Meny
Velg Forside
Snart førsteklassing
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Hovedadresse Rektor Berntsensgt.9 4022 STAVANGER Telefon: 51 50 83 02 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069, Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Rektor Kristin Haugen Olsen
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2021><<
mai 2021
mtotfls
26272829300102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
mai
15
2021
Internasjonal familiedag
Hele dagen
mai
17
2021
Grunnlovsdag (Flaggdag)
Hele dagen
mai
17
2021
Vesak-dagen
Hele dagen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Informasjon fra FAU til alle klassene

På grunn av korona får vi ikke gitt muntlig informasjon v/FAU leder i felleskap til alle foreldre i forbindelse med foreldremøtene. Derfor har vi samlet mye god informasjon her.

Endring av valgperioder for FAU representanter

FAU representanter og Klassekontakter velges som før på første foreldremøte på høsten.
Begge vervene trer nå i kraft umiddelbart etter valget.
Opplæring av FAU-representanter gjøres i forbindelse med Stormøtet. Stormøtet flyttes fra januar til september. På Stormøtet vil alle nye representanter velge tilhørighet til en av FAU sine undergrupper; Arrangement, HMS, Lobby, SFO eller Tekno.
Klassekontakter velges som før for ett år, og FAU-representanter velges for to år.

Etablering av FAU som organisasjon

Lassa FAU har til nå ikke vært registrert som en organisasjon i Brønnøysundregisteret. FAUstyret har nå forberedt dette, og en godkjenning av vedtekter er sak på førstkommende Stormøte. Stormøtet er møteplassen for alle valgte FAU representanter.

Møter og referat

Alle møtedatoer og møtereferat fra FAU-styret vil bli lagt ut på skolens hjemmesider, på FAU sitt område.
Saker som en ønsker å få drøftet i FAU kan meldes til styrerepresentantene i forkant av møtene.
Rektor inviteres til å delta på deler av FAU sine styremøter. Dette ivaretar muligheten til å utveksle informasjon og drøfte saker direkte med skolens ledelse.

Arrangement i regi av FAU

På grunn av korona vil det være begrensede muligheter for å gjennomføre aktiviteter og arrangement i felleskap i regi av FAU. Vi oppfordrer derfor klassene til å ha ekstra oppmerksomhet på hvordan en skal bygge et godt klassemiljø, og et godt foreldremiljø, i regi av foreldre.

HMS

Lassa skole deltar på Beintøft 2020 aksjonen. Vi oppfordrer alle Klassekontakter og FAUrepresentanter til å ta opp dette i foreldremøtet. Det er lærerne som melder klassen på. https://www.beintoft.no/ ‘Kampanjen streker seg fra 31. august til 25. september. Beintøft er Norges største gå-tilskolen aksjon. Vi vil inspirere til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen. Slik blir det mindre forurensning der vi bor, lufta blir renere og området rundt skolen blir tryggere.’ Vi oppfordrer flest mulig til å ikke kjøre barna til skolen, men gå eller sykle.
Minner om at det er anbefalt å vente med å sykle alene til 5.klasse. Før det, kan en sykle med en voksen, bruke vanlig sparkesykkel eller gå.
FAU håper også at denne kampanjen legger til rette for gode vaner slik at vi får minimert trafikken rundt skolen når høsten og vinteren kommer og det er mørkt og mindre oversiktlig.
Om noen av foreldrene har mulighet gjennom jobb eller annet kjennskap til å skaffe en gevinster til beste klasser på Lassa så gi beskjed til Lassafau@gmail.com så videreformidler vi til lærerne på skolen. Da kan evt 1., 2., og 3. plass premieres her lokalt.

Trygghetsvakter

Som tidligere år organiserer HMS gruppen trygghetsvakter på skoleveien til barna våre i de mørkeste høst og vintermånedene. Alle klassene bidrar i hver sine uker. Det skal være to trygghetsvakter hver morgen som dekker hver sine områder. Utfyllingslister for trygghetsvakter fylles ut på foreldremøtet. Skjemaet returneres av klassekontakt til leder for HMS gruppen på anja.helland@bi-builders.com etter foreldremøtet.

VALG

På foreldremøtet i september velges Klassekontakter for skoleåret 2020/2021. I tillegg velges nye FAU representanter etter behov. De FAU representantene som nå får forkortet vervet sitt med et halvt år er selvsagt velkomne til å stille for en ny toårsperiode.
Ny klassekontakt sender navn, e-post adresse og telefonnummer til seg selv og eventuelle nye FAU representanter til lassafau@gmail.com

Stavanger 31.august 2020
Stine Johansen Haaland
FAU-leder