Meny
Velg seksjon Forside
Snart førsteklassing
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2020><<
desember 2020
mtotfls
30010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031010203
04050607080910
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging
NYWEB

Velkommen til Kampen skoles hjemmeside.

I menyen til høyre finner dere informasjon fra trinnene, SFO, elevråd, skolemiljøutvalget, FAU og driftsstyret. Øvrig informasjon om skolen og skolens virksomhet ligger i menyen til venstre.   

Jeg håper alle foresatte vil abonnere på nyheter fra hjemmesiden vår.

Hilsen Anne Kirsti Drivdal Grytten, rektor

Nå er det mørkt om morgenen når elevene våre går, sparker eller sykler til skolen.  

FAU oppfordrer av den grunn alle foreldre med syklende og/eller sparkende barn om å sjekke jevnlig at deres barn har fungerende lys på sykkelen eller sparkesykkelen sin.

Det er for øvrig påbudt å bruke lys og refleks både foran og bak på sykkelen når man sykler i mørket.  

De fleste sykkelulykkene skjer fordi bilisten ikke har sett syklisten. Svært mange bilister har nok fått hjertet i halsen over at det plutselig er en syklist uten lys i vegbanen.  

Og husk at alle barna bør bruke refleksvest på vei til skolen!  Tusen takk til alle som har bidratt!

Vi er stolte over å ha samlet inn 59.142 kr til TV aksjonen.

Innsamlingsbeløpet kommer i hovedsak fra startkontingentene til  "Løp for et plastfritt hav" som ble arrangert onsdag 14.10.20.


Kampen skole kom på 2.plass i den landsdekkende beintøft konkurransen. Elevene har gått over 10 000 km og spart miljøet for 1,5 tonn CO2!!

7B ble beste 7.trinnsklasse i Stavanger!! Klassen får 1000,- kr i premie av kommunen.

 

 


 

Av smittevernhensyn bes foresatte på 2.- 4.trinn unngå å gå inn i skolegården og/eller skolebygget mens elever oppholder seg i skolegården, trappehuset og korridorene.


Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. 

Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjoner

Se oppdaterte smittevernveiledere: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/

Se Folkehelseinstituttets informasjon om hvordan forholde seg hvis man blir syk og hvem som skal testes: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/hvis_du_mistenker_at_du_er_syk_med_covid-19/?term=&h=1Byggearbeidet på Misjonsmarka har startet. Stavanger kommune har gitt entreprenøren, Stangeland Maskin, tillatelse til å innlemme en del av fortauet i Misjonsveien. Fortauet vil, i følge entreprenøren, bli stengt til over nyttår.

I mellomtiden er alle nødt til å bruke fortauet på den andre siden for sin egen sikkerhet. Stangeland Maskin har nå utbedret skilting og sperringer for tydeliggjøre at fortauet er stengt og for å lede fotgjengere over gangfelt på motsatt side av Misjonsveien.    Høstsemesteret har, ikke uventet, startet opp med fravær i personalgruppen. Dette skyldes i all hovedsak myndighetenes smittevernråd om å holde seg hjemme selv ved milde luftveissymptomer, la seg teste for korona og være i "karantene" inntil prøveresultat foreligger. Dette kan ta flere dager. I tillegg har flere av våre ansatte barn som også må være hjemme dersom de har luftveissymptomer. Denne situasjonen gir oss store utfordringer med å holde en ordinær skoledag i gang.

Vi liker det ikke, og vi gjør alt vi kan for å unngå dette, men vi ser at vi kan komme i den situasjonen at vi enkelte ganger vil måtte permittere klasser når vi ikke har tilstrekkelig personale til å dekke fravær ved skolen. Kommer vi i den situasjonen, vil vi skjerme 1.-4.trinn og sørge for at permittering fordeles mellom klassene på 5.-7.trinn, slik at det ikke blir den samme klassen som berøres uforholdsmessig. Vi vil se på totalbildet for mellomtrinnet, både med tanke på "sårbarhet", enkeltelever og andre forhold som kan spille inn. Dersom vi må permittere en hel klasse, helt eller delvis en dag, vil foresatte bli varslet via SMS.

Dette er ikke en kjekk informasjon å sende ut. Jeg håper likevel på forståelse for at vi kan komme til å måtte gjøre slike prioriteringer.

Vennlig hilsen Anne Kirsti Drivdal Grytten, rektor

 


Regjeringen har laget en egen nettside med informasjon til foreldre om barn og koronavirus. På nettsiden finner du "alt" du trenger å vite som foreldre til elever i barneskolen.


Onsdag 9. sept. arrangerte FAU sykkelprøven for 5. trinn. Egentlig skulle denne prøven vært gjennomført i vår, men det gikk pga Covid. 

Elevene som gjennomfører «prøven» får utdelt et sykkelkort som bevis på at de behersker ulike balanseøvelser og teknikker på sykkelen. Dette gjør dem bedre rustet til å takle ulike utfordringer i trafikken.

Elevene ble delt inn i to grupper, der den ene gruppa fikk utført en sykkelsjekk, samt en innføring i trafikkregler av Politiet. Den andre gruppa øvde på en praktisk sykkel-løype til de var klar for ta selv testen. Etter ca en time byttet gruppene aktivitet. 


Dette skoleåret tar skolene i Norge i bruk et nytt læreplanverk. Læring og danning er fremdeles skolens viktigste oppdrag.

I den nye planen presiseres det at elevene skal være aktive, skapende og få tydeligere medinnflytelse. Flere fag blir mer praktiske og utforskende. Elevene skal i større grad enn tidligere kunne vise sin kompetanse.

Det skal bli mer læring gjennom lek for de yngste barna.

Kritisk tenking og kildekritikk blir en sentral del av flere fag. Det skal også bli mer tid til faglig fordypning, dybdelæring.

Tre tverrfaglige temaer kommer inn i fagene der det er relevant. Disse temaene er: Demokrati og medborgerskap, bærekraftig utvikling og folkehelse og livsmestring. Alle handler om sentrale samfunnsutfordringer.Skolene i Norge er på gult nivå. Det overordnete målet ved gult nivå er at elever og ansatte har et begrenset antall kontakter og at vi har oversikt over disse.

Under finner dere de viktigste smitteverntiltakene på skolen:

1.-4 trinn og 5.-7.trinn har ulike oppstartstidspunkt, 1.-4.trinn starter kl. 08.15, 5.-7.trinn kl.08.20.

Alle trinn har faste oppstillingsplasser i skolegården og egne inngangsdører.

Alle klasser er egne kohorter som holder til på faste rom. På gult nivå stilles det ikke krav om avstand mellom elevene i klasserommet.

Hver gruppe/klasse har et eget toalett.

1.-4.trinn og 5.-7.trinn har ulike friminutt og egne lekeområder som de har gjennom hele uka.

Håndvask/spriting av hender foretas hver gang elevene går inn og ut av klasserommet.


Flere land har i løpet av sommerferien blitt "røde". Elever som har vært på ferie i disse landene, må være i 10 dagers karantene etter hjemkomstdato, også om de har tatt en negativ test.  

Stor glede og aktivitet i ny skolegård

Beate Lea Håland er valgt til ny leder av FAU på Kampen skole.

Beate ble valgt på høstens første FAU-møte av en engasjert gjeng på 22 foreldre.

Foreldrene representerer de fleste klasser og trinn på skolen. 

Nytt styre i FAU ble også valgt.

Det består foruten Beate av

Linda Solberg Brattli som nestleder,

Marianne Bore Haarr som sekretær,

Jonas Marstrand som kasserer og

Jostein Kallevik som informasjonsansvarlig. 


 

Flere elever på skolen har ulike former for nøtteallergi.

Av hensyn til dem ber vi at ingen elever har nøttepålegg på brødskivene eller nøtter i matboksen.

 


Kulturskolen har dette skoleåret fått 100 friplasser. For å søke friplass, må man først ha søkt om og fått tildelt elevplass ved kulturskolen.  

Om en kan få friplass avhenger av familiens størrelse og samlede inntekt. Før en søker om friplass, kan en sjekke om en ligger innenfor inntektsgrensene:

Inntektsgrensene per år i husstander med: Antall barn under 18 år:

1 barn: 277 500 kroner (1 voksen) 435 000 kroner (2 voksne)

2 barn: 370 000 kr (1 voksen)  522 000 kr (2 voksne) 

3 barn: 462 500 kr (1 voksen  695 000 kr (2 voksne) 

4 barn: 555 000 kr (1 voksen)  700 000 kr (2 voksne)

5 barn: 647 500 kr (1 voksen)  780 000 kr (2 voksne) 

Skatteoppgjør for forrige inntektsår må legges ved søknaden.

Søknad sendes: Stavanger kulturskole p.b 8069 Forus, 4068 Stavanger  

Spørsmål vedrørende friplasser kan rettes til kulturskolen v/ Rektor Hans Willoch BreinDet har nylig kommet en endring i forskrift om krav til sykkel. Denne endringen åpner for flere typer av det som kalles "småelektriske" kjøretøy.

Politiet har registrert at det skjer en del ulykker med disse kjøretøyene. I tillegg har politiet observert og fått meldinger om, at det er mye farlig og ulovlig bruk av disse kjøretøyene blant barn og ungdom. I det vesentlige skyldes dette for mange personer som sitter på, uaktsom kjøring, endring av ytelse og manglende bruk av lys.

På bakgrunn av dette har politiet sendt ut et skriv til samtlige barne- og ungdomskoler samt videregående skoler i distriktet som bes gjøres kjent for foresatte.

Brevet finner dere til høyre under vedlegg dokumenter.  Skolen oppfordrer alle foresatte til å merke klær og sko med  elevens navn.

Fredag 28.09 hentet Fretex 6 plastsekker med klær og sko som ingen hadde hentet innen tidsfristen. Ingenting i sekkene var merket med navn.

Skolen la til side 1 og 1/2 plastsekk med klær og sko som var merket. Disse er nå levert til rette eiere.

 


I følge skolens "Regler og rutiner" er det foresatte som vurderer når eleven er klar til å sykle i trafikken og som sørger for at elevens sykkel er i forsvarlig stand.

Skolen anbefaler at elevene ikke begynner å sykle og bruker rullebrett før 5.trinn og bruker sparkesykkel før 3.trinn.

Alle må bruke hjelm.

Sykkel, sparkesykkel og rullebrett parkeres i sykkelstativet på eget ansvar.  

 


Skolen har samme holdning til mobilklokker som til mobiltelefoner. 

Mobilklokker og mobiltelefoner skal ligge avslått i sekken mens elevene er på skolen og i SFO.