Meny
Velg seksjon Forside
Forside Bringsvær Leirskole Vinter Vår Sommer Høst Mobil Leirskole .Vinter. .Vår. .Sommer. .Høst. Randøya Leirskole Vinter. Vår. Sommer. Høst.
Røynelandsveien 23 4720 Hægeland
Telefon: 38153425 / 97164398 Send oss e-post
Redaktør: Marianne Reme Kleivane
Informasjon om stedet

Bringsvær ligger i meget naturskjønne og usjenerte omgivelser. Privatpersoner, bedrifter, foreninger og lag kan leie stedet.

Bringsvær Leirskole ligger i Vennesla kommune, i nærheten av riksvei 9,  37 km nord for Kristiansand og  30 km sør for Evje.

Området som disponeres er på 1700 mål og her har det vært gårdsdrift siden tidlig på 1600 tallet,  med mye historie og hyggelig atmosfære.

Det er matsal, storkjøkken, peisestue og et kursrom i enkel standard. I spisesalen er det fint plass til 50 personer, men man kan være opp til 60 om man sitter litt trangt. Det er 13 overnattingsrom med 50 senger til sammen. Alle rommene har dusj og toalett. Det er mulighet for et begrenset antall personer på madrasser mot et tillegg i pris. Dette må avtales på forhånd. 

Det er merket løype til Ropstaknuten, 485 m.o.h. På fine dager kan man se helt fra byfjorden i Sør til Setesdalsheiene i nord.

I Røynelandsvannet kan man bade, fiske, padle og ro. Man kan fritt benytte våre kanoer, robåter, vester og årer. Vi har også volleyballbane og vedfyrt badestamp til disposisjon.

Vinterstid er det stort sett gode snøforhold og gode muligheter for ski, aking og vinteraktiviteter.

Ved interesse, ta kontakt med Thor Sangesland på mail: thor.sangesland@kristiansand.kommune.no eller  på telefon 971 64 398.

Velkommen til Bringsvær!