topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

FLIK og undersøkelsen T2. Pålogging!
Publisert: 26.02.2015 skrevet av: MH

Nedenfor ligger den lenken hvor lærere, elever og foreldre skal logge seg på når de gjør undersøkelsen T2. I uke 10 får alle elevene med seg hjem påloggingskode til foreldre. Elevene og lærerne tar undersøkelsen på skolen. Alle skal bruke lenken under når de logger seg på. Deretter skriver de brukernavnet sitt, og dermed er de i gang! Takk for at dere hjemme vil være med på dette. Det er en kjempeflott oppslutning fra dere foreldre ang samtykkeskjemaene ( ca 98% har sagt ja ).  Derfor håper vi også på en fantastisk oppslutning nå når selve undersøkelsen skal gjøres. Frist fredag 20.03.15!

http://www.analyzethis.no/v3/lp

 

Nå har mellomtrinnet begynt med trivselsprogrammet i friminuttene.
Publisert: 13-01-2015 skrevet av: HJ

picture
 

 

 Nå har vi startet opp med Trivselprogrammet på mellomtrinnet her ved Dvergsnes. Trivselsprogrammet er utviklet for å aktivisere elevene mer i friminuttene, og forebygge mobbing. Elevene er veldig motivert for mer samspill i friminuttene, og vi ser frem til aktive og fornøyde elever.

Ny tannklinikk!
Publisert: 24.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det er nå ny tannklinikk for Randesund. Den gamle på Haumyrheia er historie. Nå ligger den nye tannklinikken på Rona, i det nye Rona Senter.

Besøksadressen for Rona tannklinikk, vil bli Rona 4, 3. etasje, tlf 38 12 25 00.

7.trinn på tur til Vitensenteret i Arendal
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: YV

Det var 52 forventningsfulle elever som satt i bussen tidlig torsdag morgen på vei til Arendal. Vi skulle besøke Vitensenteret, og ha en dag fylt med mekatronikk, matematikk og eksperimentering i interaktive installasjoner.

picture
 

Elevrådskurs
Publisert: 30.10.2014 skrevet av: Eirik D

Tirsdag 28.10 var det elevrådskurs i Søm misjonskirke for elevrådene fra Dvergsnes, Kringsjå, Hånes, Vardåsen og Strømme. De var samlet for å snakke om viktige tema og å lære mer om hva det vil si å være i et elevråd.

 

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.