Våland skolekorps

Våland skole har eget skolekorps som vi er stolte av.  Mer informasjon om korpset finner du på korpsets egen hjemmeside, klikk her. 

Har du lyst å spille i Våland skolekorps?

Hvis du har interesse for musikk, ønsker å spille et instrument og samtidig bli med i et kjekt miljø, er kanskje Våland skolekorps rett sted for deg? I korpset er barn og ungdom sammen, på tvers av skoleklasser og aldersgrupper, og lærer å spille sammen med andre musikanter med forskjellig alder og erfaring.
Korps er en hobby uten reservebenk. En får tildelt et instrument og lærer seg å spille på individuelle spilletimer med dyktige pedagoger som er ansatt i Stavanger Kulturskole. Og så blir det samspill på øvelser, konserter og seminarer. Hver sommer drar vi på tur og ellers finner vi på kjekke sosiale ting sammen. Det er kjekt å begynne sammen med en venninne eller kamerat. Dere vil starte som aspiranter og spille med aspirantkorpset. Etter omtrent et år blir dere juniorer og medlemmer av juniorkorpset, før dere til slutt begynner i seniorkorpset. Aspirantene i Våland skolekorps har samspilltime ukentlig på Våland skole. Alt tilbud for aspiranter blir fortrinnsvis lagt til SFO-tiden. 

I februar åpnet vi for inntak av nye aspiranter! Hvis du ikke fikk med deg instrumentprøving og informasjonsmøte er det fremdeles mulig å begynne som aspirant. Klikk her for nærmere info!