Meny
Velg seksjon Forside
Snart førsteklassing
1.trinn
2.trinn
3.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2023><<
juni 2023
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging
NYWEB
Kommunalt foreldreutvalg KFU
Kommunalt foreldreutvalg KFU

Velkommen til Kampen skoles hjemmeside.

I menyen til høyre finner dere informasjon fra trinnene, SFO, elevråd, skolemiljøutvalget, FAU og driftsstyret. Øvrig informasjon om skolen og skolens virksomhet ligger i menyen til venstre.   

Jeg håper alle foresatte vil abonnere på nyheter fra hjemmesiden vår.

Hilsen Anne Kirsti Drivdal Grytten, rektor

Mandag 05.06.23 har ansatte i skolen planleggingsdag.

SFO har åpent, kl. 08.30-16.30.


Følgende ansatte skal være kontaktlærere kommende skoleår:

1.trinn: A: Beate Becker, B: Silje Karoline Olsen Baustad, C: Kjersti Oline Stensland

2.trinn: A: Svein Terje Måland, B: Marianne Svinsås, C: Milka Rezene Andermariam

3.trinn: A: Lovinda Gilleshammer, B: Brit Espeland Bye, C: Gunvor Søiland

4.trinn: A: Henrik Hatleskog Osmundsen, B: Unni Johannesen Hauge

5.trinn: A: Pål Schreiner, B: Rikke Føllesdal, C: Karina Holen, D: Cecilie Knoph Askeland og Hanne Strømsnes Lynghamar

6.trinn: A: Kine Bolger, B: Natalia Frankal

7.trinn: A: Ellen Lassen, B: Angel Falck


Sommerles er en nasjonal, digital lesekampanje i regi av bibliotekene i Norge, der målet er at flest mulig barn i 1.-7. trinn skal lese mest mulig i løpet av sommerferien!
Sommerles.no bruker elementer fra digitale spill for å motivere til lesing.
I 2022 deltok over 162 000 leseglade barn, men vi ønsker enda flere barn velkommen!
Kampanjen starter 1. juni hvert år, og avsluttes den 31. august

Vi gratulerer Juwairiyah med meget godt bestått fagbrev i dag.

Etter 15. juni vil ikke lenger elever som har valgt å logge inn i tredjepartstjenester som for eksempel Spotify, Pokemon Go  og  TikTok  med "logg inn med Google", og  sin stavangerskolen.no- konto ha muligheten til dette. Det har vært mulighet til å logge inn i disse, og andre tredjepartsapper, gjennom et API.  Fra 15. juni fjerner vi denne muligheten for alle andre tjenester enn noen forhånddefinerte som vi har godkjent.

Vi velger å kommunisere dette ut via hjemmesiden slik at foresatte ved behov kan hjelpe barna med å endre påloggingen til disse tjenestene. Dette kan en som regel gjøre ved å gå inn på "min profil"  og redigere kontoinformasjonen.

Kort sagt vil dette si at dersom barnet du har i hus bruker sin skolekonto til å logge seg inn i noen av tjenestene over, må de bytte mailadresse. Dette må gjøres før 15. juni. Gjør de ikke det vil de når de prøver å logge seg inn i disse tjenestene få opp at påloggingen er blokkert.


Frå mai 2023 blir Vigilo teken i bruk for kommunikasjon mellom heim og skule på alle kommunale barneskular i Stavanger kommune. Foreldre med barn på barneskular kan då kommunisera med skulen gjennom Vigilo foreldreportal i nettlesar, eller Vigilo app til smarttelefon og nettbrett.  
Barneskulane er delte i to puljar:  


Oppstart 10. mai: Buøy, Byfjord, Fogn oppvekstsenter, Hundvåg, Mosterøy, Nylund, Ombo, Roaldsøy, Sjernarøy, Skeie, Storhaug, Tasta, Teinå, Vardenes, Vassøy, Vikevåg, Finnøy sentralskule (barne og ungdomsskule)


Oppstart 24. mai: Auglend, Eiganes, Gausel, Godeset, Hafrsfjord, Jåtten, Kampen, Kvernevik, Lassa, Madlamark, Madlavoll, Tjensvoll, Vaulen, Våland 

*Sunde skule og Kvaleberg skule har allereie teke i bruk kommunikasjonsmodulen i Vigilo 


Rundt 130 sykler stod i kø for å bli sjekket av to mekanikere i PaaHjul. Mekanikerne gjorde alt de kunne for å fikse så mange sykler som mulig i den perioden som var avtalt. Dessverre klarte de ikke å rekke over alle. Da ble konklusjonen at de av elevene som ikke fikk sykkelsjekk, skulle få bjelle og/ eller sykkellykt dersom de manglet det – og så lenge lageret rakk.

Syklene som er sjekket har fått et oransje setetrekk. Med andre ord er de uten setetrekk ikke blitt sjekket. FAU ser at gratis sykkelservice er et populært tiltak. Og vi satser på flere sykkelservicer fremover dersom vi får eksterne midler til det.»


Fredag 31.03.hadde vi en flott tur til Dyrsnes natursenter. Kan hende noen elever synes det var litt langt å gå, men da grillpølsene var klare straks etter ankomst, kom smilene rakst tilbake. Etterpå gikk elevene klassevis gjennom en aktivitetsløype på ormådet. Bildene viser noen av aktivitetene. 

 

 


Alle nye elever ønskes velkommen til en besøksdag på skolen, onsdag 31.05.23, kl. 08.45-11.45. På besøksdagen vil elevene få oppleve hvordan en skoledag kan være og er ment å skape motivasjon til skolestart i august.

Samme dag inviteres foresatte til et møte i skolens gymsal, kl. 09.45-11.30.hvor det vil bli gitt informasjon om skolen, 1.trinn og SFO.


Stavanger kommune arrangerer også denne sommeren ulike ferietilbud for barn og unge.

Ferietilbudene finner du her.

Påmeldingen starter mandag 13.03.23, kl. 17.00


I år har elevene 1A, 2B og 6A vært de mest ivirge elevene til å bruke refleksvest og dermed kåret til vinnerne av aksjonen.

FAU spaderer premie, 1000,- kr til hver av klassene..

 


Ressursgruppen IKT i stavangerskolen har laget en nettside for kommunens digitale læremidler. 

Nettsiden er åpen for alle og gir råd og inspirasjon for pedagogisk bruk av IKT i skolen. 

Under fanen "Stavangerpakken" vil dere finne informasjon om de ulike læremidlene, opplæringsfilmer og brukerveiledninger. 

https://sites.google.com/stavangerskolen.no/iktistavangerskolen/start


Stavanger kommune skal i samarbeid med Trygg Trafikk og Rogaland fylkeskommune etablere hjertesone rundt skolene i Stavanger kommune. Ved Kampen skole ble det ikke satt opp hjertesoneskilt fordi skolen ligger i et boligområde hvor det ikke er noen veier som egner seg som hjertesone.  Det lages droppsone utenfor hjertesonen hvor foreldre kan sette av barna. Etablering av hjertesone/droppsone er et forsøk på å motivere barn og unge til å sykle og gå til skolen. Det er også et trafikksikkerhetstiltak da man minker biltrafikk nær skolen og skaper gode rammer for å ferdes bilfritt til skolen.

For at dette skal bli vellykket, er vi avhengige av at foreldre og ansatte bruker droppsonen og respekterer hjertesonen, dersom kjøring er nødvendig. Det er foresatte som skaper de gode holdningene.

For mer informasjon om hjertesone, se link: https://www.tryggtrafikk.no/skole/hjertesone/

  

Flere elever på skolen har ulike former for nøtteallergi.

Av hensyn til dem ber vi at ingen elever har nøttepålegg på brødskivene eller nøtter i matboksen.

 


I følge skolens "Regler og rutiner" er det foresatte som vurderer når eleven er klar til å sykle i trafikken og som sørger for at elevens sykkel er i forsvarlig stand.

Skolen anbefaler at elevene ikke begynner å sykle og bruker rullebrett før 5.trinn og bruker sparkesykkel før 3.trinn.

Alle må bruke hjelm.

Sykkel, sparkesykkel og rullebrett parkeres i sykkelstativet på eget ansvar.