topLogoSpacer
 

Sandved skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SF0  

Gjenglemt tøy
Publisert: 27.01.2015 skrevet av: Adm

Til tider er det en utfordring å finne rettmessig eier til gjenglemt tøy. Skolen oppfordrer til god merking av tøyet, og gjerne med både for - og etternavn.

Kunstprosjekt på 4. trinn
Publisert: 14-01-2015 skrevet av: EF

I to dager har 4. trinn hatt gleden av å ha Martha Dorthea Sagland på besøk. Hun har tatt elevene med på et kunstprosjekt innenfor tema som fred, vennskap og samhold.

picture

Prosjektet hennes skal munne ut i en utstilling i Sandnes kulturhus sin foaje den 11.mars kl. 17 med elevarbeider der ca. 300 elever har vært delaktige.

I disse timene fikk elevene muligheten til å lufte sine tanker rundt disse temaene før de satte i gang med å lage sine kunstverk. Arbeidsinnsatsen var stor og resultatene ble både flotte og uttrykksfulle. 

Klikk "Les mer" for å se flere bilder.

Flott Lucia-forestilling av 4. trinn
Publisert: 15.12.2014 skrevet av: EF

Alle på skolen fikk i dag gleden av å se en flott Lucia-forestilling i gymsalen. 4. trinn hadde forberdt et program som startet meget stemningsfullt med et Lucia-tog av elever med lys inn i et mørklagt rom. Deretter ble det både lesing og sang.

picture
 

Kor og solister briljerte med kraftfull sang og innlevelse noe som resulterte i stor applaus fra salen etter endt forestilling.

På vei ut så fikk også alle publikummere med seg en pepperkake, som for anledningen erstattet de tradisjonelle lussekattene. Takk til 4. trinn for en flott opplevelse!

Juleforestilling i Gand kirke
Publisert: 11-12-2014 skrevet av: EF

I går var dagen for den tradisjonelle juleforestillingen i Gand kirke. Sandved skoles elever fylte lokalet til randen og henviste foreldre og besteforeldre til galleriet.

picture
 

Alle i salen fikk være vitne til en strålende regissert forestilling av 3. trinnet med både skuespill, dans og kor med solister, omringet av forseggjorte kulisser.

Så da blir det jul i år og!  

Juleverksted
Publisert: 04.12.2014 skrevet av: EF

I disse juletider er det mye kreativt arbeid rundt i de ulike klasser og trinn. Elever klipper, limer, tegner og syr.

picture
 

Her kan du se noen få bilder med aktiviteter fra ulike klasserom.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.