Meny
Velg seksjon Forside
Snart førsteklassing
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Kampensgt. 33 4024 Stavanger
Telefon: 51507575 og 51507478 Send oss e-post
Redaktør: Anne Kirsti Drivdal Grytten
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2019><<
juni 2019
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
01020304050607
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Innlogging
NYWEB

Velkommen til Kampen skoles hjemmeside.

I menyen til høyre finner dere informasjon fra trinnene, SFO, elevråd, skolemiljøutvalget, FAU og driftsstyret. Øvrig informasjon om skolen og skolens virksomhet ligger i menyen til venstre.   

Jeg håper alle foresatte vil abonnere på nyheter fra hjemmesiden vår.

Hilsen Anne Kirsti Drivdal Grytten, rektor

Foreldre Arbeidsutvalget (FAU) på Kampen skole trenger nye medlemmer fra høsten 2019.

Har du en leder, kasserer eller arrangementssjef i magen, er det fint om du sender en e-post til mfurustol@hotmail.com eller josteinkallevik@hotmail.com.

Slå gjerne på tråden om du lurer på noe. 

Vi har plass til ALLE foreldre, enten du har erfaring fra tilsvarende arbeid eller ikke. Det eneste som kreves er ENGASJEMENT OG LITT TID.

Vi søker deg som har brennende lyst til å bidra - eller deg som kjenner at det nå er din tur å stille opp.

Som medlem i FAU får du god kjennskap til skolens drift, du får delta i viktige diskusjoner og kan være med på å påvirke skolehverdagen til det beste for elevene.

Du får mulighet til å arbeide for et bedre skolemiljø, tryggere skoleveier og gode sosiale arrangement.

Vi deler oss inn i grupper og fordeler oppgaver etter ønske og kapasitet.

Vi har korte fellesmøter siste tirsdag i måneden kl 1900, utenom skolens ferier.

Høstens første møte er 24. September 2019.

Foreldrenes innsats er viktig!

Vi håper vi hører fra deg.

Mvh

Monica Furustøl

Tlf 928 07 816


7A HAR VUNNET I ÅRETS HOPP FOR HJERTET AKSJON

Torsdag 09.05.19 var det dugnad i skolegården.

Skolegården har sjelden vært så fin!

Tusen takk for flott dugnadsinnsats fra foresatte på 1. trinn.

 


Fredag 24.mai skal alle elever fra 1.- 7. klasse på skolen ha «engelsk dag» med fokus på engelsk språk og tradisjoner.  

I løpet av dagen vil det være ulike aktiviteter i klassene.  

Klokken 10.00 vil det være en assembly i gymsalen., 

Det er svært ønskelig at alle elever på skolen kler seg i «uniform» denne dagen. Med det mener vi: hvit (evt lys ensfarget) overdel -  bluse, skjorte, genser, t-skjorte og mørk bukse/ skjørt, slips dersom du har. Bruk det dere har hjemme, ingen skal kjøpe noe nytt.

Tea and biscuits er en britisk tradisjon – så dette kommer vi til å få servert denne dagen. Ta med egen kopp!


Vil du begynne i Kampen skolekorps?

Som musikant i skolekorpset lærer du å spille et instrument både alene og sammen med andre. Du får delta på turer og samlinger sammen med andre i ulike aldre. Skolekorps er en hobby uten reservebenk!

Å spille i skolekorps byr på tilhørighet og kameratskap. Gjennom deltagelse i en gruppe der alle er avhengige av hverandre for å oppnå et godt resultat, utvikles også evnen til å respektere og ta hensyn til hverandre på demokratisk og medmenneskelig vis.

Spilling i skolekorps bidrar til å øke både selvstendighet, samarbeidsevne og evne til å ta ansvar- noe som hjelper ungene i andre sammenhenger også- ikke minst på skolen- og senere i arbeidslivet.

Forskning viser at regelmessig, systematisk øving på et musikkinstrument øker oppfatningsevnen gjennom både synet og hørselen, samtidig som konsentrasjon og koordinasjon forbedres vesentlig. Dette har stor overføringsverdi til andre fag og aktiviteter, særlig lesing, skriving og matematikk.


For andre året på rad fikk seks 4.trinnselever og som er helt uten musikkerfaring prøve seg som jazzmusikere. Etter åtte timers øving, enten på slagverk, piano eller xylofon, inviterte elevene til konsert i gymsalen. På konserten opptrådde også litt mer øvede Kampenelever og elever fra vår vennskapsby i Danmark, Esbjerg. Utrolig flinke elever.

Torsdag kveld holder elevene konsert på Folken.


I 1995 bestemte UNESCO at 23.04 skal være Verdens bokdag. Dagen er ment å være en festdag for boken, men også en dag for ettertanke og fellesskap.

I 1997 startet bokhandlere, biblioteker, skoler og foreninger å markere dagen i Norge. Kampen skole har markert dagen i mange år.

Fredag 26.04 markerte Kampen skole Verdens bokdag. Hele dagen ble viet til ulike lytte-, lese-, skrive-, formings-, quizzoppgaver, aktiviteter og konkurranser.

Barnetråkk er et digitalt verktøy og undervisningsopplegg som lar barn fortelle planleggere, kommunen og lokalpolitikere hvordan de bruker stedet der de bor og hva de vil ha annerledes. 

I forbindelse med planer om sykkelfelt på Misjonsveien har noen elever på 5.-7.trinn fått uttale seg  om blant annet skoleveien sin.


Det har nylig kommet en endring i forskrift om krav til sykkel. Denne endringen åpner for flere typer av det som kalles "småelektriske" kjøretøy.

Politiet har registrert at det skjer en del ulykker med disse kjøretøyene. I tillegg har politiet observert og fått meldinger om, at det er mye farlig og ulovlig bruk av disse kjøretøyene blant barn og ungdom. I det vesentlige skyldes dette for mange personer som sitter på, uaktsom kjøring, endring av ytelse og manglende bruk av lys.

På bakgrunn av dette har politiet sendt ut et skriv til samtlige barne- og ungdomskoler samt videregående skoler i distriktet som bes gjøres kjent for foresatte.

Brevet finner dere til høyre under vedlegg dokumenter.  Driftsstyret vedtok på møte 28.11.18 skoleruta for skoleåret 2019-20.

Skoleruta inneholder informasjon om elevenes skolestart og skoleslutt, ferie- og fridager samt skolens og SFO sine planleggingsdager.

Skoleruta finner dere i rubrikken til høyre.


Skolen oppfordrer alle foresatte til å merke klær og sko med  elevens navn.

Fredag 28.09 hentet Fretex 6 plastsekker med klær og sko som ingen hadde hentet innen tidsfristen. Ingenting i sekkene var merket med navn.

Skolen la til side 1 og 1/2 plastsekk med klær og sko som var merket. Disse er nå levert til rette eiere.

 


Skoleruta gir informasjon om oppstartsdato, ferie, fridager, planleggingsdager og sluttdato for skoleåret.

Driftsstyret ved Kampen skole vedtok på møtet 07.02.18 skoleruta for 2018-19. Denne er lagt i mappen "Skoleruta" til høyre.I skolens regler og rutiner fremheves det at skolen følger Trygg Trafikk sine anbefalinger om sykling til skolen, noe som innebærer at elevene kan begynne å sykle fra 5.trinn. Når det gjelder sparkesykkel eller rullebrett er dette kun tillatt fra 5.trinn. Alt utstyr må være i forskriftsmessig stand og hjelmbruk er påbudt. Elevene setter fra seg syklene i stativene i skolegården på eget ansvar. Det innebærer at ingen må sykle til skolen uten at den kan låses.

Skolen har samme holdning til mobilklokker som til mobiltelefoner. 

Mobilklokker og mobiltelefoner skal ligge avslått i sekken mens elevene er på skolen og i SFO.