topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Skolens nye helsesøster!
Publisert: 07.10.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi ønsker velkommen til skolens nye helsesøster: Karin T. Berg! Hun har startet opp nå etter høstferien og blir å treffe på Odderhei hver mandag og hver tirsdag i Valsvigveien. Tlf på dagtid er 94176960. Send gjerne en sms. Da blir dere kontaktet igjen. Under lenken helsesøster til venstre, finner dere et dokument som sier litt mer om hva en helsesøsters oppgave er og hvilke rutiner som ligger på de ulike årstrinn. Velkommen Karin!

Vi minner om julegavene! Frist 28.10.14
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det nærmer seg årets store julegaveaksjon til barn i Ilula. Vi har en lang tradisjon for dette på skolen vår. Alle elevene har fått med seg hjem et infoskriv som forteller om julegaven. Her er noen bilder fra tidligere overrekkelser av julegaver vi har sendt til Ilula. Husk frist 28,10.14. Her finner dere en kopi av infoen vi har sendt med elevene.

.

fileicon 
Ilula_julegaven _2014.doc

Sangling i Valsvigveien!
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Takk til 2. trinn som lagde sangling for alle oss i Valsvigveien i dag! Her var det sanger om tallene, vennskap, filmsnutter og bevegelsessanger! Reven var her, høna og hanen, og jammen kan vi ikke synge på engelsk også! Både forlengs og baklengs! Dette var første sangling i høst! Heia 2. trinn. Ta en titt på bildene!

Engasjement for Ilula!
Publisert: 22.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Flere elever har etter skolens innsamlingsaksjon banket på kontordøra mi og har hatt med seg penger til Ilula og prosjektet som skolen har der. Basar i gata eller kafé i garasjen har gitt flere gaver til skolens innsamlingsprosjekt! Det er vi kjempeglade for! Takk til alle som er med og bidrar på en eller annen måte! Ekstra takk til Thea 7B, Leah 4C, Mina 3B, Andrea 3B, Maja 3B, Katarina 5A, Nora 6A, Emilie S 2C, Sofie 2C og Emilie K 2C! Tilsammen har de samlet inn kr. 6055 gjennom ulike arrangement! Fantastisk!

Skolens nye styre!
Publisert: 12-09-2014 skrevet av: MH

picture
 

Torsdag 11.09.14 hadde skolens nye styre sitt første konstituerende styremøte. Anne Kari Borgersen ( repr. fra foreldre ) ble valgt til styrets leder med Rune Stiberg-Jamt ( repr. fra foreldre ) som nestleder. Ellers er Heidi Fidje Andersen ( repr. fra foreldre og nestleder i FAU ), Trine Johannessen ( andre tilsatte ), Ronny Sæbø ( politisk repr.), Lisbeth Strandberg ( repr. fra lærerne), Hanne J. Johannessen ( repr. fra lærerne), Ludvik K. Hegg (repr. fra elevene) og Guri Dalane (repr. fra elevene ) med i styret. Konstituerende rektor Malvin Håland er styrets sekretær.

Se flere forside artikler >>

 
 
.