topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Salg av kaker og kaffe på temakveld
Publisert: 27.01.2015 skrevet av: Rektor

7. trinn har åpen kafe på FAU sin temakveld mandag 2. februar. Det blir salg av kaffe, kaker og boller.

Alle som har med penger får muligheten til å handle.

Framsnakkingskampanje
Publisert: 23-01-2015 skrevet av: KLF

picture
 

Ada og Annika er skolens nye framsnakkingsledere. De fikk på en god måte forklart oss at framsnakking er å snakke hyggelig om noen som ikke er tilstede. De oppfordret oss til å gjøre mere av dette.

5. trinn fremførte musikalen "Å spille på lage". Gjennom denne fikk vi på en god måte oppleve hvor viktig det er å være gode med hverandre selv om vi er forskjellige.

Det hele avsluttet med en "hemmelig venn" kampanje. Alle elevene ble oppfordret til å gjøre noe hyggelig mot sin hemmelige venn. Vi håper alle har fått noen hygge overraskelser den siste uken og at det kommer flere i de neste.

FAU inviterer til interessant TEMAKVELD!
Publisert: 20.01.2015 skrevet av: ¨MH

Mandag 02.februar inviterer FAU alle foresatte til TEMAKVELD i Amfiet i Valsvigveien kl. 18.00 - 20.00. I løpet av uken sender vi hjem egen invitasjon, men dere kan også lese den her. Foredragsholder er Bent Storå, og temaet handler om barneoppdragelse, grensesetting, rutiner og samspill. Han er psykologspesialist og en etterspurt og fengende foredragsholder!

Nå har mellomtrinnet begynt med trivselsprogrammet i friminuttene.
Publisert: 13-01-2015 skrevet av: HJ

picture
 

 

 Nå har vi startet opp med Trivselprogrammet på mellomtrinnet her ved Dvergsnes. Trivselsprogrammet er utviklet for å aktivisere elevene mer i friminuttene, og forebygge mobbing. Elevene er veldig motivert for mer samspill i friminuttene, og vi ser frem til aktive og fornøyde elever.

Hils på vår nye rektor!
Publisert: 09.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi er glade for å presentere vår nye rektor, Per-Einar Solheim! Han overtar for Anne Lise Gjul, som har vært skolens rektor siden skolen stod ferdig i 1998. Per-Einar Solheim starter 01.01.15. Han er 42 år, gift og har 2 barn. Opprinnelig kommer han fra Smøla i Møre og Romsdal, men har bodd i Kristiansand siden sommeren 1998. I dag bor han sammen med familien sin på Hellemyr. Per-Einar er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Oslo. Han holder nå på med en deltidsutdanning i ledelse på BI. De siste 8 årene har han jobbet som skoleleder, 2 år som rektor og litt over 6 år som inspektør. De lengste engasjementene har han hatt ved Wilds Minne skole, Fagerholt skole og nå på Slettheia skole. I følge han selv gleder han seg til å komme til Dvergsnes skole! Det gjør vi også! Velkommen Per-Einar!

Se flere forsideartikler >>

 
 
.