Meny
Velg klassetrinn Forside
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5.-6. klasse
7. klasse
8.-10. klasse
Besøksadresse Haugesundsgate 27 4014 Stavanger Telefon: 51 50 88 10 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Rektor: Harald Nedrelid
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2020><<
juni 2020
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
Grunnskole barn film
Se film her!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Velkommen til Grunnskole for barn og ungdom sin hjemmeside!

Her kan du enkelt finne informasjon som er nyttig for deg som foresatt og lese nyheter om hva som skjer på skolen vår. I menyen til høyre finner du informasjon fra trinnene, flerspråklig avdeling, helsesøster, mediateket, SFO og fritidsaktiviteter.

Informasjon om skolen vår, ansatte og andre finner du i menyen til venstre.

Resten av elevene på ungdomstrinnet i innføringsskolen starter opp tirsdag 12. mai klokka 9. Opplæringstilbudet på ungdomstrinnet varer fra klokka 9-13 hver dag.

Det blir fortsatt ikke noe SFO-tilbud for elever på innføringskolen på deres nærskole.

Dette er fortsatt ikke anbefalt av smittevernmessige årsaker.

Sist oppdatert: 08.05.2020


Ordinært opplæringstilbud på 1.-4. trinn

1.-4. trinn ved innføringsskolen starter opp med et tilnærmet ordinært undervisningstilbud igjen fra mandag 27. april i tråd med nasjonale føringer. Elevene vil få et undervisningstilbud fra klokka 08.30 til 13.00 hver dag.

Det blir foreløpig ikke noe SFO-tilbud for elevene ved innføringsskolen på deres nærskoler. Dette er foreløpig ikke anbefalt av smittevernmessige årsaker.

 

Omsorgstilbud på 5.-7. trinn og noen elever på ungdomsskolen.

5.-7. trinn ved innføringsskolen får fra mandag 27. april et omsorgstilbud. Dette tilbudet blir gitt mellom klokka 08.30 og 13.00.

Elevene på barnetrinnet vil få egen skoleskyss til opplæringstilbud og nærmere informasjon om oppmøtetid.

Det vil også bli gitt et omsorgstilbud fra 09.00-13.00 for et mindre antall elever på ungdomstrinnet. Disse elevene har fått egen informasjon om dette.

Viktig informasjon

Har ditt barn milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal det holde seg hjemme. Barna skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn.  

Foresatte til elever som nå får tilbud om omsorgstilbud fra neste uke har i dag mottatt en sms med informasjon om tilbudet. De vil i løpet av fredag 24. april bli kontaktet av morsmålslærer eller en annen ansatt ved innføringsskolen som vil informere nærmere om tilbudet som blir gitt, pålagte smittevernregler, og besvare spørsmål som dere måtte ha knyttet til opplæringstilbudet som nå gis.  

Dersom du eller ditt barn tilhører en risikogruppe ønsker vi raskest mulig beskjed om dette, slik at vi eventuelt kan tilrettelegge opplæringen om det skulle være behov for dette.  

Opplæringstilbudene vil basere seg på læreplanene og helsemyndighetene sine gjeldende anbefalinger om avstand, smittevern og håndhygiene. Det er viktig at dere gjennomgår disse smittevernreglene med barna deres før de begynner på skolen. Lærerne vil også gå gjennom disse tingene med barna den første dagen og lære dem opp i riktig bruk av håndvask.  

Velkommen tilbake til Johannes læringssenter. Vi gleder oss til å se ditt barn igjen.

Sist oppdatert: 23.04.2020, kl. 15:25


Regjeringen har etter påske bedt kommunene om å utvide gruppen av elever som kan få et opplærings/omsorgstilbud  på skolen. Stavanger kommune har besluttet å gjenåpne tilbudet for elever ved innføringsskolen fra tirsdag 21. april.

Johannes læringssenter vil derfor fra tirsdag 21. april gi et omsorgstilbud for alle elever på 1.- 4. trinn mellom klokka 9 og 12 alle ukedager fremover.

Det er mulig at undervisningsdagen kan bli utvidet etter hvert. Det blir foreløpig ikke SFO-tilbud.  

Opplæringstilbudet vil basere seg på læreplanene og helsemyndighetene sine gjeldende anbefalinger om avstand, smittevern og håndhygiene. Det er viktig at dere gjennomgår disse smittevernreglene med barna deres før de begynner på skolen. Lærerne vil også gå gjennom disse tingene med barna den første dagen og lære dem opp i riktig bruk av håndvask.  

Har ditt barn milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal det holde seg hjemme. Barna skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn.  

Foresatte vil motta en sms med informasjon om tilbudet i løpet av fredag 17. april, og vil bli kontaktet av morsmålslærer eller en annen ansatt ved innføringsskolen som vil informere nærmere om tilbudet som blir gitt, pålagte smittevernregler og besvare spørsmål som dere måtte ha knyttet til opplæringstilbudet som nå gis.  

Dersom du eller ditt barn tilhører en risikogruppe ønsker vi raskest mulig beskjed om dette, slik at vi eventuelt kan tilrettelegge opplæringen om det skulle være behov for dette.  

Vi jobber også med å få på plass et delvis undervisningstilbud ved Johannes læringssenter for resten av innføringsskolen fra den 27. april. Nærmere informasjon om dette kommer ila. uke 17.

Velkommen tilbake til Johannes læringssenter. Vi gleder oss til å se ditt barn igjen.

For information in English press Les mer (under)


Hjemmeundervisning fortsetter

Regjeringen har besluttet å videreføre stengingen av skolene også etter påske. Det er varslet at barnehager skal åpnes igjen fra mandag 20. april og at elever på 1.4-trinn skal få komme tilbake til skolen igjen fra mandag 27. april. Vi vil komme tilbake med nærmere informasjon om dette over påske, når det foreligger ytterligere retningslinjer fra regjeringen på hvordan denne åpningen skal skje.

Det betyr at vi vil fortsette med hjemmeundervisningen tilsvarende den undervisningen dere fikk de tre siste ukene før påske. Første skoledag med hjemmeundervisning etter påske er onsdag 15. april.

Sist oppdatert: 08.04.2020


Da er påskeferien her i år igjen.

Dette året blir det jo en litt annerledes påske enn det vi er vant med. Men vi har likevel fri.

Bruk dagene til å koble av fra undervisning og skjerm med familien, og bruk gjerne naturen rundt dere til å få en avkobling fra den nye hverdagen med mye innetid.

God påske alle sammen!


Covid 19 - viruset har endret hverdagen vår drastisk, og skolen har nå vært stengt i tre uker. Snart står skolens påskeferie for tur og vi fortsetter med stengt skole.❤️  

Både for barna og for dere foreldre kan denne perioden kjennes ekstra utfordrende og vanskelig. ❤️  

Trenger du noen å snakke med? ❤️

Da kan du ta kontakt med oss på skolen gjennom hele påskeferien. ❤️

Vi bryr oss! ❤️

Kontakt rektor: Harald Nedrelid, e-post: harald.nedrelid@stavanger.kommune.no - mobil: 92 48 11 30

Trykk på Les mer (under) for å få mer informasjon om andre hjelpetjenester du kan kontakte.


Steg 1: Vi anbefaler først å gjennomføre disse vanlige feilsøkene først.

Steg 2: Dersom du har prøvd alle 4 løsninger, og Chromebooken fortsatt ikke virker ber vi deg om å ta kontakt med kontaktlærer som eventuelt vil sette deg i kontakt med skolens ikt-personell som kan hjelpe deg med å løse problemet via feilsøking.

Du finner kontaktinformasjon til kontaktlærere her:

Kontaktlærere 1.-4 trinn  

Kontaktlærere 5.-7. trinn

Kontaktlærere 8.-10. trinn

Du skal gi følgende info til kontaktlærer: ·        

                      beskriv feilen

                      foresattes telefonnummer hvor vi kan ta kontakt         

Steg 3: Dersom dette ikke går skal IKT-personell be deg om å levere Chromebooken og lader på Johannes læringssenter.

Resepsjonen vil være åpen fra mandag til fredag mellom klokka 12 og 14. Et annet tidspunkt kan eventuelt avtales direkte med rektor på tlf: 92481130.

Du vil da få en lånemaskin og lader fra resepsjonen mot at du leverer din skadede Chromebook og lader.


Elever i innføringsskolen fra 2.-10. trinn får undervisningsopplegg fra lærer via egen Chromebook.

Elever på 1. trinn får informasjon om undervisningen via e-post og SMS til foresatte fra lærer.  

Hjemmeundervisning i tospråklig fag- og morsmålsopplæring. Tospråklige lærere har utarbeidet oppgaver og aktiviteter til alle elever i Stavanger kommune som får tilbud om tospråklig fag og morsmålsopplæring. Elevene vil få sine oppgaver enten i Classroom , eller via e-post til foresatte.

Har du barn som på 1-4. trinn som har behov for et omsorgstilbud, ta kontakt med ass. rektor Tone Solheim.

Det vil bli muligheter for å komme innom skolen for å hente lærebøker og eventuelt annet nødvendig undervisningsmateriell for de som har behov for dette i dagene. Dersom du har behov for dette ber vi om at du på forhånd enten sender oss en e-post på resepsjonen@johannesls.no eller ringer oss på telefon 51508810.

Eventuelle endringer i undervisningsopplegget og annen relevant informasjon vil fortløpende bli oppdatert på hjemmesiden vår. Dersom du ikke allerede abonnerer på nyheter fra denne siden oppfordrer vi deg til å gjøre det. Dette kan du gjøre på høyre siden, ved å klikke på "Abonnér på nyheter".

Lykke til!  

Oppdatert: mandag 16.03.2020 kl. 11:50


Regjeringen kom i går med en pressemelding med utgangspunkt i at det nå er lite smittespredning i landet. Dette gjør at en hel avdeling i barnehagen og en hel skoleklasse kan være én kohort.

Et nytt system med rødt, gult og grønt lys skal avgjøre hvilke smitteverntiltak som gjelder i barnehage og skole. Trafikklysmodellen skal gjøre det enklere å gjennomføre barnehage- og skolehverdagen, samtidig som smittevernet ivaretas.  

Fredag ettermiddag kommer det en ny smittevernveileder for barnehager og skoler som tar utgangspunkt i det nye systemet.  Smittevern i Stavanger vil på bakgrunn av føringene i trafikklysmodellen vurdere hvilket nivå som skal gjelde for Stavanger. 

Skolene vil i løpet av kort tid gi nærmere informasjon om praktiske endringer som følge av det nye systemet.  


Skolen starter torsdag 15.august for alle elever fra 1. til 10. trinn.

Elever fra 1.-7. trinn starter i skolegården kl. 8:30. Skoledagen avsluttes kl. 13:00 Denne dagen er det ikke skolebuss til skolen om morgenen, men skolebussene kjører hjem etter skoleslutt kl. 13:00.

Nye foresatte ønskes velkommen til informasjonsmøte i kantina kl. 10:00- ca. 11:00

Elever fra 8.-10 trinn starter kl.09:00 på rom 207/208. Skoledagen avsluttes kl. 12:20

Vi gleder oss til å møte nye og «gamle» elever til et nytt, spennende og lærerikt skoleår.

For English select Les merMandag 7. januar hadde våre elever fra 1. til 10. trinn årets første sangsamling i kantinen. Men denne gangen var det litt annerledes fordi vi fikk hjelp fra kulturskolen.

Først hadde barneskole sangsamlingen og de var veldig begeistret. De sang, danset og engasjementet var stort. Så var det ungdomsskolen sin tur og de var mer sjenerte med dansingen men de var flinke til å synge og lære nye sanger. Begge gruppene fikk en halvtime til dans og sang.  

Olaug Mundal (sanger og pianist) og John Gunnar Akerø (pianist) fra kulturskolen er de som skal komme og underholde elevene våre 7 ganger fram til sommerferien.

Vi er veldig glade for at kulturskolen satser på våre elever denne våren.