topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Matematikkdag på Odderhei
Publisert: 12-11-2014 skrevet av: KLF

picture
 

Dvergsnes skole, Odderhei har i dag hatt en dag der lite matematikkmateriell har fått ligge i ro. Elevene har vært aktive med kortstokker, terninger, datamaskiner, saks og lim, kroppen sin, passer og løko. Bare se selv...

Hils på vår nye rektor!
Publisert: 09.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi er glade for å presentere vår nye rektor, Per-Einar Solheim! Han overtar for Anne Lise Gjul, som har vært skolens rektor siden skolen stod ferdig i 1998. Per-Einar Solheim starter 01.01.15. Han er 42 år, gift og har 2 barn. Opprinnelig kommer han fra Smøla i Møre og Romsdal, men har bodd i Kristiansand siden sommeren 1998. I dag bor han sammen med familien sin på Hellemyr. Per-Einar er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Oslo. Han holder nå på med en deltidsutdanning i ledelse på BI. De siste 8 årene har han jobbet som skoleleder, 2 år som rektor og litt over 6 år som inspektør. De lengste engasjementene har han hatt ved Wilds Minne skole, Fagerholt skole og nå på Slettheia skole. I følge han selv gleder han seg til å komme til Dvergsnes skole! Det gjør vi også! Velkommen Per-Einar!

7.trinn på tur til Vitensenteret i Arendal
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: YV

Det var 52 forventningsfulle elever som satt i bussen tidlig torsdag morgen på vei til Arendal. Vi skulle besøke Vitensenteret, og ha en dag fylt med mekatronikk, matematikk og eksperimentering i interaktive installasjoner.

picture
 

Endelig! Mattedag!
Publisert: 04.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Et av årets høydepunkt! Mattedagen i Valsvigveien! Først felles i Amfi hvor vi sang mattesanger og fikk informasjon. Så var det viktig å se på tallet som elevene hadde fått på hånda si og finne riktig gruppe. 11 ulike poster med forskjellige matematikkaktiviteter! Gjett om matte kan være mye forskjellig! Ta en titt på bildene. Vi rullerte på gruppene hvert 20. min og fikk dermed opplevd masse forskjellig!

 

Elevrådskurs
Publisert: 30.10.2014 skrevet av: Eirik D

Tirsdag 28.10 var det elevrådskurs i Søm misjonskirke for elevrådene fra Dvergsnes, Kringsjå, Hånes, Vardåsen og Strømme. De var samlet for å snakke om viktige tema og å lære mer om hva det vil si å være i et elevråd.

 

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.