Meny
Klasse 1
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Haugen 27 4323 Sandnes
Telefon: 51338200 Send oss e-post
Redaktør: Hans Skjæveland
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi på Sørbø skole vil ønske dere en riktig god påske. Og minner om at Sørbø har skolefri på tirsdagen etter ferien.

På fredag skal alle fra SFO på fellestur. Det blir påske-skattejakt, med skattekart og oppgaver i området rundt skolen og Stokkelandsvannet. Mon tro om det ikke dukker opp en belønning til slutt også.

Turen avsluttes med grilling og aktiviteter på Handelandsmarka. Husk at barna må ha med seg passende uteklær når vi skal være ute hele ettermiddagen.

Vi er tilbake på skolen ca kl 15 og ber om at elevene kan bli igjen på SFO til klokka tre denne dagen.

Ta kontakt med basene direkte dersom det er spørsmål om hjemsending fredag eller dere trenger å hente barnet tidligere enn 15.00 slik at dette kan avtales.


Det ble en nydelig dag i solen ☀️

Vi vil den nærmeste måneden gjennomføre kartleggingsprøver på 1.-4.trinn. Udir skriver på www.udir.no at "Kartleggingsprøvene i lesing, rekning, engelsk og digitale ferdigheiter på 1.-4. trinn, er laga for å finne elevar som treng ekstra oppfølging. Det er viktig at desse elevane blir sett tidleg i løpet slik at dei kan få tilbod om den tilrettelegginga dei har krav på. Kartleggingsprøvene er dermed også eit verktøy for å hindre at elevar fell frå seinare i opplæringsløpet."

Jeg er på kontoret mandager, onsdager, torsdager og fredager.

Samenes nasjonaldag er 6. februar og i dag fikk hele 1.trinn besøk av en samisk farmor. Hun og barnebarna stilte i flotte tradisjonelle samekofter.Ta en titt på bildene. 

Mandag og tirsdag hadde vi flott besøk fra Den kulturelle skolesekken.

Nå har vi gått 100 dager på skolen!

1.trinn hadde i dag 100-dagersfest. Mange av elevene hadde 100-tall i matboksen. Noen utrolig rause jenter på 7.trinn hadde til og med laget kake til jubilantene på 1.trinn. 

Skoleruta for skoleåret 2018-2019 er nå vedtatt. Du finner den på forsiden under lenker, i menyen under styringsdokumenter og her under Les mer