasse-elever laget. Denne løypen er merket, og kan brukes av alle, og det er en god trening i sykkelferdigheter og trafikk. Refleksens dag ble også markert ved at alle elever på skolen fikk en refleks. 

Trykk deg inn på lenken under for bilder og info om Flinki:

https://www.flinki.no/

https://www.facebook.com/Flinkitrafikken/photos

 


Vi kunne ikke fått bedre høstvær enn det vi hadde på fredag. Fantastisk bra stemning på Veden. Blide, spreke og engasjerte elever, sprang og sprang.

Sangsamling i gymsalen for alle, er ukens høydepunkt. Vi er så glad for å kunne samle alle i gymsalen annenhver uke der vi synger sammen og har fokus på fellesskapet.

Ønsker store og små en superfin helg:


I dag flagger vi for skolestart, og spesielt for de nye 1. klassingene. Velkommen til Tasta skole!

Hei på dere! Vi har samlet gjenglemt tøy i plastsekker i Høye bygget. Posene er merket med trinn. Fristen for å hente er fredag 24. juni