topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Besøk fra Vitensenteret
Publisert: 21.10.2014 skrevet av: YV

picture
 
 

Hva skjer når en svamp legges i flytende nitrogen? Hva skjer når en ballong fylt med hydrogen antennes? Er det morsomt når læreren synger "Bæ bæ lille lam" med heliumstemme? 7. trinn fikk i dag besøk av Tina og Geir fra Vitensenteret i Arendal, og de ga oss to timer med pur realfagsglede. Kjempegøy!

 
 

Skolens nye helsesøster!
Publisert: 07.10.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi ønsker velkommen til skolens nye helsesøster: Karin T. Berg! Hun har startet opp nå etter høstferien og blir å treffe på Odderhei hver mandag og hver tirsdag i Valsvigveien. Tlf på dagtid er 94176960. Send gjerne en sms. Da blir dere kontaktet igjen. Under lenken helsesøster til venstre, finner dere et dokument som sier litt mer om hva en helsesøsters oppgave er og hvilke rutiner som ligger på de ulike årstrinn. Velkommen Karin!

Vi minner om julegavene! Frist 28.10.14
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det nærmer seg årets store julegaveaksjon til barn i Ilula. Vi har en lang tradisjon for dette på skolen vår. Alle elevene har fått med seg hjem et infoskriv som forteller om julegaven. Her er noen bilder fra tidligere overrekkelser av julegaver vi har sendt til Ilula. Husk frist 28,10.14. Her finner dere en kopi av infoen vi har sendt med elevene.

.

fileicon 
Ilula_julegaven _2014.doc

Sangling i Valsvigveien!
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Takk til 2. trinn som lagde sangling for alle oss i Valsvigveien i dag! Her var det sanger om tallene, vennskap, filmsnutter og bevegelsessanger! Reven var her, høna og hanen, og jammen kan vi ikke synge på engelsk også! Både forlengs og baklengs! Dette var første sangling i høst! Heia 2. trinn. Ta en titt på bildene!

Engasjement for Ilula!
Publisert: 22.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Flere elever har etter skolens innsamlingsaksjon banket på kontordøra mi og har hatt med seg penger til Ilula og prosjektet som skolen har der. Basar i gata eller kafé i garasjen har gitt flere gaver til skolens innsamlingsprosjekt! Det er vi kjempeglade for! Takk til alle som er med og bidrar på en eller annen måte! Ekstra takk til Thea 7B, Leah 4C, Mina 3B, Andrea 3B, Maja 3B, Katarina 5A, Nora 6A, Emilie S 2C, Sofie 2C og Emilie K 2C! Tilsammen har de samlet inn kr. 6055 gjennom ulike arrangement! Fantastisk!

Se flere forside artikler >>

 
 
.