topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

SFO i skolens påskeferie
Publisert: 11-04-2014 skrevet av: T.M:

Vi bruker inngang E. (Kulturinngangen)

SFO holder åpent i skolens påskeferie etter påmeldte barn.

Tirsdag 22 april er det obligatorisk skoledag igjen:)

God påske ønskes dere alle:)

Vårsamling i gymsalen!
Publisert: 11.04.2014 skrevet av: MH

picture
 

 Takk til 1.,3., 5. og 7. trinn som hadde flotte innslag på vårsamlingen i dag! Fint å være alle sammen! Her var det påskefortelling, sang, dans og skikkelig vår- og påskestemning! Ta en titt på bildene! Takk til elever på 5. trinn som ledet hele samlingen!

Søknad om elevpermisjon
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: MH

Når en elev skal ha permisjon, uansett årsak, skal det alltid sendes søknad til skolen. Vi vil nå at dere sender dette digitalt gjennom lenken til høyre på forsiden:
"Søknad om elevpermisjon"

Har du barn på sosiale medier?
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: GAP

picture
 

Mange foreldre har nok barn på sosiale medier. Noen medier kjenner vi godt til mens andre er nok mer ukjente for oss. Det er viktig at foreldre er oppdaterte og har nok kunnskap til å være veiledere. Denne veilederen presenterer konkrete råd som voksne kan ha nytte av, blant annet om personvern, aldersgrenser, passord og nettvett.

fileicon 
05_sosmedrad_foresatteveileder.pdf

Besøk av Randesund skolemusikk!
Publisert: 31.03.2014 skrevet av: MH

picture
 

Fredag 28.03.14 hadde vi storfint besøk av juniorkorpset og aspirantkorpset til Randesund Skolemusikk. De har nå en runde på skoler i nærområdet for å rekruttere nye musikanter. Flott konsert med artige innslag. Ta en titt på bildene! Det er elever fra 2. og 3. trinn som inviteres til å begynne i korpset. Torsdag 10.04.14 blir det mulighet for å komme i Valsvigveien å prøve instrument og høre mer om korpset og hva de kan tilby.

Se flere forside artikler >>

 
 
.