Meny
Velg trinn/organ Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Besøksadresse Randabergveien 165 4027 Stavanger Telefon: 51913660 Send oss e-post
Postadresse: Postboks 8001 4068 Stavanger
Redaktør: Anne Karin Bethuelsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Velkommen til Tasta skole sin hjemmeside. Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som rører seg på skolen vår.

I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, SFO, TA, Driftstyre, FAU og helsesøster. All annen informasjon finner du i menyen til venstre.

Husk å abonnere på nyheter ved å trykke "Abonnèr på nyheter" i menyen til høyre.

Skolene vil fortsatt organisere hjemmeundervisning for elevene. Barnehagene vil kontakte barn og foreldre i løpet av de nærmeste dagene. 

Stavanger kommune opprettholder omsorgstilbudet for barn av helsepersonell og andre i kritiske samfunnsfunksjoner, samt barn med særlige omsorgsbehov i denne perioden. For mer informasjon om omsorgstilbudet, se artikkelen Oppdaterte regler for bruk av barnehagenes og skolenes omsorgstilbud.


Trenger du noen å snakke med? Vi er alle i en spesiell situasjon som påvirker oss på forskjellig vis. Mange er alene med tankene sine og trenger noen å snakke med. Vi på skolen er tilgjengelige for dere på telefon og epost. Vi er tilgjengelige for samtaler mellom kl. 09.00 og 15.00:

 


Kjære elever og foresatte!

Vi har vært i dialog med endel voksne angående hjemmeundervisningen. De er fornøyde med undervisningen, men vi har fått en del innspill som vi har vurdert og skal følge. Vi kommer også,  på ulike måter, til å la elevene få lov til å komme med tips og innspill til aktiviteter.

 


Forrige fredag startet noen damer jeg kjenner en Korona-aksjon i Vikevåg, Rennesøy. Vi på Tasta SFO tar aksjonen videre til Tasta.:-)

Fiks Ferigge Ferie (FFF) er Stavanger Kommunes eget ferietilbud for barn i alderen 6-13 år.

Vi ber alle om å sjekke gjenglemt tøy før tirsdag 31. mars. Se i og rundt garderoben ditt barn bruker både på skole og SFO + nede i Håland hvor vi har oppsamlingsplass for gjenglemt tøy. Det som ikke har blitt hentet innen fristen vil bli levert til Fretex.

Hurra! Endelig starter arbeidet med å ruste opp skolegården.:-)

Kjekt, trygt og godt å ha flinke fjerdeklassinger til hjelp med matematikk!

Vannskapsklassene i første og fjerde klasse jobbet med matematikk på stasjoner gjennom spill og praktiske oppgaver i matematikkuken. Kjekt!


100 dager på skolen feires stort. På Tasta skole har elevene telt sugerør fra 1. skoledag og helt til vi hadde 10 fulle 10er bunter. I markeringen av selve dagen klippet rektor den røde snora utenfor klasserommene. Elevene har hatt uteskole der de har lett etter tall fra 1-100, de har laget smykke med 100 cherios, laget bilde av seg selv som 100 åring, laget 100-brille, bygget tårn med 100 store klosser funnet 100 tall og selvfølgelig feiret med både popcorn, kake, musikk og dans. Elever og voksne kledde seg som 100 åringer, og foreldre laget 100 muffins som vi koste oss med i avslutningen av 100dagers- festen. Her er noen glimt fra feiringen:

Elevrådet hadde i dag invitert til en felles markering mot mobbing i skolegården. Det ble holdt en apell mot mobbing, alle elevene fikk utdelt "Eg bryr meg"-armbånd og så danset vi Blime-dansen. Det ble en kjekk stund i finværet.

Det er mye trafikk på parkeringsplassen rett før skolestart. Vi oppfordrer alle til å la bilen stå og heller følge elevene til fots. Hvis noen likevel ser seg nødt til å bruke bil, må dere bruke nederste del av parkeringsplassen til avstigning. Dersom noen velger å slippe av elever i "rundkjøringa" må dere være raske slik at det ikke blir trafikkork.

NB! Husk at det er innkjøring forbudt-skilt midt i bakken, og at du må rundt "rundkjøringen" før du kan kjøre ut igjen.


På/avmelding til årets leksetilbud for 3. og 4. trinn er nå lagt ut. Meld på og av via elektronisk skjema på hjemmesiden.