topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Voksne skaper vennskap! På nett!
Publisert: 02.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

 Årets kampanje mot mobbing har som tittel: Voksne skaper vennskap - på nett. Her ser du en viktig film om dette teamet! Det er viktig at vi som voksne engasjerer oss i barnas liv på nettet.

http://www.udir.no/Laringsmiljo/Arbeid-mot-mobbing/Manifest-mot-mobbing/Voksne-skaper-vennskap/Filmer/Voksne-skaper-vennskap---pa-nett/

 

Her er en lenke til mange ressurser ang temaet:
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Arbeid-mot-mobbing/Manifest-mot-mobbing/Voksne-skaper-vennskap/#Digital-mobbing

Stilling som ny rektor på Dvergsnes er lyst ut!
Publisert: 24-08-2014 skrevet av: MH

Stillingen som ny rektor på Dvergsnes skole er lyst ut. Fra og med 01.01.15 er forhåpentligvis ny rektor på plass! Anne Lise Gjul har vært skolens rektor helt siden oppstarten 01.01.98. Hun går av med AFP fra 01.01.15. Vi håper på mange søkere til rektorstillingen vår og går nå en spent tid i møte! Her er lenke til annonsen:
https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=2297513711&Company_Id=145909207&link_source_id=0&cols=7&orderby=3%20desc&listtype=1&Culture_Id=NB-NO

Abonnérer du på hjemmesida vår?
Publisert: 05.08.2014 skrevet av: MH

Vi ønsker at flest mulig av dere er abonnenter på hjemmesida vår! Det gjør du enkelt ved å velge knappen "Abonnér på nyheter" til høyre her på forsiden. Da kan du velge hvilke sider du vil abonnére på. Dersom det er en forandring på en av sidene du har valgt, vil du automatisk få en melding i din mailboks om dette. Slik kan du følge med på nyheter enten det gjelder fra klassen du er foresatt i, eller fra en av de andre sidene. Smart! Og det kjekkeste av alt: Dette er helt gratis! Abonnementet avsluttes automatisk etter skoleårets slutt! Hjemmsiden er nå oppdatert med riktige klassesignaturer. da kan dere starte abonnement! Det varer fram til 31.06.2015.

Valg av foreldrerepresentanter til skolens styre
Publisert: 23-06-2014 skrevet av: MH

Da er det foretatt valg av foreldrerepresentanter til skolens styre. Valget har foregått elektronisk hvor hver familie fikk tilsendt til en mail-adresse valgmateriale med presentasjon av kandidatene. Resultatet ser dere her. 3 foreldre er valgt inn som faste representanter og 3 er valgt som vararepresentanter:

Faste representanter:

  • Anne Kari Borgersen ( mor 6. trinn )
  • Rune Stiberg-Jamt ( far 1. trinn )
  • Heidi Fidje Andersen ( mor 6. trinn )

Vararepresentanter:

  • Cathrine Torjussen Simonsen ( mor 1. og 3. trinn )
  • Øystein Sannarnes ( far 3. trinn )
  • Vidar Hestad ( far 1. og 4. trinn )

Har du barn på sosiale medier?
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: GAP

picture
 

Mange foreldre har nok barn på sosiale medier. Noen medier kjenner vi godt til mens andre er nok mer ukjente for oss. Det er viktig at foreldre er oppdaterte og har nok kunnskap til å være veiledere. Denne veilederen presenterer konkrete råd som voksne kan ha nytte av, blant annet om personvern, aldersgrenser, passord og nettvett.

fileicon 
05_sosmedrad_foresatteveileder.pdf

Se flere forside artikler >>

 
 
.