topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Sandved skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SF0  

Latinske rytmer i gymsalen
Publisert: 31.10.2014 skrevet av: EF

I regi av Den kulturelle skolesekken fikk vi i dag besøk av showet "Radio Musical - frekvenser fra Bolivia og Peru". Edgar Albitres og Hector Meriles fortalte oss en historie om hvordan radioen åpnet øyenen til 10 år gamle Fernando fra Bolivia. Gjennom sang og musikk forteller de hvordan han som voksen reiste til Norge for å finne igjen personen som en gang ga han denne radioen.

picture

Elevene viste at de satte pris på forestillingen og fulgte nøye med på historien som ble fortalt.

Sjakkturnering på Sandved skole
Publisert: 29.10.2014 skrevet av: Egil Fedøy

Sjakkfeberen herjer fortsatt her på Sandved skole. I dag var det sluttspill i skolens interne sjakkturnering i gymsalen. Det ble spilt lagkonkurranse i lynsjakk der hvet lag hadde fem minutt på å fullføre spillet. Spenningen var til å ta og føle på etterhvert som lag for lag røk ut på veien mot den store finalen.

picture

 

7. trinn på leirskole
Publisert: 27.10.2014 skrevet av: Egil Fedøy

I uke 43 var 7. trinnet på leirskole på Gullingen i Suldal. Selv om været ikke var det aller beste så hadde de en innholdsrik og kjekk uke på fjellet. At de var trøtte når de kom ut av bussen fredag ettermiddag er forståelig etter en uke med høyt aktivitetsnivå (og lite søvn).

picture
 

Takk til både Gullingen og ansatte fra skolen for et godt opplegg. Dette vil elevene huske resten av livet.

For å lese mer om uka og se flere bilder, klikk på logoen til Gullingen under:

picture

Gøy med Sandneslekene
Publisert: 27.10.2014 skrevet av: Egil Fedøy

Sandved skole stilte med mange elever fra 5. - og 6. trinn på Sandneslekene som gikk av stabelen 25. oktober i Sandneshallen.

picture
 

Sandved skole bet godt fra seg i mange øvelser, blant annet med dobbeltseier i kule for jenter 5. klasse og to på pallen i 60 meter for jenter 5. klasse. En stor takk rettes også til vår student, Astrid Cederkvist, som var organisator og motivator.

Savner du noen klær eller annet utstyr?
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Rita Vea Voldsund

Savner du klær? I bomberommet er det en del klær og utstyr som "ingen" eier. Kom å hent det som er ditt innen onsdag 29. oktober.

Se flere forside artikler >>

 
 
.