topLogoSpacer
 

Sandved skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SF0  

Se vår nye skolesang
Publisert: 23.06.2015 skrevet av: EF

"Alle skal lykkes" er både Sandved skoles visjon og tittelen på vår rykende ferske skolesang. Både tekst og melodi er skrevet av vår egen Marie Kvammen og den er produsert av Trygve Stakkeland.

picture

I dag var den store "release"-dagen og alle elevene fikk se og høre det ferdige produktet for aller første gang. Nå kan også alle andre få æren av å høre den. Det er bare å klikke seg inn i artikkelen.

Sandved skole vant Norway Chess skoleturnering 2015
Publisert: 23-06-2015 skrevet av: EF

I forbindelse med turneringen Norway Chess ble det også i år gjennomført en skolesjakkturnering. Den gikk av stabelen på Vitensenteret i Sandnes 20. juni. Av de mange lag som deltok var det skolelaget til Sandved som tok en imponerende seier. TV Aftenbladet overførte direkte fra turneringen.

picture

Lærer. Eirik Fossmark, var til stede under turneringen og sier at det var en fantastisk prestasjon av laget vårt i konkurranse med mange gode lag. Laget bestod av Daniel, Jørgen, Hanna, Håkon og Johannes. (Johannes var ikke tilstede da bildet ble tatt.) Disse skal på fredag møte på en bankett for å motta sine premier. Vi gratulerer så masse!

God sommer!
Publisert: 23-06-2015 skrevet av: Rektor

Vi på Sandved ønsker alle en god sommerferie med mye sol og varme,og takk for et fint skoleår og godt foreldresamarbeid!

Velkommen til oppstart av nytt skoleår tirsdag 18.august.

1.trinn starter kl.09.00 i skolens gymnastikksal (se eget brev)

2.-6.trinn starter kl.08.15, og avslutter skoledagen kl.12.15

7.trinn har oppstart på Sørbø skole (se eget brev)

Flotte bamser på annerledesdagene!
Publisert: 11-06-2015 skrevet av: 1.trinn

picture
 

Noen av elevene i 1. og 2.klasse har sydd filtbamser. De var kjempeflinke til å sy! Noen av elevene hadde aldri sydd før.. Se bilder av elevene og de flotte bamsene!

Annerledesdagene er i gang (PS! Nye bilder)
Publisert: 09.06.2015 skrevet av: EF

Da er vi i gang med annerledesdager på Sandved skole. Skoletiden vil i tre dager fylles med litt andre aktiviteter enn de vanligvis gjør.

picture
 

En del av aktivitetene foregår ute og elevene som var med på disse fikk nyte en fantastisk dag med sol og sommer. 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.